P i p a c s v i r á g, hogyhogy nincs esélyetek se az összeköltözésre? A párod nem akar? Nem szép tőle! Egyedül nevelni egy kisgyereket nem semmi! Ja, most olvasom, hogy a párod nagy rakáson él.
Szóval akkor akart mindent, csak még nem tudtok összecuccolni? Hát, ha kerestek annyit, akkor albécibe is mehettek, nem? Nagyon sok ismerősöm szült albérletbe, persze jó drága, de akkor is jobb, mint egyedül nevelni a kőcöt!!!
P g s u s k a! Nem irigyellek, nekem nincs kedvem intézni az esküvőt, úgyhogy lehet, hogy lány maradok, azt megszülöm lyányfejjel a gyermekem
R o k i c a, sajnálom, hogy hánytál, de most olvastam egy könyvben, hogy az első trimeszter a 13. hétig tart, úgyhogy fel a fejjel
. Egyébiránt nekem mostanában tök hányhatnékom van, pedig 14 hetes elmúltam már! Nekem sincs amúgy kedvem semmi mást csinálni, mint olvasgatni a Babanetet!! Egyformák vagyunk! Te! Mondd el légyszi, hogy mi az a pszichoterapeuta tanfolyás, mert engem nagyon érdekel! Esetleg mélben is megírhatod, ha itt hosszú. Címem a profilban, előre is köszi!
Nekem is nehezebben megy rávennem magam bárminemű tanulásra, vagy melóra, ne félj!
H A S F E S Z Ü L É S: érdekeset figyeltem meg. Reggel nem szorít úgy a kabát, mint este, hazafelé a buszon. Nem nagyon értem a dolgot, de zavar kissé.
C i r m i k é m! "reggeli: lekváros kenyér, délelőtt: gyümölcskenyér, ebéd: krumplifőzelék, uzsi: kifőtt tészta ketchuppal, vacsi: Mc-i saláta, nugets, shake" --> igazán szép menü
. Ha jól megnézed, csupán szénhidrátok vannak benne. Tessék enni fehérjét, tehát húst, tejet, halat, gombát, ne ilyen marhaságot, mint a kifőtt tészta ketchuppal.
Inkább tegyél rá virslikarikát meg tejfölt, vagy sajtot.
J u c c, úgy látom, hogy itt az átlag 30 éves kor. (ne verjetek meg, ha nem így van) én mindaddig 30-nak tartom magam, amíg be nem töltöm a 31-et, és addig még bőven van idő!!
N y ú l n é, el ne hidd a halat! Inkább mint egy óriásfejbébi
Mikor mentem UH-ra, a barátnőm volt velem éppen, és meg is jegyezte (beszólt!), hogy milyen nagy a feje!
Az 1500 kcal bevitel megfelel egy enyhe fogyókúrának. Az ülőmunkát végzők kcal szükséglete 2000 körül van, max. 2300 kcal/nap. A terhesség alatt a többi meghagyásával a fehérje bevitelt növelni kell, aminek grammja 4,6 kcal, tehát szerintem legrosszabb esetben is 2500 kcal/nap az ajánlott adag. Ja, látom, hogy javítottál! Na azért!
én 1500-zal kb. havi 1-2 kilót fogyok, de ki is lehet számolni, mert asszem minden megzabálatlan kcal X gramm fogyást eredményez.
A n i k ó! Szerintem se eszel sokat. Mellesleg úgy hallottam, hogy terhesség idején hanyagolni kell a penészes sajtokat, pedig én is imádom, néha azért bekapok egy-két falat Pálpusztait. Te jó ég, Frországban de bazi jó sajtok vannak!!!!!
Ja, és az jutott eszembe, hogy á l m o m b a n tök sokat zabálok!!
Tortákat, sütiket, csokikat, meg gyümölcsökat, aztán a legjobb, hogy most ezeket nem is kívánom, már ami az édes sütiket illeti! Tegnap kínáltak csokival, de csak egy kockát tudtam legyűrni, az se esett jól.
P e n n a! Nekem is adott a doki cukordiétát, de azt mondta, hogy ne próbálkozzam 180 grammossal, hanem 220 grammossal, mert nem vagyok cukros. Úgyhogy sztem te is nyugisan egyél 200 grammot legalább!
T m a r i e! A 2004-es jövedelmed számít majd bele, és csak az, ami után fizettek egészségügyi hozzájárulást.
K ó b o r, iszonyat jót röhögtem azon, amit leírtál. Két egész kenyér. Először aszittem, hogy tényleg megettél két EGÉSZ KENYERET
. Jó neked, hogy piszkafa vagy!
Na lekopok, mert jó sokat írtam, mindenkinek válaszoltam.
Ancsipancsi
14+1