Sziasztok!
Épp most szállt el a regényem, nem ígérem, hogy ugyanolyan részletes leszek, mert a dühroham kerülget, de megpróbálom. A francba!!!!!!!
Egy hete kínlódok a dög babanettel- remélem a szerkesztők, operátorok olvassák - csomószor nem jött be, majd nem tudtam képet csatolni. Most megírtam a fél életünket, és elszállt. Na jó, belélegez, kilélegez...
Szóval mi újság velünk:
A 2 hete tartó ha kanalat látok szájzáram lesz projekt folytatódik, 1-2 ötlet ideiglenesen beválik, de estére mindig be kell látnom, hogy nagyon tudja a fiam, hogy mit akar - vagy mit nem
Már azt az ötletet is felvetettem apának, hogy ebédidőben fél órára leszállítom a dedet, és ebédeltethet. Komolyan mondom, már előre félek tőle, megint milyen harcot lekk vívnunk.
Most épp a mindent mindenbe belepakolós korszakot tapossa a fiam: a komód fiókjaiban mindig van valami meglepi: kazetták a polcról, kis fényképalbumok, saját kis ruhadarabjai (jobb esetben a fiókjából, máskor a szennyestartó tigrisből
), amelyeket elcsent, átvonszolt és nagy gonddal begyömöszölt a fiókokba.
Mosás előtt minden fiókot, játékos dobozt át kell néznem, va-e még mosnivaló
, ill. a mosógépet kell átvizsgálnom, nincs e benne mosásra váró habtapi darabka, legó, vagy plüssjáték
Újdonság mostanában, hogy keverget, mártogat: kiskanalat, ecsetet kül. edényekbe, és fél órát képes ezzel elbíbelődni.
Nagy bandita a fiú, de abból a megzabálandó fajtából
Hétvégén látogatóban voltunk, és nagggyon büszkén léptünk le. Egy nyekk sem volt! No, ilyenkor mondja, aki csak pár órára látja a manót, hogy milyen csnedes gyerek, biztos sose sír, sose nyüsszög. A válasz elnéző mosoly
Egészségesek vagyunk, jelentem. Épp ma reggel gondolkodtam rajta, hogy az anyatej segít, vagy a fogzásra szedett Chamomilla. A léyneg, hogy eddig jól elkerült bennünket a betegség.(most kopogtatom az asztal alját
)
Most pedig az önéletrajzi ihlet után jöhetnek a mamák és babák!
Tünde, örülök, hogy hamar elmúlt a betegség,és megint kópéskodik Tomika. Önálló lépések? Gratula!!!!!!
Mariann, anyukád jobban van? Reméelm már Nádja gyógyítgatja ezerrel, és csak rossz emlék a kórház! Te merre jársz? Olyen régen olvasgattalak!
Moncsi, nem irigyellek,a koránkelő Levi ébreszéséért
nem próbáltad még, hogy nem mész be hozzá azonnal, hátha visszaalszik? Ha éjjel nyöszörög Andris, nem megyek be, mert még jobban felébreszteném.
Hogy porszívózol? Csak nem apa veszi át a házimunka eme részét, amíg ti sétáltok?
Sly, Biának gyors gyógyulást! Talán még rendbejön, és mehet veletek síelni - bár tulajdonképp bármennyire hiányozna/ni fog, egy babamentes pár nap nagyon jó lehet!!
Szilvus, gyorsan gyógyulgass!!! Egy ideig szerintem várható lesz, hogy Peti hozza- viszi a bacikat
Zsú, nagyon kíváncsi vagyok én is, mizujs pontosan
Bevallom, egy kicsit meg vagyok keveredve: nem úgy volt, hogy visszamész dolgozni, és apa marad otthon? Lehet, hogy pont a tesó segít a döntésben?
Timi, ne is panaszkodj a házimunkára, látom ott a sagítség
Persze, csak ha nem keszedi a tányérokat
Apa levágatta a haját???? Kutyi hogy tűri a szeretgetést Bencétől? Barátnő: ekkora baba!!!!! Hú, azt hiszem ilynekor megint arra gondolok, hogy a 2800-as Andris Mazsi nagyon mamabarátra vette a figurát( a súlyával.Aa majd 12 óráról most nem beszélünk
)
Rita drága, ilyen apukát!!!!! Megtartani, kényeztetni, körbesimogatni! Igazából nem tudtuk meg milyen is álmaid autója!
Biztos gyönyörű, de Laci első kérdése az volt, milyen márka(bevallom, amíg ő meg nem kérdezte, nekem sem jutott eszembe a hiányzó info
) Szóval elmondtam apának, hátha egyszer majd...
Claire, elképzeltem Ádit lógva az etetetőszéken, jót vigyorogtam. Régen láttuk a skacokat, jó lenne megint egy megatali
, hogy kigyönyörködhessük magunkat!
Pera, a súly miatt ne aggódj szerintem! Andris az elmúlt 2 hónapban nagyon minimálisat hízott - lehet, hogy most a kanálsztrájkkal még fogyott is, bár a hurkák száma nem csökkent
. Mi is bűvöljük jó ideje a 9 kilót, de alatta vagyunk szerintem még most is, pedig 2 hete 8920 mért a dokinő. Amíg jó a hangulata, kiegyensúlyozott, nem hiszem, hogy tömni kéne. Ahogy emlékszem rád, Te sem egy szumóbirkózó típus vagy.
Orsi, szomszédokat kiosztottad zeneügyben?
Második fog előbújt?
Ági, na ja, nem panaszkodhatsz a hóra, ilyen segítséggel
Léna, bővebben egy kicsit Léna lányról?
Eég szűkszavúra sikeredsz mostanság
(Én beszélek)
Karmen, milyen lett e töltött zsemle? Gratula a sétálgató Orsinak!
És még ha szerencsém van, és nem repül minden, egy-egy gif is csatolható:
Egy a lányoknak:
Egy a fiúknak:
Egy pedig a mamáknak, hogy mosolyogjanak egy kicsit
Nagy-nagy gratula, akik végigolvasták szerény soraimat
Pussz,
Móki & AndrisMazsi