Szia itt is! igen, a másik aktívabb, hát majd meglátjuk hogy csatlakozik-e még valaki. Anno kisfiamnál ilyen havi fórumban beszélgettünk, kb minden nap szült valaki, így folyamatosan ment az izgulás, drukkolás. És szülès után is aktív maradt a fórum, sőt azóta az 1. Es 2. Szülinapjukat is megünnepeltük közösen. Innen jött az ötlet, hogy megint jó lenne egy ilyen fórum. De majd meglátjuk, hogy csatlakozik-e még valaki.
Sziasztok! Csatlakozom én is! Mivel nálam első babáról van szó, még ismerkedek az érzéssel és tennivalókkal, úgyhogy örülök hogy van egy ilyen fórum ahol a kismamák megosztanak egymással mindenféle tapasztalatot Ti hogy vagytok?
Sziasztok! Csatkakoznék én is Bár a májusi csoportban is benne vagyok,attól függetlenül,hogy júniusra vagyok kiírva. Jó lenne olyanokkal beszélni, akiktől nem vagyok több héttel elmaradva.
Sziasztok! Csatlakoznék én is, Debrecenből. Első babánkat június közepére várjuk, pontosabban 17-re vagyok jósolva. A nemét egyelőre nem tudjuk, a 12. héten nagyon protokollárisak voltak, nem mondtak semmit. Nekem igazából semmi tünetem nem volt/nincs a mellfeszülésen és hangulatváltozáson, fáradtságon kívül. Január közepén megyünk a 18. heti vizsgálatra, várjuk nagyon.
Ah en pont ma jelentkeztem be a genetikaira, azt mondtak inkabb a 19.heten szeretik a dokik nezni ugyh 17ere kaptam idopontot, de az meg keeeeet heeeet.