Új privát üzeneted érkezett!

Próbálkozunk, es épp ott tartottam, hogy segítséget kérek a fórumon (csak a 2016 ota próbálkozókba nem tudtam belépni), amikoris lett valami... Ha megkeresed az első hozzászólásomat, nem ezzel kezdtem és nem is ezzel folytattam volna, csak valaki rákérdezett... Sajnálom, hogy félre értetted a szándékom!
szono

És természetesen nem rontom itt a levegőt tovább! Ha tudnám, törölnem is a posztjaimat... Sziasztok! És a legjobbakat kívánom mindenkinek!
szono

De akár rákèrdezett vki akár nem, volt egy pozitív teszted mikor idejöttèl.

Ha pozi a teszted, már nem vagy próbálkozó. Milyen segítsègèrt jöttèl? Nem találom a hsz-aid között, pedig nincs valami sok.
Ha olyan halvány a teszted hogy nem tudod eldönteni, akkor is szívesen segítettünk volna. De nem ezt tetted, bejelentkeztèl a ciklusod vègèn egy pozitív teszttel a hátad mögött, mintha te is mèg csak próbálkozó lennèl.

A teszteden a csík amúgy elèg szürke kèp alapján. Ha a valóságban rózsaszin akkor pozitiv, de ha szürke, akkor nem biztos. Bár a szürke száradás után el szokott tűnni.

Lilypie Pregnancy tickers
caroline4

De elárulom még, évek óta reménykedem, hogy ez egyáltalán lehetséges legyen, mert lett volna még sajnos mit mesélnem... És így letorkolni ismeretlenül, pedig a legjobb szándékkal jöttem, na az is durva! :)
szono

Semmi gond, nem érted miért jöttem, én pedig nem magyarázkodom! :) További jó csevegést nektek! :)
szono

Tènyleg nem èrtem. De nyugodtan mesèlj magadról. Biztosan èrdekes. Nem azt állítom hogy nincs itt helyed, de nem kellett volna elhallgatnod a pozi teszted. A törtèneteddel lehet segíteni szeretnèl, akkor elnèzèst hogy ilyen kötekedő voltam. De azt írtad te akarsz tőlunk segítsèget.

Megèrted hogy nem èrtem?

caroline4

Nem értem, hogy miért a rossz szándékot kell feltételezni, és nekem bebizonygatni, hogy erről szó sincs! :) De túl van ez tárgyalva, ne ezzel legyen tele a topic, vannak ennél fontosabb dolgok itt! Én tényleg mindenkinek a legjobbat kívánom!
szono

Igazad lehet, hogy nem kène ilyennek lennem. Kicsit rossz a kedvem, sok sikertelen ciklus után. Ne haragudj rám. Már bánom.

Nem kell elmenned.sőt kèrlek rá hogy ne menj el.

caroline4

Nem jellemző ez rám. Kicsit kiakadtam.

caroline4

@szono: kérlek próbálj a mi szemszögünkből nézni a történtekre. Én itt még új tagnak számítok, pedig nekem is van már sajnos miről mesélnem, amikor bejelentkeztél ebben a topicban, az jutott eszembe, hogy hé, nem ő volt az, aki a sok negativat tesztelőnek egy olyan posttal jött, hogy én ma teszteltem egy pozit. Már az is fura volt, nálunk méginkább, de próbáltam az ellenérzéseimet félretéve válaszolni, de őszintén, egyetértek Caroline-nal, tudod van itt olyan, aki egy éve is itt volt már, és azért nem rakta fel az erősödő pozi tesztjeit, mert nem akart bennünket bántani. Te meg bejelentkezel, mint próbálkozó és a 2-3 posta egy poziteszt!? Na ne már, hogy még te sértődj meg!

sjucus13

Kérlek titeket, hogy fejezzetek be, hogy kígyót-békát kiabáltok rám! Teljesen félre érzitek a szándékom és a helyzetem! De én ebben a helyzetbene nem szeretnék magyarázkodni! Már lezártuk a témát szerintem! Én senkit nem akartam egy percig se bántani, vagy rossz érzést okozni! Sajnálom a félreértést! Én mar elbúcsúztam, mert tiszteletben tartottam kéréseteket, hogy nem ide való vagyok, nem értem miért kell még vagdalkozni! Tényleg nagyon sajnálom a helyzetet... Es én továbbra is, tiszta szívemből kívánok nektek minden jót! :)
szono

Lányok de tombolnak a hormonok! ;-)

Móni
moncsika79
Szentendre

Hát ez jó, újra felébresztetted bennem a reményt :-) Én is a vesémre fogom, hogy biztos felfaztam picit vagy ilyesmi. Neked állandó volt ez a derekfajdalom illetve a hasszurka? Mert nekem villámcsapás szerű. Egyik pillanatról a másikra mintha szét akarna szakadni az alhasam, ez tart kb negyed oraig aztan mintha semmi nem tortent volna elmulik.
Na tessek már megint kombinalok, remenykedek :-(

mano900

Panda, az előző hozzászólásom neked szólt, csak telóról valamiért nem teszi oda a kukaccal a neved. :-)

mano900

@mano900: Már épp kérdezni akartam, hogy veled mi újság? :-)
Eddig elég jól sikerült tartanom magam ahhoz, hogy nem élem bele magam. Azért nem is írtam semmit a ciklusommal kapcsolatban, még azt sem, hogy hol tartok, nem hogy a "tüneteimről"...tegnapig. De így, hogy már benneteket is beavattalak, nem megy a nem reménykedés! Egész éjjel ilyenekkel álmodtam...szülés, vetélés, terhesség, aztán a végén, hogy elöntött a vér, erre felriadtam, persze nagyon csalódottan, és rögtön lekontroláltam, de egyelőre semmi. Ma van a 31.cn, menses szerű görcsök sehol, csak a kétoldali szurkálás, feszülés. :oops: :shock: :-)

sjucus13

@sjucus13:
Ez a nem reménykedés negéz ügy :-) Egyébként én úgy tudom, hogy az álmok általában pont az ellentétét jelentik a valóságnak :-) Én kedden fogok tesztelni. De a hasszurka most szünetel. Helyette irgalmatlan zabalhatnekom van :-)

mano900

@maminti73: Csak fogok, remélem, én is keddre tervezem, de még a szerda is elképzelhetető.
Mano900, én is minden félét tapasztalok, csak az zavar, hogy az eddigi terhességeimnél a melleim bedurrantak, már a teszt előtt. Most meg semmi, nem feszül, nem fáj...

sjucus13

@sjucus13: Pá nappal később mióta tudom hogy terhes vagyok, borzaszró rosszul alszom!
Állandóan hülyeséget álmodom, nem is tudok rendesen aludni csomószor felkelek idő elött!
Már most kivagyok tőle!

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület

@sjucus13:
Azt mondják nincs két egyforma terhesség :-) De nagyon gyanúsak az eddigi jelek is. Már nagyon várom a keddi vagy szerdai jó híred.

mano900

@maminti73:
Én is iszom ezt a fini palástfű teát, nekem is volt hasmenésem tőle. Nem gondoltam hogy attól van, de mivel más oka nem nagyon lehetett, plusz most te is írtad, valószínűleg nekem is attól volt.

mano900

Köszi lányok az ovutesztes infokat, most kicsit bizakodó vagyok, valami halvány csík megjelent, hátha egyszer pozitív is lesz. :)
csopi8

Nekem még ajánlották a barátcserjét is a palástfű mellé. De tartok tőle hogy már sok lenne.

mano900

mano: én is szorítok neked! Na én épp fordítva vagyok, szedem a barátcserjét, de nem ittam palástfű teát.

ecsibe: mi újság? ismételtél azóta tesztet? vagy majd holnap fogsz? neharagudj, azt tudom hogy pár nappal korábban teszteltél, mint ahogy a doki mondta, de nem emlékszem melyik napra nem várod.

moncsika: neked meg akkor megy a drukk, hogy holnap megjöjjön, ugye?

caroline: te ebben a ciklusban mit tervezel szedni, inni? Ugye már visszatért a megszokott optimizmusod? Ha nem, akkor egy giga-mega ölelést küldök!

krystin: és hogy alakulnak a tüneteid, változott, lett esetleg valami új?

Többiek, lányok mi újság veletek?

31.cn

sjucus13

Lányok már nem tudom észben tartani a jövő heti tesztelőket, de nagyon várom a jó híreket!! 
Többieknek pedig kitartás! Új hét, új kezdet 

mano900

@sjucus13: Már elmúlt a hányás, csak ritkán dobom ki a taccsot. (Szerintem amikor egy hétig majdnem minden reggel hánytam,az a hajnali kelés miatt volt, mert nem terhesen is néha ilyenkor volt hányingerem,most gondolom rátett a plusz hányinger is ezért hánytam)
A hányinger még azért rendszeres,de nem olyan vészes.
Nem mondanám hogy kívános vagyok,inkább az van meg hogy mit nem kívánok!
Amúgy se nem görcsölök,se nem vérzek, ha nincs hányingerem néha el is felejtem munka közben hogy terhes vagyok! :D
Legközelebb november 8.án megyek a saját dokimhoz akinél majd szülni szeretnék!
Addigra már elvileg lesz szívhang nagyon izgulok hogy minden rendbe legyen mert pluszba a szülinapom is lesz aznap :)
A legszebb ajándék lenne ha hallanám a kis szívét verni!

Caroline: Úgy látom kicsit kivagy, nem hibáztatlak érte csak látom!
Ne add fel semmiképpen, próbálj előre tekinteni!
Veled vagyunk!

krystin
Budapest XXI. kerület

Persze nem bírtam ki, hogy tovább várjak! Éjszaka dolgoztam, egész éjjel pisilni jártam, DE...halványka, de kétcsíkos lett!!! :-D :shock: 8-)

sjucus13

sjucus13

@sjucus13:

köszönöm az ölelést, jól esett. :)

ebben a ciklusban úgy tervezem, szedem végig a gravidát, és inni fogom a ciklus második felében a palástfüvet. Néha, mondjuk két naponként beveszek egy plusz folsavat a gravidát kiegészítőnek. Ha nem sikerül, akkor valszeg a következő ciklusra szerzek be szelént, scolo javasolta, hogy jó az lh-fsh megfelelő arányához. 

@krystin:

igen, eléggé rossz passzban voltam a hétvégén, meg úgy egyáltalán a mensi megjövetele óta. De ma már picit optimistább vagyok. Ma megyek a receptekért a dokihoz (betadine kúp, antibiotikum) és aztán szerdán átjárhatósági. Kicsit izgulok miatta. Remélem nem fog nagyon fájni. 

Azok közül, akiket megbánthattam (zsófikó, szono) elnézést kérek. A mensi is közrejátszott és a sok sikertelenség, persze nem hivatkozhatok csak erre. Azért van az írásaimban igazság, de az is igaz, hogy nem kellett volna így reagálnom. Ha lehet felejtsük el. Zsófiko a másik csopiba jelentkezett, és kétkedve fogadtam, hogy lehet nem is az akinek mondja magát. Csak úgy összezavart ez az anniel-es ügy.              

6. cn

caroline4

@sjucus13:

Éljen!!!!!!!!!!!!!!!! Hurrrá!!!!! De szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Azta!!!!!!!!!!! Úgy örülök, annnnnnyire éreztem, de nem akartalak túlságosan felbiztatni. A jeleid a tüneteid alapján annyira biztos voltam benne. De jó!!!!!

Gratulálok kismama! Szép teszt!!!!!!

caroline4

@sjucus13:

Dejóóóó ilyen hírre megnyitni hétfőn reggel ezt a fórumot Gratulálok!!!! Mikor mész dokihoz???

mano900

@caroline4:

Bár én még nem voltam átjárhatóságin, de az unokatestvérem nemrég volt. Neki mindenki azt mondta hogy úúú ez valami borzasztó fájdalom. Be is volt tojva szegény rendesen ez miatt. De azt mondta abszolút nem volt vészes. Közel sem volt olyan borzasztó mint amilyennek sokan beállítják. Ne izgulj! Nem lesz az olyan szörnyű! Meg hát ugye a cél szentesíti az eszközt Kitartás!!!

mano900

@sjucus13: Hurrá megindult a zebrahullám!Tud valamit ez az október :-D
Halkan gratulálok!
Magnézium a görcsökre nagyon jó!
Innentől indul az újabb aggodási hullám :)

Caroline: Megértelek, néha én is teljesen kikeltem magamból!
Az Annieles ügyhöz annyit hogy az egész csak találgatás, lehet hogy Scolo is többet képzel a dologba mint ami!

Elhiszem hogy tartasz tőle, de erre a módszerre aztmondják hogy nem fájdalmas!
Gondolj arra hogy kiderülhet valami!
Én azért vártam mindig a vizsgálatokat,hogy megtudjak valami újat meg akkor is ha féltem az eredményektől!

krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!
Páran emlèkezhettek rám, mert hosszú hónapokon át jelen voltam a csoportban. Úgy èreztem, hogy el kell engednem az agyalást, ès megpróbálni teljesen lazán hozzáállni a babához, de azèrt figyeltem nèha mik törtènnek veletek. :-) Gratulálok a friss kismamáknak, ès nagyon cukkerók a már megszületett babák!
Az újaknak is bemutatkoznèk: 2015 szeptemberben tettem le a fog.gátlót az esküvônk után, ès nekiláttunk a kisbabának. Kb fèl èv sikertelen próbálkozás után, 2016 márciusban minden vizsgálatot elvègeztettünk, ès kiderült, hogy pajzsmirigy alulmûködès miatt átmenetileg meddô voltam. Erre kaptam gyógyszert, illetve találtak nálam HPV16-ot is, de nem volt sejtelváltozás, így kaptam rá immun erôsítô gyógyszert, hátha segít kiölni a vírust a szervezetembôl. Elkezdtem szedni a gyógyszereket, ès 2016 májustól ismèt koncentrálhattunk a babára. Azóta újabb 6 ciklus után ezt a hónapot nagyon ígèretesnek èreztem több jel miatt.
- egèsz èjjel fordulni is fájt ovu èjszakáján reggelig
- 5 napig tartó, erôs izületi fájdalmam volt derèk, csípô, comb rèszen
- ez után jelentkezett napközben az ólmos fáradtság,
- minden èjszaka felkelek pisilni
- èlènk álmaim vannak
- ès 2 napja egyre èrzèkenyebbek a melleim.
Ma reggel teszteltem az elsô "láthatóan" 2 csíkos 10-es tesztemet, ès nagyon izgulok, hogy minèl hamarabb erôs, pozitív tesztem legyen 25-össel is!!!!!! Olyan sok idôt vártunk erre a pillanatra, alig bírom várni, hogy teljenek a napok!!!! Egyelôre mèg nem merem beleèlni magam, de nagyon remènykedem!!!!
A rossz hír, hogy 2 nappal ez elôtt kaptam meg a HPV kontroll eredmènyemet, ès mivel most találtak sejtelváltozást, így valószínûleg mûteni kell. Azt beszèltük meg a dokival, hogy várunk amig kiderül, hogy sikeres e a hónap, ès utána egyeztetünk, hogy mi tèvôk legyünk a HPV-vel.

mrshope
Budapest

@mrshope: Gratulálok!
HPV-ről én se tudok túl sokat, de drukkolok!
Én minden nap teszteltem, elöször 2db 15ös aztán pár 25össel!
Érdekes én nem éreztem sok mindent ami sikerre utalt, de az élénk álmok azóta is megvannak, ma azt álmodtam hogy költözünk romokban a ház és akkor vettem észre hogy vérzek és telefonálgattam a doki után.
Persze felriadtam, rohantam a wcre, de szerencsére semmi nem történt!

krystin
Budapest XXI. kerület

@mrshope:

hát hogyne emlékeznék! De jó, hogy jöttél, és mit hoztál? aztapaszta! :) De király. Boldog babavárást!

Remélem minden rendben lesz a hpv-vel is. De azért számolj be róla. Gratulálok!

caroline4

@maminti73:
@krystin:
@caroline4:
Nagyon köszönöm a gratulációkat, miattatok egy pillanatra bele is èltem magam, hogy minden rendben lesz, ès egèszsègesen meg fog születni ez a kisbabánk. :-)
Egyébként 12.dpo-n vagyok.
Néztem LH jóstesztet is, hogy igaz e a legenda, de nagyon halvány lett, szóval nem minden esetben megbízható.
Amúgy vannak vicces storyjaim, amiket meg kell veletek osztanom. Már az inszemet fontolgattuk, az volt a terv, hogy jövőre belevágunk, ha addig nem lesz siker, úgyhogy mivel most otthon voltam 2 hetet ciklus elején, elmentem átok levételre, meg meditációra, meg mindenhova, hogy "na nehogy csak ezen múljon". Barátnőm ajánlgatta. Vicces volt bár, de szerintem nem ezen múlt. :-)
2 hónapja szedek 1000mg propoliszt, ami szerintem nagyon sokat segített. Illetve másfél hétig voltunk külön a férjemmel egy utazás miatt, és az ovum megvárta, hogy találkozzunk, és ebből lett ez a reményteli teszt :-) Emiatt tudom, hogy már korábban is elindult a baba, csak végül elment, mert az izületi fájdalom volt már egyszer ovu után. Amit még tettem, az az, hogy elképzeltem ahogy érzem a puha bőrét, hogy rám támasztja a fejét, a súlyát amikor rajtam fekszik, az illatát, úgymond próbáltam bemantrázni. Amúgy úgy gondolom, hogy egyáltalán nem rajtunk múlik mikor jön. Ezt hó elején fogalmaztam meg magamnak, amikor kiderült, hogy 3 olyan ismerősöm vár babát, akik nem is akartak, sőtt nem is a szerelmüktől, hanem egy kapcsolatukból. Én ekkor kicsit feladtam, és azt mondtam magamnak, hogy semmit nem tudok tenni azon kívül, hogy együtt vagunk, mert úgysem ez számít... hát nem tudom...
mrshope
Budapest

@mrshope:

de jó olvasni, miket írsz. Érezni a boldogságot a soraid között. 

caroline4

@maminti73:
Köszi a bíztatást! :-)
Akkor fogok bejelentkezni dokihoz, ha erős 25-ös tesztem van :-)
mrshope
Budapest

Sjucus, mrshope gratulálok a pozi tesztekhez, boldog babavárást!

Móni
moncsika79
Szentendre

Csajok!

aztamindenit, sok szeretettel gratulálok a ++++ tesztekhez!
(van, akinek még csak halkan), és nyugi, mindenkivel minden rendben lesz :):):)

Én  ma kaptam meg a 3. napi vérvétel eredményeket, most vetettem le a 21. napit.

Esetleg aki tudja értelmezni, az segít? :)

dinyus

Sziasztok, én vagyok zsofiko92, azaz Zsófi, és nem olvastam most végig az új hozzászólásokat, csak szeretném jelezni, hogy nem vagyok az a latkafr, de nem haragszom @caroline4, megértem, hogy ki vagy akadva. De!!! Úgy láttam, mindig olyan optimista vagy! Nem vigasznak szánom, hogy van már 3 gyerkőcötök, de ez mégis azt jelenti, hogy komolyabb baj nem lehet! Vagy a megfigyelések ellenére nem jön össze az időzítés, vagy vmi kisebb egészségügyi probléma lehet. Viszont: van olyan ismerősöm, akikről én csak annyit tudtam, hogy régóta próbálkoznak, és most összejött a baba. Hát kiderült, h egy korai vetélés után végre, jó sokára, minden más kipróbálása után elmentek egy ilyen vizsgálatra. Kiderült, h a műtétkor vmi elzáródott, és miután orvosolták a problémát, össze is jött a baba! Na? Remélem, visszatért már, vagy nemsoká visszatér a reményed.

Az új kismamáknak gratulálok, a többieknek kitartást!!! Minden csak idő kérdése, a türelem rózsát terem, ezek akkora közhelyek, viszont igazak. Nekem is sok más mindenben türelmet kellett/ kell gyakorolnom, amiről nem voltam híres, de néha muszáj, és meg is hozza a gyümölcsét. Szurkolok nektek, és néha majd benézek ide is, és köszönöm a befogadást mindenkinek!

zsofiko92

@caroline4:

A TSH-ra javasoltam...
A többi kérdésedre majd a másikba...

@krystin:

Köszönöm, de gerinmcesebb lett volna ha nekem mondod :)

Lilypie Third Birthday tickers
scolo

@scolo: Én ezért nem fogok privit írni, ezt gondolom ezt felvállalom, tudtam hogy úgyis látod.
Szerintem egy kicsit átment az egész boszorkányüldözésbe...
Nem volt ebbe semmi gerinctelen szerintem nem prirvatban irogattam Carolinnak és semmi rosszat nem mondtam, csak túl van misztifikálva már az egész szerintem.

krystin
Budapest XXI. kerület

@dinyus:
A TSH érték 1 és 2 között ideális a babához. Nekem 5,8-ra adtak gyógyszert, de lehet, hogy neked elegendő a szelén + kis diéta. De mindenképp kérj rá orvosi javaslatot! A többihez sajnos nem értek.
mrshope
Budapest

köszönöm csajok a válaszokat :)

ami nekem még furi volt, a magas FSH +  az alacsony Ösztradiol.
November 9-re kérek időpontot a dokihoz, addigra a 21. napi is meglesz....
hát nagyon kiváncsi vagyok.

dinyus

Sziasztok Lányok!

Elmegyek két napra és mennyi csík vár itt! :)
Gratulálok Nektek! :D

Helyzetjelentés. Ma vagy holnapra nem várom. Szombaton volt egy negatív tesztem, mint mindig. Nagyon kiborultam. Most sem vagyok jobban, de nincs mit tenni. Hiába hadakozok!
Az inszem után azt mondták, hogy a nemvárt utáni 3-4 napon teszteljek. Úgyhogy ki fogom várni, és akkor tesztelek megint. Mivel utrot szedek addig úgysem fog megjönni, szóval erre nem alapozhatok.
November viszont pihenős hónap lesz. És nagyon remélem, hogy decemberben még bevállalják a 3. inszemet, és karácsonyra a Jézuska megadja nekem is a második csíkomat!

puszi és ölelés mindenkinek
ecsibe

Köszönöm lányok a gratulációkat, Mrshope, annyit gondoltam rád, nagyon örülök a ti sikereteknek is!
Én két nap múlva tesztelek még egyet, ha erősödött hívom a dokinőt és az endokrinológust is, és azt meg a doktornőtől megkérdezem, de valószínűleg a hematológust is. És minden igaz szerdán kezdetén is szűrni a vérhígítót.
Reggel hazajöttem, megcsináltam a tesztet, aztán felkeltem téma apát, és először nem is örült, merthogy az előző terhességnél már erősebb volt a csík, mint a kontrolcsík. :-D
Nekem most az émelygés, a gombóc a torkomban érzés a legerősebb, ami még jelentkezett az a gyakori pisilés, hasszurka és néha derekfájdalom, élénk álmok és úgy fáj mindenem, mint megfázáskor.
Nekem a Tsh-m utoljára 2.45 volt, az orvos nem mondta, hogy kéne, de azért én szedem a szelént. Viszont azt mondta, pozitív teszt esetén kontroll kell.

sjucus13

@maminti73:

nekem is van hátra bőven a tesztelésig, sőt még előbb az ovutesztek jönnek. De bazi sokat rendeltem a netről a 15-ös dávid fajtából, és tuti jók lesznek.

Igen a végén mi jövünk és nekünk bónusznak +egy baba lesz, így jó eséllyel ikres mamik leszünk. Durva lenne, nekem rögtön 5 gyermekem lenne. húúúúú

@krystin:

igen, picit átmentem én is bosziba, de újra angyal vagyok  úgyhogy senki se féljen tőlem 

@dinyus:

mindjárt összevetem az én eredményemmel oxi?

@scolo:

ja, köszi, tényleg a tsh-ra írtad. Még jó, hogy benéztél, mert nem szeretném ha hülyeség lenne fenn. Nem akarok félrevezetni a tudatlanságommal senkit. Szóval TSH-ra szelén. 

@zsofiko92:

Te máris a szívembe loptad magad, hogy ilyen kedves vagy. Örülök, hogy nem bántódtál meg. És köszönöm a bíztatást. Pont ilyen storikra van szülségem. Köszönöm szépen.

caroline4

@dinyus:

nem minden adat van ugyanolyan mértékegységben mint a tiéd. 

De az Tsh nekem 1,84 mU/L neked 3-nál is több, ami szerintem picit magas. Nem biztos, de azt hiszem pajzsmirigy alulműködésre utal. 

Az Fsh nekem 5,62 IU/L nekem ez kb. 11 ami szerintem szintén sok. 

Az Lh-d viszont annyi mint nekem ( 7,92 nekem), nekemd 7 IU/L. 

annyit tudok, hogy kb egyformának kéne lennie az lh és a fsh eredménynek. De neked az Fsh majdnem duplája z lh-dnak. Ami szintén nem jó. Nekem sem igazán jó, mert az lh/fsh arányom 1,41. Neded viszont 0,61. Hogy teherbeeséshez melyik a jobb, nem tudom. 

Ha bárki felfedez ezen hozzászólásomban, olyat ami korrigálásra szorul, kérem tegye meg nyugodtan. Hormonokban egyáltalán nem vagyok jó. 

caroline4

na király jól elírtam így értelmezhetetlen. 

szóval az fsh-d neked 11. :) de gondolom ezt kilogikáztad :)

caroline4

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?