Sziasztok
De jó, hogy idetaláltam. (Vagyis nem jó, hogy ilyen topikba kell írnunk, de ... legalább nem vagyok egyedül)
Ma vagyok 8+2 hetes (embrió mai mérete szerint 8+3, de lombikos baba szóval pontosan kiszámolható). Szinte napra pontosan 2 hete volt már vérzés. Nem kevés. Akkor is kórház, vizsgálat, ultrahang. Minden ok, nem tudni mi okozta.
Ma megint elöntött a vér. De félelmetes mennyiségben. Azonnal kórház, doki ultrahangon megnézte, minden ok, picur szépen fejlődik, szívhang is van. Infúziót kötöttek be, kaptam jó adag progeszteron pótlást is injekcióban. Crinone zselét használok egyébként már több, mint 2 hónapja (és nagyon utálom, de lombiknál bevett módszer). Meg most kaptam extra extra progeszteron tablettákat is.
A vérzés azt hiszem közben minimálisra csillapodott. Félve megyek mosdóba
Az én dokim nem tudta egyértelműen megmondani, hogy miért van a vérzés. Csak tippelt, hogy a beültetett, de meg nem indult embrió (mert hármat kaptam és egy babácskám van) búcsúzott ilyen módon.
Én úgy tudom, hogy a méhlepény később okozhat ilyen gondokat. De persze pontosan nem tudom én sem
Remélem, hogy csak ijesztgetés ez a vérzés. ...