Szia!
Mi a
www.gendiagnosztika.hu oldalon található kombinált tesztet készítettük el a 12.héten, s ott az jött ki, hogy gyakorlatilag 0 az esélye, hogy beteg legyen a babánk! Az eredmény megbízhatósága 98 %, s a beteg kisbabánknál kihozta hogy nagy a baj. Így én nagyon bízom benne. Szerintem hívd fel őket, nagyon aranyosak és segítőkészek!!!! Az ottani biológusunk mondta, hogy ha más bajt nem láttak az ultrahangon nincsen baj, felszívódik. Már sok ilyet látott! Egyébként Kónya Márton a neve, én csak ajánlani tudom. Arra, hogy ha nem szívódna esetleg fel, azt mondták születése után el kell hogy tűnjön. Akiről írtál anyuka és leszívták a cisztát a kislányáról mit mondott? Ez milyen műtét, kockázatos? Egészséges ezt leszámítva a pici?
Én is nagyon félek, de eddig mindenki csak jó példát mondott, nyugtatnak az orvosok is! Remélem szerdán még jobb híreket kapunk, de legalább is nem nő a ciszta! Nyugtasson Téged is az a tudat, hogy semmi mást nem láttak ami gyanúra adhatna okot, AFPd is rendben van!!!!!!