Új privát üzeneted érkezett!

@ecsibe:

ja, igen, én is teáztam, (sima egyszerű gyümölcstea) és jó forrón kortyolgattam. Nem látszik a görbémen, mert most nem jelöltem, de egész ciklus során szedem a gravidát és olykor plusz folsavat.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4

@ecsibe:

erre a legutóbbi hozzászólásdra nagy szükségem volt most. Köszönöm. 

caroline4

@kiscsillag201:

Köszönöm. Kipróbálom :)

@caroline4:

Ez már a 4. ilyen alkalom, úgyhogy rutinosabbak vagyunk. Kb. 2 hónap alatt áll össze egy ilyen. Az első az azért nem volt ennyire egyszerű. Meg persze a szervezés mit sem ér a kollégák nélkül. És idén mindenki szépen helytállt, úgyhogy egy szavam se lehet. 

Én meg tanítani nem tudnék. Tényleg, nem emlékszem, hogy beszéltük róla, kiket tanítasz? Tanító néni, vagy tanár néni vagy?

ecsibe

@ecsibe:

Hát sajnos nem tanítok, vagy nem is annyira sajnos. Pedagógiai asszisztens vagyok. Sok mást is tanultam a Műszaki Főiskolát is elvégeztem. Inkább irodai munkáim voltak korábban. De ahogy a gyerekeim megszülettek sorra, egyre biztosabb voltam benne, hogy gyerekek közt szeretnék dolgozni. Jött ez a leghetőség, elvégeztem okj-n ezt a ped asszisztensit. És most szerintem nekem van a világon a legjobb helyem. Főként kreatívkodok, gyerekekre felügyelek. Ez szuper meló, igazán kíméletes, stresszmentes, nem lehet benne tönkremenni :) és egy kolléganővel saját kis kuckónk van, nem nevezném irodának, mert 20 % irodai munka folyik csak a 80 %-ban vágok, ragasztok, szabok, tervezek, vagy épp photoshoppal ügyködök. Nagyon király. 

caroline4

@caroline4:

Ez tényleg nagyon jól hangzik :D
Régebben én is kreatívkodtam. De aztán a munka miatt nagyon kevés az időm, meg már kedvem sincs ha hazaérek. De így, hogy a munkád tulajdonképpen a "hobbyd", hát ez nagyon szupi lehet :)
ecsibe

@caroline4:

Nálam minden rendben, vagy épp semmi sincs rendben, attól függ, hogy honnan nézzük Várok, várok és várok, mert mást nem tudok tenni. Már a doki előtt is elengedtem ezt a hónapot, de a doki csak megerősített benne (szerinte ebben a hónapban nincs peteérésem). Rendes kislányhoz méltóan iszom az Inofolicot Ha az előző ciklust veszem alapul, akkor dec. 29-re (nem) várom, egyébként fogalmam sincs, hogy valójában mikor is fog megjönni. De szerencsére nem idegeskedem, mostanság túl sok tennivaló van, ami lefoglal.
Barátnőm tegnap megkérdezte a dokiját, idén már nem rendel, úgyhogy ezzel sem tudtuk kicsit meggyorsítani a dolgokat.
Most egy kicsit az esélytelenek nyugalmával élem a mindennapokat...

marcsika86

Caroline:
Bocsi de telon nem tok közvetlen választ adni nem tom miért... A kémiaimnál 12.dpo-n lett halvány pozi, a 10-en is csináltam de akkor negativ lett. Direkt hagytam ki 2 napot de tüneteim akkor már a 9-töl voltak.
Jázminnal mivel első terhesség csak az tünt fel h görcsölök 10. Dpo-tol de csak nem akart megjönni, spontán ötlet volt h teszteltem a 13. dpo-n ami halvány pozi lett. Ugyhogy sztem még nincs veszve semmi ;-)

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
pphajni

Ági:
Lehet érdemes hőmérőzni, megmondondom őszintén h én egyelőre nem akarok ennyire rápörögni (adja Isten h ne is kelljen) de ovuteszttel együtt biztos tuti a dolog ;-)

pphajni

Marcsika ajanlom a cickafarkfuvet, nekem segitett, 14 eves korom ota nem rendszeres, csak a fogamzasgatloval volt az, mikor abbahagytam honapokig nem volt ovum, gyogyszer abbahagyasa utan az elso ciklusban 60 napra volt ovum, a masodikban 45, es most a harmadikban 23dik napon pozi az lhtesztem, a legutobbi mensi utan kezdtem el inni reggel este.
Reggel ota pozi a tesztem, kb holnap lesz az ovum, de majd letesztelem, nem szoktam hot merni, kuka vagyok hozza :)de ha megint nem jon ossze akkor azt is megtanulom...
7andrea7
Görögország

Jó regget!

Semmi tünetem, de nem csodálom, a reggeli tesztem is negatív. 12. dpo-nál járok. Ez már nem is lesz pozitív ebben a hónapban. Bíznék benne még, ha lenne valami hajszálnyi tünetem. Az esélyünk is kicsi volt, hát ez van. 

Hátha a következő ciklusban. 

caroline4

@caroline4:

Sajnálom. De nem feladni! Szépen hatnak maj a vitaminok és hipp-hopp itt lesz a következő pozi teszt!
Tudom, hogy olyan sok idő telt már el, de mostmár tényleg csak kicsit kell kitartani :)

Nekem most lehet beágyazódás, remélem a betegség nem fog közbeszólni és nem zavarja a babámat a sok köhögés.
ecsibe

@ecsibe:
Ezen ne aggódj én pont akkor betegedtem meg, láz, rengeteg köhögés, orrfolyás-dugulás minden tolv egy hétig mégis szépen beágyazódott a pici!:)

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

És mivel kúráltad magad? 4 gyógyszertárban meg egy bio-herbária boltban is néztem, amit Kiscsillag javasolt, de sehol nem kaptam. :(
ecsibe

@7andrea7:

Köszönöm! Mindegy, hogy a ciklus hányadik napjától kezdem el inni? Van valamilyen márka, amit javasolsz, vagy teljesen mindegy, hogy milyet iszok?

marcsika86

@marcsika86:Én bioboltban vettem, nem figyeltem a márkát, én sem rögtön mensi után kezdtem, mert elkéstem a vásárlással, kb a 7-8. naptól, biztos jobb már a mensi után rögtön, de próbáld ki nekem így is felére rövidítette a ciklusom, nincs mit vesztened, teljesen természetes, csak íze kellemetlen kicsit, de ki lehet bírni, és ugye csak a peteérésig isszuk :) 
Nekem ma reggel volt lhcsúcsom, most meg már negatív, úgyhogy ma is adunk az érzésnek :)

@caroline4: Még egy hajszálnyi remény van, míg meg nem jön, nem hitegetni szeretnélek, csak feldobni kicsit. 

7andrea7
Görögország

@ecsibe: Én elmentem a dokihoz de mondtam neki,hogy próbálkozunk és nemsoká kéne megjönnie, ezért egy Meditonsin nevű homeopátiás szert adott, ami nagyon jó volt+sok folyadék+extra c vitamin.
A Meditonsint patikában lehet kapni, nekem nagyon bevált a férjem is kapta mikor megfázott, ő is hamarabb jött ki belöle.
Illetve mivel én váladáékosat köhögtem( bocsánat az undi részért), ezért kaptam mellé suspensio tgerpinit azt lehet terhesen is, az is sokat segitett.

krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok :-)

Caroline sajnálom :-( Azóta vmi fejlemény?

Én tegnap este óta görcsölök, ma már elég erősen, reménykedem, hátha lesz vmi. Viszont igy mégsem 6.dpo-n lehetek hanem kb a 8-on, nem tudom :roll: Nagyon izgulok, próbálom mindennel elterelni a figyelmemet...

pphajni

@pphajni:

szia, a fejlemény az, hogy tegnap este zuhany után egy nyilallást éreztem a hüvelyben, egy rövidebbet meg közbetlenül utána egy hosszabbat, de az egész pár másodperc volt. Utána már semmi. Reggeli első pisis tesztem totál negatív. Lámpázva is, így is úgy is. Beérkezve a munkahelyre, elkezdett görcsölni a hasam, olyan szintre fokozódva, hogy úgy érzetem mindjárt jön is valami, elmentem a wc-re és hát semmi se a bugyin se törlésnél. De már közel járhatok, holnapra nem várom, de addig nem is szoktam ennyire görcsölni, lehet egy nappal korábban megjön? Bár a reggeli hőm emelkedett csökkenés helyett, most 37,1. 

A ciklus.hu szerint 12. szerintem pedig a 13. dpo-n  járok.

caroline4

Nagyon kíváncsi vagyok Caroline, remélem nem a természet viccel meg és fent marad az a hő, gyakran szoktak ilyen kis görcseid lenni mensi előtt?
Én elkezdtem a palástfüvet és a visszaszámlálást 12.dpon lesz a szülinapom, muris lenne.... :D

1.dpo
7andrea7
Görögország

@7andrea7:

maximum olyan enyhe görcs szokott lenni előtte, amit rendesen be se lehet azonosítani, hogy most görcs volt-e
De az előbb már azt hittem folyik is, és megint elmentem wc-re, de semmi, hiába törölgetem... 

A görcs mostanra enyhült.

caroline4

most sétára indulok, kimenős munkát kaptam, kíváncsi vagyok a gyaloglástól lesz-e valami.

@7andrea7:

@pphajni:

szorítok nektek, hogy úgy legyen, ahogy arra vágytok! 

caroline4

@krystin:

Köszi az infokat. Én is csúnyán köhögök fel mindent :( De talán már kifelé megyek.

@7andrea7:

Milyen szép szülinapi ajándék :))))

@pphajni:

Szorítok!

@caroline4:

Szerintem ez mindenképpen érdekes "ciklus" lesz! Mondom én, hogy a 4. babó nem úgy jelez, mint a testvérkéi :)
Amúgy most hogy állsz a pecsételéssel? Már lecsökkent 1-2 napra?

ecsibe

@ecsibe:

amúgy igen, már lecsökkent egy napra, vagyis legutóbb fél napig volt csak..

Most jöttem vissza a sétából, picit szúrkál jobb oldalon, mindjárt lecsekkolom mi van a betéten.

caroline4

@caroline4:

nincs semmi. De nem élem bele magam semmibe, mert tudom, csak azért nem jött még meg, mert magas a hőm. Ha holnap lecsökken, szépen meg is  jön. A teszt már mutatná, hiszen 15-ös. 

caroline4

@caroline4:

Nekem volt olyan, hogy 37,2 volt a hőm, és aznap megjött. Nem akarom, hogy feleslegesen reménykedj, csak mondom, hogy volt ilyen, és egyáltalán nem azt jelentette, hogy aznap nem jöhet meg.
Persze, Te többet hőmérőztél már nálam, ezért rutinosabb vagy.

Viszont, ha most megjön, akkor azt néztem, hogy szilveszter környéke lesz a következő ovud? Azt olvastam, hogy az ünnepek alatt fogan a legtöbb baba! Szóval, hajrá! :)
ecsibe

@ecsibe:

igen, nekem 2011-ben épp karácsonyra esett az ovum, és épp december 25-én meg is fogant a kislányunk, akivel január elején pozitívat teszteltem. Szóval már karácsonykor velünk volt a pici :), aki már 4 éves és nagyon nagyon nagyon nagyoon vágyik egy kistesóra.

caroline4

Lányok.

Kb 2 órája erős szúrásokat èrzek a bal oldalon. De a z ovum a jobb oldalon volt. Ez biztos. Mi lehet?

caroline4

@caroline4:
Ez érdekes h most is oldalt érzed, én csak ovukor érzem ott, előző hónapban is meg most is az egész görcsöl mint amikor meg akar jönni. Többször gondoltam már rá h csak bal oldalon vam ovum mert mindig csak azt éreztem, most meg is jegyeztem h jobb oldalt fájt, meglepődtem.
Lehet h még egy ovu? Jónás napod nem mostanában van? :lol: Vagy késői beágyazódás?
Én nagyon görcsölök, rem nem lesz pofáraesés belőle :roll:

pphajni

@ecsibe:
Köszönöm én is szoritok neked!

pphajni

@caroline4:

Továbbra sem jött meg? Szúrások továbbra is vannak?

Nálam is kezd érdekes lenni a szitu. 2-3 napja bal oldalt szurkálások vannak (meg tojcss nyák is), de a mai nap mindent felülmúlt. Próbáltam nem figyelni rá, de néha muszáj volt megállni a munkával, mert elég erős szúrások voltak. Ha az előző ciklust veszem alapul, akkor most kellene lennie az ovunak, már ha van, mert ugye doki szerint nincs. De ha nincs, akkor mitől van a szurkálódás? Nem gondolnám, hogy 10 nap alatt hatna az Inofolic (már ha hat egyáltalán)...

marcsika86

Marcsika!

Igen erős szúrásaim vannak bal oldalon de nem a petefèszeknèl, hanem a mèh bal oldali rèszèn. Ott ahol tavaly megfogant a pici, akit elvesztettünk. Ő bal oldali ovuból származott. De most jobb oldalt volt ovum, amit èreztem, lehet volt bal oldalon is csak az nem szúrt? Á hülyesèg. De most mièrt szúr ott? Nem bekèpzelem, mert villanásszerűen jön ès elmúlik. Ez már órák óta tart, ès kb. Pár percenkènt.

Amúgy, veled kapcsolatban annyit, hogy lehet ovud, hisz krystinnek is nèzte doki, mondta hogy eltűnt neki az egyetlen 10 mmes tüszője, aztán mèg abban a ciklusban csak lett neki egy kèsői ovuja ès meg is fogant.

caroline4

Ja ès nem jött meg, de csak holnapra nem várom.

caroline4

@caroline4:

Dehogy hülyeség, lehet, hogy mindkét oldalon volt ovud!

Hasonló kérdéseket teszek fel, mint te... Amikor voltam a dokinál, a jobb petefészkemről kaptam uh képet, ott mondta, hogy sok tüsző van, de a balra már nem emlékszem, nem tudom, hogy arra mit mondott. És most bal oldalt van a szurka. A jobb oldaliról elmondta, hogy kb. 7 mm-esek a tüszők, de egyik sem domináns. Ez volt 10 napja. Valahol azt olvastam, hogy egy tüsző naponta 2 mm-t nő, és legalább 20 mm-esnek kell lenni, hogy kipattanjon. Ha ez igaz, akkor 10 nap alatt simán megnőhettek akkorára, hogy legyen ovum. Vagy ez hülyeség? Ti erről mit tudtok?

marcsika86

Megy a szorítás mindenkinek :) 
Az az igazság, annak ellenére, hogy a peteérést és mensit is durván megérzem, a szúrkálásokban alig van tapasztalatom, (jobbára görcsölök, fájok mindenhol, fej-derék-gerinc-has, puffadok, stb) talán majd ez lesz az egyik jel, amivel meg tudom majd különböztetni a mensis tüneteket a terhességitől, (bár tudom nem szabályszerű, hogy nekem is szúrkálni fog, de ahány kismamával beszéltem, vagy olvastam, ez a tünet általában megvolt náluk)
Már nagyon kíváncsi vagyok, milyen érzés, mikor egy csöppség növekszik az emberben, nem csak a fizikai, de a lelki változásokot is kíváncsian várom. :) Egyre készebbnek érzem magam azt hiszem. Első gyermeknél nálatok is volt némi bizonytalanság, vagy csak én vagyok ilyen rossz anyaalapanyag?
7andrea7
Görögország

@marcsika86:Caroline leírta a sztorimat, nekem a 14.napra a bal oldalt lévő 10mm-es tüszöm eltünt viszont jobb oldalt látott 3db 7mm-eset.
Mondta hogy ebből nem lesz semmi, oda is adta a következő Clostilbegyt receptet.
Én a 26.napon éreztem a jobb oldalon a peteérést és 3 nappal azelötti akcióból sikerült is!
Szóval bár nem biztos,de még simán lehet belőle valami!

krystin
Budapest XXI. kerület

@marcsika86: Te nem ovutesztelsz? :) Szerintem peteérésed van/lesz.

7andrea7
Görögország

@krystin:

Olyan bíztató a Te eseted. Pont ma vagyok a 26. ciklusnapon De nem fogok rápörögni a dologra, szerencsére karácsonyig minden napra van valami programom, úgyhogy szépen elfoglalom magam

marcsika86

@7andrea7:

A ciklus 7-8. napjától elkezdtem ovutesztelni a biztonság kedvéért, de mint oly sokszor elmondtam, a doki blablabla... Így az utóbbi időben csak kb. kétnaponta jutottam el oda, hogy teszteljek, mert mi van ha... A dec. 15-i erősebb volt, mint a dec. 13-i. Ma is csináltam. Mellékelem is. Most már az a kérdés, hogy mikor legyen akció? Ma? Holnap? Tegnap volt...

marcsika86

Ez szuper pozi, csak akkor pozi ugye, ha legalább olyan erős mint kontrollcsík vagy erősebb. Én mikor első nap pozitívat tesztelek, utána este és reggel is csinálok, (mert mint most a legutóbbi alkalommal is másfél napig az volt és csak második nap este lett megint negatív) figyelem mikor kezd gyengülni és akkor teperem le az uram, de a pozitív tesztek idején is sikerülhet. Hajrá :)) Valahol azt olvastam, hogy a sperma is akkor a legminőségibb, ha 2 naponta van csapolva (sorry nem jutott más szó eszembe :D), az előző hónapban mi a pozi napokon és utána is 4 napig minden nap együtt voltunk nem jött össze, ezért most amint pozitívat tesztem elkaptam és mikor újra negatív lett 2 nap múlva megint... Nem hagyok semmit a véletlenre :)
7andrea7
Görögország

@7andrea7:

Köszi az infót! Holnapra időzítek és elkapom a férjem
Egy hete azt mondogatom a férjemnek, hogy a barátnőm dokijára nem lesz szükségem már januárban, mert addigra összejönnek a babák (mert hogy én ikreket szeretnék), egy lányt - egy fiút (persze minden összeállításnak örülnék). Szoktak megérzéseim lenne, amik eddig egytől-egyig bejöttek. Ilyenkor fura, leírhatatlan dolgot érzek. Na ez is ilyen volt. Szóval most tuti össze fog jönni (ha mégsem, akkor el kell beszélgetnem magammal a megérzéseimről ).

marcsika86

Előző héten mi is 2 naponta akcióztunk, hétfő-szerda-péntek-vasárnap, remélem lesz vmi. Jázminnál konkrétan tudom h 4 nappal ovu elött voltunk csak együtt mert azon a héten csak akkor 1x tudtunk és sikerült. Szal tudom bizonyitani h akár 4 napig is birják :oops: :lol: Abban is biztos voltam a kezdetektöl fogva h kislány lesz a több napos várakozás miatt és be is jött a dolog :oops:

pphajni

@marcsika86: Na most kíváncsivá tettél :) Várom akkor a fejleményeket.
Nekem is amúgy olyan fura érzésem van, mintha most sikerült volna, de már hagytak cserben a megérzéseim :))) De ha kívánhatnék akkor elsőnek egy kisfiút szeretnék. Persze a kislánynak is örülnék, csak mivel a páromnak van még 2 fiútestvére és mindegyiküknek 2-2 kislánya született, nagy lenne az öröm, ha sikerülne nekünk egy kiscsávó :)

7andrea7
Görögország

@7andrea7:

Drukkolok, hogy jó legyen a megérzésed!
Nálunk kislánynak, kisfiúnak is nagyon örülnének, csak legyen már valami, ugyanis mi egykék vagyunk és a szülők már nagyon unokáznának

marcsika86

Ne is mondd, én nem vagyok egyke, de a legidősebb, így mindenki tátott szájjal várja már az első babát :)
7andrea7
Görögország

@caroline4: Mi a helyzet, megjött vagy még nem? 

7andrea7
Görögország

@7andrea7:
Sziasztok!

Nem jött meg ma, a hőm 37 volt reggel. Tesztem teljesen negatív. Lehet egy nappal hosszabb lesz a luteálusom, volt már olyan. Szóval holnap meg fog jönni. Vagy tesztelek egy halvány pozit. Majd meglátjuk.

Ma nem szúrt egyik oldalon sem. Bánom h tegnap nem csináltam ovutesztet. Ma du csináltam es egèsz határozott vonal lett rajta.

Mindjárt felteszem.

caroline4

Lehet bal oldali ovum volt tegnap ès ez már az elhalványodott ovu utáni ovuteszt?

Vagy simán mensi előtt is lehet ilyen jól látható csík az ovuteszten?

De akkor mitől nyilallt oldalt többször tegnap? Bár nem igazán ovusan hanem inkább beágyazódásosan szúrt. De a hcg full nega.

14. Dpo

caroline4

Caroline, ha holnap sem jön meg csinálj reggel is lh tesztet, azt nézd, hogy erősödik-e. Így jós tesztként használhatod.
Nekem is volt, hogy nemvart napján erős második csík látszódott az lh teszten, de nem babát jelentett.
Ha hétfőig sem jön meg vegyél 10-es érzékenységű hcg tesztet.
Mit súg a megérzésed?
ecsibe

@caroline4:

Nagyon drukkolok, hogy tényleg pozitívat tesztelj legközelebb!

Nálam ma már kevesebb szúrkálódás volt. Délután újra csináltam ovutesztet, erősebb, mint a tegnapi. És a legfurább, megmagyarázhatatlan érzés: az esélytelenek nyugalma, vagyis inkább a biztos sikeré. Nem parázok rá, hogy jaj de jó lenne, ha sikerülne. Mert tudom, hogy sikerülni fog. Karácsonykor már lehet velünk lesz, csak még nem tudunk majd róla. Dec. 29. előtt tuti nem tesztelek. Sőt, lehet, hogy már az éven sem.

marcsika86

Sziasztok!

Caroline ez biztató, remélem azóta sem jött meg ;-) Én hiába jóstesztelek már napok óta reggeliből, nem erősödik :-( Vhol olvastam h ilyenkor az lh teszt már mutathatja a köv peték készülődését nap közben ugyh érdemes csak a reggeli elsöböl készültre hagyatkozni.

Én napok óta nagyon rosszul vagyok, erős görcsök, kb 15 hetesnek medfelelő puffadás, a gyomrom liftezik... Ha éhes vagyok azért van hányingerem, ha ettem azért. Ma lőttem két szép nega tesztet, egy x-epilt meg egy predictort :cry: Dpo-val már nem tudom h állok, 8-11ig bármi elképzelhető :lol:

pphajni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?