@agi8699:
Hát igen, tényleg hiába mondják, hogy ne aggódjunk, úgyis aggódunk
Bár azt hiszem kezdek átesni arra a bizonyos másik oldalra, mert már minden apróságon képes vagyok kiakadni és stresszelni. Ami pedig baromira nem tesz jót ugye. Aztán egy idő után már azon aggódok, hogy ne aggódjak
Az internet meg nagyon káros tud lenni. És igen, én is megfogadom, hogy többet nem keresek rá semmire, de én is megteszem mindig
A szúrkálást, fájást én is sokat éreztem, bár én inkább a 13-16. hét között főleg. Elvileg ez tényleg nem jelent semmi rosszat, valószínűleg a szalagok nyúlnak. Amikor én elkezdtem ilyet érezni, magnéziumot vettem be, ezt bátran ajánlom neked is, segít ellazítani az izmokat. Én a Magnesi citricii-t szedem még most is, ezt ajánlotta a dokim, mert olcsó és jó
Németh doktor úrhoz volt már szerencsém nekem is, csak dícsérni tudom. Nagyon profi, korrekt, igaz nem egy babusgató típus.
Csongrádyval csak annyi a rossz, hogy a kórházban ő már nem dolgozik, csak magánrendelése van. Viszont a héten többször is fogad, nem csak egyszer a rendelési időben, sőt kb. bármikor felhívhatom, ha valami gondom van. És nem utolsó sorában kedves is, meg olyan buksisimogató típus
Ez nagyon fontos számomra egy nőgyógyászban, mert ez végülis egy elég bensőséges, bizalmi kapcsolat orvos és páciens között. Voltam már olyan orvosknál is, akik annyira bunkók voltak, szenvtelenek, ennél nincs rosszabb. Kell egy kis törődés, főleg egy kismamának