Új privát üzeneted érkezett!

Leszter
Nekem megvan a Kriston könyv és jó, de nekem nem elég. Bár asszem lusta is vagyok.
Beu
Hova jártál tornára, ami csak kétszer volt?
Kaska
Mi oda járunk úszni a Wekerlére a tanuszodába. Ti nem próbáltátok ?

Maci_2
Elküldenéd nekem a talisképeket mailben? Légyszi !!!
Miszike
Tündérszép ez a kiscsaj ésmilyen komolyan néz !
Manócs, most örülsz, hogy költöztök vagy nem ? Ez egy hirtelen döntés ? Én úgy tudom, hogy a Wekerle már nagyon be van építve. Leginkább csak tetőtérbeépítést engedélyeznek, de annak is meg kell felelni a városképnek. Pl. ablakok mérete. Voltál te már arra ? Nyugodt ,szép részek is vannak és jó nagy fák. És drága !

Szegény Niki hasára megint jönnek vissza a piros kis pöttyök. Már szépen elmúlt, erre most megint. Lehet, hogy a fürdővízre érzékeny ? Az öblítőt már elhagytuk az ő és a mi ruháinkból is .A tejtermékekből is visszavettünk. Lassan jobb is lett, de most megint jön Kép

vigyázzatok magatokra meg a babákra nagyon sok a megfázás. Szerintem akkor kezdődik az infuenza járvány a, amikor bejelentik ,hogy nincs.
dorki

Andi,
Küldenék egy keveset Roni étvágyábólKép
Még nem tervezünk konrét utazást (általában nem tervezünk nagyon előre). De már párszor jó lett volna, ha van (pl. Esztergomból átugrani Párkányba).
Szegénykém, látom összejöttKép

Miszike,
Azért majd felhívom a dokit a gyógyszerfogyatkozás miatt, hátha szóbaáll velem a szabi ellenére.
Pezsgőző ünnepeltKép
Nagyon jól néz ki a torta és biztosan finom is! Elkérném a receptjét, ha lehet.
Kérésedre:
Ilyen a drága:
Kép

Roni napraforgómaggal eteti:
Kép
Kép

Zsuzsi,
Itt is kösziKép
Sütöttél kuglófot?

Kangi,
Köhögésmentes napokat!

Manócs,
Jobbulást neketek!

Dorki,
A múltkor lemaradt, hogy apránként küldöm majd a képeket (profilodban lévő címre). Elég sok van, kicsinyítem előbb, és ha valamelyik kell nagyobban is, akkor jelezd.

Közben Roni elaludt, de előtte betermelt a pelusbaKép Nem ébresztem fel, mert olyan nehezen alszik el, és akkor tuti nem fog már aludni.

Maci_2
maci_2

DorkiKép
végül is örülnék, és Wekerlét ismerem, csak az árait nem, sokszor szoktam volt arra járniKép
Amúgy az én részemről nem hirtelen, csak apa részérőlKép én már egy éve mondom, hogy mi lenne ha, erre ő, hülyeség, most meg kitalálta ő a frankótKépKépKépKép Asszem ezek a férfiakKépKépKép

NelliKép
A lányokat nem is mondják biztosra, de azért egy fiút illik felismerni, és mivel nincs más lehetőségKépKépKépKép

Szerintem is lány, no szavazás állása:

lány:
Nelli
Manócs

Fiú:
-

Akármi:
Leszter ( azért egy tippet kérhetek?Kép )

kérem szavazni!!!!

Manócs
manócs

Jó reggelt!

Este megint nem lehetett írni ide, nem tudom, mi lehet folyton a probléma?!

Képzeljétek, tegnap du. meglátogatott egy ált. iskolai oszttársam, találkozót szervez márc. végére, nagyon kíváncsi vagyok a többiekre! Utoljára érettségi előtt taliztunk, az meg ugye nem most volt Kép

Leszter
mi volt a fülészeten?

Kangi
jobban vagytok? írtad, hogy adsz anyatejet Julisnak, szopizni akart végül (tudod, beszéltük régebben) és tudja hogy adsz neki, vagy "bújtatva" adod?

Manócs
tippem: akármi Kép
jobbulást nektek

Maci
hát tényleg jól jönne egy kis extra étvágy Kép
nagyon édi Roni a "zöld madárral" (Dani szavai Kép)

Andi
psandi

Leszter, Dorki,
Most olvastam (Budapesti újság II.16.):
Női egészségvédő tanfolyam indul 2x4 órában febr. 26-án és márc. 12-én, szombatonként, 14-18-ig a Radnóti M. Műv. Házban. Kriston-féle intimtorna megelőzésre és a kialakult problémák kezelésére. Jelentkezés: Herr Katalin trénernél, tel: 06-30/2323-290 vagy a műv. házban. Cím: XXI. Vénusz u. 2. Tel: 278-2757, 278-2758.

Manócs,
Én is "akármi"-re tippelnékKép

Andi,
Ált. iskolás osztálytalálkozó biztos izgi leszKép Nekünk egyszer volt, egy évvel ballagás után, de akkor a posta miatt későn kaptam meg a meghívót.
"Zöld madár"Kép Roni szerint "papajáj" és "pijos" (a hasa).
Egyébként kb. 3. életevükre színesednek ki. Ha minden igaz és tényleg hím, így fog kinézni: http://www.wwf.hu/fotogaleria.php?kep=441

Maci_2
maci_2

Végre. Akkor gyorsan írok mégKép

Madárkánk állítólag már két dal(részlete)t tud fütyülni:
Pam-para-ra-ram pam pam (ezt már többször hallottuk) és
Pararam pararam pararam pam pam (polkaszerű, ha jól emlékszem, mert ezt még nem hallottuk).
Na, ha valaki zeneértő ebből felismerteKépKépKép, az légyszi írja meg mik ezek a dalok (zeneszerző). Köszi.

Dorki,
Már küldtem egy mailt képekkel. Megkaptad? Küldöm a többit is.

Maci_2
maci_2

SziasztokKép

Kriston-tanfolyamon én is sokat gondolkoztam, de még nem jutottam el odáig, hogy jelentkezzek is (ha lenne vmi bajom, biztosan nem vacillálnék).

Manócs
Ha nem látja a doki, akkor nem látja KépKépKép Szóval bármi lehetKép

Maci_2
Papagáj nagyon dögösKép
Nem vagyok zeneértőKép
Meggyógyult a fényképezőgépünk, tuti megijedt, mert állítólag nem javítható. Erre azt mondta enyém Apa, hogy amíg lehet vele pár képet csinálni, addig marad, utána kuka... Azóta hibátlan.

Zsombi fellocsolja a nappalit a szívószálas itatójából Kép, megyek... (szerencsére csak víz van benne)

Nem sok időt hagyott nekem
Minden jót mindenkinek Kép

PusziKép
Toffi
toffifee

Na én meg jövő hétvégére szerveztem az érettségi talinkat, szép kerek évforduló: 11.Kép

Csajok, nem ér mindenkinek "akármit" írni, ettől nem leszünk okosabbak, plíííííííízKép

TofiKép
de, ha nem látja, akkor nincs, nem? ha lenne, akkor fiú, nem?Kép
Mikor lesz az esküvőd?
Ruci van már? a bordó estélyim kölcsönkérhető, ha kell!!

Na megyek festeniKép

Manócs

ui: Kit kell megrugdosni, h menjen a babanet?
manócs

bezzeg az a hülye milupás banner működik! (mérgesfej)
manócs

MaciKép
a második a Radeczky induló Strausstól szerintem.
Az első sztem nem egy teljes dal, csak egy dallam.

M.
manócs

Maci
a második szerintem a szamárinduló, az elsőt meg ilyen befejzésként szokták mókás dalok végén, a Nokiának is ez az egyik csengőhangja, már ha jól ismertem fel a leírtakat Kép

Andi
psandi

tényleg, ha más dallammal nézem, akkor a Radeczky is lehet Kép
psandi

Dorki,
Képek postázvaKép Összesen 10 mail, de 5-9-ig visszadobtaKép Megteltél?

Toffi,
Beijedt fényképezőgépKép

Maci_2
maci_2

MaciKép
aki megfejti a zenéket, az palacsintát kap????KépKépKép

M.( ki vágyik egy paliKép után, aki most kivételesen nem apájaKép )
manócs

Maci,
Koszi!Kép Mar fel is hivtam az oktatot, bar nem tudtunk beszelni, kesobb vissza fog hivni. Apanak kell meg beadagolnom a dolgot, hogy ket szombat du. egyedul lesz a ket gyerekkel, raadasul Marcit etetnie is kell majd. Meg egyszer koszi!Kép

Andi,
Koszi az erdeklodest, Marci fulere most fulcseppet kaptunk, a multkori problemank ugyanis elmult, viszont most kicsit budi lett a fule (Petraval ugyanez volt, amikor kb. ennyi idos volt). Ugyhogy mehetunk meg egyszer kontrollra a sok kohogos gyerek koze.Kép

Leszter
leszter

Kesz orom ez a folytonos karbantartas Kép remelem, most atmegy...

Manocs,
az az igazsag, h a mostani arakrol fogalmam sincs. A mi lakasunk tetoteres, netto 67nm, ugy tudom, vannak nagyobbak is, de ez a tipikus. Az egesz telket nem tom, valahol nagyon melyen el vannak asva a papirok. Mi 4 eve vettuk 17 millaert, azota atszereltunk konvektorrol cirkora, hat most mondjuk 21-re tippelnem, de lehet, h nagyon mellelottem.
Ami szerintem fontos: minel beljebb van, annal jobb, mert a Nagykorosi, Hatar ut, de meg az Ady Endre is nagyon forgalmas. A falat erdemes alaposan megnezni, hogy nem vizesedik-e. Es ha valamit alakitani akarsz, az eleg necces, mert minden vedett meg muemlek, szal sok mindent nem szabad (a tetoterbeepites viszont szokvanyos dolog).
Amugy en nagyon imadok itt lakni, gyonyoru kornyezet, tok jo jatszoter a kozepso nagy teren, kert, de nem akkora, h sok baj legyen vele, es jo kozlekedes: Hatar uti metro kozel, + buszok, villamosok. Hozzank az Europark is 5 perc, az se hatrany. Autoval viszont egy belassitott labirintus az egesz, de legalabb kicsi a forgalom.

Bocs mindenkitol, de most tobbre nem telik, szaguldok.
Kaska
kaska

SziasztokKép

Gyorsan írok, mert még mindkét gyerkőc alszik (bár szerintem már nem sokáig). Voltunk ma lent vásárolni (ez volt az első alkalom, hogy egyedül mentem a két gyerekkel), hát nem mondom, hogy eccerű. Ráadásul Kincsőt csak kendőben tudom vinni, mert a 3. emeletről képtelen vagyok a két gyerkőcöt egyszerre lejuttatni. Kincső úgy elaludt a kendőben 11 körül, hogy azóta is alszikKép Gergő alvása teljsen fel van továbbra is borulva. Délután még csak-csak el tudom altatni, de este 10-1/2 11 előtt képtelen vagyok alvásra bírni, ráadásul mellettünk alszik, mert hiába visszük át a saját ágyába, olyan mint a bumeráng...

Kincső továbbra is egy kis tündérkeKép Este ő is olyan 11 körül alszik el, 4-5 körül kel enni, aztán alszik 8-9-ig. Napközben viszont még mindig nagyon sok időt tölt cicin, de nem bánom (lehet, hogy ezért alszik olyan jól este). Szerencsére azért most néha elég jól elvan az ágyában is, ha éber. Dumál, meg nagyokat vigyorog hozzá, szóval zabálnivalóKép

Tegnap voltam 6 hetes kontrolon, minden rendben, kivéve, hogy megint egész gombatelep létesült rajtamKép Úgyhogy hiába várta apacuka remegve a 6 hét leteltét, még várhat néhány napotKép Ja, és úgy tűnik, hogy az aranyeremmel is gondjaim támadtakKép Tudtok rá valami tuti kencét?

ManócsKép
Küldtem neked mailt.

Bocsi, hogy megint önzőztem, de örülök, hogy ennyit is tudtam írniKép

Ja, és még egy kép (sajna a digigépet vissza kellett adnunk, úgyhogy mostanában nem lesz kép):

Kép

Tüni
tüni

Tüni
nagyon édi Kincső Kép
nekem is aranyér problémáim vannak, egyre durvább ráadásul Kép most vettem egy Sperti nevű kenőcsör rá, csak gyógynövény van benne, ezt ajánlották. De van rá vmi homeos cucc is, de azt még nem próbáltam, pedig lehet, hogy kéne...

Andi
psandi

TüniKép
édi a kismanóKép Ment válasz.

KaskaKép
Köszi!!!!!

Apával beszéltük, holnaptól kint lesz az eladó tábla!Kép)
Akit érdekel, 32 m, 140 m2, garázs, 3 soba, nappali, 2 fürdősz, telek, DunakesziKép

M.
manócs

Tuni,
Nincs kedved jonni intimtornara? Itt van Csepelen, toletek sincs olyan messze. Mar felhivtam, szimpatikusnak tunt az oktato, 7000 Ft. Aranyeren is segithet a hirek szerint...
En jobban hiszek az olyan kenocsokben, amik valamilyen helyi erzestelenitot is tartalmaznak. Pl. Aurobin, Doxiproct.

L.
leszter

Manócs!Kép

Mi a baj Dunakeszivel?KépKépKép:Miért mentek???????

Mi jól vagyunk,sokat dolgoztam a napokban,hulla vagyok.
Marcuska nagyon jól eszik,és egyre többet beszél na és persze APA APA APA minden mennyiségben.KépKépKép

Maci!
Nagyon szimpi ez a "kis madár"
Jók a szinei!Kép

Megyek teregetni....

Mariann
mariannmarci

MariannKép
az igazi titok még maradjon azKép
És szeretem DkeszitKép

M.
manócs

Te Titkolozo Manocs,
Most akkor kie az a nyolchetes, akire szavazni kell?!Kép

L.
leszter

LeszterKép
na belém nem dumáltok gyereket!!!! KépKépKépKépKépKép
Nincs kétcsíkosom, esküszömKép
A Bogár ma azt mondta teliben, azt álmodta 4 hetes vagyok! Leszállnátok rólamKépKépKépKépKép
Nyugi, szólni fogok, ha igenKép

M.
manócs

Manocs,

Jojojojo!Kép
Amugy is elrontottam, mert nem nyolchetes, hanem tizennyolc.Kép

L.
leszter

Manócs!

A Barátnőmnek emlitettem a házatokat,és Őket érdekelné!!!!Szal lehet hogy már el is adtam???KépKépKép
A részletekért felhivlak.
Mert hogy valamikor megnéznék....

A többiektől bocsi!!!!Kép

Mariann
mariannmarci

KangiKép Boldog szülinapot Julcsinak!Kép

Kép

Urszila
urszila

Bocs, a képet nem lehet feltölteniKép

Urszila
urszila

KangiKép
Julcsinak nagyon boldog szülinapot!KépKép

Tüni
tüni

Hátha most elmegy ...

Köszi a drukkokat, sajnos Julis keddre újfent belázasodott, tegnap óta Ceclort szed KépKépKép (anyósom szerint feleslegesen, de ez a hosszas lázaskodás engem megrémített)
Valószínűleg vége egy ideig az uszodázásnak, mert gyakorlatilag csak oda járunk közösségbe, és mindent összeszed Kép Annyira sajnálom, mert nagyon szereti Kép De ez a sok betegeskedés (havonta legalább egy hét, de inkább tíz nap) felesleges. És meg örülhetek, hogy (egyelőre) a fülére eddig még nem húzódott, Apacuka is meg én is nagyon fülfájósak voltunk kicsinek.

Szóval ez van. Andriska is szortyog, de vele nem csinálok semmit. Már 4,25 körül van, kis szalonna Kép

Andi Kép
Nem akar szopni Kép a reggeli kakaójába teszem. Aranyér Kép Depi hussss!!!

Manócs Kép
Költözés, de izgi! Ha Apacuka bírna vezetni, jó volna a házatok, de így sajnos ...

Leszter Kép
Büdös fül Kép Intimtornatanfolyam de jó volna nekem is! Szerintem én elmegyek majd az Árkádba (Holnapház), messzebb nem nagyon merek, vagy te otthon hagyod a bandát a lefejt tejjel?

Fogorvoshoz is kéne mennem Kép

Valahogy nem akar kisikeredni nekem ez a tavaszfíling. Tán mert tél van. Minden értelemben tele a hócsukám, és asszem a gombát is leégettem, úgyhogy megyek ...

Pussz
Kangi
kangi

Urszila, Tüni Kép

Köszönjük szépen!!! KépKépKép

Franyó Kép
Ankának is nagyon boldog szülinapot!!!
Kép
(a mi kertünkben nőtt)

Pussz
Kangi
kangi

Leszter, én csak akkor vinném vissza, ha nem múlnak a tünetei. Szerintem most kockázatosabb orvoshoz menni, mint apróbb dolgokkal otthon navigálni.

Nálunk a családi kórházban megkezdődött a zárójelentések kiadása. Bár egyes betegek egyes tüneteit (pl. átmeneti és szelektív süketség) még kezelni kell. Nem hallják pl. hogy el a tv elől. Kép

Már csak az én derekam nem bír helyreállni a sok ülvealvástól. De majdcsak.

Meg a múltkor mikor Leszter a magányos hathetes kontrollal dicsekedett jutott eszembe, hogy az nálam kimaradt. Valszeg Kata és Tomi jönnek majd velem, többiek apával. Oszd meg és uralkodj, meg fő a békesség. De ha eddig elmaradt, már megvárom az olvadást. Meg a tavaszt. És akkor tarthatunk a nagy kertünkben egy nagy kerti-partit. Mindenki a vendégem. Talán elkészül a homokozó is.

Jaa, Kangi köszi az smst, és ígérem teszek lépéseket tavasz-ügyben. Határidő mondjuk mint a hivatalban? 30 nap, meg 30 a fellebezésre. Ha korábban eljön, az én érdemem?
sofka

Sziasztok!

Kangi,
Egyszerre kivanok boldog szulinapot es jobbulast az unnepelt nagylanynak!Kép
En biza' itthon hagyom oket egy cumisuvegnyi lefejt tejjel!Kép Remelem, boldogulnak majd.Kép
Az Uzsoki korhaz nagyon messze van neked? Mert ha tudsz kerni beutalot a dokidtol, ott van ingyenes 5x2 oras tanfolyam, hetkoznap delutan, heti egy alkalommal. Csak az nekem messze van, es Gabor nem tud olyan koran eljonni melobol, hogy en meg idoben oda is erjek. Ja, es allitolag jofej nagyon az oktato, es jo hangulatuak az orak, ez sem mellekes!Kép

Na megyek, mert Petra meg a halozsakjabol enekel.Kép
Udv:

Leszter
leszter

Ja, egy kis hangulatjavito:Kép

Mindenutt jo, de legjobb otthon.Kép

Kép
leszter

Leszter Kép
Délutánonként, hümm, hát nem tudom, esetleg ha Apacuka még itthon lesz akkor ... De köszi a tippet!!! Meg a köszöntést is.

Sofka Kép
Nem, nem. Azonnal akarok tavaszt!!!!! Kép

Kangi
kangi

Sziasztok!

Sosem megy a Babanet mikor raernek Kép Kép

Kangi, Franyo
Nagyon Boldog Szuletesnapot a csajsziknak! Kép

Nem volt meg idom visszaolvasni (Jazi ismet hörghurutos...), de kerdesem volna. Nincs valaki koztetek aki Veresegyhazara szokott esetleg jarni? Van egy Babaszobas ruhacsomim amit mar lassan egy honapja huzok-nyuzok es felnott cuccok, a posta horror lenne Kép Hatha valaki el tudna hozni, legalabb ide Bp.re....Ha lenne valaki akkor pliz dobjon egy mailt,mert a Babanetre nagyon nincs mit szamitani mostansag...

Most ennyi
Norka
norkini

Sziasztok!

Már megint halódott a babanet tegnap... Kép Mi van, ha végleg elpusztul??? Hova fogunk írni?

Beki köszöni a dícsérő szavakat! Kép

Maci,
nagyon aranyos a papagáj, tök jó, hogy ki lehet engedni és nem csinál butaságokat Kép.

Manócs,
uh-ra márc. 7-én megyek, remélem már megjavították a videót és fel lehet venni! Kép
Mi a baj a mostani házzal, hogy el akartok költözni? Messze van?

És akkor a recept, kérdezzetek, ha valamit homályosan írtam le! Kép:
Csokitorta:

4 tojás
20 dkg cukor
20 dkg liszt
8 evőkanál víz
1/2 zacsi sütőpor
4,5 dl habtejszín
1,5 tábla sima Milka csoki
(ha díszíteni is akarsz - felirat, habrózsa, stb.- akkor 6 dl tejszín és 2 tábla csoki)
kb. fél üveg meggybefőtt magozva, a tetejére díszíteni 10-14 szép szem

Piskóta:
A tojások sárgáját fehéredésig keverni a cukorral, utána bele a vizet, ha jól elkeveredett, akkor a lisztet és a sütőport is (ezt idáig lehet robotgéppel is). A fehérjét kemény habbá verni. A sárájába óvatosan belekeverni a fehérjét két részletben (fakanállal, nem géppel). Kivajazott-lisztezett kapcsos tortaformában megsütni kis lángon (gáztűzhely 2-3-as között). Ha kihűlt, kivenni, félbevágni.

Krém:
Előző nap megolvasztani a csokit és összeforralni a tejszínnel. Szobahőre hűteni és min. 8 órára be a hűtőbe, felverés előtt 1/4-1/2 órára betenni a mélyhűtőbe, hogy nagyon hideg legyen, de ne fagyjon meg. Ezután felverni (nagyon könnyen felverődik), jól kenhető krémes állaga lesz.

A félbevágott piskótát megkenni a krém kicsit kevesebb, mint felével, rá a magozott meggybefőtt (jó sok kell), rá a piskóta teteje, maradék krémet rákenni+díszíteni, meggyel is.

Pusz
Miszike
miszike

Na ezt az előzőt még tegnap írtam, csak nem tudtam elküldeni Kép.

Kangi,
Julcsinak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!! Kép
Kép

Franyo,
Isten éltesse Ankát!!! Kép
Kép
miszike

Sziasztok!

Kangi, Franyó, Manó2
boldog szülcsinapot a gyerkőcöknek KépKépKép
Kép

Leszter
ez a sünis kép annyira nagyon édi Kép

Andi
psandi

Kangi,
jobbulást Julcsinak!
Nemsokára itt a tavasz, fel a fejjel! (magamat is ezzel vígasztalom Kép)

Tüni,
Kincső nagyon ari! Kép
Gomba miatt együttérzek! Kép Aranyérre 4 féle homeobogyót írnak, ha szeretnéd, elküldöm emilben a részleteket!

Elli,
légyszi küldd a mensi dátumot és a neveket, ha vannak, hogy küldhessem a táblázatot!!!

Manócs,
utálom a titkokat, kivéve, ha elmondják nekem, hogy mi az! Kép Meddig kell várni??? KépKépKép

Leszter,
remélem el tudsz menni a tanfolyamra, én is szívesen mennék, csak nagyon messze van.

Sofka,
ha olvasod, légyszi írj, mert nem tudom már, hogy értekezzek veled! Kép

Norka,
jobbulást Jázinak!

Pusz
Miszike
miszike

Kangi! Franyó!

Boldog szülinapot a csajoknak!

Kép

Beu+Lőrinc
beu

MIszike
beírod a táblázatba hozzám a Levente nevet? köszi Kép
most nézem, hogy már elmúltál 17 hetes, megvolt az AFP?

Kangi
jobbulást Julcsinak
és én is-én is tavaszt akaroooook! Kép

Andi
psandi

Sziasztok!

Franyo,
Ankanak boldog szulinapot!KépKép

Norka,
Felig drusza Jazinak boldog nevnapot!KépKép

Miszike,
Huu, ez a csokitorta nagyon jol hangzik!Kép

Felolem maradhat meg a tel.Kép Bar az oltoztetes eleg maceras. De meg mindig inkabb ez legyen, mint a nyari kanikula. Mar most utalom.Kép Kompromisszumkent megegyezhetunk esetleg a tavaszban, felteve, hogy nem jon utana nyar. Vagy csak akkor, amikor epp a Balatonon vagyunk.Kép

Puszi:

Leszter
leszter

Franyó Ankájának,
Boldog szülinapot!

Manócs, PsAndi,
Köszi, tényleg a Radeczky indulóKép

Manócs,
Ma pont palacsintát sütöttemKép
Kicsit lemaradtam. Miért akartok elköltözni? Végül át lehet vinni a szocpolt és társait? Azt nem írtad, mekkora a telek.

Leszter,
SzívesenKép Apa meg csak kibírja valahogy, hétvégére még segítséget is könnyebb szervezni.
Remélem most már mindent rendben találnak a fülészetenKép

Tüni,
Örülök, hogy a gyerekekkel minden rendben. GombaKép Mielőbbi jobbulást!
KépKép Kár, hogy nem lesz többKép

Képzeljétek, Roni féltékeny Artúrra (ez lett a papagájunk neve). Mivel szeretnénk, ha szelíd(ebb) lenne/maradna, ezért kézből kell adni neki a gyümölcsöt. Amikor Artúrt etetjük, Roni is kér (akkor is, ha éppen előtte ugyanazt evett). Ilyenkor vagy Ronival együtt etetjük, vagy az egyikünk Ronival foglalkozik. Eddig olyan ügyesen ette a gyümiket Roni (pl. a narancsot ő szedte gerezdekre), most meg kéri, hogy segítsünk (kézzel etessük). Remélem idővel elmúlik.
Most már van elképzelésem, hogy fogadna egy kistesót. Van valakinek jó ötlete?

Ez lett volna a szerdai írásom.

Kangi Julcsijának,
Boldog szülinapot!

Norka Jázijának,
Boldog névnapot! (ha ma tartjátok)

Kangi,
UsziKép Betegnek jobbulást!

Sofka,
Örülök, hogy lassan rendeződik a helyzetKép

Maci_2
maci_2

Na hátha most elmegy...

Kangi drága,
hát én elpityeredtem ezen a havas-virágos képen (lehet, hogy terhes vagyok? Kép), köszönjük szépen a köszöntést! Beteg Julcsidat is Isten éltesse sokáig, így utólag, na és persze mielőbbi jobbulást neki!!! Neked meg több nyugalmat... A tavasz tényleg siethetne már picit, kezdek én is bedepizni ebben a sötét időben Kép.

Norka, Miszike, Andi, Beu, Leszter,
köszönjük a köszöntéseket!!! Kép Oooolyan hamar elment ez a két év!!! Milyen nagy lányom van már! Ekkora:
Kép

Andi,
köszi az érdeklődést, igen, kicsit nehezedik nálam is a dolog Kép, de még bírom, remélem, kb. két hónapig még kitartok Kép. Kedden voltunk UH-n, és 1600 g-osra saccolták a bébit, na és még mindig erőteljesen férfias jegyeket mutatott Kép. Az arcát viszont szégyenlősen a karjai mögé rejtette, mint legutóbb is Kép.

Szintén utólag (ezer bocsi!!!) boldog szülinapot kívánok Zsuzsi Mikijének, Miszike Bekijének, Myssnia Szilárdjának.

Pussz
F.
franyo

Ja és Maci2,
nagyon ari a papagáj, nem csodálom, hogy beleszerettetek! Kép A szülinapi köszöntőt neked is köszi! Kép
franyo

Franyó,
Édes nagylányod vanKép

Dorki,
Elküldtem újra, de a 8-9-et megint visszadobta.

Maci_2
maci_2

Köszönjük a sok köszöntést! Kép Trambulint kapott, de csak felügyelet mellett ugrándozhat rajta. Nagyon örvendett neki.

Beu Kép
Az animációra "Kéjem a macit!" volt a reakció Kép Szóval tetszett a csajszinak Kép

Franyo Kép
Nem azért, mert Apacuka csinálta, de szerintem is szuper kép! Na persze a téma nagyon jó (és aktuális, ugyebár KépKépKép) Kis kukacoshoz nagy gratula. Majd meglátod, hogy a laffantyút mennyivel komplikáltabb pucolni Kép (én csap alatt mosom, fene fogja összevissza kunkorgatni)

Köszi a jobbulásdrukkokat. Még ma is hőemelkedése volt Julisnak Kép Csúnyán elkapta ...

Maci_2 Kép
Féltékeny Roni Kép Édes lehet!
Nagyot vihorásztam, ahogy lekottáztad a papajáj füttyét Kép

... érdekes, Julcsinak egyelőre és látszólag semmi ilyen gondja nincs Andrissal. Csak folyton nyoszorgatná, gyömöszölné, a kezét az arcához húzza, és büszkén közli: "Megsimogatta a kicsi arcomat!" Kép Néha kicsit csavarni is kell ehhez azt a kezet Kép Olyankor aztán nyafogás megy. De egyébként is, Andris elég érzékeny baba, minden hangosabb zörejre összerezzen, sír. Julcsi is alig kiabált az arcába délután, máris görbítette a pici száját (pasinál ez különösen édes Kép). Ismeritek a lányomat, gondolhatjátok, milyen, amikor kicsit kiabál Kép Szegény kisbabám ... de mindig azzal vigasztalom magam, hogy tudnia kellett, hová jön Kép

Zulu drága Kép
Ha olvasol, kitartást kívánok!!! KépKépKép

Miszike Kép
Nyamm torta. A 15 kg többletemnek pont egy ilyen recept kellett Kép Én túrótortát sütök. Na nem mert fogyókúrás Kép hanem mert azt tudok.

Tüni Kép
Édes gombóc Kincső! Éjszakai alvásra irigykedem. A gombákra nem Kép Drukk, hogy hamar múljon!

Na megyek, bocsi, de megpróbálom még összerendezni magam az esti etetés előtt. És milyenek vagytok, nem is gratuláltatok, hogy alig több, mint egy hónap után leesett a köldökcsonk! Most már tök cukor kis köldöke lett, és a fürdést nagyon élvezi. Mármint nem ordít közben (a neurotikus anya skáláján ez az élvezet non plus ultrája Kép)

Pussz
Kangi
kangi

FranyóKép
Ankának nagyon boldog szülinapotKép

Tüni
tüni

Kangi!
Arról, hogy Julcsi hogy tud kicsit kiabálni, Lőrinc sokat tudna mesélni.Kép Örülök, hogy tetszett a maci! Neurotikus anya??? Mióta? Holnaptól ott tanyázunk a közeletekben folyton, kapjuk a kulcsot, csütörtökön költözés. Julcsilány mikor gyógyul már meg? Mondd meg neki, hogy szedje össze magát, mert Lőrinccel kéne dagasztani a sarat a vadonásúj udvaron.

És sajna már csak hétfőig lesz netünk, utána ki tudja, mikor. Ne felejtsetek, mert visszajövökKép

Beu
beu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?