Új privát üzeneted érkezett!

Márti!
Nagyon tetszett amit küldtél! Mintha nekem íródott volna! Köszi!

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz
amikor megkaptam egyből rád gondoltam, ezért el is küldtem neked. A szöveg is jó de a képek sem semmik. Szoknunk kell a mese világát. Nekem nagy bajom nem lesz vele mivel én simán néztem eddig is őket, sőt talán még jobban mint a normál filmeket. Olyan jó lesz majd amikor együtt nézhetem majd a kislányommal őket, mert már most is van jópár aranyos mesefilmünk.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!

Na talán elaludt a kislány vissza. Már olyan fáradt volt, hogy csak sírt. Hajnalban 4-kor kelt, evett, visszaaludt, aztán már 6 után felkelt a kis drágám. De elkezdte magát szórakoztatni nagyon jól. Elbeszélgetett, aztán mikor már világos volt, akkor a kezével kommunikált. Hát azt hittem hogy megzabálom. Ez a kedvenc játéka mostanában. Kép És nagyon ügyesen mostmár nyúl a dolgokért, és néha sikerül megfognia.
Szerencsére az oltás után tegnap még lázasak voltunk de estére már minden rendben volt. Délután aludt egy hatalmasat, és utána minden rendben volt.
Ja, és valahogy mostanában kezd elfelejteni beszélgetni, sokkal jobban szeret sikkantani. Hát nem semmi hangokat tud kiadni. Kép

Györesz!
Édes lehet a kis boxolószerkójában. Kép
Mi ez amiről beszéltek? Olyan rejtélyes, mikor nem tudom miről van szó Kép Nagyon kis kíváncsi tudok ám lenni KépKép

A mesék nekem is a kedvenceim. Nagyon sokat összegyűjtöttem, és én most is szeretem nézegetni.
Kriszta imádja a TV-t nézni, úgyhogy úgy döntöttem, hogy inkább ezeket nézze, mint a sok hülyeséget, még ha nem is ért belőle semmit. Mondtam is neki, hogy nagyon korán kezdi ezt a tévézést, össze fog akadni a bajuszunk Kép

Puszi
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Anikó
nálunk is a tv a központi figura míg észre nem veszem, hogy azt nézi mert nem szabad neki még tévéznie. Állítólag nem tesz jót a látásnak ilyen pici korban a tv, szóval radikális vagyok tv kikapcs, a járókája elé pedig tettem egy mikiegeres valamit így azt nézegeti tv helyett.
Relytélyes dolog egy mail, ha érdekel elküldöm neked is, de hová küldjem?

kérdés,
úgy néz ki megyünk sielni
mit kell vinni egy ilyen csöppségnek miben lehet a legpraktikusabban sétálni vele a nagy hóban?

Pusssz
Márti
márti05

Sziasztok

Így olvas az én kislányom

Kép

és egy másik kép ami a napokban készült

Kép
márti05

Márti!
Nagyon cuki a kis Gigi!!! Az olvasós kép nagyon tetszik, persze a másik is!
Szerintem szánkót mindenféleképp vigyetek! Láttad a másik topikba ahogy Csirkesz húzta a fiát egy bobon? De én egy kengurút is nagyon ajánlanék neked, mert azzal is tudtok a hóba nagyokat sétálni! Totál belezúgtam ebbe a kengurú dologba!Kép

Anikó!
Márti küldött nekem egy nagyon aranyos e-mailt, aminek a szövege nagyon ráillik az én helyzetemre!!!
Én már olyan kiváncsi vagyok mindenki babájára élőbe, már nagyon várom a talit! Krisztike biztos egy kis tünemény! (úgy mint a többi picur isKép)

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Kata!
Megtaláltam a Balaton utcai Mikkamakka játszóházat:
http://www.mikkamakka.hu/jatektar/mijok.html

Kép
Kép
györesz

Márti, Györesz! Kép
Most egy kíváncsi banyának hisztek. Kép És milyen igaz Kép
Nem azért mondtam, hogy kierőszakoljam, hogy küldjétek el. Kivettem a leírásotokból, hogy miről volt szó. Kép

Márti!
Nagyon édes, ahogy olvas Gigi. Úgy le tudok döbbenni azon, mennyi értelem sugárzik a kicsik tekintetéből. Kép

Györesz!
Én is szörnyen kíváncsi vagyok már mindenki babájára. Alig várom a találkozót. De még olyan messze van az április. Neked nincsen újabb kép, amit feltehetnél?

Egyébként ma nagyon sokat alszik a kislánykám. Most is nyomja a szunyát ezerrel. Köztes időben meg folyton csörgőzik. Énekeltem neki egy csomót, és ő is próbálta velem, annyira édes volt. Persze az éneklésből jó kis rikkantgatások lettek. Kép

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!
Györesz!
Ebbe a játszóházba csecsemők is mehetnek?Mert a képen csak nagyobb gyerekek vannak.
Gigi nincs jól.KépHa majd egyedül leszek Domival el jön hozzánk Olival és kidumcsizzuk magunkat.
A kocsit még nem tudtuk kipróbálni,mert nagyon hideg van.Vagyis a szobában már kipróbáltuk.KépOtt élvezte.Kép

Márti!
Gyönyörű Gigi,de ő nem kislány,hanem kész nő!Kép

Anikó,Kata!Puszi nektek.Kép

Barbi a héten még nem írtál!Kép

Pusz-pusz!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Anikó!
Sajna nincs digitális fényképezőnke, csak kölcsön szoktuk kapni, de már rég volt nálunk. Persze rendes képek vannak, pont most lett kész egy sorozat és annyira jók lettek, de hát sajnos azt nem lehet feltenni, mert még ha beszkennelné valaki, de azt sem tudom!

Dia!
Mondd meg Giginek, hogy puszilom!!!!!! Remélem áprilisra jobban lesz!
Én nem tudom milyen ez a játszóház, Kata ajánlotta, Ők voltak ott!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Ezer év után bejelentkezem én is. Sajnos eddig nem voltam net közelben, de ez most hál istennek megváltozott. Azért elmondom azt is, hogy január 13-án éjjel 1 órakor megszületett a kisfiunk Gergő Ádám 3300 grammal és 52 centivel. Nagyon boldogok vagyunk és jól vagyunk, főleg hogy egy áldott jó baba hasfájás nékül.

Üdvözlök mindenkit!
Sys és Gergő aki pont ma 5 hetes
sys

Szia Sys!
Nagyon örülök,hogy jelentkeztél!
Sok szeretettel gratulálok a babóhoz!
Anett megszült e már?
Puszi Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

Meg en is megvagyok, bar nem voltam hianyolvaKép Olvasom naponta a hozzaszolasokat, olyan jo latni, hogy mennyire fejlodnek a babakKép Nos, az en fiam is fejlodik, foleg sulyban es hosszban, szerintem a 2 honapos oltasnal a fejemet veszi a dokino.. nos, a lurko szombaton lesz 8 hetes, es a sulya 7175g, a hossza 60-61 cm (szuletesi adatok: 3980g, 54cm). Tunderi, hatalmasakat beszelget velem babanyelven, torokhangon "bug" nekem, tunderi mosolygasokkalKép Ejjel altalaban 1x kel fel, a kovetkezo kelese mar hajnal-reggel van, altalaban 6 korul. Napi 6 szopija van, az adagjai hatalmasak, amiket 15 perc alatt bekajal mostmar. (A dokino kozolte, amikor a baboca 4 hetes volt, hogy nem szabad komfortszopiznia, max. 20 percig ehetKép)

A talalkozoban enis bennevagyok, csak legyen vegre joido, tavasz, meleg, napsutesKépKépKép

Mica
mica

Sziasztok!

NA VÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉGRE GYARAPSZUNK!!!!!!!

Sys!
Gratulálok a nagyfiúhoz! Reméljük továbbra is jó baba marad, mert sajna késöbb szoktak elromlani, de reméljük Gergő rácáfol erre!Kép
Gyere minél gyakrabban!!!!!! Képet láthatunk Gergőről?
Máris beírlak a táblázatunkba!!! Hol laktok?

Mica!
Ne tessék íííííííígy eltünni! Mi az hogy csak olvasgatsz, írni is kell ám, kötelező!Kép
HŰŰŰŰŰŰŰŰ, hatalmas a fiúcska! Norbi lassan 5 hónapos és most közelít a 7 kilóhoz! Biztos nagyon jó és sok tejcid van! Ne aggódj 3-4 hónap körül lelassúl a hízás!!! Mindenesetre gratulálok a "picurhoz"!Kép Meg lehet valahol nézni Őt?
Reméljük minél többen leszünk a talin!

<pre>
Anyuci neve Baba neve Baba születése lakhely
Györesz Norbi 2004. október 1. Csepel
Gombóc Nándi 2004. október 19. Bp.II.
Zsombi 2003. január 28.
Gigi Olivér 2004. október 28. Dunaharaszti
Márti Gigi 2004. november 1. Csepel
Anikó Krisztike 2004. november 14. Bp.XIII.
Kata Patrik 2004. november 20. Pilis
Raul 2000. március 12.
Dia Dominik 2004. december 8. Kispest XIX.
Barbara Szonja 2004. december 8. Nagykovácsi
Sofka Tamás 2004. december 18.
Márton 2003. március 24.
Orsolya 1999. február 22.
Kata 1995. február 8.
Andi Noémi 2004. december 22. Csepel
Mica Zoltán 2004. december 25. Albertirsa
Gyuszkó 2001. június 6.
Saxi Liliána 2004. november 27. Dorog
Boglárka 2001. október 8.
Dino Bernát 2004. szeptember 29. Bp.VIII.
Donát 2001. január 17.
Sys Gergő 2005. január 13. </pre>

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Utánanézek még ma,vagy holnap ennek a játszóháznak és ha lehet írok Nekik e-mailt,aztán majd szólok,mit válaszoltak.
Gondolom nem mellékes az ár sem,remélem megfelelő lesz.
Ha ez nem jön össze,akkor még mindig van időnk mást kitalálni.
Én is nagyon kíváncsi vagyok a babákra és az anyukákra is!Kép
Nem írtatok semmit arra a kérdésre,hogy a babócák egyformán használják-e mindkét kezüket,vagy előnyben részesítik valamelyiket,mint Patrik?
Az is érdekel,hogy kinél mennyi ideig tart általában egy -egy szopi?

Anikó!
Alsó fogacskái jönnek Krisztikének?
Nátha teljesen elmúlt?

Györesz!
Én is vezetek naplót mindkét fiúnak,mióta megszülettek.Kép
Az jutott eszembe egyik nap,hogy a babanetes levelekből is sokat megtudhatnak majd magukról!Kép

Márti!
Mennyi időre mentek?
De jó Neked!Én olyan hülye vagyok,hogy alig mozdulok ki mostanában,a siwlés csak álom(még az udvarra is alig megyek ki).
Na,mejd tavasszal!(Remélem akkor nem kell már itthon senkit ápolnom!Kép )

Sys!
Sok szeretettel gratulálok!Kép
Írj majd többet,ha lesz időd!

Dia!
Hogy vagytok?Nagyon szűkszavú vagy mostanában!
Szerintem,ha jól bebugyolálod,egy kicsit kiviheted Domit.Mostanában,ha egyáltalán kimegyek(tök pocsék az utca,csupa sár általában,babakocsival ilyenkor lehetetlen közlekedni Kép )kis idő alatt is feltöltődök egy kis energiával,friss levegővel.Kép
Gigit és is puszilom!Kép

Remélem Patrik ma éjjel többet alszik!

Puszi.
Nyugodt éjszakát!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Györesz!
Köszi hogy beirtál a táblázatba. Egyébként mi Kispesten lakunk nem messze a Diáéktól.

Dia!
Az Anett is megszült már 22-én este. Neki is fia van, Barnabás.

Rakok majd fel képet is ha végre le tudom kicsinyiteni. Ehhez majd Apa kell délután.

Puszi
Sys
sys

Sziasztok!

Tegnap nem is írtam nektek, hogy Norbi tegnap délután szinte óránként szopizott és az alvásban is rekordott döntött!

Kata!
Norbinak volt egy időbe, hogy az egyik kezét mindig egy kicsit mereven tartotta, de tornáztattam és elmúlt. Mindig a jobb kezével nyúlt a tárgyakért, de most már a balt is aktívan használja!
Norbi 5-10 perc alatt becuppantja amire szüksége van!

Sys?
Akkor Ti ismereitek egymást Diával?

Puszi mindenkinek
Szólít a fiam
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!!

Szuper, szuper!!
Csajok tényleg tessék sűrűbben írógatni nekünk.

Sofka
Tomikának boldog hófordulót!

Anikó
Gigi is tegnap rengeteget aludt, bizos nő ilyenkor. Igen én is le szoktam döbbeni rajta, hogy milyen kis okos. Multkor amikor az öklét cuppogtatta kértem tőle, hogy hadd én is, hát az én picikém fogta és beledugta a számba a kezét, azóta elég sűrűn előfordul, hogy kisegít és már magától is a számba dugja a kezét.

Dia
Barbiék is készültek sielni, lehet,hogy ott vannak azért nem jelentkezik.
Ti hogy álltok a tejcsivel? Még mindig van esti pótlás? Én kezdek rájönni, hogy amióta a homeos bogyikat 8-10 óránként szedem azóta sokkal jobb a helyzet. Tegnap este míg az egyiket szopizta a másikból folyt a tej. Ilyen még sosem volt, nekünk is este mindig kevesebb szokott lenni a tej.

Mica
ez még mindig hihetetlen, szuper turbó a növekedésetek. Jó dolga van a fiúcskának.

Kata
már én is nagyon várom, hogy elmenjünk persze én nem tudok és most nem is akarok síelni, csak úgy sétálgatni szeretnék a friss levegőn. Én nagy utazgató vagyok pocakosan is fél Európát bejártam, és már nagyon bennem van a mehetnék, s Ausztria nincsen messze.
Tegnap elmentünk vásárolni, gondoltam ha már üzletek közelében járunk veszek egy szabadidőruhát, totál kiakadtam az árán, sajnáltam egy kicsit, hogy most nem tudunk kimenni az osztrákokhoz vásárolni, vagy legalábbis nagyon macerás lenne, szörnyű az itthoni drágaság. Csak azt nem tudom, hogy kinn sokkal nagyob fizuk vannak és mégis olcsóbb minden, ezt hogyan tudják megtenni?
Gigi nem minden este nagykádazik, de általában igen.

Györesz
nagykádról jut eszembe, lehet, hogy amióta Norbika is ott pancsizik nem volt szopisztrájkotok?
Gigi tegnap kissé fura volt időnként szopizott persze közben abba hagyta mert valami más fontos elfoglaltsága is támadt, és elkezdett üvölteni, hogy kaja kaja, erre én kezembe vettem az irányítást és máris habzsolt. Nem tudom mit gondolt, hogy ha kiköpi a cicit és bámészkodik akkor hogyan kaphatna közben tejcsit is.
Második éjszaka telt úgy, hogy csak 1 szer kelt föl enni. Persze reggelre fulladok bele a tejbe.
Éjszaka már megint apát keltegettem, régen totál ez volt a szokásom mindig rajta keresetem Gigit, simiztem meg rángattam meg kitakartam, hogy nehogy megfulladjon a pici, aki ugye nem is velünk aludt. Most a felső szomszéd csörömpölt hajnalban és felijedtem rá, ere elkezdtem keltegetni, hogy mi van a gyerekkel. Szerencsére már fönn volt ő is, hiába mondta, hogy a szomszéd az én kipattantam és rohantam át a picihez, ott döbbentem rá, hogy mi is van. Olyan jó, hogy még álmunkban is izig vérig anyukák vagyunk.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Kata!
Nálunk is az egyik oldalt előnyben részesíti. Azt a kezét szereti, arra szeret forogni. Megkérdeztem, állítólag ez természetes, idővel kinövik.
A szopkat az utóbbi időben lerövidítette a kislányom, két cici 20 percig tart neki, sokszor még ennyi ideig sem legnagyobb bánatomra. Hol vannak már a maratoni szopik?
Nem jött még rendbe, de állítólag ez a taknyosság a fog miatt van.
Reggel szörnyen megijesztett, mert nagyon nem kapott levegőt, és fújtam a fluimareból az orrába és elkezdett neki kicsit vérezni. Úgyhogy most nem merek neki belefújni belőle. De akkor mivel puhítsam fel neki a váladékot?

Sys!
Gratulálok Gergőhöz!! Kép Nekem is ez lett volna a neve, ha fiam születik Kép

Mica!
Nagyon jó súlya van a kisfiadnak. Gratula hozzá. Nem semmi tejcsid lehet Kép És ne aggódj, ha már többet fog mozgolódni, majd lemozogja.

Még azt akartam megkérdezni, hogy esetleg hallottatok arról, hogy fogzásra jó a borostyán nyaklánc? Valahol olvastam. De valahogy szkeptikus vagyok ezirányban. Nektek mi a véleményetek?

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok,

Aniko,
errol en is olvastam, de en is szkeptikus vagyok a temaban. Bar igy voltam a homeos bogyokkal is, de csak segitettek, vagy csak placebokent megnyugtatott tejcsi ugybenKép
Probalj az orraba anyatejet csepegtetni sos oldat helyett, szoktak javasolni. Az nem csipheti.

Kata,
babocam meg nem hasznalja igazan a kezeit, igy ebben nem tudok segiteni. Szopi altalaban 15 perc, max. 20, es ez eleg idonkent 200 feletti adag kiszippantasara is neki.

Gyoresz,
Olyan jo olvasni, hogy Norbika mikent ugyesedikKép Varom mar, hogy az en oriasbebim is ilyen legyenKép Most egyenlore orulok a mosolyognak, a hangoknakKép Mondjuk neki nehez lesz forgolodnia, ha igy halad, bar eleg eros is, haton mar tolja magat az oldalara a labaval, fejevel tekeredik kozben. Hason mar idonkent kinyomja magat fekvotamaszba, de a keze meg gyengebb.

Marti,
Nah igen, az anyukak orokke anyukak maradnakKép A hajnali ebredesekkor mindig megnezem a nagyfiamat is, hogy be van-e takarva, pedig ott van most vele egy szobaban Anyosom. Nameg hanyszor hallgatozom a kisagy felett, mert olyan csendben alszik baboca neha..Kép

Hajnalban kis kuszobajnok volt almaban, mar lassan visszafele indult az agyban, mar 2 napja mindig keresztbe fekszikKép Viszont tegnap rekordot dontott, este fel6 korul kajalt, utana eleg hamar elaludt, es hajnali fel4kor kert csak enni legkozelebb, igaz, hogy fel3tol mar mocorgott, de cumival jol visszaaludt. Persze en meg usztam a tejben, akkor az egyik cicim, reggel 6kor meg a masik cicimKép Viszont tenyleg kevesbe suru a reggeli tej, mert alig birta kivarni a 6orasi es a 9orasi kajalast is. Most alszik, mint a bundaKép

Mica
mica

Sziasztok!

Márti!
Nem semmi mennyi tejed van! Én azért már soha nem úszok a tejbe, csak esetleg nagyon bekeményszik a cicim és fáj egy kicsit, ha nagyon tele van!
Lehet, hogy Norbi azért nem haragszik már a cicimre, mert fürödhet a nagykádba?Kép
Hihetetlen mennyire érdeklődőek, mintha nem akarnának semmi apró dologról lemaradni!
Nagyon érdekes ez az anyai ösztön, néha én is megdöbbenek éjjel, hogy vajon mire keltem fel, de rá egy-két percre már a gyerkőc is fent volt!

Anikó!
Csepegtess anyatejet az orrocskájába, az nagyon jól feloldja a trutyit!

Mica!
Én is megszoktam nézni Norbit, hogy lélegzik-e rendesen, mert néha nagyon hallkan vesz levegőt.Kép
Délelőtt kevésbé sűrű a tej? Ezt nem is tudtam!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Képzeljétek ma adtam Norbinak egy kis almát, nagyon szépen nyitotta a száját, aztán egyszercsak kikapta a kezemből a kanalat és vitte a szájához, pont úgy mint a nagyobb gyerekek! Az én fiacskám már egyedül eszik!KépKépKép
Most bent fekszik anyukám és apukám között az ágyon és tévézik!Kép

Dino!
Olvastam a másik topikba, hogy tüdőgyulladása lett a fiadnak! Remélem már jobban van! Jobbulást neki!!!

Sofka!
Tamásnak boldog hófordulót!Kép

Márti!
Mikor mentek síelni? Én sajna nem voltam még soha síelni, mert nem is tudok, pedig egy időben annyira vágytam rá! Na majd egy olyan palit keresek aki megtanít és visz minket síelni!Kép
Merre voltál pocakosan? Én terhesen szobafogságra voltam ítélve, mert hát ugye veszélyeztetett voltam végig, akkor megfogadtam, hogy idén nyáron egyfolytába menni fogok!!!! Már nagyon várom!!!

Gombóc is jó rég nem írt!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Csajok van valakinek egy felesleges hangszigetelt sötétkamrája? Nekünk nagy szükségünk lenne rá. Totál kiborít a szopikkal.
Elkezd szopizni kb 5 percig mint a ki sgép utána bármilyen kis zajra reagál cici eldobva, nézi a polóm és simizi, simizi az arcom, nézi a kezét, egyszercsak eszébe jut, hogy éhes és mint a kis szippantó rá a cicire kb 1 perc és mindnen kezdődik előről. Egy idő után persze megunom és leteszem az ágyába. Szerencsére vízes pelusa azért van tehát remélem nem éhezik.
Felfedeztük a legjobb rágókát, anya kisújját, nagyon szereti rágni, sokszor nagyon erősen harap rá.

Anikó
a 2004 őszi kismamák között többen is használják a borostyán láncot, esetleg kérdezd meg tőlük a dolgot.

Mica
én pont fordítva tudom, a reggeli tej sokkal erősebb mint a nap többi szakában lévő. S Gigi délelőttönként mindig ritkábban is eszik.

Györesz
Norbika aki önállóan eszik, jajajaj de halad már az idő. Nagyon ügyes! És mennyire tartotta stabilan a kanalat, egyből beletalált a szájába vele? Nagyon édi lehet a nagyik között tévézve.
Síelés, én nem tudok és nem is tudom akarok-e tudni, egyenlőre a társaság és a levegő miatt mennénk. Ha megyünk akkor március első hetében megyünk.
Mielőtt teherbe estem kinn voltunk a velencei karneválon, s valahogy utánna pikk pakk terhes lettem. Utána voltunk kocsival nyaralni Görögországban nagyon nagyon élveztem, majd Olaszországba is nyaraltunk egy kicsit, ja és voltunk zaccher tortát enni Bécsbe.
Nekem Olaszország olyan mintha haza mennék, nem tudom miért de amint átlépem a határt valami nyugodtság árad szét bennem, így igyekszem minél sűrűbben kimenni. A bécsi zacher tortáért pedig közel 1 évi rágtam apa fülét mire kimentünk. Utána engem is szobafogságra ítéltek így örültem ha az orvoshoz elmehettem, különben a szoba 4 fala maradt nekem.
Van 1 jó hírem, lehet, hogy a jövőhéten megtudunk látogatni benneteket. Muszály mennem a pusziért.
Gigi most végre szopizott rendesen, ehhez az kellett, hogy sötét legyen, hurrá.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Márti!
És ez a szopi dolog csak egyre rosszabb lesz! Én is amikor szoptatok nem jöhet be senki, mert ahogy megszólal valaki már el is engedi a cicimet, vagy ha csak egy apró zajt meghall, vagy meg kell néznie ezredszerre is a függönyét vagy valamit és utána úgy kell visszaimátkozni a cicimre. A barátnőm amikor fél éves volt a kislánya mindig erre panaszkodott, mondta, hogy van hogy fél óránként muszáj cicire raknia ahhoz hogy egyen is valami a kiscsaj!
Örülnék, ha eljönnétek végre! Apukám azt hiszem délutános lesz, akkor úgy kéne átjönnötök, olyan 2 körül vagy késöbb, ahogy jó nektek!!! De jó lesz!!!Kép
Olaszországba még nem voltam, pedig oda mindig szerettem volna elmenni, de ez eddig kimaradt! Pedig olaszok voltak az őseim. A nagypapám apukája olasz volt!
Férjed ma is ment kártyázni?

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Györesz
igen szent kártya nap a péntek.
Én sajnos nem tudok olasz ősökről, de előző életemben tuti ott éltem, és Trieszt ami nagyon gyanús nekem.
Ma olyan hancúr volt a kádban, hogy tiszta víz lettem én is.

Puszi
Márti
márti05

Sziasztok!!

Nagyon jót találtam ki, visszaolvasgattam a 2004es irományainkat. Nagyon jó volt újra átélni csak kissé időigényes a dolog.
Szerintetek nem lehetne valahogyan magunkévá tenni az írásainkat, hogy elrakhassuk.
Olyan jó lenne.

Szép álmokat mindenkinek

Márti
márti05

Sziasztok!

Most nincs nagyon időm visszaolvasgatni, az utóbbi két hét szörnyű volt nekünk, de mostmár kifele lábalunk a betegségekből. Remélem tartós lesz mostmár az egészség! Ma vettük észre, hogy kibújt Bernát első fogacskája Kép, pedig még nincs is 5 hónapos. Hova siet ez a gyerek? Kép

Györesz,
Köszönjük hogy gondoltál ránk. Szerencsére már javulgatunk! Norbi nagyon ügyes, hogy így önállóskodik!

Minden betegeskedő babának jobbulást kívánunk!

Megpróbálok kicsit többet visszaolvasgatni, remélem sikerül.

Jó éjt mindenkinek!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Képzeljétek tök jót aludt a fiam éjszaka. Este 9-kor elaludt és csak 3/4 5-kor kelt és akkor sem úgy esett neki a cicinek mint aki rögtön éhen hal, csak úgy szép komótosan.
Szerintetek miért lehet az hogy eddig semmi gondunk nem volt a pocakkal és most 5 hetesen meg állandóan tornázik mert nem jön ki a kaki. Nem fáj a hasa csak állanóan nyögdécsel meg tekeredik és ez megy 2 napja. Pedig olyan folyékony a kaka mint a viz. Kénytelen vagyok hQmérQzni, hogy kijöjjön.

Pancsa!
GergQ is egy kicsit taknyos lett és az egyik orra a fluimare után az orrszivásnál vérzett. Nem tudom miét lehet ez.

Györesz!
Nem ismerjük egymást személyesen a Diával csak innen a netrQl. ElQször a Kispesti topicban találkoztunk.

Puszi mindenkinek
Sys
sys

Márti!
Nem vagy álmos? Látom nem tudtál aludni! Vagy csak én vagyok ilyen korán fekvő? Mióta megvan a babuci max. 11-ig tudok fenntlenni!
Nem lehet bemásolni saját dokumentumba az írásainkat? Szerintem biztos! Vagy hogy gondolod?
Gigi pancsolás!Kép Nem semmi a kiscsaj! Mikor mentek babaúszásra?

Dino!
Jó hír, hogy már jobban vagytok! Mitől lett tüdőgyulladása?

Sys!
Ha ott laktok egymástól nem messze, akkor miért nem találkoztok? Bár Márti meg Én is Csepelen lakunk, de még nem találkoztunk, de már rajta vagyunk a dolgon!
Neked is nagyon tudom ajánlani, hogy anyatejet csepegtess a picur orrába, nekem ez nagyon bevált, meg én a Stérimart szoktam még használni! Nálunk is előfordult már, hogy a fikusz ami kijött a kis orrából kicsit véres volt!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Itt van az én Picikém elsQ mosolya:

Kép
sys

Sziasztok!

Úgy látom ma mindenkinek jobb programja akadt!Kép

Ma megint adtam Norbinak almát! Nagyon szereti! Egy negyed almát lereszeltem neki és simán megette volna az egészet, de én még azért nem mertem mind odaadni neki, hagy szokja még a kis gyomra! De olyan szépen nyitja a száját és megint elkapta a kanalat és tolta a szájába! Kis mohó! Olyan kár, hogy nincs digitális fényképezőnk, úgy megosztanám veletek ezeket a pillanatokat!

Márti!
Ma vettem én is Norbinak egy olyan mesekönyvet, amilyet olyan nagyon szeret Gigi olvasgatni! Hát nagyon tetszett neki és meg is sértődött amiért elvettem tőle, hogy kimossam, mert ugye Ő nem nézegetni akarta hanem megenni! Kis zabagép!Kép

Ma is kengurúval voltunk sétálni! Úgy szeret Norbi nézelődni, mert hát ugye a babakocsiból nem sok mindent lát és neki már muszáj felfedezni a kinti világot is!
Mit írjak még? Hát más nem nagyon történt! Azért remélem benéz ma valaki ide és ír nekem, hogy aztán tudja mire reagálni!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!
Írok gyorsan, amíg kislánykám alszik.
Tegnap voltak nálunk barátaink, nagyon édes volt Krisztike. Tök aranyosan eljátszogatott, sírni sem sírt sokat, fürdetésnél is egy tündér volt. Nekem meg nagyon jólesett, hogy végre emberek között voltam. Szóval jól sikerült. Egyetlen bibi volt csak, hogy az egyik cicimet egyszerűen nem akarta elfogadni este. Nem is értem miért, pedig nagyon éhes volt. Bár megint vannak nagy felsírásai, meg megint rág mindent, és a másik fogacskájánál is ki van fehéredve az ínye. A vége az lett, hogy mivel egy ciciből kevés volt a kajcsi, muszáj volt tápszert adnom neki, mert ezt a cicim nagyon nem akarja mostanában elfogadni, és kezd benne kevés lenni a tejcsi, hiába próbálom fejni is.

Mica!
Gratula a sokáig alvó babóhoz. Kép Nekem mikor először aludt ilyen sokáig, felkeltem, és nézegettem, hogy minden oké-e vele. Meg persze az apja is. Pedig csak hagyta a szüleit csucsulni Kép

Márti!
Én is úgy tudom, meg mindenhol azt olvastam, hogy a reggeli tejcsi a hígabb, és az esti a táplálóbb.
De mivel estére csökken a tejcsimennyiség, így kérhet többet a baba enni. Nekem is délután többet eszik mint reggel, de nem is tud annyi mennyiséget kiszívni.
A netről meg egy az egyben le lehet menteni (mirrorozni) a topikot és utána ki lehet írni CD-re. Nem rossz ötlet szerintem sem, ha lesz egy kis időm, akkor meg is csinálom.
Irigykedem a hegyekben kirándulásra. Jaj de jó lesz nektek Kép

Györesz!
Én sem bírok 11-nél tovább fentlenni, sőt néha már 9-kor nyúlik a szám, de akkor még általában jön az esti szopi és a szopi utáni dajkálás. Csak utána kerül az ágyába, de akkor már szépen egyedül is elalszik szerencsére. Kép

Dino!
De jó, hogy lassan kilábaltok ebből a nyavalyából. És gratula a fogacskához is. Kép

Sys!
Pontosan ez volt nekünk is. Most Györesz tanácsára kipróbálom az abyatejcsit, csak szerzek valamit, amivel csöpögtethetek.
Ez a kakis probléma nálunk is előjön néha. A doktornő szerint nekik meg kell tanulni nyomni, és ezért van az, hogy néha nehezebben megy nekik.

Most megyek, mert a kislányom követel.

Puszi mindenkinek
Anikó
pancsa2

Sziasztok!

Jaj de jó, hogy írtatok!

Sys!
Nagyon cuki a kislegény!!!!!!!!

Anikó!
Szerencsére nekem Norbi legkésöbb fél 9-kor már alszik, így általába én már fél 10 körül ágybabújoks! Norbi minden este cicin alszik el, még soha nem kellett magátol elaludnia! Mondjuk én nem is teszem le addig míg el nem alszik szopi közben! Persze tudom, hogy ez még változni fog, mert nem fog mindig cicin elaludni! Reméle menni fog neki egyedül is!!!

Na felkelt az én fiacskám is! Betartotta a fél óra alvást!

Puszi

Kép
Kép
györesz

Györesz!
Fél9. Hű, mi akkor fürcsizünk. Jó neked, hogy ilyen korán elalszik. Régebben nekem is cicin aludt el, aztán már nem. Akkor altatni kellett ölben. Most viszont már az ölbenlevés és dajkálgatás után elkezd nyűglődni, akkor beteszem az ágyába és akkor elaltatja magát úgy, hogy a fejét ringatja jobbra-balra. Nem csoda hogy elalszik ettől. Én is elszédülnék Kép

Sys!
Csudahelyes a kisfiúcska. És ez a mosoly. Odalesznek tőle a lányok Kép

Puszi,
A.
pancsa2

Anikó!
Hát úgy én is elaludnék! Jót nevettem! Biztos nagyon ari lehet!Kép

Van egy olyan sejtésem, hogy egyre közelebb vagyunk az első fogacska kibújásáig! Norbi olyan mohón rág mindent, és állandóan felhergeli magát! És én úgy érzem, hogy egyre jobban kirajzolódik a foga az inyén! Aztán lehet, hogy megint csak megindul aztán leáll!

Egyre erőszakosabb Norbi! Úgy ki tudja csavarni magát a kezünkbe, ha valami nem tetszik neki! Hihetetlen, totál hídba nyomja magát és morog! Kis méregzsák! HÚÚÚÚÚ, lesz még vele gondom!!!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!!

Hú de sűrű volt a mai napom.
De. áthívtam az unokanővéremet egy kis fánk sütésre, legalább dumcsiztunk egy nagyott közben. Utánna du. elmentünk csavarogni és nemrég jöttünk haza. Ettünk romeltakarítás és most 10 perc pihu fürcsi előtt.

Györesz
jajaj egyre kíváncsibb vagyok a kis híd formáló fiacskádra. Tényleg Norbika széklete változott a kajáktól? Apa volt a héten nálatok? Ugyon olyan könyvet vettél? Milyen olajjal kenegeted Norbikát fürcsi előtt? Nem csúszik nagyon tőle a vízben? Ezeket már rég meg akartam kérdezni csak mindig elfelejtettem.

Mentés oké éjjel rájöttem már.

Nagyon szenved, du. nem aludt rendesen.
Majd még megpróbálok feljönni

Puszi mindnekinek
Márti
márti05

Szia Márti!
Nem is tudom, hogy változott-e Norbi széklete! Én is kiváncsian vártam a változást, de nem igazán vettem észre! Talán a szaga egy kicsit másabb! Talán azért nem nagyon észlelhető, mert még nem eszik mennyiséget, csak egy-két kanálkával!
Apa volt kedden is meg csütörtökön, persze előtte nem volt másfél hétig, de Ő tudja! Különben jól megvagyunk, jobb nekünk, ha csak barátok maradunk és nem erőltetjük a kettőnk kapcsolatát, mert Ő egyáltalán nem áll készen egy igazi komoly kapcsolatra!
Nem minden fürcsi előtt olajozom Norbit, csak ha már nagyon türelmetlen, akkor próbálom kicsit lenyugtatni maszírozással! Sima napraforgó olajjal kenem, mással nem merem, mert nagyon érzékeny a bőre! Nem csúszik, mert aztán egy picit áttörölgetem, mert én is félek, hogy kicsúszik a kezemből!
Megyek nézni a megasztárt, de reklámidő alatt még benézek!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Szerintem meg fogtok unni,lassan már csak panaszkodni jövök.KépEzért is írok ritkábban,mert már magamnak is sok vagyok!Kép
Két napja szinte állandóan cicin van Patrik,aminek két okát látom:az egyik,hogy alul egy helyen kis fehér pöttyöcske van az ínyén,állandóan rág,csorog a nyála Kép ,a másik,hogy jelentősen magcsappant a tejem,mert másfél hét után megint megjött Kép .A héten,nincs mese el kell valahogy jutnom nőgyógyászhoz,nem tetszik ez nekem.
Írtam e-mailt a Mikkamakkának,de nem megy át,még megpróbálom.

Györesz!
Milyen ügyes Norbi,hogy szépen elfogadja az almát-sőt,máris saját kezébe veszi a dolgokat!Kép
Mit tervezel adni az alma után?
Patrik csak egész pici korában aludt el cicin,sajnos.
Norbinak fél óra a szokásos alvás ?Ajjjaj...Kép
Ő már nem szopizik óránként?
Azon gondolkodtam,vajon megszült-e már minden pocis a táblázatból?

Márti!
Tök jó napod lehetett ma!KépUnokanővéred ezek szerint ilyen közel lakik?
Patrik is szeret elkalandozni szopi közben,szájában a bimbi és csk húzza-húzza.Kép

Dino!
Nem tudtam,hogy ilyen rossz volt a helyzet Nálatok,de örülök,hogy már jobban vagytok!
Gratulálok a fogacskához!Kép

Sys!
Nekünk is kb.5 hetesen kezdődött a kaka-mizéria.Patrik sokszor kakilt,szintén hígat,de mindig szenvedett.Ilyenkor kibontottam a pelusból,masszíroztam ahasát és felemeltem a lábait.Általában egy idő után be is terített...Kép

Anikó!
Nekem Györesz mondta,hogy a ciklus is lehet oka annak,hogy a baba sztrájkol az egyik cicire(tehát kb.ekkor jönne meg).Nálunk ez beigazolódni látszik.
Nálunk bevált még fikusz-lazításra az orrba cseppentett forralt víz.
Remélem hamar kibújik Krisztike második foga is!Kép

Puszilok mindenkit!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szia Kata!
Hát már Patriknak is jön a foga! Ez egy ilyen fogas csapat!Kép
Norbi ma már csak 2 óránként szopizott, de mostanába mindig gyakran szopik! Hol van már az a 4 óránkénti szopi!
Én már adtam neki sütőtököt és almát barackal (üvegeseket)! A sütőtök is izlett neki, de eddig az alma bizonyult a kedvencnek!
Sajna nagyon rossz alvókája van Norbinak nappal! Fél órákat alszik, néha-néha egy órát, kétszer vagy háromszor és amikor fennt van akkor nagyon aktív!
Próbálj meg elmenni nődokihoz, mert ez nem nagyon normális másfél hetente vérezni!Kép

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Györesz,
A betegség kezdődött a hányós, hasmenős változattal, majd torokgyulladás, amit megpróbáltunk kihúzni antibiotikum nélkül, mondván ilyen picinek csak végszükség esetén, majd láz, utána mégis antib., majd csak nem múlt, egyre jobban köhögött, fulladt. Sajnos a gyulladás továbbterjedt, az antib. ugyan a torkát meggyógyította, de az alsóbb légutakra nem volt jó, így lett a tüdőgyulladás. A gyógyszert lecseréltük másikra, amitől szerencsére 2 nap után jobban lett, mostmeg már a fogacskával szenvedünk. Hát ennyi betegségünk rövid története.
De jó neked hogy ilyen korán elalszik a kicsi fiad, Bernát néha még 11-kor is ébren van. Milyen almát adsz neki, vagy üvegeset kap? Már én is nagyon gondolkodom, hogy adok valami gyümit Bernátnak, mert állandóan kinézi a kaját a kezünkből, de a védőnő azt mondta, hogy 6 hós koráig semmit ne adjak, pedig az első fiamnál már 4,5 hósan elkezdtem adni a gyümiket, akkor meg azt mondta mostmár adhatok. Fene sem érti mi változott 3,5 év alatt.

Anikó,
én a másik topikban olvastam hasonló szopis gondot, ott azt javasolta egy hozzáértő, hogyha az egyik cicit nem fogadja el a baba, akkor próbáld meg ugyanabban a pozícióban rátenni, mintha abból enne amelyiket elfogadja (vagyis nem fordítsd meg). Érthető voltam, vagy össze-vissza írtam a dolgokat? Remélem sikerül kibogoznod mit is akartam írni! Hátha bejön.

Kata,
mensiKép. Reméljük fogacska hamarosan előbújik, és akkor talán Patrik is megkönnyebbül egy kicsit.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Képzeljétek az én kicsi fiam már 2.napja este 1/2 10-től hajnali 1/2 5-ig alszik és még csak 5 hetes múlt. Úgyhogy mi már csak 5x eszünk naponta. Hál istennek nagyon jó alvókája van, remélem ez így is marad. Napközben is két szopi között alszik. Csak az 5 órás után nem alszik el, de akkor meg tiszta hisztis a fürcsiig. Van hogy semmi sem jó neki, se az felveszem, se az ha ringatom.

Most megyek mert felébredt Gergő és követeli a jussát.

Sys
sys

Sziasztok!

Dino!
Hát nem volt semmi a betegség lefolyása! Reméljük mostmár kicsattan a fiacskád az egészségtől és jó messzire elkerüli mindenféle nyavaja!!!!Kép
Az én védőnőm is azt mondta, hogy 6 hónapos korig csak anyatej, de nekem két barátnőm is azt ajánlotta, hogy érdemes 4 hónaposan elkezdeni szoktatni az ízekhez, kanálhoz, mert állitólag 6 hónapos korra már annyira cicifüggők lesznek a picik, hogy sokkal nehezebb a hozzátáplálást elkezdeni! Én azon vagyok hogy ismerekedjen az ízekkel, magával az evéssel, de nem nagyon növelem a mennyiséget, azt majd csak a 6. hónaptól! Úgy döntöttem, hogy hiszek a barátnőimnek, mert mindegyik tapasztalatból beszélt! Szerintem ezt mindenkinek magának kell eldöntenie és persze, hogy a picur hogyan reagál! Ha Norbi nagyon elutasítaná, akkor biztos, hogy még várnék, de szereti, akkor meg hagy egyen egy picikét!
Gála almát vettem, mert az finom édes! Sütőtökből vettem üvegeset!

Sys!
Nem lehet, hogy mégiscsak hasfájós Gergő? Mintha multkor írtad volna, hogy nehezen kakíl, tekereg, stb. és most is írtad, hogy sehogy sem jó neki! Sajna szinte minden fiúcska hasfájós lesz! Az Isten tudja, hogy miért! Norbinál is mindig délután kezdődött, aztán este már nem volt semmi gondja! A kaki attól még híg marad! Norbit én is sokszor szélcsöveztem, mert nagyon kínlódott! Nagyon jó tud lenni a hasmasszás, meg még vannak mindenféle csodaszerek! Az elején nekem nagyon hatásos volt az Infacol, attól jó nagyokat tudott rottyantani! Azért drukkolok, hogy neketek ne legyen hasfájós, de sajnos elképzelhető!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!

Kata
jajj ez a mensi, nem írigyellek érte. Doki jó ötlet, szerintem elképzelhető, hogy az első hónapokban nem áll be percre pontosan a dolog. De tényleg a doki a tuti.
Remélem mielőbb beáll a kereslet kínálat egyensúlya nálatok.
Igen az unokanővérem itt lakik a telepen, és ráadásul nagyon jól megértjük egymást szóval kész főnyeremény a helyzet, annak ellenére, hogy 9év van köztünk és neki van egy 20 éves lánya és egy 18 éves fia.
Fogacska nagyon szupi, remélem mielőbb lenyugszik majd a kis ínnye.

Dino
jó, hogy mindne oké már, remélem jó messzire elkerül már benneteket a betegség.

Sys
Gergő nagyon ügyes, használdd ki és aludd ki magad te is. Sajnos nem mindig marad így, nálunk is csak átmeneti volt a hosszú éjszakai alvás, utána visszaállt a 3 óránkénti ébredés, most megint sokat alszik 9-től hajnali 1/2 négyig ésa utánna reggel 8 ig. De ez változó a piciknél, fejlődési ugrásoknál sokszor visszatér az éjszakai 3 óránkénti szopi.

Györesz
ne is említsd a reklámot, szépen bealudtam alatta a vége előtt, hajnal 1 kor ébredtem fel. Szóval lemaradtam róla.
Jövőhéten akkor 2 után lehet menni hozzátok?
Lehet, hogy jobb is ha apa ritkábban látogatja Norbikát, teljesen hozzászokik, hogy nincs apukája és nem fog úgy kötödni hozzá, s amikor apuka esetleg végleg elszakad tőle nem fog annyira fájni neki. Amikor ott van akkor foglalkozik azért vele? Felveszi, gügyög vele? Szokott ajándékot vinni neki?
Én vagyok a kérdezőbiztos!!

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Azt álmodtam,hogy terhes maradtam,mert nem vették észre,hogy maradt baba a pocakomban,kettő is!Kép
Éppen a császárra vártam és azon gondolkodtam,hogy mi legyen a nevük(tudtam,hogy fiúk).
Mire kikalkuláltam a Roland,-Richárdot,szerencsére felébredtem!Kép

Györesz,Márti!
Remélem tesztek majd fel képet a taliról!Kép

Márti!
Sajnos nem sokat tudtam hozzászólni ahhoz,hogy mit vigyél a picurinak a sieléshez.Sikerült már kiokoskodnod valamit?Gondolom már nagyon várjátok!KépMennyi időre is mentek?

Györesz!
Én is úgy tervezem,hogy már 6 hós kora előtt elkezdem kicsit kínálgatni Patrikot.
Hát,Norbika tényleg nem sok időt hagy unatkozni!Kép
Nem tudom mi van,de Patrikon mintha most törne ki igazán a hasfájósság:elkezd szopizni,egy idő múlva tekereg,pukizik,nyög és már a cicit is kiköpi.Nagy sírás és utána telerakja a pelust,de a cicit már nem fogadja el.

Dino!
Látom Nálatok is hasonló a sorrend,mint nálunk:betegségek Kép,majd fogak.Kép
Sebaj,tényleg örülök,hogy Ti is jobban vagytok és majd csak kibújnak azok a fogacskák!
Raul minden nyavalyát elkap az oviban,de szeret járni,meg most már suli előtt kötelező is.
Tényleg,most sokszor mást propagálnak a védőnők-dokik,mint 5 éve.
Nálunk is bajos a bal cici,de a becsapós-pozízió nem jött be.KépRemélem Anikón segít!Kép

Sys!
Ügyes a kisfiad,irigy is vagyok a hosszú alvásért!Kép
Patrik újabban óránként ébreszt.

Játszóháznak egyszerűen nem tudom elküldeni a mailt,mindig hibaüzenet jön vissza.Kép

Megyek,egyedül vagyok Velük.

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Annyira fáradt vagyok! Ne kérdezzétek, hogy mitől, csak vannak napok amikor nagyon szét vagyok cssúszva és rettentően fáj a hátam!!! Holnap már biztos jobb lesz! Ma megpróbálok korán lefeküdni!

Márti!
Apu olyan fél 2, háromnegyed 2 körül megy dolgozni, de nem baj, ha egy kicsit előbb tudtok jönni, azért nem harap apukám, csak én jobban szeretem, ha egyedül vagyok amikor jönnek hozzánk! Már nagyon várlak Titeket!!!!!!
Én azért nem szeretném, ha Norbi teljesen elszakadna az apjától, mert azért alapjába nem rossz ember és mégiscsak Ő Norbi apukája! Talán mikor egy kicsit nagyobb lesz Norbi, akkor jobban tud vele foglalkozni! Nem tudom! Amikor jön akkor megfogja, dumál hozzá, nevetteti, szóval elvannak, csak az a baj, hogy általában hétköznap jön meló után, olyan 6-ra ér ide és ugye akkor már nemsokára fürdetés, utána szopi és alvás, tehát nem sok ideje marad a gyerekre és ráadásul ilyenkor Norbi már kicsit nyűgösködik, de hát Ő tudja! Most ad havonta 15-20ezret, de ajándékot nem nagyon hoz még pluszba. Amikor szóvátettem akkor azt mondta, hogy Ő nem tud egy ekkor gyerkőcnek mit venni, majd ha nagyobb lesz! Szóval minden majd ha nagyobb lesz! Igazából én már ezen nem görcsölök, Ő tudja, hogy mi jó neki, Ő nem tudja, hogy mit veszít! Elvagyunk így! Már nem bánkódok! Néha hiányzik a társ, de nagyon néha, mert hát az én kis szerelmem kitölti az életemet! Ha tudtam volna előre, hogy így lesz, akkor is beválaltam volna! Egy pillanatig nem bánok semmit!!!!!

Kata!
Sajnos ez a hasfájás egy ilyen! Norbi még 3 hónapos kora után is kínlódott a hasfájással, néha még most is tekeri magát, csak már nem annyira fájdalmasan! Egyszer biztos mindent kinőnek!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok!!

Tegnap este Gigi is felébredt a hasára annyira tekergett neki, apa kicsit megtornáztatta sok sok galambot elröptetett utána persze esze ágában sem volt aludni, hagytuk és cici és minden nélkül egyszercsak elaludt addig meg dumált a félhomályban. Olyan édi volt, és ilyenkor úgy tud sóhajtozni, hogy dumálok dumálok de a kutya sem figyel rám hmmmm, vagy a kutya mégis hisz tele velük a fal blalalal

Györesz
apára azért mondtam, hogy később ha elszakad, mert sajnos ez elég gyakori dolog, bár ne legyen nálatok így. Hát némelyik pasi tényleg béna a vásárlásban. Mert ugye ha nem is minden alkalommal de pl hófordulókor 1 csörgő vagy rágóka milyen ari lenne tőle, persze Norbika nem fogná fül, hogy tőle van, de mondhatnád neki nézdd ezt a csörgőt apa hozta milyen szép.
Hátfájás sajnos ez a szoptatással jár, tőlem is mindenki azt kérdezi nem fáj-e még a hátam? Szerencse ( most), hogy elég kicsi melleim vannak, így egyenlőre nem megterhelő a dolog.
Próbálj minnél kényelmesebb pózban szoptatni és egész nap próbáld helyesen tartani magad és sűrűn feküdj a hátadra.

Kata
síelés dolog nem nagyon jutottam még előre benne, szerdán jön a doki néni, talán ő tud segíteni benne. Ha megyünk akkor 1 hétre, fogunk.
Remélem Patriknál hamar elmúlik ez a görcsölgetés. Nálunk talán a szopis tea volt jó rá, igaz puki volt sok tőle de nem tekergett hozzá.

Puszi mindenkinek
Márti
márti05

Sziasztok!

Márti!
Mostmár tényleg nagyon kiváncsi vagyok erre a kis dumagépre!Kép Melyik nap jöttök? Vagy még nem tudod?
Norbi még mindig szörcsög, de mostmár három hete, nem hiszem, hogy ez fertőző lenne, mert nem igazán taknyos, inkább csak fikuszos, valószinűleg tényleg az orrmandulája lehet megnagyobbodva, úgyhogy szerintem nyugodtan jöhettek!
Én is mondtam már egy párszor Norbi apjának, hogy nem igaz, hogy soha nincsa úgy vele, hogy veszek valami kis apróságot a fiamnak! De mindig csak azt mondja, hogy majd ha nagyobb lesz! Majd meglátjuk! Igazából meg sosem fogunk elszakadni (szerintem), mert azt a szülei nem hagynák!
Tudom, hogy a hátfájás a szoptatástól van, de néha nagyon rossz! Apukám vagy anyukám olyan arik, Ők szoktak maszírozni!

Rájöttem miért nem akar forogni az én kicsi fiam! Mert mindig mindent a kezébe adok! Na most leterítettem neki egy pokrócot ide mellém, körülötte sok színes játék, amit bizony magának kell megkaparintania! Persze azért nem vagyok olyan szigorú, egy játékot mindig adok neki, de ha mást szeretne ahhoz hagyom, hogy kicsit dolgozzon! Nyújtózkodik is rendesen! Bár most úgy látom egyik játék sem izgatja, azt hiszem álmos!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Lányok!!!!! Hol vagytok??????

Norbi alszik, bár mindjárt letellik a fél óra!Kép
Úgy tűnik ma nem lesz séta, elég ramaty az idő! Mostmár tényleg jöhetne a tavasz, hisz mindjárt március!
Holnap elmegyek leméretni a lurkót, mert már 3 hete nem voltam tanácsadáson! Nagyon kiváncsi vagyok, hogy mennyit hízott, mert olyan mintha mindig éhes lenne!
Na majd még benézek, hátha idetalál valaki!

Puszi mindenkinek
Györesz

Kép
Kép
györesz

Sziasztok lányok!

Tudom, megint régen jelentkeztem, de én már csak ilyen vagyok!

Mi egészen jól vagyunk, bár Szonjának elég csúnyán be van gyulladva a szeme, ezért állandóan kamillával mosogatom és kaptunk szemcseppet is. Nem kell mondjam, milyen közelharcot kell vívja a kiscsajjal mire bele tudok valamit erőszakolni a szemébe!
Én már néha kezdek bedilózni. Megőrülök, hogy nem tudunk kimenni. Folyton fúj a szél, vagy esik a hó. Arról nem is beszélve, hogy lefagy a fülem olyan hideg van. Állítólag március elejéig ilyen idő lesz! A következő gyereket márciusra fogom időzíteni. Komolyan nem lenne semmi bajom, ha tudnék egy kicsit menni.

Szonjánál még mindíg nincs rendszer. Kedve szerint szopizik, bár most már próbálom a 3 óránkénti evés felé terelgetni.
A nappalok elég mozgalmasak, mert napközben nem nagyon hajlandó aludni csak délután, de este 9-től reggel hatig egyhuzamban alszik már. Ez egy hete van és nagyon jó!!!!!!!!!
Persze reggelre mindenem tiszta tej és a cicijeim majd szétdurrannak, de akkor jön a szopi és a fejés!
Két hét múlva megyünk síelni és már nagyon várom, bár egy kicsit tartok tőle, hogy a kisasszony hogy fog viselkedni idegen helyen.

Györesz!
Hogy állsz a Norbi update diétával? Ezt tényleg lehet szoptatás mellett is csinálni? Elég jól hangzik, én is megnéztem a listát a neten, hogy melyik étel 1-es, 2-es vagy 3-as. Anyukám ezzel a módszerrel fogyott 25 kg-t fél év alatt és azóta is nagyon szépen tartja a súlyát!

Dia!
Még régebben kérdezted, hogy voltunk-e ortopédián. Mi csipőszűrésen voltunk 6 hetesen, azóta semmin és a szurin 2 hónaposan!
Van egy jó szállás címünk Rómában. Az a neve, hogy Magyar Ház és apácák működtetik. Állítólag szép és jó árban is van! Ha érdekel megadom a címet!

Na puszi mindenkinek!

Barbara
babar

Sziasztok!

Szia Barbi!
Hát tényleg szörnyű ez az idő! Már nagyon jó lenne, ha jönne a tavasz! Akkor egész nap kint leszek, majd mindig kitalálok magunknak valami programot és nem fogunk bent a lakásba sínylődni, mert ez így naaaaaaaaaaagyon rossz!
Régen Norbi is olyan szépen evett 3 óránként, majd 4 óránként, de ez már a múlt! Komolyan minél idősebb lesz annál jobban felborul a megszokott kis rendszer! Régen Ő is átaludta az éjszakát, de manapság már ez is csak álom! Mindegy nem panaszkodok, mert jól bírom! Reméljük neked sikerülni fog!
Mégcsak kb. másfél hete csinálom a Norbi update-t, azóta nem álltam mérlegre. Csak egy kis bibi van, hogy nem tornázok mellette rendszeresen ahogy kéne, de igyekezni fogok! A tejem egyáltalán nem csökkent, hiszen mindent lehet enni, csak nem mindegy mikor! Van egy fogyókúrás topik itt a babaneten és ott is vannak lányok akik ezzel a módszerrel fogytak. Van két lány akik még szoptatnak, az egyik 7, a másik 11 kilót fogyott már! Hát én is kiváncsi leszek!

Puszi
Györesz

Kép
Kép
györesz

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?