2017.03.22 08:06
2017.03.22 09:06
@mimkosz: Nagyon nagyfiú már!
Nekem is nagyon tellik az idő,mintha csak most lett volna pozi a teszt és lassan szülés
@sjucus13:Köszi!
Az a poén, hogy a leendő babaszoba halványlila.Eddig mondtam hogyha kisfiú át szeretném festeni.
Hát hogy én mit nem kaptam.Minek?Jó az úgy!Ugyse fogja érdekelni és összekeni.
Na hát mikor jöttünk ki az ultrahangról már mondta a férjem hogy akkor festhetjük a gyerekszobát
Mondom miért nem jó a fiadnak a lila?
Férfiak...
De legalább olyan lesz amilyet szeretnék!
Hétfőn megyünk újra, remélem most igazán jó baba lesz és szépen megmutat mindent magából!
A G1 intézetben voltunk ajánlás alapján, nekem annyira nem jött be a hely, az UH-s nő szinte kidobott hogy nem jó 10 percet voltunk bent, nem mutogatta mi hol van,mekkora a baba csak mondta hogy jöhetünk majd vissza...
Remélem a hétfői jobb lesz vagy más ultrahangoz.
2017.03.22 11:13
2017.03.23 07:41
@sjucus13:Nekem nincs ilyen problémám, én azt hallottam hogy felpolcolni amennyit lehet meg a petrezselyem,görögdinnye vízhajtó hatású.
REmélem lesz aki többet tud erről nálam!
2017.03.23 08:17
2017.03.30 07:46
2017.03.30 10:21
2017.04.05 11:03
2017.04.05 12:10
@sjucus13:Én jól vagyok, bár nagyon nő a poci és kezdek újra fáradékony lenni mint az elején.
Újra beindítottam a vitamin programot szedem omega3at is mivel nem eszem a halat.
Szerintem se olyan vészes,citrommal egész jó (bevallom én készültem mert előző este bekevertem shakerbe és lehütöttem).
Nekem se volt komolyabb gond,bár az első óra tájékán rámtört a hányinger de egy kis hidegvizet ittam és elmult.
Egy átlagos méretű babánál azért elmegy egy ideig az 56os.
Mi vettünk is,de kaptunk is most bőven ruhát,főleg mióta kiderült hogy kisfiú.
Nekem túl sok cucc van pont emiatt(bár tudom hogy viccesen hangzik de vagy 30 body méretenként)
Azért kimosom majd mindet,aztán maximum ritkábban kell mosnom.
Textilpelusból is többre készültem hiába írnak minden kelengyelistában 5-10 darabot azért gyakorlatt anyuka ismerőseim azt mondják az a jó ha legalább 20 van.
2017.04.06 07:01
Sziasztok!
Szeretnék becsatlakozni a csoportba
Már van, aki a másik csoportból "ismer", de engedjétek meg, hogy pár szóval bemutatkozzam
34 éves múltam decemberben, 2 éve próbálkozunk férjemmel babával, tavaly májusban volt egy spontán vetélésem az 5. hét környékén.
Sajnos az elmúlt fél évben elég sok családi tragédia ért minket, ezért hatalmas meglepetés volt, hogy a babóca bekopogtatott
Jelenleg a 9. hetet tapossuk közösen
Tegnap voltunk dokinál, 2,7cm, kezei-lábai megvannak
Még továbbra is van bennem "para", de azért a tegnap után igyekszem mostmár lassan tudatosítani magamban
A reggeli rosszullétek nekem sajnos egész naposak, ami a hányingert illeti, megspékelve alkalmanként némi imádkozással a nagy fehér kagylóhoz, de szerencsére az nem túl sokszor fordult elő
Biztos, hogy ezernyi kérdésem lesz, ezekért előre is bocsi
Rögtön az elsőt fel is tenném
Tegnap a doki mondta, hogy jelentkezzek be a 13. heti UH-ra, és egyúttal döntsem el, hogy milyen vizsgálatot szeretnék a DOWN-ra:
1) kombinált
2) négyes teszt
3) integrált
ha nem haragszatok, megmutatnám a tegnapi fotót, ahogy a kis béka mutatta magát nekünk
vagy van valami Prenatest...
Kérdéseim, hogy kinek meyik vizsgáaltot végezték el?
Én jelenleg eléggé afelé hajlok, hogy a kombit válasszuk, és ha ne adj Isten valami magasabb kockázat jön ki, akkor úgyis tovább kell menni, de érdekelne a Ti véleményetek is mindenképpen
2017.04.06 08:03
2017.04.06 08:03
2017.04.07 07:57
2017.04.12 06:41
2017.04.12 07:04
továbbra is a keksz a reggeli első táplálékom
De azért a kólának is elcsábulok néha, bármennyire káros, de igyekszem a legminimálisabbra csökkenteni.
Viszont, azt vettem észre, hogy a hidegfrontokat iszonyatosan megérzem, és sajnos migrénes fejfájással jár.
Ennyire sosem voltam frontérzékeny, és nem is a legkellemessebb, mert sajnos néha hányingerig/hányásig elmegy.
ilyenkor a gyors letusolás és a fekvés, alvás a segítség.
Hétfőn és kedden voltam háziorvosnál (át kellett jelentkeznek a település szerintihez, mert a pesti, akinél eddig voltam, nem vállalt tovább a távolság miatt. Szóval hétfőn azt intéztem, kedden reggel emg vérvételeken voltam, délután pedig a védőnőnél.
Jaj, az már olyan "babás" volt
Jah, a háziorvos szívzörejt hallott, úgyhogy most még majd szívUHra is szereznem kell egy időpontot
Kicsit mazochista vagyok, de mondta a doki a B6 vitamint a hányingerre, de (jó, ez az én baromságm ), úgy vagyok vele, hogy hiába küzdök reggelente, így legakább jelét adja, hogy ott van, és fejlődik
(tudom, tudom, bolond felfogás )
Május3-án megyek legközelebb UH-ra, 13+2 naposan, és akkor csináltatom meg a kombinált tesztet is.
Szerintete az nem késő már? Én azt hittem, hogy a doki a 12. hétre fog visszahívni
És annyira messze van még
És persze folyamatosan azért a para bennem van, de nyilván gondolom, ez normális
A másik, én a dokimhoz magánrendelőbe járok, ne is a kórházhoz tartozom, de nyilván nála szeretnék szülni, hiszen decemberben is ő műtött.
Szóval, hogy működik, hovatalosan fel kell kérni?
A védőnőnek szoksá pénzt adni?
Bocsi a kérdésekért, de elég rutintalan vagyok
A kollégák még nem tudják, mindenképpen meg akarom várni a 13. heti UH-t (nyilván minden rendben lesz, de azért mégis )
Terveim szerint dolgozok, ameddig bírok, az október elejét lőttem be, de ez még képlékeny, mivel napi 130km-et ingázok kocsival, kérdés, hogy ezt meddig fogom bírni.
De már előre látom, hogy néha beiktatok 1-1 betegácsit, mert végig sok lesz, viszont az év végi dolgok miatt azrét húznám, ameddig csak tudom
2017.04.13 14:19
2017.04.13 15:09
2017.04.18 11:54
2017.04.23 13:12
2017.04.24 14:23
2017.04.24 14:46
2017.04.27 10:42
@dinyus: De örülök neked! Gondoltam felnézek,hátha van valami jó hír, és lám! Gratulálok! Mi a kombináltat csináltattuk, Kitartást a hányingerhez! Én sajnos a 37. héten hagytam abba a hányást.
@caroline4: Ó, annyira boldog vagyok, komolyan mondom elsírtam magam! Nagyon örülök és nagyon megérdemlitek! Nagyon sok boldogságot! Biztosan minden rendben lesz, megérte kitartónak lenned! Hatalmas puszi!
2017.04.27 17:43
2017.04.27 19:53
2017.04.28 12:45
2017.05.09 09:18
2017.05.09 20:18
@littlebiscuit: Én annyira nem félek,tudom hogy k.rvára fog fájni, de ezen túl kell esni.
Inkább attól félek,hogy mégse lehet természetes szülés, bár ha császár lesz sincs semmi,de már beleéltem magam a természetes szülésbe.
Jövőhéten megyek az első ctg-re, meg megyek majd újra dokihoz is.
Kiváncsi vagyok majd mekkorára tippelik a súlyát és mikor fog megszületni,kitart-e majd a kiírt időpontig.
Pihenni én se annyit pihenek bár szerencsére nem költözünk vagy felújitunk.
Hétvégente sokat vagyunk a kertbe füvet nyírunk kertészkedünk a férjemmel, nagyon élvezem.
Írjatok minnél többen hogy tudjuk mi van veletek,babások,pocakosok!
2017.05.10 04:24
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|