Új privát üzeneted érkezett!

Hello csajok!

Eltűntem kicsit,most sem vagyok toppon, csak gyorsan helyzetjelentek. A hèt eleje baromi stresszes volt, tegnap este nyugodtak le a kedélyek, de ma sem vagyok túl jól, jobb fennt valami nagyon fáj, szerintem csak az idegeskedés, régebben is volt ilyen, be van keményedve a hasam és járás közben a legrosszabb. Ezt a hónapot elengedem, nem hiszem,hogy ilyen körülményke között sikerülne, alig ettem-ittam..

Bár jövőhét hétfő-csütig leszünk wellnessezni az pont a naptár szerinti legalkalmasabb idő.. Hát majd kiderül,mi lesz,bár már hétvégén is együtt kéne lenni,ami szinte kizárt,hogy összejön,mert a férjem nem lesz itthon csak vasárnap este, de akkor anyósomék is itt lesznek szóval passz.

Olvasgatlak titeket szabadidőmben. Kitartás és büszke vagyok rátok,olyan ügyik vagytok ❤️❤️ Várom az új fejleményeket!

11.cn
bsophiana

Sziasztok Lányok!

Ma egy igen érdekfeszítő konferencián voltam. :( Baromira nem tudtam figyelni. El vagyok keseredve. Teljesen elmúlt a cici fájdalom és elkezdődött a mindjárt megjön érzés. És mellé még hányingerem is van.
Szerintem most nem sikerült. Viszont ha így van, akkor most egy hónap szünet, és lehet még a decembert is ki kell hagyni, mert karácsony előtt nagyon necces, hogy megcsinálják e!
Nem tudom még mit kéne tennem!

@krystin:

Még nem is gratuláltam Neked! Jó látni a tesztjeidet. Biztosan minden rendben lesz. Majd gyere és mesélj, hogy mi volt a dokinál!
Amúgy rám most teljesen igaz, amit írtál, azon jár az eszemben, hogy nekem vajon lesz-e valaha ilyen? Mindig abban bíztam, hogy találnak valami eltérést nálam, beveszem rá a gyógyszert és abban a hónapban pozitívat tesztelek. Helyette látszólag minden tökéletes, és mégsem jön a baba! És azzal sem tudom magam vigasztalni, hogy jön amikor jönni akar, mert eddig rohadtul úgy néz ki, hogy nem akar jönni...

ecsibe

@ecsibe: Köszönöm!
Nagyon jól tudom milyen érzès, arra gondolni hogy vajon nekem mikor lesz ilyen tesztem!
Már ittvagyok a dokinál, de persze már megint velem történnek a dolgok :-D
Kiderült hogy az asszisztensnő elfelejtett felírni, ráadásul az oevos 1/2 5-1/1 6ig szülésfelkészítőt tart+még bejutok.
Csak nézte a másik asszisztens az előjegyzéseket aztán mondtam neki hogy en innen el nem megyek vizsgálat nélkül!
Mondta hogy mindenképp bejutok csak várnom kell,de azt már megszoktam.
Legalább így a férjemnek lesz ideje ideérni.

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület

Minden rendben!pont 5 hetesnek felel meg, jó helyre ágyazódott be jó mélyre:)
Kaptam progeszteront a biztonsag kedvéért.
Két hét múlva kiírt.

krystin
Budapest XXI. kerület

Szuper hírek! Gratulálok, Krystin! :-D

Lilypie Pregnancy tickers
sjucus13

@krystin:

Nagyon jó hír! :)

ecsibe

@krystin:

Gratulálok. Örülök, hogy azt láttad, amire vágytál. A kis babszemed a helyén. Annyira megérdemelted már. Csodálatos babavárást kívánok neked. És persze irígykedem is picit. 

3. cn

caroline4

Krystin
Örülök hogy minden rendben, két hét múlva már kalimpálni is látod a szívét! Boldog babavárást!

Móni
moncsika79
Szentendre

Köszönöm szépen!
Már alig várom hogy újra lássam!
Képzeljétek csajok, tavaly karacsony elött vettem egy karácsonyi babaruha szettet,rásásul 62es méretben!
Hát azt se fogom ráadni szerintem :-D

krystin
Budapest XXI. kerület

Hát az biztos, hogy poén lenne, ha ráadnád akkor, amikor jó lesz rá, kb.júliusban?! :lol: Jaj, Krystin, úgy irigyellek! Persze nagyon örülök nektek, nagyon megérdemled és szívből kívánom, hogy minden rendben legyen, és persze ez nem azt jelenti, hogy nem akarok rólad olvasni, sőt, nagyon remélem, hogy majd mindent megosztasz velünk is! De én is akarom! Akarom tudni, hogy mikor lesz már!
Ecsibe, még ne add fel! Ez is lehet tünet, émelygés, és a nagy mindjárt megjön érzés!
Lányok! Nekem van egy olyan gondom, hogy a tegnapi együttlét óta fájdogál a hasam. Fura érzés. A méhemnél, de nem úgy mint menseskor. Volt már ilyen valakinek? :oops:

sjucus13

@krystin:

Nekem is van már egy kisruhám, de pandamacis. Azt bármikor ráadhatom, még nyáron is. Úgyhogy akár már babás is lehetnék! Hallod kicsim? Jöhetnél már! 

@sjucus13:

Nekem egyszer volt hasonló, hogy együttlét után fájt, de nem a méhemnél, inkább úgy az egész. Nem tudom mi lehetett, de elmúlt!

@moncsika79:

Biztos jó lesz az eredmény. :) Izgi ez! Mindenképp jelentkezz majd hétfőn. Receptjeid már megvannak? Vagy majd ha úgyis mész az eredményért a dokihoz?

Nekem is hétfő a nemvárt napja! Holnap tesztelek egyet! Szorítsatok nagyon!
Lehet korai még, de nem bírom ki hétfőig!

ecsibe

Köszönöm!
Tudom milyen én is alig vártam már,hogy érezzem ezt a csodát!
Azt mondta egy ismerősöm hogy a narancs is segíti a dolgokat, ezzel nem lesz bajom mert imádom a citrusféléket!
Megmaradt egy doboz Clostim is, kiváltottam mert azthittem az évfordulós nyaralás alatt fog megjönni,meg vettem egy doboz szelént is :D

krystin
Budapest XXI. kerület

@ecsibe: megy a drukk! Én vasárnapra nem várom! Vagy várom? Ha megjön időben örülni fogok, hogy a prolaktin nem kavart össze. De persze az lenne a legjobb, ha nem jönne egyáltalán. Ha nem jön meg 23-áig se fogok rögtön tesztelni, pár napot biztos, hogy várok, mivel jó esély van késésre baba nélkül is.

sjucus13

@sjucus13:

Köszi! Szorítok Neked is. Lehet ez a kis prolaktin meg is oldotta a dolgot, és hosszú időre elmarad a nemvárt, helyette kapsz egy szép pocaklakót :)

@caroline4:

Neked még nem is írtam! Így már érthető, hogy csinál előtte vizsgálatot. De legalább alapos, mert ezzel elkerüli, hogy gond legyen. Majd mesélj, hogy mi volt hétfőn, kellett-e fizetni a recept írásért?
Nekem eddig nem kellett, a magán dokimnál se. De amikor a férjemnek volt a gyulladása, akkor a repectért is külön kértek. Ha volt konzultáció is, akkor a recpet abban benne volt.

ecsibe

@panda01:

Egészen együtt halad a társaság! :)
Érzel esetleg valamit?
ecsibe

Remélhetőleg hamar rendberakja/rakta a prolaktinodat a gyógyszer.
Én biztos vagyok benne hogy annak köszönhetem a sikert,amit az inzulinrezisztanciára kaptam!
Nekem a tesztelés napján reggel úgy remegett a kezem :D

krystin
Budapest XXI. kerület

Nekem is vaterás van, 15-ös
ecsibe

@panda01:

Én is iszom a palástfüvet. Néha nekem is "szurkál" tőle a hasam, persze mindig reménykedek, hogy nem a teától van. 

mano900

ecsibe
remélem minden rendben lesz a hpvvel! Elvileg hétfőn kezdem a mensest! 3. napon UH és ha minden rendben akkor kapom meg a recepteket és ki kell válltani az ottani patikába, vissza kell mennem és be is adják az elsőt! Nagyon szorítok neked hogy holnap pozi tesztel indítsd a napot! A cici érzékenységre ne adj mert az utrotól is lehet!
Sjucus 13
A prolaktint úgy tudom hamar helyre lehet rakni! Reméljük neked is így lesz!

Móni
moncsika79
Szentendre

Összehormonálódtunk, ez mekkora jó! :D :D :D

Akkorát nevettem.

Panda, szorítok hogy pozi legyen. De izgi.
Jucus! Neked is megy a drukk!
Ecsibe! Hátha mutatja már a második csíkocskát.

A vègèn egyedül maradok. Mindenki babás lesz. Sebaj. Átjárhatósági után hátha nemem is összejön.

caroline4

@caroline4: Én most még biztos nem hagylak magadra, nincs olyan érzésem, hogy...
Mai tesztelők, mi a helyzet? Ki vagyok éhezve egy halvány csíkocska látványra! :lol:

sjucus13

Caroline4
Nem maradsz egyedül mert most nekem meg kell hogy jöjjön mert fogigátlót szedtem a ciszta miatt!
Jó úton haladok! Hormon vizsgálatok megvannak, átjárhatósági nemsokára meg lesz aztán pikk-pakk és mehet a párod a vizsgálatr! Meg lesz az összes fontos vizsgálat! Ha valami kis bibi esetleg kiderülne akkor meg tudjátok merre kell elindulni!

Móni
moncsika79
Szentendre

Panda!
Hurrá! De szupi! Ez aztán egyèrtelmű. Babás lettèl! Gratula!

caroline4

Tudod panda az eddigi tünetekről be kell számolnod ès hogy hányadik próbára sikerült. Összefoglalót szeretnènk!

caroline4

Panda, gratulálok! :-D Hiszen ez még csak halványnak se mondható! Ne félj! Kezdhetsz örülni, kívánom, hogy kiélvezhesd várandóságod minden pillanatát.

sjucus13

Panda tiszta szívből gratulálok!
Nálunk nem volt ilyen boldog a reggel.
Feladtam...úgy érzem nem bírom tovább. Ennél többet én már nem tudok.
ecsibe

@panda01:Gratulálok!
Úgy látszik ez a betegség jót tesz nekünk! 

krystin
Budapest XXI. kerület

@ecsibe: ne add fel!!! Ha most tényleg meg fog jönni, akkor ugye azt írtad a november mindenképp, de lehet, hogy még a december is pihenős hónap. Lehet okkal van ez így, jönnek az ünnepek, a sok készülődés, rohangálás... Tudom, silány vigasz, de sok mindenkinek jót tett egy kis kényszerpihenő, hogy aztán újult erővel újból próbálkozzon.
Köszönöm én is a drukkot, de nagyon úgy érzem, hogy meg fog jönni. Tudom, hogy a prolaktint általában gyorsan helyrehozzák, de sajnos csak nov. 22-ére van időpontom az endokrinológushoz, addig nem kapok rá gyógyszert. Úgyhogy ezt az időszakot most én is próbálom pihis hónapokként felfogni, de azért egy ici-picit mégis reménykedek. :oops:

sjucus13

@ecsibe: ne add fel!!! Ha most tényleg meg fog jönni, akkor ugye azt írtad a november mindenképp, de lehet, hogy még a december is pihenős hónap. Lehet okkal van ez így, jönnek az ünnepek, a sok készülődés, rohangálás... Tudom, silány vigasz, de sok mindenkinek jót tett egy kis kényszerpihenő, hogy aztán újult erővel újból próbálkozzon.
Köszönöm én is a drukkot, de nagyon úgy érzem, hogy meg fog jönni. Tudom, hogy a prolaktint általában gyorsan helyrehozzák, de sajnos csak nov. 22-ére van időpontom az endokrinológushoz, addig nem kapok rá gyógyszert. Úgyhogy ezt az időszakot most én is próbálom pihis hónapokként felfogni, de azért egy ici-picit mégis reménykedek. :oops:

sjucus13

Bocsika, elsőre nem akarta elküldeni, aztán meg hirtelen kétszer is átment. :oops:

sjucus13

@panda01:

Gratulálok!!!  Akkor csak nem a palástfű okozta a hasszurkát 

mano900

Panda, milyen jellegű és hol van a hasszurka? Lehet hülye kérdés... :oops: Mint a mindjárt megjön érzés, vagy mint ovukor, a méhednél vagy oldalt? Egy pici hasszurka normális a méhed növekedése miatt, ahogy húzódnak a szalagok, de nyugodtan szedhetsz rá magnéziumot. Sőt, mondhatni ajánlott.

sjucus13

Sziasztok! Új vagyok itt, és szeretnék csatlakozni. Igaz, még csak most álltunk neki a projektnek, így a topic témájához nem illek, viszont látom, hogy van itt élet, és jó és hasznos olvasgatni a hozzászólásokat :)
szono

Üdv szónok! :-)
Te nem éppen tegnap teszteltél pozitívat? Úgy emlékszem, olvastam valamelyik topicban. :oops:

sjucus13

Szono...bocsi, átírta a teló! Jaj, csajok, bocsi, hogy ilyen bénán írok telefonról! Mindent átjavít! :-(

sjucus13

Szia :D De, én voltam, van egy nagyonnagyonnagyon halvány tesztem... De nem igazán tudom ezt én elhinni... Remélem azért mem baj, hogy ide is írtam :oops:
szono

@panda01: Igen, legkésőbb holnapra. Őszintén szólva ezt-azt érzek, van egy két dolog, ami még így is reményt ad, de most még igyekszem elgessegetni a gondolatot, nem akarom nagyon beleélni magam, vagyis egyáltalán nem, ugyanúgy lehetnek a nem várt jelei is.

30.cn

sjucus13

Sziasztok Lányok!
Gratulálok a pozi tesztekhez es drukk, akik a napokban tesztelnek.

Nekem még messze van a tesztelős időszak, illetve ovuteszteket csinálok szorgalmasan, de eddig hiába, full negatív, pedig ma teljesen úgy éreztem, hogy alakul valami, derékfájás, szúrkálás, nyák, aztán a teszten még halványan sem látszódik a második csík. Mint egy full nega terhességi. :-(
Szerintetek ez mitől lehet? Nem vagyok gyakorlott tesztelő. Nincs ovu? Rossz a teszt? 17. cn járok már. :(
csopi8

Csopi!

Simán lehet 1-2-3 nap múlva pozi. Csomó pèlda van erre. Ne add f a tesztelèst, lesz ovud.

Ecsibe! Ne szomorkodj. Èn is ezt èltem át pár napja. Eltelt pár nap ès újra remènykedek. Megèrtelek. Átèrzem milyen rossz most.

Jucus! Te is gyanus vagy nekem. Valami azt súgja te is jó hírekkel jössz hamarosan.

Szono! Tedd fel ide lècci azt a teszt kèpet. Megmondom èn hogy pozi-e. :D

caroline4

@panda01:

Inkább ráfogom a teára, nehogy beleéljem magam. ugyanúgy vagyok vele mint sjucus13.
Nagyon nagyon örülök mindenki pozitív tesztjének, és szurkolok azoknak akiknek még IDEIGLENESEN  negatív. De úgy érzem, minél jobban belelovallom magam a jelek figyelésébe, annál nagyobbat csalódok amikor negatív a tesztem, és nekem ez sokat árt. Legalábbis most így gondolom. 

mano900

@mano900: Csak egyetérteni tudok veled. Inkább pozitív meglepi érjen, a rosszabb eshetőségre készülök, próbálom elhinni, hogy csak a mensi készülődik. Még férjemnek se mondok inkább semmit. :-D Te mikorra nem várod? És mióta szurkál a hasad? Panda neked mióta?
Caroline, bárcsak Úgy lenne!

sjucus13

Lányok ez az 1208. Hozzádzólásom. Mit szóltok?

Van itt olyan akinek 4 van, vagy 9. Mekkora különbsègek. Azta! Az előbb jelezte csatlakozási szándèkát zsofiko92 a babás topicunkba, aki ha jól láttam ma este csatlakozott a babanetre, de azt mondja olvasgat olykor minket. Hát nem tudom... Lètezik? Megáll az eszem,... Scolo gyanítja hogy anniel valójában latkafr. Anniel elbúcsúzott privátban tőlem. Asszem a 15. Hètben jár. Úgy gondolja nem maradhat ha mások úgy gondolják ő egy règi nem kedvelt szemèly. Erre ma este ide nem, de a másik csopinkba bekèri magát zsofiko92 a maga 2 azaz kettő hozzászólásával. Most èn vagyok kicsit stresszes vagy tènyleg fura?

caroline4

De biztos tèvedek, mert zsofiko92 a vonalzoja alapján 13+5 hetes.

Zsofiko! Ne hari hogy itt írok rólad. De nem a hátad mőgött, hisz te írtad hogy szoktad olvasgatni ezt a topicot. Bármit megosztanál magadról. Szívesen vesszük.

caroline4

Panda:Gratulalok!
Nekem is a mensi elötti este éreztem nyújtózkodásnál hogy alul húzódik, de akkor nem tulajdonítottam neki jelentősséget.
Én is ittam a hónapban a palástfű teát kb 1,5 hétig.

Szono: Üdv köztünk!Gratulálok!

Caroline: Hát az a baj hogy nem tudni hogy mi az igazság vaktaban lövöldözni meg nincs értelme.
Ha igaz nem értem minek bújkálni, felnőtt ember ennél komolyabb szerintem.
Én mondjuk nem éreztem Annielnél hogy teljesen olyan mint Latkafr volt.

Mano: Vagy kimarad az ovu a hónapban van egyszerűen csak eltolódik.
Sokunknal volt már késői ovu, sokunknak baba is lett belőle!

krystin
Budapest XXI. kerület

@sjucus13:
Nekem eléggé össze van zavarodva a ciklusom. Kedden kellett volna normálisan, de nemnormálisan jövő hét kedd a következő nem várt időpont. Pár napja érzek szurkálást. De néha inkább olyan mintha szét akarna szakadni a derekem, oldalam, méhem, tehát azon a tájon nagyjából minden. Jaaa plusz iszonyat fáradékony vagyok, de ezt betudom az időjárásnak. Dettó úgy vagyok vele ahogy te, a férjemnek én se merek már semmit mondani. Majd akkor ha már biztos lesz, addig elég ha egyikünk csalódik, mert akkor még az ő lelkét is ápolgathatnám minden negatív tesztnél. ☺
Panda arra én is kíváncsi lennék hogy mióta tart nálad ez a hasszurka?

mano900

A friss pozit tesztelődöknek gratulálok, boldog babavárást!
ecsibe
Ha még nem jött meg ne add fel! Úgy félek előre én is a csalódástól az inszem után! Most még nagyon bízok benne!
sjucus
Szorítok neked, várjuk holnap reggel a jó hírt!

Móni
moncsika79
Szentendre

Hát, itt van... (A kép szörnyű, mert nem jó a kamera a telefonomon :( ) Már volt pár negatív teszthez szerencsém, de ez határozottan más... De valahogy nem bírom elhinni, hogy lehet hogy sikerült  Még nem mondtam el senkinek... Megőrülök 
szono

@szono: Na, hát de ez nem is kérdés! Holnap reggel tesztelj még egyet, ha erősödött nyugodtan beavathatod apát is! Meg a dokidat is.

@moncsika79:Köszi, én még holnap tutira nem tesztelek, még simán megjöhet, ha mégsem, akkor majd kedden!

@caroline4:Szerintem is furi, de ha latkrf lennék és anniel néven is tényleg ő írt, akkor biztos, hogy nem ugyanazon a napon csatlakoznék újra egy 4. néven, amikor az előzővel elbúcsúzom. Vagy lehet pont azért?! Meg azért más a terhességi kora is, mert Scolo már írta, hogy Annielnél az is ült? Nem tudom, nekem ez egy túlspekulált összeesküvés-elméletnek tűnik!De! Én már semmin sem lepődnék meg.

sjucus13

@sjucus13:

Csak olyan hihetetlen hogy az tényleg ott egy csík... Holnap reggel sajnos nem tudok, csak délután, de lehet megprobálom, de mostmár a férjemmel együtt... 
szono

Szono van itt olyan aki egy ève vagy közel egy ève próbálkozik. Idejönni úgy hogy csináltál egy pozitesztet, amiről vki mástól tudunk...

Azt tervezted hogy csatlakozol mert fèlève próbálkoztok. Ez ok. Ez mèg jó is hisz mindenkit erre biztatok. Mindegy ha csak ma kezdi vki a próbálkozást, az is nyugodtan csatlakozzon. De egy olyan topicba jönni pozitív teszttel, amiben elèg sok remènytvesztett nő van, akik egymást támogatva próbálnak újra erőt gyűjteni a kövi ciklusra.....mit ne mondjak elèg durva.
Ha azèrt jöttèl hogy itt kèt nap múlva feltölthesd a pozi teszted, eljátszva hogy ez az első, akkor ez is durva.

De ha csupán azèrt vagy itt, hogy tagja lehess a babás topikunknak, akkor elárulom: mehetsz egyből oda. Ha csak akár egy nappal is korábban jössz ide a pozitiv teszted előtt, akkor örömmel fogadlak.
De pozitív teszttel próbálkozók közè jönni.. Mègis mi èrtelme?
Bocsánat mindenkitől. Lehet most páran csalódtatok bennem.

caroline4

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?