@kicsititi:
MOst pont így vagyok, hogy ma reggel is úgy jöttem be dolgozni, hogy semmit de semmit nem éreztem. De tegnap délután viszont annyira élesen szúrkált, hogy egyértelmű volt
Hányingerem még nincs, az nálam mindig a 6. hét környékén kezdődik, még ma töltöttem be az 5. hetet.
Neked hányingered van? Vagy valamitől (pl kávé) undorod?
Ne aggódj, nincs gond, de megértelek, mert csak akkor vagyunk nyugodtak, ha látjuk a kis szívét pulzálni.
@dinyus:
azta! akkor téged tényleg többször megnéztek az elején. Remélem nálam is ilyen körültekintőek lesznek.
Amúgy azt hittem, hogy ha elmegyek a vérvételre a kaáliba, és kiderül, hogy van hcg a szervezetemben, akkor lezárják az aktámat, és a klinikára irányítanak. De nem, ehelyett, időpontot adtak ultrahangra. Vajon meddig fognak "gondozni"? Amíg meg nem állapítják, hogy élő terhességről van szó? vagy ha már odajárok, lehet úgy van vele, hogy lesz ő az én magándokim, míg mást nem mondok? Nem tudom. Végülis egy nőgyógyászról van szó és fizetős lombik lett volna. Ebből következhet, hogy maradhatok nála babásan is, csak fizessek.
Nem baj, élvezem a törődést.
5+0