Új privát üzeneted érkezett!

Elállt a hóóóó KépKépKép. Remélem kövi télig nem is esik már Kép

Kép

Kép
vkhajni

Anita,
Csak ha megjön, akkor ugrott az egész... Kép
kata1977
Hatvan

Kata, küldtem, remélem meg tud nézni!!!Kép
Itt is elállt a hó, Hajni neked mindjárt indulni kell...
nicola79

Hajni,
Én is most voltam kint a postán. Itt valami vizes trutyi még esik. Vagyis csak itt-ott csepereg.
Viszont már nincs olyan hideg, mint reggel. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Anita,
Megkaptam a képeket. 4 db, ugye?! Tök jól nézel ki! Furi, h Téged sem ilyennek képzeltelek. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!!Meddig marad itthon, mikor megy tovább??És hova??És ott meddig marad??
Gyűjti Nektek a lakásra valót!!
nicola79

Nicola,
A Tiéd még nem jött át... Nem jelzett vissza, h nem fér el nálam? (vagy csak legyek türelmesebb?! Kép)

Kata
kata1977
Hatvan

Igen lassan mennem kell. Már készülődöm is, mert mire kiatlálom mit vegyek fel....

Lányok, én is fogok pottyanni, már most fáj a pocakom. Örülhetek ha kibírja a 28. napig Kép.

A öltözködöm. Ezalatt a fél óra alatt még azért írjatok nekem sokat Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Nicola,
Asszem, vasárnap megy tovább. De lehet, h változik a program, mert vissza kell majd menjenek Ciprusra. (képzelheted, mennyire sajnálják! Kép)
Sokat nem tudtunk beszélgetni, mert volt jobb dolgunk (KépKépKép), aztán meg jönnöm kellett dolgozni... De majd este kifaggatom! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata!Megprobálom mégegyszer de nekem elment!!
nicola79

Hajni,
Akkor szinte egész héten csak pottyantani fogsz! Kép Kép
Jól öltözz föl, mert ki tudja, milyen idő lesz még estig! ...
Báááár, akinek sofőrje van... Kép
Jó munkát!

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Kata

Köszi a dicséreteket.Milyennek képzeltél??Majd még küldök képet amin apával vagyok.Csak még fel kell rakni a gépre.Ok??Én is kapok képeket rólad/rólatok??
csanita

Hazafelé nincs gond, az Angyalka mindig ott van Kép.

Köszi

Kép

Kép
vkhajni

Nicola,
Megjött a kép! Mindjárt felteszem!
kata1977
Hatvan

Nicola felsői:

Kép

Kép

Nicola,
Ugye a farmert nem kellett feltennem?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Nicola, milyen sűrűn váltogatod a hajszíneidet KépKép
Különben tetszenek a felsők Kép

Kép

Kép
vkhajni

Nicola,
Ezek tök jók! Nekem főleg a fehér tetszik! Kép És ezeknek normális a méretezése? Mert én általában azért nem merek rendelni...
Majd ha lesz olyan, ahol Te vagy a modell, abból is küldjél ám! Kép
De ha szeretnéd tudni, szívesen leírom, h hogy kell ide feltölteni képet. Bár szívesen közvetítek. És így én látom először a képeket! Kép

Anita,
Én is küldök Neked képeket.

Kata
kata1977
Hatvan

Igen , ezek azok köszi Kata!!!Kép
nicola79

Aha ird le légyszi ha van időd!!!Kép
Én már rendeltem és full jó volt a méret!
Milyen magas és hány kilo vagy???
nicola79

Most már 1 éve fekete vagyok!!KépKép
De jól állnak ezek is???Ugye!!!
nicola79

Na én eltűntem. Puszilom a délutánosokat is Kép.
Írjatok sokat, hogy legyen mit visszaolvasnom holnap Kép.

Sziasztok

Hajni

UI: már megint szakad a hó. Hóemberke megy dolgozni Kép

Kép

Kép
vkhajni

Nicola,
Szívesen! Kép
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Apaságis ügy röviden:
Férjemnek 22 éves korában (1996) született egy kisfia. 2002 tavaszán gyermekelhelyezési pert kezdeményezett, aminek során a nő kijelentette, hogy nem ő az apa. Rengeteg jogi procedúra után az igazi apa is megkerült, aki elismerte sajátjaként a gyereket. Így most lett ítélet, hogy nem a férjem a gyerek apja.

Ennyi röviden... Képzelhetitek, mennyi lelki trauma társult mindezek mellé, mivel a nő enyhén szólva szemét és mellé tán hülye is... Kép Szegény gyerek sínylette meg legjobban a sok huzavona közepette.

Gyermekelhelyezési ügyben és még inkább apaság vélelmének megdöntése ügyben egész jó tanácsadó vagyok már Kép (vagy Kép...?)</font>

KépKépKépKép
proone

Ez tényleg sz@ ügy!!DE a férjed még nem volt nős??Csak egy futó kaland?Bocs hogy ilyeneket kérdezek!!
Tényleg nagyon rossz lehet neked a férjednek és főleg a gyermeknek...Kép
Ha lesz ilyen ügyünk akkor szólok!!Kép
nicola79

most telefonált anyukám megjött az OTTO csomag...
nicola79

sziasztok,

kicsit visszaolvsgattalak titkete,arik vagytok hogy gondoltatok rámKép
bálint baba már teljesen jól van,azt mondta a doktor nénink hogy valami vírus volt!
hát,kedden hazahoztuk a dédimet a H-ból......Kép
sokkal keményebb mint gondoltamKépKépKép
ja mail ment mindenkinek akinek tudom a címét,remélem átment!

Újak üdv,
mondjuk nem sűrün fogtok velem mostanában talizni itt,de lesz ez még másképp isKépKép
valaki dokit keresett,én csak pestit tudok,szerintem az azért nincs messze budaörstől!
ha érdekel szólj!ja és csak magánrendelése van,ha ez kizáró ok lenne!

velem:hát én még szedem ezt a szar antibiotikumot,olyan hasmenésem van tőle hogy ihajKépKépKép
ja és tiszta ideg vagyok tőle ugye!!!!!!
ja és persze nem jött még mindig meg,ma tartok a 48.naponKép
megpróbálok bekapcsolódni a beszélgetésbeKépKép

puszi
gigi
Vendég

<font color="0000ff">Nicola!
Férjemnek 4 hónapig volt a barátnője az a nő. Aztán elhagyták egymást, erre 3 hónapra visszajött, felmérte a helyzetet és bejelentette, hogy 3 hónapos terhes. Nehéz kibogozni, de a férjem jóhiszeműleg elfogadta sajátjának a gyereket, 3 évig eltartotta őket (a nő szülés után teljesen elzárkózott a kapcsolattól, csak egymás mellett éltek). Aztán férjem otthagyta őket, mert betelt a pohár. Utána jöttem én, jött a gyermekelhelyezési per, és a nagy koppanás.
De talán jobb ez így, hogy új életet kezdhetünk... Amilyen indulatokat szított ez a nő, jobb, hogy nincs itt 2 hetente szegény gyerkőc. Nagyon ellenünk nevelte, és ami a legrosszabb, hogy megfélemlítette a gyereket. Kép
Szóval jobb így mindenkinek, hogy 'nincs' gyerek. Egyedül az igazi apa szív most (annak időközben lett felesége, meg két gyereke).</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Juca, a kissrác gyönyörűűű! Sok puszit küldök az édes pofijára! Annyira vágyom én is egy ilyen kis csöppségreKép Nagyon nagy fiú! Én 7 hónaposra emlékszem--ill. azóta már 8Kép, de nagyobbnak tűnik.
Az antibiotikum mellé szedjél Acidophilus kapszulát, patikában vény nélkül kapható. 20 db 2*1-vel helyreállítja a hasmenés után a bélflórát. Remélem Dédit kicsit jobban van! Biztos segít Neki,hogy így szereted!
Még mindig nem jött meg? Tudom, hogy védekeztetek, de tesztre nem is gondoltál? Doki mit mondott erre,ill. mikor mész hozzá?

Hajni, a tábla egyszerűen fantasztikus!!! Meddig tudod még fokozni a design-t? Kép A kutyák irtó cukik. Nekem Stone a kedvencem , nagy darab szőrős kutya -párti vagyok.Kép Nekem gyönyörű kaukázusi juhászom vanKép Férjemnek egy nyálas boxereKép

Proone, gondolom, hogy óriási könnyebbség a férjednek,hogy vége van a herce-hurcának. Most már nem is találkozhat a gyerekkel, akit évekig az apjának hitt?

Kata, remélem ma éjszaka nem is alszotok!Kép

Nekem egy előadást kell tartanom holnap és sehogy sem állok, ideje belehúznom, de közben olvasgatlak benneteket.
Ja , nem is újságoltam, hogy vettünk egy szuper új gépet ezüstszürkét, szürke 17-es lapmonitorral, meg szürke hangfalakkal. Nagyon örülünk neki! A régit néha hatszor indítottam újra,hogy működjön.
nolina

<font color="0000ff">Nolina! Már kb. egy éve nem látta a gyereket, mert mikor legutóbb elhozta, olyan elutasító volt a gyerek, hogy úgy lkátta, jobb, ha békén hagyja a gyereket, mert csak neki rossz (gyerek nagyon meg akart felelni az anyjának, ezért nem akart eljönni ide, egy ideggörcs olyankor a gyerek, nagyon rossz lehet neki). Különben összesen egyszer jött haza pityeregve szegény férjem, és mondta, hogy 'nincs fiam', mert annyira elutasdítóan viselkedett vele a gyerek - egyértelműen az anyja behatására. Kép Szóval ezeket elkerülendő mostanában nem is keresi.
Majd lesz neki igazi, saját babája akivel szívből szerethetik egymást! Kép Remélem, minél hamarabb most már! Megérdemli, rendes apuka (volt és) lesz!</font>

KépKépKépKép
proone

Proone, olyan szörnyű ez a történet és annyi ilyen van...Kép Elképesztő, hogy milyen felelőtlen "anyák" vannak, s nekik persze egyből lesz gyerekük, akit gyorsan tönkretehetnek. Kép
Szegény párod már tényleg nagyon megérdemel egy babát Tőled. Kép

Nolina, milyen előadást tartasz holnap?

Beuka a kivizsgáltatást azért kezdtem, mert meguntam a sok kudarcot... Mielött belevágtunk volna a projectbe voltam a dokinál, ő mondta, hogy ha 3 hónap alatt nem sikerül jöjjek vissza. Én akkor ezt túlzásnak tartottam, gondoltam fél évig várok, de aztán mégsem bírtam ki addig. S milyen jól tettem!
Sajnálom, hogy Neked most tényleg minden vacakság összejött Kép

Juca örülök, hogy jelentkeztél. Kép Jöhetnél töbet is..

Z.

Kép
Kép
zafír

Sziasztok!!
Hát nem sokat irtataok!
Hajni dolgozik, Katának jobb dolga is akadtKép, nekem meg nincs otthon net!Kép

Proone!Köszi a felvilágosítást, Neked sem lehet könnyű.

Gigi!!Tündéri Bálintka!!!!!KépKépKép
nicola79

<font color="ff0000">Hajni! Ma már leejthetsz a táblán, 99%, hogy ma már megjön. Éjszaka is fájt már a hasam. Kép Ha ezt a napot kibírom, este jelentkezem, Hosszú napos vagyok, és az első nap majd' bele döglök a fájdalomba általában. És csak algópirin van most nálam... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Én írtam délután és este is, de sajna nem tudtam elküldeni, mert "Karbantartási üzemmód" volt...
Így most csak rövidet írok, nem fárasztom magam feleslegesen... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Hol vagytok csajok??
Senkivek nem történik semmi???KépKép
nicola79

Helló!

Megjöttem. Nem írtatok túlzottan sokat Kép.

Én is a nagy kutyákat szeretem, bár ez a kicsi felér három naggyal Kép. A boxer nem a kedvenc fajtám, én inkább azokat szeretem amelyek jobban hasonlítanak a farkasra.

Juca, tényleg tündéri a baba. Szerintem is idősebbnek néz ki a koránál Kép. Különben pont ma akartam neked írni, hogy mi van már veled, miért nem jelentkezel már száz éve Kép

Bea, válaszoltam.

Kép

Kép
vkhajni

Héééé!
Ti tudtok írni, én meg már megint nem?! ...
kata1977
Hatvan

Nnnna, csak sikerült?! 9 óta próbálom... Lehet, h a jeleimet nem szereti?
kata1977
Hatvan

Nekem is fél órába telt mire elküldte az előzőt Kép

Kép

Kép
vkhajni

Nnnna, csak sikerült?! 9 óta próbálom... Lehet, h a jeleimet nem szereti?
kata1977
Hatvan

Én tudok küldeni!!!Kép
A délutános műszaknak nem lesz mit olvasnia...
nicola79

A délutános műszak úgyis alig ír valamicskét Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Proone!

Tök jó a profilodban a kép...mindig váltogatod???
nicola79

Na ja, semmi értelmes dolgot Proone kivételével senki nem irt!!Ja meg Hajni!!!

Hol vagytok???????????????KépKépKép
nicola79

Kép
Kép

Kép

Kép
vkhajni

Proone, bocsika elfelejtettelek leejteni.

Mi lesz ma melóba ha már most ilyen kómás vagyok?

Bocsi, hogy ilyen sötét a tábla, de most ez megy a hangulatomhoz, a többi szín nem tetszett.

Kép

Kép
vkhajni

Öcsééém, ezt + elküldte 2-szer...
Akkor próbálom apránként küldeni. Kép

Nicola,
Kicsit később nekiállok leírni, h hogy tudsz képet beilleszteni (tegnap kétszer is megtettem - hiába... Kép). Jaaa és nem válaszoltam még: 168 cm és 50 kg vagyok. Kép
kata1977
Hatvan

Gigi,
Jó, hogy be tudtál nézni hozzánk! Kép Kispasidat pedig IMÁÁÁDOOOM! (csak a pasim nehogy féltékeny legyen a végén... Kép) Aaaaannnyira huncut, annyira pasi ezen a képen! Kép
kata1977
Hatvan

Proone,
Majdcsak véget ér ez a szörnyű história! Fel a fejjel! Kép És részvétem a hasfájás miatt! Kép
kata1977
Hatvan

Jaaa, és képzeljétek az én kis drágám 4 hűtőmágnest is hozott nekem (gyűjtöm őket...). Kép Igaz, etse, amikor hazaértem, Ő nemsoká elindult vmelyik játékosa ügyében, de szerencsére nem maradt sokáig. Aztán vacsiztunk, majd összebújtunk az ágyban és sokat-sokat beszélgettünk. Kép Aaaaaannyira szeretem, h egy kicsit potyogtak a könnyeim... Kép És szerencsére még nem jött meg, így aztán ki is használtuk az estét! Kép
kata1977
Hatvan

Most aztán jól megkaptátok! KépKépKép
kata1977
Hatvan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?