Új privát üzeneted érkezett!

Most először láttam 2 csíkot egy teszten, beindult a poziradarom :D de persze, remélem, napok múlva sokkal erősebb lesz. Mondanám,hogy minek.. de az én lelkemet kicsit megnyugtatná.
Remélem , gyorsan elrepül az idő, főleg most itt a karácsony, utána meg megint lehet bizakodni, hogyha a sors is úgy akarja :) addig meg alaposan utánaolvasok még ennek a prosztatának mert baszkurálja a csőröm rendesen. Szerintem tünete se nagyon volt..
bsophiana

@bsophiana:

egyetértek ecsibével, ez már halad a pozi felé, de még nem pozi :)
Viszont, a folyamat elindult :)
Ne úgy állj hozzá, hogy minek.... legalább addigra tökéletesen kiismered a saját tested jelzéseit :)

Lilypie Pregnancy tickers
dinyus

Lányok!

Én egyszerűen nem hiszem el, hogy nem sikerülhet. Persze tudom, hogy tényleg nem jött össze egy évig, de lássuk be, az én ciklusaim sem voltak éppen topon, mivel kb. fél éven át minden mensi előtt 4 napig pecsételtem, aztán az inofolic lecsökkentett napi kettőre és most a hycosy átjárhatósági után úgy néz ki, hogy meg is szüntette. Ma este szerintem megjön, mert leesett a hőm végre és színeset törlök, enyhén görcsölgetek. 

Szóval mostanra már jók a ciklusaim, és ha odafigyelünk, hogy ne lőjjük el feleslegesen a patronokat ovu előtt, és szedjük a fullos vitamint, akkor csak összejön mostmár. Szerintem van esélyem. Hiszen, nem 0 sperma van, hanem 4,2 millió, ami bazi sok, csak 1 kell belőle. Sikerülnie kell. Tudom,hogy 50 millióval lenne egész jó esélyünk, de ha nagyon akarjuk és hiszünk benne, akkor sikerülni fog. 

És különben is, lehet csak egy pillanatnyi állapot ez. Azt is olvastam, hogy télen több spermája termelődik a férfiaknak. Szóval a vitamin, a hideg idő és a megfelelő időzítés meghozza a várt eredményt. Bízok benne. Nem adom fel!

Lesz kisbabám.

caroline4

@caroline4:

Így van! Nem szabad feladni! Mindannyiunknak lesz kisbabája!!!
ecsibe

@bsophiana:

nekem ez a fajta teszt nem volt sose olyan pozi, hogy erősebb lett volna a teszt csík mint a control csík. Én többet nem is rendeltem ilyen fajtát. A zöld színű az nagyon megbízható, de most rózsaszín dávid fajtát redeltem, az is tökéletes.

caroline4

Caroline még van 49 db belőle :D ne keseríts el!
Biztos vagyok benne,hogy hamarosan jönni fog a ti babátok is :) más opció nincs.

bsophiana

Sziasztok lányok!!

Az ujaknak: règi "kezdeti" forumos voltam itt Caroline-al ès a többiekkel tavaly ösztöl. Nekünk április elejèn jött az örömhir pár csalfa halványan pozitiv teszt után meg nehèz hónapok után.
Most a pocakomban twistel a kicsi Marta aki kb 2 hèt mulva vilagra jön.
Mindannyiótoknak sikerülni fog!

Règ nem irtam ide mert lett egy masik csoport a Varandos rovatban a règieknek hisz sokan azóta már meg is szültek nameg volt idö mikor megjegyzèsek jöttek mentek a már terhes tagokra a probalkozoktól hogy jo lenne ha nem menne át a topic fèlig terhes tèmákba stb stb.
De a règiek miatt azèrt olvasok jövök ide.
Ès CAROLINE, most szerintem mèrföldköhöz èrkeztetek! Vègre tudni mi a gond ès a megoldás is kèzben.
Emlèkszel èn nagyon hiszek a fèrfi oldali vitamin kurakban hisz a fogamzas kettön áll. Nekünk is 2 2èsfèl hónapnyi vitamin tunning utan jött a várva várt baba. Nemcsak a bogyokkal hanem a taplalkozassal is nagyon probalkoztam 'segiteni' a helyzeten habar nekünk nem volt vizsgalat de èn sejtettem hogy ez is van olyan fontos mint az idözitès vagy a női ciklus.
Párom C-E vitamint szedett plusz egy multivitamint. A beta carotin cink ès szelèn is fontos a pasiknak. Sárgarèpa tökmag ! Csodaszerek.
Ès igen nem lenne rossz egy kis szünet az ovu elött ahol spermaszam gond van ott ez fontos. Dehat Caroline te már a ciklusod mestere vagy ezzel sem lesz gond. Guakorlatilag a kezetekben a megoldas ès az a nagyon várt ès megèrdemelt pozi teszt hamarosan! Nagyon drukkolok ès persze mindenkinek akár ismerem akár nem!

littlebiscuit

@littlebiscuit: De jó, hogy írtál ide! Annyira kár, hogy ketté vált a csapat! Pedig anno pont miattatok csatlakoztunk olyan sokan! Olyan jó lenne újraegyesülni, mert mi "újabbak" már nem tudunk olyan könnyen beépülni a másik topikba, annak ellenére, hogy én visszaolvastalak benneteket akkor, amikor csatlakoztam, ti már nem ismertek engem. Kicsit olyan érzés, mintha nem tartozék se ide, se oda. :-( (ha jól emlékszem, anniel is írta ezt, félreértés ne essék, én nem vagyok ő. :-D )

sjucus13

@littlebiscuit:
Köszönöm, hogy írtál. Gondoltam rád, mert emlèkeztem arra, amit febtebb írtál. Arra hogy vitaminoztad a párod. Egy hónapja vitaminozik ő is rendszeresen, ezt megspèjeljük picit. Szed egy multivitamint ès kiegèszítettem neki annyi cinkkel, szelènnel, folsavval, e vitaminnal, amennyi a profertilben van. Megrendeltünk egy havi adagot. Míg meg nem èrkezik, addig az általam összeállítottat szedi. Aztán ha megjön a mensim, megint rendelünk ès így tovább.

Szóval sárgarèpa ès tökmag? Utánaolvasok.

Köszi.

caroline4

Ú tènyleg nagyon jókat írnak. Holnap ceszek tökmagolajat meg egy jó csomó sárgarèpát. Napi szinten adom majd ezt is neki. Ártani nem fog. Lehet mèg tavasz sem lesz ès már babás leszek.

caroline4

Jajj de orulok hogy vegre mindenre feny derult nalatok, nekem mar faj a fejem es a hasam meg fog jonni, 12.dpo lottem egy erzekeny tesztet, korai tudom, negativ. :(
Ecsibe en is a zoldet hasznalom, nagyon franko, csak ajanlani tudom en is tisztan mutatja a pozit, tenyleg erosebb a masodik a tesztcsiknal olyankor.
7andrea7
Görögország

@caroline4: itt nagyon sok mindent leínak: http://hellobaby.blog.hu/2011/07/09/mi_ ... ermeleshez
Meg több helyen olvastam, hogy sokaknál Closty segített, mármint apának adva.

sjucus13

Caroline biztos hatasos lesz!!! Tökmag-cink forrás.
Akar sima tökmagot is vehetsz, èn egy orias zacskoval vettem ès fogyasztottuk el egy-kèt honap alatt.. mindig szortam a salatara meg reszeltem rá egy rèpát. EZt heti többször ettük hetente mint köret finom is..
Megszaporodik az a sereg hiphop.
Mintha a sörröl is olvastam volna hogy jot tesz de ebben nem vagyok biztos.
Az tuti jo hogyha kimarad egy kis idö az ovu elött együttlèt nelkül ezt mar anno sogor nögyogyasz is mondta azoknak a pasiknak is jo dolog akiknek amugy nincs gond a szammal. De hamarosan nálatok sem lesz
;-)

littlebiscuit

Sziasztok lányok! Kivel mi újság? Ki a soros, kinek mikor aktuális a tesztelés?
Caroline, végülis megjött tegnap?

sjucus13

@sjucus13:

nekem most van a pe-m, tegnap és ma is csodálatos +++++ tesztjeim voltak. (15-16. nap).
Kiváncsi vagyok, hogy holnap is +++ lesz, vagy ma éjszaka meglesz a tüszőrepedés, csütin nem teszteltem, így nem tudom.

Aztán, jön a visszaszámlálás....
Mindig nagyon drukkolok, hogy sikerüljön, de most annál is jobban :):):):):)

dinyus

@dinyus: Akkor hajrá-hajrá, megy a drukk! Mikor lesztek együtt akkor, holnap? Mármint ha már negatív lesz? Vagy is-is?

sjucus13

Csábítottam tegnap is, ma is, és holnap is szándékozok ;-)

dinyus

Sziasztok!

Nálam ilyen a mai teszt. Tegnap is együtt voltunk, ma is tervben van, holnap már biztosan nem,mert a férjem nem lesz itthon. Úgyhogy... mivel mindenépp csoda kellene a tökéletes időzítés mellett is a babához, így csak a lelkem nyugtatásáért bújunk :D 

14.cn

bsophiana

Na, ez a tökéletes pozi teszt! :-)
Azért csábításra fel!!!!
ecsibe

@bsophiana:
Ez tènyleg fullos teszt. Nekem nem volt ilyen ez a fajta.

Igen, nekem megjött rendesen.

Fèrjem már ma megevett egy nagy vastag sárgarèpát nyersen, az esti meccsen pedig tökmagot fog rágcsálni.

caroline4

Sziasztok csajok :)

A tegnap esti tesztem:

és a ma esti:

Szerintetek is - már a mai, ugye?

dinyus

@dinyus: egyértelműen halványabb, mint a tegnapi, úgyhogy szerintem a tegnapi és a mai együttléttel kipipálhatjátok a helyes időzítést. ;-)

sjucus13

Még a mait nem teljesítettük, még hátravan a csábítás..... De bízom benne, hogy sikerül.
Ha nem, azért tegnap és tegnapelőtt megtettük a magunkét ;-)

dinyus

Milyen tökéletes tesztetek produkáltok :-)
Összebújás kötelező, és megy a drukk!
ecsibe

Nekem sajna a ez a dávid fajta sem volt ennyire erősen pozi. Neked határozottan erősebb a teszt csík a tegnapin. Nekem csak egyformára erősödött legfeljebb. Lehet nem volt a peteèrèsem se az igazi.

caroline4

@dinyus:
Neked ez most egy szèp ovu lehet. Szorítok nagyon.

Sophi! Neked is szèp, sok sikert!

caroline4

Egy kis segítséget kérnék. Múlt héten kedden kellett volna megjönnie, de semmi. Hétfőtől (nem minden nap) pecsételő vérzésem van, de továbbra sem jött meg rendesen. Néhány napja rendeltem ovu tesztet, amit tegnap át is tudtam venni. Mivel nem tudom mi van most velem, így gondoltam mától elkezdem az ovu tesztet használni. Valahol azt olvastam (bár nem tudom, hogy tényleg igaz-e), hogy az ovuteszt ki tudja mutatni a korai terhességet. Lehet, hogy késői peteérésem volt, és ez most valójában a beágyazódás lenne? Ti mit olvastok le erről az ovutesztről?
Előre is köszönöm a segítséget!

marcsika86

Szoritok nagyon :) mindenkinek, nalam elmultak a mensis tunetek, es nem jott meg, gozom sincs mi van, holnap tesztelek egyet.
7andrea7
Görögország

@7andrea7:

Drukkolok, hogy pozitív legyen a teszted!!!

marcsika86

Marcsika ez egy negativ ovuteszt, en nem hallottam olyat, hogy terhesseget kimutat, ugyhogy nem tudok errol nyilatkozni :)
7andrea7
Görögország

@7andrea7:

Én is azt gondolom, hogy ez egy negatív ovuteszt, de mivel nem tudom, hogy mi van velem, próbálok mindenben egy kis reménysugarat találni.

marcsika86

Ismeros az erzes :) nekem is kigubbadnak a szemeim mikor fut a rozsaszin csik a teszteken, neha oda is kepzelem a masodik csikot, aztan eszhez terek :)
7andrea7
Görögország

@7andrea7:

Már csináltam egy pár terhességi tesztet, de mind negatív lett. Nekem nincs olyan jó képzelőerőm, mint neked. Azt várom, hogy végre történjen már valami, teljesen mindegy, hogy mi, csak legyen vége ennek a bizonytalanságnak. Holnap majd írd meg, hogy mi a helyzet a teszttel.

marcsika86

Anyukam mar tavasz ota mondogatja, hogy terhes leszek, ma is epp azt mondta, hogy o erzi, azzal nyugtat hogy nala semmi tunet volt csak a mensi kimaradasa, de neki se hormonalis se cikluszavarai nem voltak, pikkpakk megszulte mind a negy gyereket is, felek ezt nem orokoltem tole, de o nem adja fel, eskuszik ra, hogy meg iden sikerulni fog :))) legyen igaza, holnap jovok majd az infoval, de nem erzem magam terhesnek :?
7andrea7
Görögország

@marcsika86:
Ha reggel csináltad és most pár napig fogod is akkor ha erősödik akkor lehet baba. Jóstesztként szokták alkalmazni, nekem bejott. 9-11. DPO csináltam, utána a hcg kimutatta picurt aki most lesz 14hetes

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros

@kiscsillag201:
Szóval 14 hetes nagyfiú

Lilypie First Birthday tickers
kiscsillag201
Dunaújváros

Szép jó reggelt Lányok :)

@caroline4:

Ilyen fokú erősség még nekem sem volt sosem, pénteken és szombaton a teszt csík azonnal kijött, ahogy belemártottam a vizeletbe, és csak sokkal utána a kontrol csík. Bevallom, először forgattam a tesztet, mert azt hittem, hogy a teszt a kontrol, jól meg is lepődtem, hogy neeeem, az a teszt csík :) Úgyhogy péntektől tegnap estig, mind3 este elkaptam apát, tehát, azt gondolom, hogy ha valami, akkor most az időzítés jó volt.

Közben a héten megcsináltatom a röntgent, az EKG-t és a vérvételt, hogyha mégis megjön, akkor tudják csinálni a kisműtétet, és akkor haladjunk.

Apropó.... a doki azt mondta, hogy ugye mehet a próbálkozás, mert nyilván a legjobb az lenne, ha nem kéne műteni, hanem lobogtatnám a 2 csíkos tesztet (mondtam, hogy nyilván nekem is...), de most ha mondjuk elindul a folyamat (beágyazódás), akkor a röntgen és az EKG nem lesz baj? :O

@7andrea7:

várjuk a teszt eredményét :)

@marcsika86:

igazából akármi lehet.
Ha múlt kedden (ha jól értelmezem, akkor 8-án (??) kellett volna megjönnie.
Igazából, ha egy mensi előtti, nagyon késői PE-d volt, akár még lehet beágyazódás is, viszont, akkor mostmár a napokban ki kéne mutatnia a HCG tesztnek is szerintem, úgyhogy én azt javaslom, hogy lőjj el egy tesztet ma vagy holnap reggel. A nagy érzékenységű már ki kell, hogy mutassa, még ha halványan is.

@kiscsillag201-nak igaza van, jóstesztként szokták használni, de a 12.dpo-n azért már egy nagy érzékenységű HCG teszt halványan már mutatja/mutathatja. (de Te azon már túl vagy, ha jól számoltam)

Elhiszem, hogy Te is kapaszkodsz minden apró reménysugárba, mint mi itt mindannyian, és sokszor rettentő rossz szembesülni azzal, hogy megjön, viszont, ha még mindig - a teszt, és továbbra sem jön meg, akkor menj el dokihoz, mert valószínű, hogy akkor már más áll a háttérben.
Legalábbis szerintem :) De nagyon drukkolok, hogy baba legyen :)

dinyus

Micsoda összehangolódás van itt kérem szépen! Csodás tesztek! :) Mi is megtettünk mindent az ügy érdekében, szombat, vasárnap, ma még ellövök egy tesztet bár előre láthatólag holnap estig legkorábban vért izzadva sem tudnánk együtt lenni, úgyhogy mostmár nyugodtan hajtom álomra a fejem,hogy rajtam nem múlott. 

A férjem holnap megy vérvételre, vizeletvizsgálatra, szerintem akkor elmegy fül-orr gégészetre is, de nyilván függ attól, mikor végez, mert mostmár több szabit nem igen lehetne kivenni, főleg karácsony előtt. Eléggé izgulok a pénteki konzultáció miatt..

Dinyus, pont tegnap böngésztem a netet, mert ahogy mondta a férjem,hogy menjek el vele fogászatra a 2 "félig lyukas" fogammal, ami ugyan nem fáj, de ideje lenne kezelni, húztam a szám, hogy jaaaj majd ha terhes leszek úgyis muszáj megcsináltatni :D És akkor felmerült a kérdés,hogy na de akkor hogy? Érzéstelenítő nélkül stb..Ott írták, hogy sokkal nagyobb kárt okoz a felesleges szenvedés, mint a fájdalomcsillapító és persze az első és utolsó trimesztert érdemesebb kihagyni, de ilyenkor mindig mérlegelni kell,hogy melyikkel okoznak nagyobb kárt, ha kezelik vagy ha nem.. És azt is írták,hogy a mai technológia mellett pl. röntgen során már abszolút nem kéne veszélyben legyen a magzat. Legyél úgy vele,ha most szeretne jönni ,úgyis fog. Ha meg nem és emiatt halasztottad, akkor meg bánni fogod, hogy most elmehettél volna és legközelebb ezen nem kell stresszelni. :)

bsophiana

@marcsika86:

Az ovutesztből nem tudjuk, hogy a ciklusodban hol jársz, mert igaz lehet az is, hgoy ez még egy ovu előtti ovuteszt. És az is lehet, hogy egy mensi előtti állapotot látunk rajta. De az is lehet, hogy 1-2 napon belül a hcg pozi lenne. Nem tudom. 

Bármi lehet. Erről a tesztről csak annyi olvasható le, hogy lh hormon van a vizeletedben, de a szervezetedben ez a hormon gyakorlatilag folyton jelen van. Hcg-vel nem tesztelsz?

caroline4

Lányok, én szerdára kaptam időpontot a meddőségibe vissza. Viszem az eredményeket, de most egy másik doki lesz ott. Kíváncsi vagyok, hogy mit mond a férjem eredményére. És hogy mit javasol a továbbiakban. 

caroline4

@caroline4:

Tyű, mindenképp írj utána, nagyon kiváncsi vagyok, hogy mit mondanak!!!

dinyus

@caroline4:

Ez jó. Szerdán meg megint egy lépéssel közelebb lesztek. És hogyhogy másik dokihoz mész?

@7andrea7:

Tezsteltél? Várjuk a fejleményeket! Szorítok!!

ecsibe

Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!

Pénteken teszteltem. Nem véletlenül volt negatív, ugyanis ma már rendesen megjött. Most valahogy örülök ennek, hiszen új hónapot kezdtünk, és ha ideiglenes is, de megszűnt a bizonytalanság. Lövöm majd az ovutesztekeet, és mindent bevetünk Először dec. 13-ra kaptam a dokihoz időpontot, de kiderült, hogy dec. 6-án is tud fogadni. Kiváncsian várom, hogy mit fog mondani.

marcsika86

Megjottem holgyek, sikerult egy gyonyoru negativ tesztet produkalnom ma, de a mensim meg sehol es egesz nap olyan szedules van rajtam mint a fene, bar ez nalam a mensitol is elofordul de az meg sehol, a duphastont mar csutortokon abbahagytam, ma vagyok a 14.dpon, nem tudom mi a fene van :((( szerintem a hcgt mar ki kellene mutatnia vagy tevedek?
7andrea7
Görögország

@7andrea7: 10-es tesztet használtál? Annak már ki kéne, bár egy 25-ös még feltétlenül. És reggeli első pisiléskor csináltad?

sjucus13

Mármint nem feltétlenül a 25-ös. :oops:

sjucus13

@7andrea7:
Nem akarok ünneprontó lenni, de lehet a duphaston miatt nincs még menszi. Nekem az utro után 2 nap múlva jött csak meg. Sok helyen olvastam, hogy ezek a gyógyszerek bekavarhatnak kicsit. De ne legyen igazam. Volt itt olyan lány is, akinek 5 nap késés után lett csak pozi a tesztje. Úgyhogy bármi lehet.
ecsibe

10est csinaltam, jol gondoltam akkor hogy mar mutatni kellene, pedig olyan gyonyoru ppeteeresem volt es egyutt is voltunk rendszeresen a ferjemmel. Ahhh, viszont nem kora reggel elsovel csinaltam, nem volt ra alkalmam sajnos, de holnap megcsinalom a biztonsag kedveert, bar kcsi az esely igy is ra szerintem, most mar azt remelem hamar megjon es 10. Ciklusnapon mennem kell a dokimhoz
7andrea7
Görögország

Ecsibe, igazad van, legutobb a duphaston utan tobb mint ket hetre jott meg, bar akkor nem ugy szedettek be velem ahogy kellett volna, de siman lehet attol is, anelkul viszont legutobb a 3. Dpon megjott :(
7andrea7
Görögország

@7andrea7:
Tényleg nem akarok senkit biztatni, de nekem a mensi elmaradása után kb.a 18. napon lett pozitív. Valószínűleg kései peteérés miatt. Viszont az is igaz, hogy a gyógyszerek is művelnek csuda dolgokat.

mano900

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?