Sziasztok,
Ági, szivhanghallgató, ne bánd, legalább kipróbáltad és bármikor tudod tesztelni. Amúgymeg annyi felesleges dolgot meg fogunk venni...
Panndi, jó, hogy jöttél! Hát ez a lepkehimlő! Nagyon nem jött jókor, nagyon figyelj, hogy ne kapd el, védőnő mit mondott, doki?
Ha tudod, hogyan kell zárttá tenni a fórumot, akkor bezárnád? Elég sokan támogatták.
Noémi, a cica kinti vagy benti szobacica? Ha benti, akkor szerintem ott nincs veszély.
Védőnő hozzám se akar jönni, csak később, legalábbis nem mondta, hogy látogatni akarna..én meg nem hívtam
Suni, akkor holnap mész tanácsadásra? Majd mondd már meg, hogy mikorra javasolták neked az első labort!
Én még mindig nem voltam a házidokinál, hogy lepecsételje a laborpapirt, amivel el kellene mennem vérvételre...szerintem mostmár ráhagyom, majd megyek a következőre.
Nem is tudom mikor lesz...talán a 16.héten? vagy 18?
A férjed nem utasíthatja vissza az oltást???
Lavande, szerintem én is vashiányos vagyok, legalábbis mindig az szoktam lenni, bár nem tudom ugye mennyire mert még nem voltam laboron
de én vettem aszalt szilvát, áfonyát, de amúgy van ilyen gyógynövény alapú vastartalmú szirup a gyógyszertárban, lehet, hogy veszek majd, már gondoltam rá. Anno ezt javasolták a labor alapján. Most olvasom amit Niksi írt, azt hiszem az a neve!
Mandurka, hát itt a helyed! Én sem örülnék egy FB-os fórumnak..
Dilen, a 20.héten éri el a méh teteje a köldök magasságát.
Dejó, hogy minden jó volt a 12 hetesen és a teszt is jó eredményt mutat, ez annyira megnyugtató!
Én a H&M-ben vettem kismama nadrágokat, de olyan nagy volt a választék, alig tudtam dönteni, vagy csak szerencsém volt, mert lehet, akkor hoztak árut, nem tudom, de meglepődtem, mennyi féle van.
De én is eddig csak két nadrágot vettem, mert a rendes nadrágokban nagyon kényelmetlen volt ülni egész nap.