Új privát üzeneted érkezett!

@dinyus:

Kedves Dinyus!

Vicces, de ezt konkrétan nem tudom megmondani neked. Annyi szokot történni, hogy ülök vele szemben és a kezével a saját energiáját vetíti a problémás területre (ami a méhemnél van), de nem ér hozzám és közben beszélgetünk.
Lehet, hogy ez furán hangzik, de engem már akkor meggyőzött, amikor elmondta, hogy miért is fordultam hozzá, pedig semmit se mondtam neki!
katakojnok

@katakojnok:

Mástól is hallottam már iylen természetgyógyászt, hogy mennyire jó :)

Köszi a linket, megnézegetem

Lilypie Pregnancy tickers
dinyus

@dinyus:

Szívesen!
katakojnok

sokakról nem is tudom milyen hobbijuk van, mit szeretnek. Van-e köztünk olyan, aki játszik valamilyen hangszeren? Vagy van olyan, aki sportoló? Az is lehet, hogy van köztünk híresség? Ki tudja... csak az ovuról meg ilyenekről írkálunk.

Ha van kedvetek írhattok magatokról valamit. NIncs véletlenül lakberendező köztünk? 

caroline4

@maminti73:

Bizony több helyen is rendel, csak nekünk Gyöngyös van a legközelebb, ezért mi oda járunk!!
Én agykontrollal is próbálkoztam, több kevesebb sikerrel!! Amikor megtudtam, hogy mi a problémám, akkor kezdtem el és azt tapasztaltam, hogy múlik a hasi fájdalmam. Amatőr vagyok, de valamit használt!

katakojnok

@bikbok: mi volt ma a konzultáción? Olyan kíváncsi vagyok! :oops:

sjucus13

Haza is értünk a meddőségi intezebol. Minden rendben volt, az orvos szuper, mindent megbeszéltünk. TBsen novemberben kezdhetünk, úgyhogy magán úton megyünk, kb következő ciklusban :) addig még egy méhtükrözés és egy-két vér eredmény. :)
bikbok

@bikbok: Már a következő ciklusban? De jó!!! Nálatok amúgy az inszem nem opció? Ne haragudj, erre nem emlékszem, hogy miért is nem.

sjucus13

@bikbok:

miért csak olyan késő lehet TB-sre menni? Olyan sokan lombikoznak? Nagyon durva. Vagy mi az oka? magánban nagyon drága?

caroline4

a görbém közben így alakult. Tehát amikor azt mondtam, hogy nem emelkedett a hőm, pedig szerintem megvolt az ovum, tévedtem. Mert a ciklus.hu és a fertilityfriend is ugyanarra a napra húzta be az ovumat, amikor először együttvoltunk és amikor szerintem is az ovum volt. Igaz, hogy csak egy tizedet emelkedett kezdetben. 

Az tévesztett meg, hogy a korábbi ciklusokban az alaphőm 36,5 és 36,6 között ugrált. Míg most szinte végig 36,5 volt csupán vagy attól kevesebb. Így a 36,6 már nem alaphőnek számított ebben a ciklusban, hanem megemelkedett hőnek. Ez kirajzolódik a görbéből egyértelműen. 

Na csak ennyit akartam. Megnyugtat, hogy jó időben voltunk együtt. De tudom túl sokat vártunk, 8 napot. Viszont nálunk nem annyira a minőséggel volt gond, hanem a mennyiséggel. Hátha nem sokat romlott a minőség a 8 nap várakozás miatt, viszont jó sok termelődött mennyiségileg. Hátha hátha ... :)

5. dpo

caroline4

@caroline4:

Drukkolok, hogy a december meghozza a várt bébit Nektek :)

dinyus

@sjucus13: bizony :) nagyon lelkes vagyok most, remélem minden jól alakul majd. Alacsony a spermaszámunk, volt egy felívelés a vitaminok miatt, de valójában nem javult eleget a morfológia stb, így nem akar időt vesztegetni az inszemmel, lombikkal nyitunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bikbok 2017.01.06 11:28-kor.
bikbok

@caroline4:

képzeld, olyannyira sokan vagyunk, hogy vannak akik már most hó végén csak 2018ra kapják majd az időpontot, emrt decemberre keveset osztanak ... 
nagyon rudva, nem? és a mi korosztályunk jellenzően, azt mondta a doki.
360.000 a fizetős
bikbok

@maminti73:

azért ha valahogy sikerül még, nézess egy AMH-t. Az tényleg egyértelműen megmutatja, az FSH csak egy tényező a sok közül...
bikbok

@maminti73:

helyes! drukkolok Neked!
bikbok

@bikbok:

Ez nagyon jó. Örülök, hogy haladtok! :)

@maminti73:

Azért én utána járnék az AMH-nak is. Meg mindenképpen elmennék egy magán dokihoz a mostani eredménnyel is. Kitartás. Lehet tényleg lesz egy csodababátok, mert már nem is számítasz rá :)

Én tegnap voltam UH-n, 5 szép tüszőm van. Nem az én dokim volt. Kedden lesz az inszem, 15. nap. Meglátjuk, eddig mindig sos-be kellett 13. napon. Meg kértem időpontot konzultációra a dokihoz, ha a 4. nem sikerülne, tovább lépünk. Megbeszéltem az asszisztenssel, hogy mi kell még hozzá. Ha netán nem sikerülne a mostani inszem (de sikerülni fog), akkor lesz méhtükrözés is. Volt már valaki ilyenen? Eléggé parázok tőle. Mondjuk inkább csak az altatás miatt.

ecsibe

@caroline4:

Én már pakolom össze a holminkat. Január végén meghírdetjük a lakást, remélem hamar elviszik. Viszont augusztusra tervezzük csak a ház befejezését, úgyhogy addig kell majd valahol laknunk. Ezért most a nem mindennapi cucokkat elkezdem összepakolni, anyuéknál lesznek trolva addig.
Na, de nem is ezt akartam elmesélni, hanem, hogy nálunk is most aktuális a lakberendezés. Múlt héten beszéltünk a villanyszerelővel. Olyan nehéz. Honnan tudjam, hogy 30 év múlva hova szeretnék egy lámpát, vagy egy konektort...

Már megvan, hogy hova költöztök? Kiválasztottátok a házat? Tudom, hogy múltkor nézelődtetek, de nem tudom, hogy mire jutottatok! Terveztek felújítást?
ecsibe

@ecsibe:

én jövőhéten megyek ilyenre, de nem altatós verzió, csak 20 perces ambuláns lesz...
bikbok

@maminti73:

:D

Ez a helyes hozzáállás :)

Duplán köszi :D
Én is drukkolok. És ne tűnj el, várjuk a híreket, izgulunk érted!
ecsibe

@bikbok:

És az milyen, ami nem altatós verzió? Lehet én is kérhetek olyat?
ecsibe

@ecsibe:

hát annyit tudok róla hogy a jelenleg létező legvékonyabb katérerrel csinálják, ezért lehet ambuláns. Szerintem bárki kérhet. Annyi, hogy ez magán. Elvileg sajnos TBsen még csak az altatós elérhető. Te milyenre mennél?
bikbok

@bikbok:

Én TB-re, a mostani dokim rendelte el. Ha tovább mennénk lombikra. Akkor vsz nekem altatós lesz. Azért majd megkérdezem. Bár a lombikot mindenképpen altatásban csinálják...
ecsibe

@ecsibe:

kérdezd azért meg, de szívesen segítek ha kell majd infó.
a leszívás altatásos csak
inszemnél ez nincs?
bikbok

@ecsibe:

Te hová is jársz?
bikbok

@bikbok:

Pécsre.
Oké, köszi.
Inszemnél nincsen. Ott egy UH van, maga az eljéré meg olyan kb., mint egy sima rákszűrés. Egy katéterrel feljuttatják a kiskatonákat közvetlen a méhbe.

És mennyi lesz ez magánban? Majd elmeséled, hogy mi volt?
ecsibe

@ecsibe:

persze, mindent elmesélek. Remélem a többieket nem zavarja majd a téma :)
bikbok

@ecsibe:

sajnos drága, 50e az ára
bikbok

Sziasztok! Na megin eltuntem egy kis idore, remelem jol teltek az unnepek. Es lettek jo kis pozik a fa alatt ☺

Ugye irtam korabban, hogy nekem kesett. Na, hat megjott, de a korhazban kotottem ki karacsonykor. Annyira gorcsoltem. Aztan osszeszedtem egy jo kis mandulagyulladast, arra kaptam antibiotikumot es most meg annak a kovetkezmenyeitol szenvedek. Ugyhogy kinderproject oruletesen napolva, legalabb egy honapig. ☹
oreosmilka

Bikbok. Mindent mesélj el majd dehogy zavar a téma. Sőt! Érdekel. Tapasztalatot gyűjtünk. Bár reméljük nem lesz rá szükség.

Ecsibe! Igen kinéztük a házat. Meg is írtuk sz adásvételit. A kifizetés márciusban zajlik. Április végén szerződés szerint ki kell költöznie az előző tulajnak. És mi csak azután akarjuk felújítani. Reményeink szerint a szeptemberben induló sulit, ovit, munkát már az új házunkból kezdhetjük. Nekünk festeni kell 164 nm-t és még falat is szeretnénk bontani -a nappalit az étkezővel egybenyitni. Két fürdőt újracsempézni, kádcsere. Konyhabútort venni. Szóval nagyon izgi. Nagyon várom.

caroline4

@oreosmilka:

Ez nem hangzik túl jól. Az erős görcsölés oka meglett? Gyógyulj meg gyorsan.

@caroline4:

Akkor nálatok is lesz minden. És ti hogy oldjátok meg az átmeneti időszakot? Nézelődtök valamerre ilyen lakberes dolgokat? Neten vagy esetleg járkáltok boltokba?

ecsibe

@ecsibe:

milyen átmeneti időszakra gondolsz? Arra,hogy hol fogunk lakni míg felújítjuk? Mert mi úgy tervezzük, hogy a mostanit nem adjuk el, hanem csak kiadjuk. Így végig van hol laknunk.

Most azt tervezem, hogy elmegyek egy nagyobb festékboltba és kérek színskálát egy-két festékmárkából és hazaviszem, hogy kiválasszuk közösen ki milyen színre gondolt. Aztán lassan beszerezzük, mert a festés lesz ugye a legelső. Aztán kéne egy statikust hívnunk, hogy kiverhető-e az a fal, amelyiktől megszabadulnánk. Aztán ugye a fürdők csempéit kéne még kiválasztanunk. Abban van kicsi tapasztalatunk, mert nemrég újítottuk fel a jelenlegi fürdőszobánkat is. Már tudjuk kivel szeretnénk csináltatni és azt is, hogy hol szerezzük be hozzá az alapanyagokat. Konyhabútort majd úgy választunk, hogy elmegyünk itt a kikába meg egy-két konyhabútort értékesítő boltba. 

Neked van fürdőszoba ötleted? Te tudod már milyen lesz a konyhaszekrényed?

caroline4

@ecsibe:

nekem méhtükrözésem volt, decemberben. Nekem a hiszteroszkópiát altatásban csinálták, de azért, mert megbeszéltük a dokival, hogyha látnak valamit, akkor azt meg is cisnálják (mint ahogy történt is), és akkor nem kell kétszer nekiveselkedni a műveletnek :) Az ataltás nem gáz, inkább csak utána maradt ki az a délután :):):):)

A lakás témába annyit mondanék: mikor 2 éve mi vettük a házat, egy fél évet anyuéknál csöveztünk, a cuccaink pedig 3 helyen vooltak eltárolva (szülők). Aztán, mikor beköltöztünk, szép lassan kezdtük a magunk szájízére formálni a házat, és minden berendezés előtt álló emberkének azt mondom, hogy hagyja meg azt, hogy kiforrja magát, hogy valójában mi is hogy akar a lakásban/házban :)

dinyus

@caroline4:

Igen, arra gondoltam. Nekünk el kell adni a lakásunkat, hogy be tudjuk fejelézni az építkezést. És addig laknunk kell valahol, ami már megvan. Szóval nem lesz gond. De akkor szerencsések vagytok :)

Fürdőszoba tervünk nekünk már van. Megpróbálok mindjárt képet csatolni róla. Kettő lesz, egy nagy, meg egy kicsi, vendég.

Konyhámat elvileg barátnőm tervezi, de nem sok elképzelésem van. Imádom a vidékies konyhákat, de szerintem nem az lesz, mert maga a ház meg nagyon modern, így nem nem lenne összhangban a kettő.

ecsibe

@dinyus:

Én is így vagyok ezzel, hogy majd kiforrja magát. A lakásban ez kb ment is. De az a baj, hogy pl kábel csatornákat nem szeretnék, minden évben felújítást nem szeretnék, így jó előre tudnom kell, hogy a konyhában hol lesz a mikró, hol lesz a kenyérpirító stb, mert ezeknek kell konektor is. Szóval az ilyeneket muszáj előre megtervezni, pedig nagyon nehéz.

A terv az, hogy konyhabútort csináltatunk már most, mert azért az muszáj, de a többi szobába, mejd szépen lassan. Mondjuk van már egy-két bútorunk,amit a lakásból viszünk majd magunkkal, de azért az még alakul, ahogy lakjuk be a házat.

Méh tükrözés. Már megbeszéltem magammal, hogy ninics min parázni, fel is készültem rá lelkileg.
Amúgy tegnap beadtam a tüszőrepesztőt, holnap fél 9-re megyünk. Titkon reménykedek, hogy nem kerül ám sor a méhtükrözésre, mert nem lesz már rá szükségünk :)

Többiek, ki hol tart?
ecsibe

@ecsibe:

amúgy Neked mit néznek a méhtükrözésen?

Ha esetleg valamit korrigálni kell, akkor én inkább az altatást javaslom, mint hogy újra nekifusson az ember, legalábbis  én így voltam vele :)

De bízzunk benne, hogy nem lesz rá szükség ;)

dinyus

@ecsibe: Nem derult ki. Igazabol csak adtak gyogyszert, vettek vert, meg megfigyeltek aztan haza is engedtek. De keszulok dokihoz menni. Sajna az antibiotikum miatt elojottek egyeb panaszok, aztan ma megyek borgyogyaszatra, meg is kerdezem a dokimat, hogy melyik nogyogyaszt ajanlja, mert a legutobbival nem igazan vagyok megelegedve.

Latom tobben is epp koltoztok. Nekunk is meg van hirdetve a lakas, mar kineztem egy hazikot, jo lenne megcsipni. Igaz en teljesen szet akarom veretni, eleg egyedi izlesem van ☺

De most a prio 1 a kivizsgalas. ☺ aztan majd meglatjuk ☺
oreosmilka

@dinyus:

UH-n és átjárhatóságin semmi eltérést nem találtak, de kötelező a méhtükrözés a lombik előtt. És ha esetleg most nem sikerülne, akkor megyünk lombikra. Szóval reményeim szerint tényleg csak megnézik és ennyi.
Bár néha már örülnék ha találnának valamit, akkor tudnám, hogy miért nem jött eddig össze.

@oreosmilka:

Ti merre laktok? 
Remélem tud majd valaki, jó nőgyógyászt ajánlani Neked a másik doki. Magánba jársz egyébként?

ecsibe

@ecsibe:

a saját példámból tanulva...
a méh alakjára kérdezz rá, hogy az nem íveltebb-e, nekem azt korrigálták, ami okozhatja, hogy a megtapadás nem sikerül.
(nyilván nem 100%, h ez a gond nálam is, de legalább 1 dolgot már korrigáltak és kizárták) :)

dinyus

@ecsibe:

ezek a fürdőszobák nagyon szépek. Nekünk a mostani narancs és bézs. De most én is a barna-bézs-ben godolkodom.

Valami hasonlóra gondoltam, de kicsit több bézs és kevesebb barna. Főleg a kád mellett vagy zuhany mellett nem akarok sötét csempét, mert azzal már egyszer megjártam. A korábbi fürdőszobánkban sötétkék csempe volt a kád mellett és folyton látszott rajta minden megszáradt vízcsepp. 

caroline4

@ecsibe:

láttam, hogy ti is az imhaus-szal csináltattátok a látványtervet. Nem elég nekik megadni az alaprajzot? feltétlenül el is jönnek felmérni a terepet? Szeretnék én is ilyen látványtervet ingyen :), de még ott lakik a másik család, nem szeretném őket zavarni, hogy elmennénk felmérni a fürdőszobákat. Valahogy nem akarom, hogy rosszul érezzék magukat emiatt. Szerinted lehet úgy is, hogy csak átküldöm a paramétereit a fürdőszobáknak?

caroline4

Amúgy ma vagyok a 9. dpo-n. Semmi tünetem nem volt eddig. Semmi szúrkálódás... :( és a reggeli tesztem negatív. Innen minden nap fogok tesztelni. Úgyhogy számíthattok arra, hogy jövök és írom.

caroline4

@maminti73:

a -1kg / hét az ideális :)

dinyus

@caroline4:

Jól néz ki ez a fürdi, szép :)
Igen, az imhaus-al csináltattuk. Én is azt hittem, hogy majd kijönnek. Mikor hívott a csajszi, hogy időpontot egyeztessünk, mondom neki, hogy még nem is állnak a falak. Azt mondta nem baj, nem akarnak kijönni megmérni, elég ha viszem az alaprjazot. Úgyhogy szerintem nyugodtan keresd fel őket. Annyi, hogy csak akkor adják oda a látványtervet, ha minimum 50.000 Ft értékben náluk vásárolsz. De ezt sajnos nem nehéz elkölteni. Mi mindent tőlük rendletünk végül, remélem minden rendben is lesz velük. Majd júniusban kiderül. Akkor csinálják a fürdőket.

Nekünk ma megvolt az inszem. Azt mondja a doki, hogy mivel ez a 4. nem mondja már el, hogy mit kell csinálnom. Most is mindent ugyanúgy csináljak, egy kivétellel, essek teherbe! :) Jó fej, esetleg egyéb tanács :)

Viszont ma egyeztettem a szomográfussal és azt mondta, hogy ha lombikra kerülne a sor, akkor sem kell méhtükrözés, mert az átjárhatóságin jól látszott nincsen semmi gond, szép szabályos a méhem. Mást azzal meg úgysem tudnak kideríteni. Azért bevallom megkönnyebbültem. Így csak egy megismételjük a hormon vizsgálatokat és már mehet is a lombik. Bár nekünk már nem lesz szükségünk rá... :)))
ecsibe

@maminti73:

Pont jó ez a mértékű fogyás, nem szabad siettetni, mert annál hamarabb visszajöhet, megduplázódva! Kitartást!!! Én egyszer 30 kg-tól szabadultam meg. Tudom mekkora akaraterő kell az életmódváltoztatáshoz, de megéri!

Várjuk a fejleményeket is a vizsgálatokról, illetve, hogy ez a másik doki mit mond.
ecsibe

@ecsibe:

de jó hírek! nagyon jó, hogy nem kell méhtükrözés. És tényleg nem kell majd lombik se, mert most minden rendben lesz. Hány baba költözött be?
Én csütörtökön megyek tükrözésre aztán rákövetkező héten még egy vérvétel és 23-án van a következő ciklus első napja, úgyhogy szerintem 20-ára kérek időpontot az intézetbe és a 23-i ciklusban indul a mandula. Ha nem sikerül addig megszerezni a véreredményt, akkor várni kell és februárban start. Olyan izgalmas :)
bikbok

@caroline4:

drukkolunk és várjuk a tesztek eredményét :)
bikbok

Sziasztok Lányok!
Règen írtam már,mert nem igazán volt időm,meg mert nálam elèggè esemènytelen volt az elmúlt egy-kèt hèt. De azèrt amennyire tudtam,próbáltam követni a fórumot,hogy kivel mi újság.
Most viszont nem tudom mi van,kíváncsi vagyok a vèlemènyetekre. Megfáztam,elèg vacakul vagyok. Holnapra nem várom,de mivel beteg vagyok ès nem tudom,hogy van-e babó,vagy nincs,ezèrt nem mertem bevenni mèg semmi gyógyszert,pedig nagyon kellene. Most megcsináltam egy 10-es erőssègű tesztet,hogy tudjam,vehetek-e be gyógyszert vagy nem ès halvány pozi lett..Elèggè halvány tènyleg,de látható a második csík. A hasam ma úgy fájdogált,hogy azt hittem estère meg is jön,de nem jött. Picit nèha fura a gyomrom meg elèg feszült vagyok,de ezen kívül semmi más tünetem nincsen. Meg hát ezek ugye lehetnek a mensi tünetei. A hőm 37,2,de ez meg lehet a betegsègtől is. Szóval nem tudom mi lehet. Szerintetek lehet tènyleg,hogy baba? Reggeli első pisiből csinálok mindenkèppen újabb tesztet,de addig mèg nagyon sok idő van,nem tudom,hogy fogom kibírni :roll:
Megpróbálok mindjárt egy kèpet is csatolni

Lilypie First Birthday tickers
agi8699
Veszprém

agi8699
Veszprém

@agi8699:
Ez egyértelmű pozi! Szerintem ne vegyél be gyógyszert.
Gratulálok :-)
ecsibe

Köszi Csajok! :-*
Jaj,de fura èrzès.. :-D Persze jó,csak fura. :-D
Azèrt tesztelek reggel is mindenkèpp. Ha az is pozi lesz,akkor már talán el merem hinni. Mióta befürödtem a netről rendelt lh teszttel,azóta bizalmatlan vagyok mindegyikkel szemben..bár tudom,a hcg tesztnèl a tèves pozi elèggè ritka,de azèrt reggel megismètlem,biztos,ami biztos!

agi8699
Veszprém

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?