Sziasztok,
Végre picit le tudok ülni a géphez
. Ma voltunk a 4 hónapos oltáson. Szegény pici fiam 3 oltást kapott. Volt is nagy sírás, de hamar megnyugodott. Le is lett mázsálva, jelenleg 7550gr. A nagy hír, mára kibújt lent az első két foga, olyan cuki
. Szerencsére nem viselte meg nagyon, igaz pár napja, éjszakánként is kel enni, de napközben viszont többet alszik. Lilinél még néha visszatér a dadogás, de most már nem aggódok, a védőnő is mondta, hogy ne is említsem előtte, mert azzal csak tudatosítom benne. A popsija viszont mostanában gyakran piros kicsit, és semmi sem mulasztja el, mondtam is a dokinak, aki azt mondta, hogy valszeg, már erősebb a pisije és az csípi ki. Ideje lenne tehát a szobatisztaságot valahogy elkezdeni. Este sikerült is ráültetni a wc-re és bele is pisilt, amikor megdicsértük, nagyon büszke volt magára
. A doki szerint naponta többször kellene próbálkozni, de mindig csak max 5 percig, aztán ami sikerül az sikerül, de ha nem az sem baj, egy idő után rá fog jönni, hogy mi a lényeg
. Hát nem tudom, most kicsit próbálkozunk, aztán meglátjuk alakul-e a dolog.
Valentin nap nálunk is volt
, kaptam rózsát, meg a kedvenc bonbonomat, én meg készítetem a páromnak egy saját készítésű meglepit hozzá egy levelet is írtam és becsempésztem még este a kabátzsebébe
. Nagyon örült neki reggel, igaz ő olyan korán megy, amikor mi még alszunk, így csak este szoktunk talizni.
Halacska,
Jégbüfé
!....régi szép idők amikor még sulis voltam, de sokat gofriztunk ott. De jó lenne 1x ellógni oda
.
Lili hajával én is szenvedek, most próbáljuk növeszteni neki, de úgy szeretném ha engedné, hogy néha beletegyek egy csattot vagy egy hajgumit, de minden ellen hevesen tiltakozik, pedig legutóbb olyan szépeket kapott, hogy tök szívesen hordanám én is
. Így most kicsit kusza neki, azt szeretném majd, hogy egyszer egyforma frizusunk legyen, de hát ez még arrébb van, meg aztán addigra lehet neki is lesz hozzá 1-2 szava
. A haja erőssége meg tuti nem a sok vágástól ilyen, mert kb eddig 5-6x lett levágva neki, de akkor se mindenhol
.
Kataa,
Nagyon ügyes Alex a szobatisztasággal!
Karcolással kapcsolatban, Lilinek tavaly megszurkálták a karját (tej, tojás, szója meg még pár dolgot néztek meg így) amikor olyan csúnya volt a háta és nem tudtuk, hogy mitől. Persze nem tudom, hogy a karcolás és a szurkálás ugyanaz-e, de lehet.
Magdi,
Hol van ez a műv.ház? A Halász Juditra mi is szívesen elmennénk, feltéve ha nincs túl messze
.
Forti,
Csak most tudok írni, de jobbulást Levinek! Remélem hamar rendbejön, hihetetlen a kórházi történet, ilyenkor mindig annyira kiakadok.
Jó éjt,
Pusz,
Ilke