@teszter85:
Ne keseredj el! Nekem dec 29 volt az utolsó mensim, fájt a hasam minden bajom volt..elkönyveltem, hogy nemsokára megjön..de csak nem.. Január 30-án lett egy pozi?! tesztem(az már ugye 33.ciklusnap volt, de nekem mindig 30-32 napos szokott lenni) de olyan halvány, hogy kirontottam a fürdőből a férjemhez, hogy ezen van második csík vagy mi az a maszat?! Másnap reggel érzékenyebb teszttel már kivehető volt egy halovány, de második csík. Nagy volt az öröm, csak a hasfájásom nem múlt, sőt erősödött. Beszéltem a dokival, aki azt mondta egy hét késés után látnia kell valamit az uh-n, ha nagyon fáj inkább nézzük meg. Február 6-án, egy héttel a halvány pozi tesz után nagy reményekkkel mentem uh-ra, ahol a doki mondta, hogy mensi alapján október 6. lesz a nagy nap, majd megvizsgált és közölte, hogy egyelőre nem lát semmit, csak 18mm-es nyálkahártyát. Bíztatott, hogy ott lesz az a babuci, csak nem a nagykönyv szerint megírt 14.napon fogant, legalább egy héttel később. Egy hét izgalom, minimum 5 évet öregedtem, majd február 13-án láttam meg a kis pöttyünket
doki szerint akkor voltam 5 hetes, elvileg a 6+4 helyett, ki is tolta a szülés időpontját 10.16-ra..volt vér-vizelet vizsgálat, minden rendben, hcg szint megfelelő annak amit az uh-n láttunk. Azt mondta március 3-án menjek majd csak, bírjam ki addig, hogy biztos legyen már szívhang és ne ijesszem magam feleslegesen halálra megint. Szóval addig most malmozok én is, tolom a napokat, hogy láthassam nő és minden rendben!
Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült, csak akartam, hogy lásd nekem is teljesen ugyanez volt.
Remélem ezzel megnyugtattalak, hogy nagyon kicsi csak még! Próbálj meg ezen nem idegeskedni és minél többet pihenni!