sziasztok
Kiváncsi vagyok a vélemményetekre.
Egy éve megszakitással védekezünk és van hogy szabadjára engedjük a spermiumokat.
Legutobb jun 11 töl volt havim kb egy hétig tartott jun 21 ig. Előtte nem védekeztünk 4. én azaz elment bennem. Junius végén a melleim mellbimbóm föleg érzékennyé váltak. Fájt a hátam derekam. 36,6 fokot mértem. 29 én éjjel izzadtam nem tudom a meleg miatt v havi miatt v miért. Harmincadikán ismét elment bennem. petefészektájban erős fájdalmas érzésem volt. julius elsején 37,0 fokot mértem fájt szurt a vállam melleim érzékenyek voltak fájtak. két nappal később megint szurt a vállam hőemelkedésem volt akkor nem mértem de éreztem h elérte a 37 fokot mert ugyanugy szurt mint mikor mértem. 5. én fehér sűrű folyásra lettem figyelmes ami krémes állagu ismét szurogatott a vállam hőemelkedésem volt. hatodikán ismét szurt a vállam hőemelkedésem lehetett nem mértem mert ismerem azt a szuro érzést mikor levegővételre jobban fáj akkor hőemelkedésem van fájtak az izmaim és éhes voltam nagyon reggel. egy ideje fáradt vagyok napközbe is tudnék jot aludni. feledékeny lettem kissé. a vállam fáj többször kirázott a hideg fájogatott a fejem több folyadékot iszokugy veszem észre, jul 2 án megszédültem mikor csak félig hajoltam egy üvegért nemmélyre kellett pár perc mire kiállt belölem. eddig sose volt vállszurás havinál sritkán vok lázas is igy nagyon fura ez nekem. ma nyolcadikán 36,8 at mértem hőre. többször rázott a hideg. Szerintetek mennyire lehetek várandós? vagy más ok van ? jul 15 től jönne a havim. Szerintetek mikor teszteljek? hányingerem nincs de ugy vettem észre mintha a melleim ducik lennének fájnak föleg mellbimbo és mintha sőtétebb lenne mint szokott a vérerek kicsit jobban láthatoak mint eddig azaz messzebbről is látni az ereket.
Köszönöm ha irtok szép napot nektek Bella