Jóreggelt!
Vagyis most már napot mindenkinek, nem? Mert most már senki nem későnkelő
Egyedül vagyunk itthon, Réka a kiságyában, először alszik ott bármennyit is, ugyanis úgy ítéltem meg, hogy ma már elég jól vagyok ahhoz, hogy felugráljak hozzá, ha sirogat. Először mikor beletettem, nyűgizett, de aztán űgy tettem bele, ahogy itt tároltam magam mellett az ágyon, belecsavarva abba a takaróba, ami mára kórházban is velünk volt, és most békésen szundizik. Olyan fél óra múlva lesz esedékes a kajcsi... Köszönjük a bókokat
Szeretném én is viszonozni, de Petra kukkolós képén meg Hana dézsásán, meg csudaszéphangán kívül most nem is jut eszembe hirtelen, hogy milyen képeket láttam, ezek eléggé megfogtak
, merthogy ugye tegnap írtam utoljára, és igaz, hogy olvasok mindig mindent, de olyan szaggatottan vannak a dolgok. Mindig van valami. Egy telefon, vagy anyukám jön, vagy messenger, vagy Réka... Szóval minden kimegy a fejemből folyton. Talán lassan azért belerázódok majd, és újjászületik az agyam
Réka még mindig tündérkislány, és asszem én is megszavazom neki a biciklit. Pocakfájás nálunk is van, szoktam hallani, ahogy bugyborékolnak a kis belei, és szörnyen sajnálom szegényt, mikor erőlködik, de nem tudok neki segíteni. Próbálom masszírozgatni, de akkor is sír. Viszont ha már jön a kaki vagy a puki, akkor előtte nem szokott sírni, akkor már mindig nyugodt, nézeget, aztán trotty. Szerencsére azért nem sok idő ez a nyűgi, csak úgy fáj az én anyai szívemnek a sírása, főleg, hogy írtam, hogy olyan bocsánatkérően tud sírni...
Viszont a tegnapi fürdinél nagyon jók voltunk, alig sírt, előtte olajoztam, amit szörnyen élvezett, meg a meztelenkedést is (nagyon száraz a bőre, ezt anyjától örökölhette), de az öltözést végigüvöltötte, vigasztalhatatlanul, előtte meg fordítva volt... Na, mindegy, napról napra jobb lesz...
Aura, Réka sem szeret büfizni, emelgeti a fejét, és veri a vállamba. Itt úgy telezabálta magát, hogy már nem tudta:
Tegnap este óta lógatom a mellkasomon, ezt szereti... Érdekes. De azt vettem észre, ez a nyújtott állapot a pocakjának is jó. Ja, és még azt is imádja, hogy jól meghimbálom. Ettől mindig elfelejt sírni, és kinyitja a szemét
De nem merem túl gyakran alkalmazni, hogy nehogy megszokja, csak végszükségre tartogatom...
(közben eltelt a fél óra, és még nem hallottam mukkot, de lehet, hogy lesz mindjárt, én meg még gondoltam, reagálok néhany dologra, de mondjuk már úgysem emlékszem, mire is akartam...)
Még nem textilpelusozok, meg még nem is tervezem nagyon, majd ha nagyobb lesz picit. 2 hónapos, ilyesmi. Pláne, hogy így sem szereti a tisztábatevést.
Tika, képzeld, hogy még mindig nincs konyhabútor készen... Szóval nyertél
De azért funkcionálisan használható a konyha, meg minden, de majd kitudja, mikor lesz meg. Talán egy hónap... De nem érdekel már
úgyse fogok főzni még egy darabig. vagy mégis, majd meglátom.
Még mindig egy hang sem... Hmm.. Pedig mindig aggódni szoktam, hogy vajon eleget eszik-e, mert lerendezi a dolgokat max 15 percben. De végülis alszik, nem sír, minden szívásra kortyol... Nem merem mérni, mert tudom, hogy parázós lennék. Majd este, hogy gyarapodott-e, mióta hazajöttünk.
Bendegúz, ment emil a yahoos cuccal, remélem segít. És én is tervezem a babaúszást, egyenlőre majd itt az Almássy téren, aztán ha lesz autónk, akkor akárhova is mehetünk, de nem tömegközlekednék vele majd órákat, asszem. Annyi jót hallottam már róla, hogy nem hagynám ki semmiképpen, remélem lesz majd rá keret akkor is, ha aktuális lesz.
Eszter, neked tb-kifizető hely a munkahelyed, nem? Akkor miket kell neked intézni személyesen? Én azt hittem, mindent intéznek nekem. Tegnap felhívtam a személyügyist, és mondtam, hogy mizu van a családi pótlékkal, mondta, hogy akkor küld igénylő papírt... De most megzavarodtam. Nem maradnék le nagyon semmi pénzről
Verkocsika, nagynagy gratula nektek, szép kövér csemetéd van
mármint így adatok alapján
Tényleg lassan elfogy mindenki... Vagyis megduplázódik
Márti, neked hajráhajráhajrá! Annyira szeretném, ha segítene végre valami rajtatok!!! Mondjuk az is valami, hogy legalább éjjel nyugi van.
Na, megjött a riasztás, negyed órás késéssel. Talán még jövök ma
Pusz,
Kikocs meg Réka, aki minnyá jól betejezik