@caroline4: Várunk ide nagyon! Az őjakat annyira már nem "ismerem", általában miattad nézek be mindig a régi fórumban, úgyhogy gondolunk Rád állandóan! Biztos vagyok benne, hogy lesz kisbabád még!
@anniel: Milyen aranyos lehetett! Én eddig azt sose figyeltem az uh-kon melyik kezét használja, általában teljesen el voltam varázsolva, hogy jééé ott az én babám
@krystin: Olvastam már a másik fórumban is, és vártam, hogy gyere ide, hatalmas gratula Nálunk is egy ilyen késői ovuból, ciklus végén fogant Róza! Jó ötlet volt a kikapcsolódás, és micsoda szép ajándék lett belőle! Kitartást a hányáshoz, én igazán együtt érzek veled, 30 hetes vagyok és még mindig hányok. Remélem, Te nem így leszel, nálunk ez családi hagyomány... Engem azzal nyugtatott az orvosom, hogy a hányás jó, tessék örülni neki!
@ritus922: Biztos, csak alacsonyabb a kicsi! Unokatesóm 155 centi, a párja is hasonlóan alacsony. A kisfiát túlhordta és így is 44 centi volt és 2800 gramm, teljesen egészséges, csak kicsi. De hát ha a szülők sem magasak, akkor érdekes lett volna, ha 56 centis Úgyhogy nyugalom, biztos minden teljesen rendben van!