Új privát üzeneted érkezett!

Lindi,
nagyon bensőséges képKép

Votiv,
Én nem!
Moosejaw mindent leírt, amit a jó babakocsiról tudni kell. Én találtam ilyet. Aztán megkérdeztem az árát, és amikor azt mondták, hogy 170e Ft, akkor már nem örvendeztem. Ehelyett vettem egyet, aminek 4 kereke van, nagy, kényelmes, gurul, nehéz, de mi a földszinten tartjuk, 4-re nem ajánlom. És "csak" 30e pénz volt, mert kifutó modell, és az már annyiradeannyira elavult volt, hogy rögtön 15e-rel olcsóbban adták. Szóval drukkolok, hogy találj! Én most a bababörzére fenem a fogam, mert szeretnék egy könnyű sportkocsit is venni, aztán a nagy kocsit félrerakom a következő babának Kép

Neet,
az úgy van elképzelve, hogy kiveszed a gyereket, feldobod, felrakod a kocsit a buszra/villamosra/lépcsőre stb., elkapod a gyereket és visszarakod, már ha nem megy veletek állandóan a nörsz, aki ilyenkor megfogja a gyereket, és a bevásárlásokat is cipeli Kép
Ja, és hogy állsz a töketlen fecskékkel? Kép

Moosejaw,
első megvan, kösz a tippet, de mivel a 2. nincs, módosítsuk a nevem "majdnemmindenkönyvmegvan"-ra Kép

vera
kisün

Moos, elküldtem a páromnak a babakocsis leírásodat, jól jött neki Kép

LÁNYOK! közűletek volt úgy valaki, hogy nem volt házas a pasijával, ÉS mégis a pasi vette igénybe az adókedvezményt? (havi 3eFt)

ancsipancsi

Votiv,
első sétáim után mindig olyan farkaséhes voltam, mintha most gyalogoltam volna 15 km-t Kép
kisün

Votiv

Olvastam a cikkeidet, nagyon jó a szülőszobás cikk!
A hordozókendőről azt hallottam, hogy nem jó a pici gerincének, és ezért jobb egy 'brendonos' háttámlával ellátottat venni. Bár a hordozókendő nekem is szimpatikusabb.
Néha jó lenne használni, ha az ember boltba megy vagy ügyintézni, hogy ne kelljen a babakocsival szerencsétlenkedni.
Meli
meli28

Kisün,
hát úgy állok, hogy ha töketlen, akkor meg mit ugrál? Kép De azért Brian viszi a prímet.

Ancsi, Moose: haha!Kép Kép Kép
Ancsi, egyébként ne félj Moose-tól, itt senkit nem kövezünk meg, még akkor sem ha azt mondja.... ááááááááááááááh.......

A kocsit a Corában 15ért vettük....

neet(aki röhög, de nagyon dulván)
neet

Hordozás hason, mellen:
asszem, kénytelen leszek megvárni, amíg Eszter megnő, vagyis jobb idő lesz, és marad a babakocsi, Eszter ugyanis utál ölben lenni, pláne hashoz szorítva. Pedig szerintem marha jó lehet...de az apjára ütött, ebben is. Kép
Ez a kép ment már??
neetKép
neet

az apja nem szereti, ha a hasadhoz szorítod az öledben??? ejjnye!!! Kép

iszonyat jó Eszti frizurája, és tök helyes a pofija.

én is azt várom, hogy ne csecsemőfej legyen a gyerkőcöm, hanem ilyen kialakult kis arcocska.

ancsipancsi

ÉS KI NYÚL ESZTI FELÉ? CSAK NEM ISTI UJJAI AZOK?

ancsipancsi

Ancsi, gurulok a röhögéstől
adj nekik már egy pár évet!

votiv 8)
votiv

Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Előszőr is gratulálnék mindkét kismamának a gyönyörű babákhoz!
De jó nektek már túl vagytok rajta!

Hát lányok én elolvastam Babarozsa szülési történetét és azóta nem tudom kiverni a fejemből ....
Tényleg ennyire szörnyű??! nagyon sajnálom őt 2 napig szenvedni :-(
Minden elismerésen Babarózsáé!

Mosse!
Az Üllői úti Brendon a Nagyvárad tér mellett van?
Énis pont babkocsi vásárlás elött állok ugyhogy köszönöm ezt a rengeteg infót!

Bogárka75!
Neked már van egy gyönyörű kislányod!
Gratulálok hozzá!
Mi a jövőhétre tervezzük a vércukorszint mérés miatti vérvételt, de senki nem tudja megmondani ezt hanyadik héten kellene megejteni?! csak annyit, hogy 1 hónapon belül legyen ...
akkor ez tökmindegy?
Nektek megvolt már?

Ugy irigyelek mindenkit akinek már van babája!:-)

Neet!
Levagyok nyűgözve ez a kis hercegnő gyönyörű!
Kívánok neki nagyon sok sok tejcsit!

Manó
manó27

Sziasztok !

Votiv ! Moosejaw úgy látom profin összefoglalta , mit kell " tudnia " egy babakocsinak .
Mi is nagyon sokáig nézelődtünk , végül egy bergont vettünk . ( www.bergon.hu )Tud mindent amit kell .

Neet !
Eszti nagyon édi ! Miért nme szeret kézben lenni ?

Kép
Kép
greenolive

Sziasztok!

Szerintem is úgylehet a kocsit emelni, hogy ne legyen benne a gyerek, hogy odaadod a nörsznek, párodnak (legyen értelme, hogy miunkanélküli), hajléktalannak, csipkedős néninek, stb, hogy akkor te most felszállnál a buszra... Kép
Ezért aztán kompromisszumot kell kötni. Amit vettem kocsit dögnehéz (szerencsére kertesház), viszont felfújható kerekű, ami muszáj volt a terepviszonyok miatt (hegytető, no aszfalt egyelőre), feltűnő a színe (hogy észrevegye mindenki esőben-hóban-ködben is). Ha véletlenül tömegközlekednem kell majd, akkor kendő. És pesze én még könnyen vagyok okos, összenőve a (márnemisannyira) zabszememmel Kép

Jelentem egész jól vagyok Kép Mégis megmaradok magnak Kép És a könyvtár is összecsomagolódott, most jön a ruhatár... Kép Azt sokkal jobban utálom Kép

Votiv: Jó a hétfő?

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Ancsi!
1.Sajna Istit a H óta nem láttuk élőben.
2.Az unokatesó nyúlkál. Kép
3.Összeborzolva még jobb.
4.Nem tom, talán jobban nézelődhet, ha nem ölben van. Nem az a törleszkedős fajta. Kicsinek én sem voltam az. De mióta apát megismertem.... Kép

Manó!
Ne úgy fogd fel, hogy túl kell lenni rajta! Tökjó az egész, még a szülés is, akkor is, ha fáj. Én varrás közben mondtam először, hogy jövök megint, és azóta is emlegetem. Kép
neet
neet

Oxigén, akkor sírjuk vissza a munkátlan napokat? De a "feldobom a tányért, elkapom a tányért, eltörlöm a tányért és kész van a tányér"-féle buszra fellépés is nagyon teccik....Kép
neet
neet

Neet !
Már varrás közben ? Kép Barátnőimmél azért el kellett telnie 2-3 hétnek mire ilyesmit mondtak Kép

Kép
Kép
greenolive

Votiv!
Ez Istinek már az új haja? Édes a kis kopasz lógófejű, de a nyelvét nem látom jól. Azért csillan meg rajta 2x a fény, mert villás? Villásnyelv és villamoshaj... jó párosítás, napról napra jobb. Kép
Na eldugultam, megyek főzni. Kép
neet
neet

Ki mikor vett mellszívót?
Abból milyet érdemes venni?
Tudom pesszimista hozzáállás de mi van ha nem lesz tejem?
Akkor ne vegyem meg csak ha kell és fájó mellekkel rohanjak a legközelebbi árusítóhelyhez:-)))
manó27

Sziasztok!

Marci múlt hét csütörtökön 17:45kor megszületett!!!3300/55 és gyönyörűséges! Majd rakok fel képeket.

Réka
reka80

Réka gratulálok!

Votiv! neked is, ehhez a kis villásnyelvűhöz! szerintem rám ölti, amiért a kezeit emlegettem! Kép

anyósom hamarosan menne vásálni a kőcnek (velünk). kérdés, hogy a Brendon nem bazi drága? említettetek valami olyan helyet, ahol halomban, bazi nagy sorokban áll mindenféle babakocsi, és valahol kispest környékén leledzik. megatoys vagy ilyesmi...
hova menjünk?

ancsipancsi

Ancsipancsi!

Mivel a Brendon megvette a Megatoyst ezért tök mindegy melyikbe mész!
Persze még Megatoys lesz kiírva nem verték nagy dobra csak az egyik barátnőm ott dolgozik ezért tudom.
Szerintem nagyon drága, de nincs más alternatíva sajna ezért ott nézetek körül!
A Soroksári úton van egy nagy Megatoys babaáruház én oda szoktam menni!

Ragaszkodsz az új kocsikhoz???

Manó
manó27

Reka !
Gratulálok és majd kérünk képeket , meg beszámolót is ! Kép

Mellszívó : én végül vettem , Avent Isis .

Kép
Kép
greenolive

Manó, nem én veszem, hanem a nagyi, és több gyereket akarunk, úgyhogy most újat vesz nekünk. ugye milyen jó nekünk? Kép

ancsipancsi

Manó27!
Köszi a gratulációt Petrához szerintem is gyönyörű Kép!
Cukorterhelés: elvileg a 24-26. hét körül szokták megejteni, persze kórháza, orvosa válogatja, van ahol többször is csinálnak a terhesség alatt.
Mellszívó: én is az Avent Isisre szavazok!!! Nekem nagyon jó volt. Igaz én nem vettem meg rögtön, mert a védőnéni tudott hozni egy kölcsön elektromosat, de az nem vált be, így vettem Aventet. Szóval ha más lehetőség nincs, szerintem vegyél, mert főleg az első napoban kell, és olyankor jobb dolgotok is van, mint ezután rohangászni. Azt meg felejtsd el, hogy nem lesz tejed. Miért ne lenne? Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Megatoys és a Madrina is a Brendoné
Meli, a kenguruik 20e-nél kezdődnek...

FONTOS közérdekű hirdetés:
az anyukám barátnője (ötvenes, 2x-es nagymami, kedves-aranyos, mosolygós, pici-törékeny nőcike) vállalna (elsősorban délelőttökre)
- babavigyázást (Isti imádja)
+ vasalást (női szabó a szakmája, szóval úgy vasal, mint egy álom)
+ takarítást (minden csillog-villog, és nem csak ott, ahol a papok táncolnak)
mamabarát áron
ha valakit érdekel, én majd közvetítek, és kérdezhettek is tőlem, bátran

votiv 8)
votiv

Ancsipancsi!

Hát így könnyű kérem szépen!
Ha maguk csak úgy kapnak ajándékba kocsit:-))
Minden esetre jól nézetek körül!
Menj fel a http://www.megatoys.hu/index.php@menu=01.htm
szóval itt most van ilyen kuponos akció nézd meg!

Igazából nekem is az első babám lesz és szeretnénk is, még ezért énis szeretem volna újat, de olyan jók vannak a neten fele annyiért használtan, hogy nem tudtam ellenállni.
Nem is értem miért vesznek az emberek babakocsit ha csak max. 10-szer használják:-)))
Na mindegy .....

Bogárka!

Az pont jó mert jövőhéten leszünk 24 hetesek akkor elmegyek erre a vizsgálatra!
Szóval akkor Avent Isis mellszívó a tuti!meggyőztetek máris nézem az avent honlapját mit adnak!
Tényleg és Petra várja már a nagyfiú érkezését??
manó27

Réka,
gratulálok, a beszámolót nagyon várom! Kép

Manó,
én "iparit" kölcsönöztem (Medela, gyógyászati segédeszköz-boltokban lehet), nagyon profi, tiszta bocinak érzem magam. Szerintem eleve ne vegyél, biztos lesz elég tej! Ha majd úgy látod, hogy sok tíz litert akarsz félrerakni/eladniKép, akkor még mindig beszerezhetsz-kölcsönözhetsz egyet! Múúúúúúúú Kép

Votiv, Neet,
már mindent elmondtam Eszterről/Istiről, csak hát egyre szebbek Kép

vera
kisün

Ancsi,
ha van türelmedKép, várjátok ki a bababörzét (ami egy ÉLMÉNY!!!), ott kint lesz néhány babakocsigyártó is, és SOKKAL olcsóbban tudsz új kocsit is venni!
kisün

CAROLINO BABAHORDOZÓK KAPHATÓAK FOLYAMATOSAN GYÖNYÖRÜ SZÍNEKBEN!
KÜLÖNLEGES SZÖVÉSI TECHNIKÁVAL KÉSZÍTETT EGYEDI ALAKÚ HORDOZÓKENDÖK!
KÖTÖZÖS KENDÖ
KARIKÁS KENDÖ
BÉBIERSZÉNY
TEKINTSE MEG HONLAPUNKAT:
www.carolino-bebiteka.hu
Tel.:06-20-362-53-74

Ezt most találtam közérdekű közlemény haszonkulcs nélkül:-))))
Manó
manó27

Kisün!

Köszönöm köszönöm a tanácsot ez eszembe se jutott volna:-))
Mondjuk itt a kolleganőim azzal riogatnak, hogy a mellszívó az olyan mint a fehérnemű, ezért az nem jó használtan.
De akkor gondolom ennek is van egy sterilizáló szere amivel ki lehet tisztítani gyönyörűen ugye???

Mikor és hol lesz bababörze???
manó27

Manó,
ha iparit kölcsönzöl, akkor az elektromos pumpához (ez egy kézitáskaméretű koffer, nagyon randa, de iszonyat hatékony Kép) kapsz kézi berendezést, ez vadiúj és csak a tiéd, ki is kell fizetni, és ez csatlakozik a pumpára. A bérleti idő lejártával pedig csak az elektromos pumpát adod vissza, a kézi mellszívó marad nálad. Szóval nem is kell közösködnöd Kép egyébként ez a mosogatógép másik nagy előnye: a mellszívót sem kell állandóan főzni, csak berakod 65fokra és kész.

Bababörze: május 14., szombat 8-15h, Budapesti Vásárközpont "A" pavilonja. Eddig kétszer voltam, IMÁDOM!!! A tömeg NAGY, de óriási élmény, és ha nem zavar, hogy használt ruhákat adsz a gyerekre, akkor megéri: én 20e Ft-ból vettem: két kezes-lábas anorák, 20-25 body, 15 rugdalózó. Őszi élményem: 3 szinte új Brendon márkájú 68-as hálózsák 600 Ft-ért! Nem darabonként, összesen! Általában nagyobb gyerekes családok adják el saját holmijaikat, és gyönyörű babaruhákat lehet "túrni". De kint vannak a pelenkagyártók, babakocsisok, babaruhások, bébiételesek stb., és sokkal olcsóbban lehet ezeket is beszerezni, mint a boltban. Anyukám - aki nagyon háklis minden használt dologra - teljesen beleszeretett, már most fúrja a páromat, hogy ő inkább ne is jöjjön, majd mi ketten Kép

vera
kisün

Elnézést az ömlengésért, de tényleg ennyire jó Kép
kisün

Kisün!

Én csak ezt találtam:

2005. Február 19.-én szombaton 9 – 13 óráig BABA- és GYEREKRUHA BÖRZÉT tartunk a XI. kerületben. Cím:Étterem, 1119 Bp. Hauszmann Alajos u. 3/b.

Asztaljegyet 200 Ft.-ért lehet előzetesen igényelni Glaser Anitánál: 06-30-9344-634

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Kellemes hétvégét!
és köszönöm az infókat!
manó27

Sziasztok!

Körülnéztem a Brendonban és a MegaToysban is (mondjuk elég hamar levágtam, hogy egy tulajdonban van, szakmai ártalom, hogy a működési engedélyt megnézem Kép). A Megatoys még így is olcsóbb, mert a kifutó modelleket ott adják Kép Nekem meg olyan mindegy, hogy egy szín nem divat már 2005-ben, ha tetszik Kép Persze jól meg kell nézni.

Mellszívó: Én kaptam ajcsiba egy vacsúj Avent Isist, ezek szerint örülök neki Kép Fogalmam nem lett volna, hogy pont erre van szükségem, és hogy ez a top Kép

Holnap megyünk megvenni a tapétát a gyerekszobába, ooooooooooooolyan jót néztem ki Kép

Jucus: Itt vagy még?

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Réka
Nagy gratuláció a babádhoz! Írsz majd nekünk a szülésről, nagyon kíváncsi vagyon én is nemsokára szülök.
Votiv
Kengurún mit értesz?AZt a háttámlás izét? Akkor az tényleg nagyon drága!

A bababörzéről én is sok jót hallottam,tuti menni fogok, Kisün köszi az infot.

Mellszívó: Az Avent Isis mellszívó ugye kézi? Nekem azt mondták, hogy kézi bőven elég, ha csak néha használod, de ha sok a tejed és szeretnél fagyasztani az elektromos sokkal jobb és bicepsz kímélőbb
Nektek mi a tapasztalatotok? A férjuram halálra szekál, hogy elektromosat szerezzünk be, szerinte nem lesz arra időm és energiám, hogy a kézivel bajlódjak. Egyáltalán honnan tudja ezeket??? Lehet, hogy most bukott le!!

MEli
meli28

Sziasztok!
Most tudtam csak feljönni! 2 napja iszonyú migrénem van! Ma már kényszerből bevettem egy Algopyrint, nagy aggódások közepette! REmélem nem ment át sok a tejbe! A fejfájás most délutánra úgy néz ki elmúlt, viszont a fél arcomhoz nem tudok hozzáérni úgy fáj! Érdekes!

Neet!
Ez a kép még nem volt! Tök jó, mint a többi!

Manó!
Utólag nem értem, miért mondta a védőnő, hogy még ne vegyek mellszívót, csak, ha szükséges lesz! Szerintem igenis kell! Szükség lehet rá tejbelövelléskor, ha túl sok a tejci és nem szívja ki a baba a mellet rendesen, vagy az is előfordulhat, hogy éjszaka nem ébred fel szopni és akkor is le kell fejni! Az AVENT a legjobb! Biztos kézből tudom!

Erről jut eszembe! Ti mit csináltok, ha a babó nem kel fel éjjel 4 óra múlva sem! Én minden éjjel 10 perceket ácsingózom a kiságynál, hogy most felkeltsem vagy fejjek! Volt már, hogy dührohamot kaptam, mert felkeltettem Timcsit, de alig szopott, bealudt, aztán lefejtem és akkor kezdett sírni, hogy éhes! Lefejnem viszont muszáj, mert 4 óránál többet nem bír ki a cicim, kidurranna! Ti hogy csináljátok?

Manó!
Szerintem se félj a szüléstől! Teljesen felesleges előre rettegni! Minden szülés más! Egyébként én is minél előbb szeretnék mégegyszer szülni! Már csak a páromat kell majd rábeszélni az újabb porontyra!
ildi76

Réka!

Gratulálok! Várjuk a képet és a beszámolót!
ildi76

Jucus írta 6kor:
"Reggel óta a vajúdóban vagyok. Nekem nagyon fáj, de az ügyeletes doki szerint nincs minek fájnia. Kezdek kiborulni. Jucus."
Ekkor felhívtam. Apukája reggel meghalt.Az ügyeletes a Szánthó doki volt épp. A saját dokija valami továbbképzésen.
Aztán beszéltünk is. Nagyon szenved szegény, és semmit nem segítenek (nemtudnak??) rajta. jajj, drukkoljunk neki, mást nem tudok írni...
és ez a rohadt net nem engedett fel azóta...
neet
neet

Sziasztok!

Réka, gratula a babóhoz, képet kérünk minél elöbb. Kép

Moose, a párom táborozott arra (amfival szemben), most már csak anyóspajti lakja a nagysátrat egy nagyon vedlö malamuttal.

Votiv, szekerek, kocsik a diszitöké, ök pedig ilyenkor smucigok Kép

Meli ne aggodj, hogy kicsi a babód, Réka 2750 g-mal született , 1 hónaposan 3600 g körül volt.
zanza

Ezt még napközben írtam, csak nem tudtam feljönni a babanetre. Kép
Tehát:
Reka80!
ÉLJEN AZ ÚJABB PICINKE!! Kép Nagy gratula, és majd írj meg mindent!

Mano!
Mellszívót Aventet ajánlok én is, kölcsönkapni nem tudsz? Akkor is jó, ha van otthon, én nagyon ritkán használom most már, eleinte vizont álomi jó volt, h a fájós, nyúzott cicből levette a súlyt. Kép Most már csak akkor kell, ha megyünk valahova, és vinni akarok tejet. Ha kézzel fejem, spricc az égbe, vagy csak én vagyok ilyen béna??
Bogárkát támogatom: amikor épp be lesznek durranva és a baba óránként sír érte, nem, nagyon lesz rá lehetőséged vásárolni menni.....

Votiv!
És te hány %-t kapsz? Kép Kép Egyébként köszi. Kép

Ancsi!
Ha anyós adja rá a lét, kérd a legdrágábbat. Kép
neet
neet

Jaj szegény Jucus! Nem vasárnap ment volna be császárra? Vagy rosszul emlékszem? Jól kifogta azt a szemét orvost! És iszonyú lehet így szülni, hogy apukája...!
ildi76

ÓÓÓ! Szegény Jucus! Az a Szánthó egy szörnyű ember!!! Kép. Volt alkalmam egyszer összefutni vele, utána csak az zakatolt az agyamban, hogy az ilyen ...... minek megy orvosnak! Drukkolok Jucusnak nagyon!!! Balogh doki tényleg vidéken van sajna, de hátha még kihúzza, és ő csinálhatja meg neki a császárt...Szegény Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus!!!
Kitartást és rengeteg erőt küldök, küldünk neked így telepatikusan is!
Ennyi rossz után már csak jó jöhet, egy gyönyörű egészséges kisbaba! Drukkkkkk Kép
(ja, én sem tudtam mostanáig belépni a babanetreKép)
zozi

Újabb SMS Jucustól: még mindig semmi. Már ha ez a sok fájás semmi...
A dokija (nem tom ki) csak akkor megy be, ha már ténylegesen megindul a szülés. Igen, vas.ment volna be, de előbb kezdődött. Kezdődött??? Szegény, remélem, érez valamit a drukkokból!!!
Be vagyok kapcsolva, hátha hív még vagy ír.
Jóéjt mindenkinek.
neet
neet

Jucus,
jaj, ez nagyon rosszul hangzik, kitartás, lélekben veled vagyunk mind!!!! Olyan kár, hogy ilyenkor nem lehet a babanetet kihangosítani, hogy Jucus hallja, hogy mind izgulunk!

Ildi,
ha éjszaka alszik, hagyd aludni, nehogy felkeltsd! Semmi baja nem lesz. Dóri lányom pár napos korától nem kelt fel éjszaka, és semmi de semmi baja nem lett. Én megkérdeztem bent a csecsemősöktől, itthon a védőnőtől, és mindannyian azt mondták, hogy ha éjszaka alszik, hadd aludjon! Tehát örvendezz, és aludj te is Kép

vera
kisün

Kisün!
Köszi! Akkor most megpróbálom! A fejést persze nem úszom meg! Csak nehogy megint akkor ébredjen fel, amikor végeztem a fejéssel!

Neet!
Én sem tudok kézzel fejni! Főleg akkor kapok idegbajt, amikor a vitamin beadásához próbálok fejni egy kis tejet kiskanálba!

Hozzám is akkor jött be a doki, amikor már a végén voltam! De Jucusnál a császár miatt nem kéne előbb???

Neet! Írj, ha megtudsz valamit Jucusról!
Jó éjt!
Ildi
ildi76

"Megérkeztem 6óra 5 perckor ma reggel. 3280gr és 55 cm.Panna Judit.Részletek később."
SZÓVAL JUCUSMAMUS ÉS JUCUSBABUS IMMÁRON 2 SZEMÉLY!!! Kép Kép Kép
Nagy nagy gratula nekik, folytköv, ha tudok még valamit. Kép

Ildi!
Ne is mondd!Én már próbáltam teljesen előrehajolva is... és a legjobb mégis a Kvitamin (Konakion) ampullás letörése... heti 1 ujjelvágás...de már tanulom a technikát.Kép
És tényleg ne keltsd fel a picit éjjel. Én is felkeltettem eleinte, aztán lebeszéltek róla, de jó! Most 7-8órákat alszik! Kép
neet
neet

Sziasztok!

Jucus: Gratula!
Neet: Ha tudsz valamit, írd meg, mi van Jucussal, remélem jó vége lett, nem a másik doki szadizta.

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Panna Judit,
isten hozott ebbe a világba Kép Jucus, remélem, jól ment, jól vagytok, majd várjuk a beszámolót!!! Kép

Ildi, Neet,
én a fél világot beterítem, amikor kanálba fejek Kép a fotelek mind apró pöttyösek egy ilyen fejésnek nevezett balett végére Kép néha szemen találom magam, egyszer már Dórit is, és Karcsira is jutott már a tejből Kép lehetne ilyen ki-tud-messzebre-fejni versenyeket rendezniKép

ja, jó reggelt

vera
kisün

Dóri ma 4kézlábra állt!!! Olyan büszke vagyok Kép
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?