Új privát üzeneted érkezett!

@ecsibe:

és mi az inszem oka? Melyik intézetbe jártok? Ha év első felében nem járunk sikerrel, nekünk is ez következik valószínűleg, vagyis rögtön lombikot mondtak év elején.
bikbok

@bikbok:
Nekünk is inszemet mondtak, ha lesz annyi kiskatona, amivel èrdemes belevágni.

Én a spontán teherbeesésben még bízok.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4

@bikbok:

Semmi. A párom eredményei és az enyémek is jó. Annyi van, hogy a bal oldali petevezetőm nehezítetten átjárható. Nem átjárhatatlan, csak nehezítetten. De a gyógyszerek hatsára mindkét oldalon érik meg elég petesejt, tehát ha a baloldal nem is ok, a jobb is szépen termel petéket.
Ennek ellenére másfél év után sem sikerült a baba. 
De 2017 a mi évünk lesz :D
ecsibe

Lányok, én holnap már nem hiszem, hogy tudok jönni, ezért...

Nagyon-nagyon boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!

Puszi Nektek
ecsibe

Boldog Karácsonyt Lamypk

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros

Boldog Karácsonyt Lányok, ne feledjétek ilyenkor sok baba fogan szóval hajrá hajrá :) Mi tavaly december 26-án 11.Dpo teszteltünk pozit, el sem hiszem hogy rohan az idő.

kiscsillag201
Dunaújváros

Boldog karácsonyt csajok!Sok sikert mindenkinek, mielöbbi babásodást!

krystin
Budapest XXI. kerület

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

caroline4

Nagyon boldog karit Mindenkinek! En is 28ra nem varom, szurkolok nektek!!!
7andrea7
Görögország

Nagyon Boldog Karácsonyt! Unnepek kozt jelentkezzetek :)
bikbok

Boldog karácsonyt lányok! és Babás új évet!

szandra0408

Teszteltem, hofeher sajnos, es semmi tunet. 4 nap mulva ujra, hatha, de nem sok eselyt latok, nagyon remelem, hogy a tobbieknek sikerul :)
10.dpo
7andrea7
Görögország

Sziasztok! Az utóbbi pár hétben sajnos nem tudtalak olvasni sem Benneteket, de korabban néha irogattam. Ugy érzem hogy sokaknak bíztató egy-egy 'sikerstory', ezért írnám le röviden mi volt velünk: Kb egy éve próbálkozunk kistesóval, augusztuban kezdtem el szedni az inofolicot orvosi javaslatra. Az elején rendesen bekevert a ciklusba, de nem adtam fel, abban bíztam, hogy helyrerak valamit, és valószínű igy is tortent. A negyedik inofolicos hónap után nem jött meg. Ez két hete volt, és bár orvosnál még nem jártam, remélem egy egészséges kisbaba növekszik már.
A tünetekről annyit, hogy semmit nem éreztem, sőt teljesen azt hittem, hogy megjön. Csak mensi előtti szokásos tüneteim voltak.
És tudom, hogy borzasztó idegesítő a 'ne görcsölj rá' dolog, de valószínű nekunk most ez is segített. Férjem sokat volt távol, így ezt a hónapot teljesen elengedtem, esélytelennek éreztem. De csoda történt. :)
Remélem rövid időn belül mindenkivel megtörténik ez a nagy csoda! Addigis kitartást és sok pozitív gondolatot!! :)
csopi8

Sziasztok Csajok!
Nagyon Boldog Karácsonyt Nektek! :-)
Kinèl mi újság? Nagyon règen írtam már,nem volt időm az ünnepek előtti hajtásban.
Nálam semmi új. Elkezdtem kb egy hete a cickafark tablettát szedni,lassan esedèkes lenne a peteèrès,elvileg ma vagy holnap,de eddig csupa teljesen negatívat teszteltem. Bár hozzáteszem nem annyira sikerült ugyan abban az időpontban,volt amikor csak este fèl 10-kor tudtam megcsinálni,mert akkor èrtünk haza vendègsègből.Mondjuk minden nap volt akció,szóval nagy gond akkor sincs,ha elszúrtam a tesztelèst. Majd meglátjuk.. :)

agi8699
Veszprém

@7andrea7:
Mèg van remèny!

Csopi! Nagy gratula!

caroline4

Sziasztok Lányok! Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!

Csopi! Jó olvasni a történetedet, gratula!

Ági! Ti mindent megtesztek/megtettetek, remélem sikerül!

Andrea! Ne add fel, még van remény, tudod, nem mindenkinél jelentkeznek a tünetek, és nem mindenkinél jelenik meg ilyen hamar a két csík.

Azt hiszem, hogy a karácsony elvette az eszem a számolgatásnál vagy csak ez a ciklus még hosszabb lesz, mint az előző (39 nap). Előző ciklus alapján dec. 29-re nem várom. Ma van a 8. dpo... Azt olvastam, hogy legkorábban a 8-9. dpo-n célszerű elkezdeni a jóstesztelést, így ma reggel elkezdtem. Nagyon halvány, éppen hogy csak látszik. Kíváncsi vagyok, hogy holnap reggel erősebb lesz-e. Tünetek vannak: napok óta a mellbimbóm nagyon fáj, és mintha meg is lenne duzzadva, illetve az elmúlt 1-2 napban néha erős hasszurkát érzek (másabbnak érzem, mint az ovunál). Én biztos vagyok benne, hogy baba van a dologban! Hcg tesztet ti mikorra javasoltok? Jelenleg 3 tesztem van itthon, 2 db 25-ös, 1 db 10-es. Nem szeretném feleslegesen ellőni ezeket, mert már nem is akarok több tesztet venni, mert tudjátok, mint korábban írtam, a megérzésem szerint én januárban már hivatalosan is babás leszek!

marcsika86

Csopi gratulalok :)
Caroline es marcsika koszonom a biztatast, de pillanatnyilag remenyvesztett vagyok. Persze megvarom a nem vartat, 28-a, de ugy erzem nem sikerult.
7.dpon kezdtem a jostesztelest, az elso es masodik nap erosodott, aztan a 9.tol hofeher, a hom is 5 napja 36,6 volt az utobbi harom napban 36,4... minden azt mutatja, hogy nem jott ossze, de nem keseredtem el, a cickafarkkal lerovidult drasztikusan a ciklusom, igy nem kell honapokat varnom a kovetkezo eselyre :)
Marcsika szoritok neked nagyon :))) en a 10.dpon tegnap teszteltem 10essel, legkozelebb majd 14.en fogok.
7andrea7
Görögország

Lanyok leesett a hom, a hasam is fura, meg fog jonni. Remelem ti tobb sikerrel jartok majd.
7andrea7
Görögország

@7andrea7:

sajnálom, de fel a fejjel, a 2017 lesz a mi évünk :)

dinyus

@7andrea7:

Sajnálom. :(
Ahogy Dinyus mondja 2017 lesz a mi évünk :)

Nekem ma megjött, úgyhogy kezdjük a 4. inszemet!
ecsibe

@ecsibe:

Neked is kitartást :)

Nekem most nicns miért izgulni, egyrészt jelenleg mi el is vagyunk tiltva egymástól, másrészt a következő hónapban már együtt lehetünk, de még próbálkozni nem szabad.

Úgyhogy nekem februárig izgalommentesen telnek a hónapok :(

dinyus

@dinyus:

Meglásd, utána hipp-hopp össze is jön a baba. :)
Drukkolok! 
De mintha azt mondtad volna, hogy januárban azért már együtt lehettek. Vagy rosszul emlékszem?

ecsibe

@ecsibe:

igen, januárban igen :)
1 mensit kell megvárni az együttlétig, 2-t a próbálkozásig :)

dinyus

@marcsika86:

Veled mi a helyzet? Teszteltél ma reggel?
Én a hcg tesztel kiváőrnék még, a 8-9. dpo korán van. De a 12-13. dpo-n már egy 10-es lehet mutatja!

Remélem, hogy Neked összejön! :)
Nekem minden hónap ilyen. 7. dpo-tól elkezd fájni a cicim, aztán érzem a hassurkát, meg mindenféle furcsa dolgot. Végül olyan 12. dpo környékén már kevésbé fáj a mellem, ami a 14. dpo-ra el is múlik, és szépen megjön a mensi :(
Szóval ezek a tünet dolgok olyan furcsák. Mert amikor 8. dpo-n teszteltem ugyanilyen tünetekkel, akkor is negatív volt. Pedig úgy gondolom a tüneteket már a hormonok okozzák, tehát egy 10-es tesztnek ki kéne mutatnia. De cáfoljatok meg, ha nem így van.
ecsibe

Ugy legyen :) igy legalabb a nyarat is kielvezhetjuk a pocakkal, lombhullataskor meg johet a baba :)
7andrea7
Görögország

@ecsibe:

nekem is mindig a 7-8. napon (DPO) szokott kezdődni a cicifájdalom.
Ha a 11-12-re enyhül, akkor tudom, hogy az mensi.
Persze, még akkor is "hitegetem" magam, hogy hátha hátha, de legmélyen tudom, hogy nem.
Sajnos eléggé kiismertem már ezeket a jeleket :(

dinyus

@ecsibe:

Teszteltem ma reggel is. Erősebb, mint a tegnapi, de még így is nagyon halvány. Egyre kíváncsibb vagyok, hogy holnap is erősebb lesz vagy sem. A mellbimbóim annyira fájnak, hogy alig tudok hozzájuk érni.

Fura érzés kerített hatalmába. Nem érdekel a hcg teszt. Előző ciklusban alig vártam, hogy tesztelhessek, most valahogy nem hoz lázba. Szívem szerint január 4-5-ig nem is tesztelnék. De szerintem legkésőbb 31-én tesztelni fogok. Szilveszterkor egy összejövetelre vagyunk hivatalosak. Alapból nem szoktam inni, de nyilván szilveszterkor előkerül a pezsgő. És ha a teszt már kimutatná, hogy valaki növekszik bent, akkor már max. csak kölyökpezsgőt innék.

marcsika86

@marcsika86:

nagyon drukkolok Neked!! Nekem holnap van a nemvárt, meglátjuk....
Viszont meg van az IR vizsgálat eredménye, de a doki csak januárban dolgozik, úgyhogy fogalmam sincs, hogy jó - e vagy sem :) :)
Van köztünk IRes esetleg?
Kaptam időpontot átjárhatóságira is, február végén. Ugye kibírható volt Caroline? Nekem ultrahangos lesz, Nekwd milyen volt?
bikbok

@bikbok:
Mizujs, teszteltél?

dinyus

@dinyus:

még nem, szerintem holnap fogok. Remélem lesz rá lehetőségem
bikbok

Bikbok
Én IR-es vagyok, de nekem sem olyan régen derült ki úgyhogy nem nagyon konyítok hozz! De ha gondolod írd le az eredményt és lehet tudok egy picit segíteni!
Bocsi lányok hogy eltüeltűntem de nagyon zsúfolt

Móni
moncsika79
Szentendre

Szóval! Nagyon zsúfolt volt a munka, karácsonyi készülődés és a karácsony is! De jól telt! Nekem most lesznek az esélyes napok úgyhogy kihasználjuk az otthon töltött napokat!Kicsit jobban egymásra hangolódva, hátha meg lesz a gyümölcse! Igaz az előző ciklusom rövidebb lett ,gondolom a hormonok miatt ,úgyhogy most nem tudom hogy alakul! Megint hamarabb lesz pé és rövidebb ciklus vagy vissza áll 29 naposra! Hát kiváncsi leszek! Ma reggel voltunk együttés barnás a váladék, lehet egy kicsit mohók voltunk! :lol:
Szilvesztert ki hogy tölti?

Móni
moncsika79
Szentendre

@bikbok:

Nekem is ultrahangos volt az átjárhatósági. Abszolút nem fájt, nem is éreztem semmit. Nem kellemetlenebb, mint egy nőgyógyászati vizsgálat. 
Küld el az erdményeidet, én is voltam IR vizsgálaton, hátha tudunk valamit segíteni!

@moncsika79:

Hajrá! Mindent bele :) 

Nekem szépen megjött. Megkértem az UH időpontot is.

Tesztelőink merre vagytok? Milyenek lettek a tesztek?
ecsibe

Sziasztok! Új vagyok :)
hocika888
Anglia

@hocika888:

Szia!
Üdv közöttünk!
Mesélj magadról!
ecsibe

28 éves lány vagyok , Angliában élünk.
Talán megfogant a kisbabank, bár meg nem teszteltem.. kicsit felek. Egy hete késik..
Olvasom hogy sok az IR- es... ebben tudok segíteni, otthon endokrinologian dolgoztam az egyik legjobb doki. E mellett:)
hocika888
Anglia

@hocika888:

A helyedben most tesztelnék :) Egy hét késésnél már a napközbeni teszt is mutathatja :)
Hajrá!!!

ecsibe

Egyszer volt már hogy késett 2 hetet és nem volt baba. Kicsit tartok hogy most sincs. Azt beszéltük meg a párommal hogy várunk hetvegeig. :)
De nagyon orulnenk neki !
Közben olyan mintha megakarna jönni .. szóval Bem tudom .
hocika888
Anglia

@hocika888:
Üdv itt! Szorítok hogy baba legyen.

Bikbok!

Nekem is uh-os volt. És nem fájt cseppet sem. Olyan kellemetlen matatás mint egy kenetvétel.

Nekem inkább utána fájdogált pár órával és másnap. Olyan érzés volt mintha megütöttem volna az alhasam. De elmúlt szépen.

Moncsika! Mi a szilvesztert itthon töltjük a gyerekekkel. Feldíszítjük a szobát, Eszünk szendvicset, virslit hangosan hallgatunk egy kis zenét,táncolunk. Aztán ha sötét van lemegyünk csillagszórózni és tüzijátékozni. Aztán társasozás...ilyesmi. Másnap lencsét eszünk!

10. Cn

caroline4

@maminti73:

Örülök, hogy jelentkeztél!
Sajnálom, hogy ez sem lett a Te hónapod, de... már közel a cél!
Kíváncsi vagyok mit mond majd a doki Neked!

Jó, hogy lazábban tudod kezelni a dolgot, biztos az is segít. 

@hocika888:

Akkor nincs más hátra, kitartást hétvégig! :)
ecsibe

Reméljük nem jön meg addig!
hocika888
Anglia

Jajj de jó, köszönöm, ha rá pillantotok, bár netes kutakodás után soj jót nem remélek. Homa index 1.7. Glükóz : 0=6.2, 60= 5.9, 120= 5.7, inzulin: 0=6.3, 60=54.9, 120=39.4
Örömmel hallom, hogy az átjárhatósági nem vészes. Legalább az jó hír.
No mit gondoltok IR ügyben Lányok?
bikbok

@maminti73:

szuper elhatározás, szerintem jó út lesz ez a babához. A méregtelenítés is jó ötlet, nekem is ez a feladat 2 hónapig. Jót is fog tenni, érzem. Meg neki állok sportolni és diétázni is, ha van IR, ha nincs, jot fog tenni nekem.
bikbok

Hat a 120 perces Inz értek már gyanús.
A gynec UH irt le Pco- ra utaló dolgokat?
hocika888
Anglia

@hocika888:

nem PcOnak határozottan semmi nyoma. Viszont magas a prolaktin 886.
bikbok

Az lehet a pajzsmirigytol is. Azzal mi a helyzet?
hocika888
Anglia

@hocika888:

a harmadik napi vérvétel 1.6 tsh, a 21 napi 2.45. Anti tpo 0.4 és szabad T4 10.9 a 21.napon
bikbok

@bikbok:

Amennyit én értek hozzá!

Szerintem nem olyan rossz a helyzet. A HOMA érték jó. 2 fölött mondják, hogy gyanús, 4,5 fölött már biztos IR.
Az is látszik, hogy a cukor bevitele után nő az inzulinod és szépen csökkenti a cukrot. Egy hangyányit magasabb az éhgyomi cukor, mint kéne, de ez tényleg nem vészes. 

Ha van egy pici eltérés is, én nem aggódnék nagyon. Akkora gond tuti nincsen. 

De azért inkább bízz a dokiban, mint az én okoskodásomban :)

ecsibe

@ecsibe:

köszönöm Neked is, minden tanács, ötlet, tapasztalat segít, januárig szabin a doki én meg szépen csendben megőrülök addig :) :)
bikbok

@hocika888:

szerinted qz lehetséges, hogy a tsh változik ciklus alatt? 2.45 már magasnak számít baba tervezéskor, de a korábbi értékem meg jó. Ugyanaz a doki, ugyanaz a labor..
bikbok

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?