Nami!
Szia
!
Tényleg nem szabad senkit kisajátítani,de én megértem azt is,hogy minden idődet a pároddal szeretnéd tölteni.Ez szerintem szerelmeseknél teljesen normális.Nálunk is így van/volt,de nálunk mindketten így akartuk.
Ha a párod másvkire is igényt tart,akkor ezt tényleg jobb tiszteletben tartani,mert hamar megbosszulja magát az ellenkezője.
Teljesen egyet értek Edittel,vagyis szervezz programokat,akár kettőtöknek,akár egy barátnővel.
Másrészt ülj le és beszéld meg a pároddal,mit érzel.Meséld el,hogy így,pocakosan ,sokkal jobban szükséged van Rá, a közelségére,mint valaha.Nagyon szeretnél együtt lenni Vele,minél többet,hogy ráhangolódjatok a kis életre,amit a szíved alatt hordozol.
Mondd meg neki,hogy zavar,ha a barátjával ennyit van,mert úgy érzed,hogy ő fontosabb.Lehet,hogy először furcsának fogja találni,amit mondasz,de az egyenes út a legtisztább.Ha megsértődik,biztosítsd arról,hogy nem akarod leláncolni,semmi bajod a haverjával,de egy egész vagy fél napnyi távollétet soknak tartasz.Hamegérti,akkor kötehttek kompromisszumot,hogy mennyi elég a jóból
!
Egyébként hogy megnyugtassalak,az ilyen barátok valószínűleg elkopnak egy idő után,mert amikor a baba megszületése után Kispapi csak róla fog beszélni,nem nagyon csípik....Mert ugye kevés lesz a közös téma.De az is lehet,hogy nem így lesz,vagyis igazi barátról van szó!!
Anyapoc