Sziasztok!
Oxigen: a tónál lakunk. Ti is vhol errefelé vagytok, nem? Az alvásprobléma semmi komoly, csak épp tiltakozott kicsit, pedig nem szokott, szóval panaszra semmi okom. Most is pityergett kicsit, lehet, hogy korán tettem le. Ma voltunk a Városligetben játszóterezni, és hazafelé kicsit kidőlt az autóban, lehet, hogy azóta még nem fáradt ki annyira, bár most megint csend van.
Kati: én a Kútvölgyiben szültem, de nem ajánlom senkinek, mondjuk nekem pechem volt a dokival, de nem is ezért, hanem mert nincs 24 órás gyerekorvosi felügyelet, és ha vmi gond van a babával (mint ahogy nekünk is volt-fertőzés), akkor átviszik a Jánosba, ahová a mama csak 3-4 nap után mehet utána, mikor a Kútvölgyiből kiengedik. Így is császárral 3 nap után kikönyörögem magam.
Te hol szülöd a picit?
Ja, és mielőtt ide költöztünk volna, Zuglóban laktunk. Az sem volt rossz hely, de társas ház volt, és ott mindig adódnak surlódások, főleg, ha irigykednek az emberre.
Remélem, jól vagytok ebben a hőségben, ahhoz képest, hogy nem jósoltak idénre nyarat, majd megpusztulunk a melegtől. Milenne, ha még nyár is lenne?
Puszi nektek
Elia