@caroline4:
Tegyük rendbe a dolgokat.
Én nem azt mondtam, hogy ő menjen, hanem azt, hogy én megyek!
Nem vagyok Admin, hogy megszabjam ki hova mehet, csak annyit tudok tenni, hogy én nem megyek oda ahova ez az illető. Tudod a helyzet az, hogy bár engem nagyon nehéz megbántani, megsérteni, de neki sikerült olyan szinten, hogyha nem nézem, hgy ő is állapotos akkor simán hatósági ügyet csinálok belőle.
Lehet én jobban látom az összefüggéseket, itt a többiek is írták, hogy ők nem olyan jó megfogyelők, talán közrejátszanak megintcsak a tanulmányaim.
De én ezzel ezt az egészet túl is tárgyaltam, és nem is szeretnék erre visszatérni!
Miattad, és a többi számomra kedves segítőkész ember miatt visszanézek ide 1x-1x, de magamról már csak korlátozottan fogok írni. (A legutóbbi "kisregény" csak azért lett, hogy aki hasonló helyzetbe kerülne és ide téved esetleg erőt tudjon meríteni belőle, ha megtalálja.)
Eredmény elemzése:
A második vérvétel esetében már túl voltál az ovuláción ugye? Lehet furcsa a kérdés de emlékszem, hogy hosszúak a ciklusaid. (Mindenesetre így elemzem ki, ha mégse akkor újat írok.)
A 23. napon miért nem néztek neked LH-t és FSH-t?
A 3. napi esetében szerintem kcsit magas a TSH-d rá lehet segíteni egy kis szelén cink E-vitamin kombós bogyóval, én azt szedtem fogamzásgátló abbahagyása után és segített.
Az FSH-LH arány az ami még nekem nem tetszik, sokallom az LH értéket.
A 23.napi már keményebb dió... mivel az E2 és a P is magasabb első ránézésre ösztrogén dominanciának tűnik nekem, ami gyakori, és úgy tudom kezelhető, de akkor is szerintem kellett volna egy FSH-t és egy LH-t is nézni.
Nődokival, és endokrinológussal kellene konzultálni, hogy akkor mi is lenne a megoldás. Illetve lehet kellene egy AMH-t is nézni, csakhogy ezt is ki lehessen pipálni, hogy az rendben van.
Remélem sgítettem.
Csajok!
Annyira helyesek a babák
Eljön a mi időnk is lassan
Ritus
Mi hír veled/veletek?
Mégegyszer gratulálok, a poz teszteseknek
olyan jó, hogy nektek is sikerült
tudom, hogy mondani könnyű, de tessék nyugodtnak lenni, hiszen már nem egyedül vagytok a bőrötökben