Új privát üzeneted érkezett!

Aztaaaaa, én is középhaladó lettem!
Kép
kata1977
Hatvan

O.k.Kata, de lehet inkább e-mailbe küld!!!
Milyen sport??
nicola79

Képzeljétek el, ma nyaltam egyet. És én naiv úgy gondoltam rutinos páfránynyaló vagyok. Hááát most nem tudom mi van rajta Kép. Egy kis része pöttyös, egy nagyobb része csíkos, egy még nagyobb páfrányos. Eddig olyan hogy csíkos nem volt Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kata! Honnan szeded ezekat a kis manuszokat, amiket be szoktál szúrni? Kösz a részvétet! Kép

KépKépKépKép
proone

Hát ez nem ér!!

Lefikázzátok a délutáni műszakot, amikor megítruk, hogy tegnap nem lehetett beírni karbantartás miatt!!!
Pedig én írtam egy csomót!! De már a fene tudja, hogy mit. Otthon elmentettem, majd újra megnézem és ha még aktuális elküldöm.

Kép
Kép
beuka

Proone fáj még a hasad?? Nekem most különösen nagyon fáj! MA ráadásul nagyon sok! UTÁLOM!! Örülök, hogy vége a bíróságprocedúrának!!!

Kép
Kép
beuka

Igazad van Beuka! Kép Én is rengeteget írtam, aztán ment a levesbe... Kép És még este is próbálkoztam, amíg a pasim nem volt otthon, de akkor is elszállt az egész...

Proone,
Lementettem egy jópárat (amik tetszettek) mindenféle helyekről (más topikokból, netről) és ilyenkor csak rendesen mellékletként feltöltöm. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Héééééé! Most mindenki eltűnt?! Kép
kata1977
Hatvan

sziasztok,

most eg kicsit off leszek csak nincs időm visszakeresni,de hogy is van ez ezzel a barnázással?
ha mensi elött barnázok az mitől is lehet?
és az jó vagy rossz?????
csak mert ma reggel megjöttKépKépKépKépKép
és nem barnáztam semmit pedig én mindig szaktam elötte is meg utána is!!!!

nolina,
köszi a dícséretet,az anyai büszkeségem az egekben van.mi most gumivan védekezünk és de,eszembe jutott a teszt és csináltam is egyet
mielött elkezdetm szedni az antibiotikumot,mert azért csak csak............
dokinál most voltam ugye ez a gyulladás miatt,de még nem mondtam neki hogy abbahagytam a gyógyszert.és most hogy megjött várok még egy hónapot,mert a szülésznőm mondta hogy lehet hogy attól nem jött meg hogy be van gyulladva az egész méhemKépKép
szóval nagyjából ugyanott tartok mikor abbahagytam a gyógyszert,semmivel nem vagyok okosabb,csak adtam a szarnak egy pofontKép

Kata,
imádlakKép sztároljátok még a fiamat,lécccccccccccccccccccccccciKépKép
de tényleg akkora gengszter,minden hájjal megkent a kiskrapekKép
képzeld,most kezd puszit küldeni,én cuppogok neki nagyokat,ő meg utánozzaKépKép

Hajni,
azért néha bekukkolok ám,csak mire mindent elolvasok hogy tudjak írni,minig vagy gyerekhez kell szaladnom vagy a dédimhez!!!!

Proone,
én múltkor kérdeztem valamit csak nem találtam a válaszod,nem is válaszoltálKépvagy csak én vagyok vaksiKép?
az a történet azért elég durva,nem is tudom az ilyen embereket hogy nem nyeli a föld magába!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

túrok képet aztén küldök mégKépKépKép
cupp,
gigi
1/????
(gondoltam azért ideírom,hogy mindeki tudja hogy megjöttKépKépKép )
Vendég

Juca, küldenél nekem is képet Bálintról? faragozso@freemail.hu
Előre is köszi!! Akkor most már ott a dédid? Hogy bírod?

Anita remélem még minig olyan jól állsz, mint a táblán! Mi van Veled? A februári zebrára már csak Neked van esélyed, márpedig eddig itt minden hónapban volt egy zebra. Kép

Lányoki nagyon pocsék a közérzetem, attólfélek, hogy én is influenzás leszek. A környezetemben mindenki az, de nekem ez most nagyon rosszkor jönne, most indulna az akció. Ha hiába szedtem a clostyt nagyon ki leszek készülve Kép
Gyorsan elkezdek egy aszpirinC kúrát, az szokott segíteni.

Z.

Kép
Kép
zafír

<font color="ff0000">Gigi! Hogy hogyen lett a Holba Sádor doktor a legszimpibb? Hát csakis annyi, hogy róla olvastam a legtöbb jót a babanet Szent Imrés topicjában. Ennyi. Kérdésemre nem válaszoltak, így rákerestem, és ez alapján döntöttem. Csak sajna még nem jutottam el hozzá, most pedig megvan...
A barnázásról annyit, hogy én mielőtt gyógyszert szedtem, nem emlékszem, hogy barnáztam volna. Most, hogy abba hagytam, rövidebb lett a menstruációm (régen 6-7 nap volt, most 4-5), és előtte vagy két napig barnázok. Viszont úgy tűnik, a ciklusom hosszabb lett (régen 20-25 nap, most 25-28 nap) SZóval ebből látom, hogy rendesen megbolygatja a gyógyszer a szervezetemet. Barnázásról nem tudok semmit, én is örülnék valami infónak róla...

Hajni! Nem szép dolog, hogy elfelejtettél lepottyantani... Tán lusta vagy? Kép Holnap írhatsz nekem 2 cn-t!

Beuka! Most kezd csak igazán fájni. Eddig csak éreztem, hogy fájni fog, de most kezdődik az a 'ki akar szakadni a belsőm' érzés. Kép Bennem van egy Algopyrin, de nekem leginkább egy jó nagy alvás használ. Utána nem szokott fájni. De sajnos amegelőző alván nem jön be nálam, csak az, ha már majd meghalok, és akkor alszom pár órát.</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="ff0000">Nicola! Profilomban szoktam váltogatni a képet, de ez - szerintem - nem olyan jó kép rólam... Kép Persze vannak sokkal rosszabbak is. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!
Gigi83!
Igen érdekelne a doki, nem baj hogy csak magán, de már tényleg jó lenne egy jó orvos... 40 napja nem jött meg, kicsit már idegesít. Csináltam tesztet, de semmi. Nem értem Én ezt...Kép

Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Jaj!
A nagy önsajnálatban el is felejtettem: előre is köszönöm Gigi! Kép

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Ez már felháborító, hogy ide alig lehet írni... Írtam is az adminisztrátornak, hogy ugyan, jelezze már előre, hogy éppen nem tudunk küldeni a fórumra... Kép

KépKépKépKép
proone

én sem tudok irni!!!
nicola79

<font color="ff0000">Hajni! Most aztán már tessék nem elfelejteni lepottyantani engem, mert már a hasam se fáj! Tegnap túlestem az első napon, úgyhogy ma 2 cn van. Remélem, hétvégéig el is múlik az egész!

Szeretnék egy részes fürdőruhát venni, van tippetek, hogy hol lehet jót kapni? Olyan egyszerű sportolni valót szeretnék. Na aztán majd szeretnék kismamaként is lubickolni, olyat is vennem kell majd egyszer! Ti terveztek valamit várandósságotok alatt, hogy sportoltok, vagy islyesmi? Én szeretnék arra az Aqua Natal-ra járni. Tudom, nem valami olcsó, de én amúgy is imádom a vizet!!! Mi róla a véleményetek?
http://www.nandu.hu/magyar/szules/Aquanatal/aquanatal.htm</font>

KépKépKépKép
proone

Szia Nicola! Kép

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Majd nyáron - amikor sok ideje van egy tanítónak - szeretnék elkedzeni egy weblapot létrehozni, ami nekünk is szól. Kép Összegyűjteni a fogamzással való tudivalókat, leírni módszereket, stb... Aztán ahogy előrébb jutok - remélem -úgy bővíteni kismamáknak való információkkal, satb... Persze más irányú is lenne a weblap, foglalkoznék rajta a dyslexiával például.. szóval több része lenne. De szeretnék a 'agunk fajtáknak' is segítséget nyújtani azzal, hogy egy helyre gyűjtöm az információkat. Ha van ötletetek, szívesen fogadok mindent! Az is lehet, hogy előbb elkezdem csinálni, amikor lesz ihletem. Kép

<center>Kép</center></font>

KépKépKépKép
proone

sziasztok!Jó reggelt mindenkinek!!

Hajni!

Légyszíves javítsál át 2 cn-ra!!Ok??Hát sajna meg jött!!Kiis voltam miatta tegnap.Volt nagy sírás,apuci megért meg vigasztalni.Mindjárt letelik az 1 év és semmi.Beszéltem a dokimmal tegnap,szombattól 5 napig closti,ha nem lesz sikeres akkor petevezeték átjárhatóság vizsgálása!!És ha nem lessz jó az se???Nem tudom mi lesz.Na mindegy nem panaszkodom,nem akarlak benneteket ezzel untatni.

Van valaki???

Proone!!Ez nagyon jó ötlet!!!
csanita

Én vagyok! Még 5 percet... Kép

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Lepottyantottalak benneteket Kép. Úgy sajnálom.

Sajna nekem is meg fog jönni, fáj a pocakom. Bár a hőm 37, de fáj a torkom úgyhogy nem biztos hogy hihetek neki. Különben is holnap lenne a nagy napja Kép.

Proone, már kiírja, hogy nem minden ok, és csak részlegesen lehet elérni a társalgót Kép.
Azt hiszem én is bepakolom a táskámba a fájdalomcsillapítókat, nehogy elfelejtsem elvinni. Ki tudja mi lesz itt még este 10-ig Kép

Hamarosan küldöm a táblát

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Én elmentem tésztát gyúrni a túrós tésztának. Majd egyszer csak jövök Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Itt vagyok csak nem tudtam irni!!!
Megjött az OTTO csomag tök jó lett minden!!
nekem is meg fog jönni de lehet majd két hónap mulva...Kép, mert olyan rendszertelen...Kép

Beuka! Kitartás!!

Proone!!Hogy vagytok mostanában??Rendeződik a viszonyotok??
Tök jó lesz a weblap, már nagyon várom...
nicola79

Hajni,
A 62 nap egy kicsit sok lesz ám Nekem! Kép
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Remélem, ma már én is tudok rendesen írni! Kép
Délután megint bepusztult nálam a rendszer...
Nem tudom, ez miért van... Miért kell ennyit karbantartani a babanetet?!

Proone,
Én is írtam a múltkor az adminisztrátornak... Kép Szerinted ér valamit?

Basszus, tényleg egész héten csak pottyant Hajni... Kép Bár engem még nem kell! Kép (igaz, ami késik, nem múlik! Kép)

Sajnálom Gigi, h Neked is megjött... Bálintról meg várom a további képeket! Tudod, h legyen miről áradozni! KépKépKép

Most olvasom, h Anitának is megjött... Kép
Csúúúúnya zebrátlan február! Kép
Eddig sem tetszett nekem ez a hónap, most meg aztán pláne! De mindjárt itt a március!!!! Kép Az az egyik kedvenc hónapom! Kép (ráadásul a szülinapom is akkor van Kép)

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Remélem, ma már én is tudok rendesen írni! Kép
Délután megint bepusztult nálam a rendszer...
Nem tudom, ez miért van... Miért kell ennyit karbantartani a babanetet?!

Proone,
Én is írtam a múltkor az adminisztrátornak... Kép Szerinted ér valamit?

Basszus, tényleg egész héten csak pottyant Hajni... Kép Bár engem még nem kell! Kép (igaz, ami késik, nem múlik! Kép)

Sajnálom Gigi, h Neked is megjött... Bálintról meg várom a további képeket! Tudod, h legyen miről áradozni! KépKépKép

Most olvasom, h Anitának is megjött... Kép
Csúúúúnya zebrátlan február! Kép
Eddig sem tetszett nekem ez a hónap, most meg aztán pláne! De mindjárt itt a március!!!! Kép Az az egyik kedvenc hónapom! Kép (ráadásul a szülinapom is akkor van Kép)

Kata
kata1977
Hatvan

Bocsika, egy picit elrontottam a táblát, de nem tudom törölni, úgyhogy ide rakom a 20. javított változatot. Ma egy hangyakukinyit szétszórt vagyok Kép
Kép

Kép

Kép
vkhajni

Basszus, én ezt nem értem. Kiírja, h nem tudom elküldeni, erre mégiscsak elküldi...

Bocsi, h duplán ment! Kép
kata1977
Hatvan

Remélem így már mindenki ok Kép. Javítottam rögtön, csak nem sikerült elküldeni.

Kata, most már el kell érni azt a magasságot Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Itt vagyok csak nem tudtam irni!!!
Megjött az OTTO csomag tök jó lett minden!!
nekem is meg fog jönni de lehet majd két hónap mulva...Kép, mert olyan rendszertelen...Kép

Beuka! Kitartás!!

Proone!!Hogy vagytok mostanában??Rendeződik a viszonyotok??
Tök jó lesz a weblap, már nagyon várom...
nicola79

Jól van, látom Nicolával is szórakozik a gép! Kép
kata1977
Hatvan

hát igen!!!Elegem van belőle!!Kép
mikor hosszút irok akkor nem küldi el mikor rövidet akkor igen!!Kép
De most a hosszút ügyesen elmentettem...
nicola79

el kezdtem olvasni ezt a topicot!!Akkor még alig voltatok!!Kép
Most már elég sokan vagyunk és tök jó!!!Kép
nicola79

Nem tudom mi van a nettel???sz...kodik!!!Nem küldi el amiket írok!!Nem tudom minek ez a nagy karbantartás??
csanita

Nicola,
Én is úgy csinálom már 2 napja, h amit írok, azt elmentem Word-ben. Kép
Tegnap én is daraboltam, mert nálam is csak a rövideket volt hajlandó elküldeni. Kép
Most meg semmit nem hagy...
kata1977
Hatvan

anide,
nem találtam a profilodban emilcímet,lécci add meg és priviben mindent leírok meg kérdezhetsz is a dokirólKépés nagyon szívesenKépKép

mindenki,tegnap küldtem még mailt a bálintról,megkaptátok???????????????????????????????????????????????????????????
akartam este írni,de lehetetlen volt,folyton elszálltKépKépKép

Kata,
köszi az együttérzéstKépén is utálom hogy megjöttKép
Vendég

Gigi,
Mindjárt megnézem a maileimet! Kép Remélem, vár ott egy Tündér-Bálint! Kép
kata1977
Hatvan

Gigiiii,
Megkaptam! Kép
Háááát, eszményi éééédes ez a kicsi fiúcska!
Azok a hatalmas barna szemek! ... Asszem, lesz majd gondotok a lányokat elzavarni, ha megnő! Kép
És mit próbál meghamizni ez a kispasi?! Kép És a lecsúszott zokni (vagy harisnya?)! Hááát, nagggyon büszkék lehettek rá! Nekem nagyon-nagyon tetszik! Kép És azok a kis husis fincsi kezecskék!!! KépKépKép Óóóóóó, én elolvadtam! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Én meg a képeket nézegettem és rájöttem, h Lola ezer éve nem írt már! Hova tűnt ez a nőci?! Vagy helyesebb, ha azt írom, h ez a nőci IS?! Kép
Igaz, ha mostanában akart írni, akkor lehet, h Neki sem sikerült itt a sok karbantartás miatt...
kata1977
Hatvan

Én meg a képeket nézegettem és rájöttem, h Lola ezer éve nem írt már! Hova tűnt ez a nőci?! Vagy helyesebb, ha azt írom, h ez a nőci IS?! Kép
Igaz, ha mostanában akart írni, akkor lehet, h Neki sem sikerült itt a sok karbantartás miatt...
kata1977
Hatvan

ezt nem úgy gondoltam, hogy milyen jó az hogy nem jön össze a baba,csak hogy jó társaság kovácsolodott össze!!
Szóval értitek úgye??
Gigi!!Tündéri a babóci!!!!!!!!
nicola79

ez iszonyat az előbbi üzimet fél dél óta probálom elküldeni...hiába-.....
nicola79

Nicola,
Én rögtön jól értettem, ezek szerint! Kép
kata1977
Hatvan

Örülök, talán annak is örülhetek, hogy megjavul a net.Kép
De már lassan megyek haza, ma semmit nem csináltam...
Remélem a délutánosok írnak sokat...
Pronne, ugye jobban vagy már??
nicola79

Nem vagyok jól! Nem szokott két napig így fájni a hasam, de most nem indult úgy be a vérzés, és nyűglődök. Hazajöttem ma, addig nem volt semmi különös, kicsit éreztem a hasam. Ledőltem ebéd után és most úgy érzem, hogy ki akar szakadni a belsőm... Pedig el kell ma mennem bankba, gyógyszertárba, meg fürdőrucit is akarok nézni... Mindjárt összeszedem magam...

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Gigi! Nekem még sosem küldtél képet! Légyszi küldd el nekem is! (bár lehet, hogy csak a postaládám volt tele...) Emailcímem a profilomban van.

Köszi! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Már azt hittem egyedül maradtam...Kép
De nem itt van Proone!!Kép, csak rosszul van...Kép
De nemsokára biztos jobban lesz!!

Gigi!apárol keress képet és küldjed ezerrel!!
nicola79

Jajjjj a hasam! Jajjjj a hasam!!! Kép

KépKépKépKép
proone

A csudába is! Öltözöm, és megyek el! Nem érdekel a hasfájás!!!!

KépKépKépKép
proone

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?