Új privát üzeneted érkezett!

@cseniko:

Ne kesergj! Gondolj az esküvőre! Ès arra, hogy időben neki kezdtetek a projektnek, sìnen van a dolog! Ha visszapörgethetnèm, èn is hamarabb rààlltam volna, ehelyett mèg a nàszúton is vigyàztunk, mert csak 1 hete szedtem a vitaminokat.. èn hülye az időt vesztegettem.. :(
Mikor lesz a nagy nap? :))
adele666

Cseniko:Ne búsulj sokáig, jön a következő lehetőség!
Azt tudom mondani mint Adelee, gondolj az esküvőre!

@adele666: Hát ha visszamehetnék én se használnék fogamzásgátlót, és hamarabb nekikezdenénk.
De mostmár ez van, nem lehet rajta változtatni, haladnunk kell előra ahogy tudunk!

Elég rosszul jött ki a mai reggel, 2 körül aludtunk el felkeltem fél 7 kor akkor mértem egy 36,2 hőt, aztán visszafeküdtem 11kor keltem akkor 36,6-ot mértem.
Szerintem kihagyom a mai napot a hőgörbéből.
Nem éreztem még a tüszőrepedést, mostmár azért aggódok hogy megtörtént-e...
Aki kapott ilyen szurit azt mondta hogy baromira szúrt neki, én meg nem érzek semmit 
Remélem azért nem buktuk be, remélem csak éjjel málmomba repedt meg és nem éreztem!

15.cn

Lilypie First Birthday tickers
krystin
Budapest XXI. kerület

@kiscsillag201:

csodaszép baba, szívből gratulálok :)

@cseniko
nem keseredünk el, gondolj tényleg a  lagzira, csodaszép élmény lesz :)

@krystin:

ne aggódj, tuti nem késtetek le semmiről :)

Lilypie Pregnancy tickers
dinyus

Kiscsillag: Nagyon gratulálok én is, szép vasgyúró :) biztos minden rendben lesz.
Krystin: én régóta azt a tanácsot kapom, hogy ne figyeljem annyira a jeleket, mert a gyógyszerek vitaminok nem mindig ugyanazokat a tüneteket adják, mint nélkülük. Nekem pl a Femibion szedése alatt amíg nem lett baba, nem voltak menstruációs görcseim, pedig én két napig fetrengtem korábban a fájdalomtól, éscez csak vitamin volt.
Cseniko: nem hiszem, hogy baj lenne, csak közel van az esküvő, és ez izgalmakkal jár, ami picit felborítja a hormonokat, ez elég gyakori.
Én ma megint megjártam a klinikát, mert erősödtek a fájásaim, de már 9 mm-es és egyértelműen dobog a szíve, végre láttam ilyet :)
anniel

@anniel:
Jajj de jó! Örülök!! Igazàn megèrdemled!! :oops: <3
adele666

@anniel: Gratulálok! Ugye hogy minden rendben megy? :)

Én közben imádkozok hogy megrepedt de nem éreztem vagy valami, remélem nem volt hatástalan a szuri.
Bár a szuri elött pár percel még elhasználtam egy ovutesztet ami full pozi lett( az elöző napi meg negatív volt), de utána már nem lehetett.
Azèrt tettünk az ügy érdekében, tegnapelött délben, tegnap meg éjjel is együtt voltunk.Sajnos a ma este kiesik mert vendégségbe vagyunk, ráadásul olyan helyen ahol nincs szobaajtó hanem boltív van :-D
Úgyhogy majd még holnap este lesz esélyünk összebújásra, bár az már tuti késő.
Elvileg a szuritól 14-15. Nap lehet tesztelni, mert addigra ürül ki.

16.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

Sziasztok! 

Olyan furi a cikluslom. Eleve tök későn volt ovuf fájdalmam, de ha ez nem lenne elég, akkor az van, hogy a hőm előbb leesett és aztán megemelkedett, mint ahogy az ovufájdalom jelentkezett volna. Most akkor mi van? 

Egészen biztos, hogy ovus fájdalom volt, nem tévesztem össze semmivel, jobb oldalon kezdődött egyik este, aztán másnap sokkal erősebb volt. Ez utóbbi napon reggel és este is együtt voltunk a férjemmel.

Itt a hőgörbém:

13-án a 24. ciklusnapon kezdődött az ovufájdalom, aznap nem voltunk együtt, de másnap reggel már igen, és este is, ekkor már jobban is fájt a petefészkemnél. És ez a fájdalom lassan napról-napra enyhült, míg kb. 3 nap múlva elmúlt. De hogy lehet, hogy a hőm már 36,9-en volt mikor az első petefészek szúrások megjelentek. 

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/b ... 24000_.png

szerintetek? hol járok most? ma reggeli tesztem negatív.

caroline4

@caroline4:

én a hőgörbékben nem vagyok otthon, ellenben az én ciklusom is nagyon furcsa....
Ma csináltam egy ovu tesztet, mert tegnap olyan furin fájt a mellem.....
a 10. napon vagyok....
szerintetek ez????? mindenkinek felborult minden? :)

dinyus

@caroline4: Sajnos segíteni nem tudok, de gonmdolj arra hogy mindig van egy-két ciklus ami teljesen fura!
Ti megtettetek mindent,aztán majd kiderül hogy mi lesz a vége!

@dinyus:Hát ez szép pozi lett!Akkor valószínüleg holnap lesz az ovu bár nekem volt hogy 2 napig pozitív volt.
Van valami újdonság ami bekavarhatott?
Amúgy milyen hosszú a ciklusod?

19.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

@krystin:

Nem, semmi "újdonság", amúgy tökéletesen 28 naposak a ciklusaim, középidős ovuval :O
VISZONT, ha most ez ovu, akkor a teszt a nem vár előtt is ennyivel előbb kimutatja?
éreztem, hogy fáj a cicim, meg folyásom van, mondtam is a férjemnek, hogy figyu már, most van valami....
ma kiváncsiságból ellőttem egyet, és ez lett az eredménye :)
TEgnap együtt is voltunk, sztem ma is megpróbálkozom a csábítással XD

dinyus

@dinyus:

Nekem anno a lányom a 11. ciklusnapon fogant. Szóval simán lehetséges, hogy most van ovud. 

Nekem ha minden igaz, ebben a ciklusban a 24. ciklusnapra tolódott ki. A fiam a 21. ciklusnapon fogant. Nem újdonság, hogy késői ovum van, de lehet nem voltunk most jókor együtt. Mivel lazán akartam kezelni a dolgot, nem erőltettem, ha fáradtak voltunk. Az ovutesztem meg idő előtt elfogyott. Sebaj.

Ma reggeli tesztem is negatív. A hőm csökkeni látszik. Hogy mi lesz ebből még fogalmam nincs, de tünetem nem sok van. A melleim érzékenyek fogásra, de ennyi. 

Azt hogy ennyire kitolódott az ovum, betudom annak, hogy éppen a ciklus 12-15 napjain voltunk nyaralni, pedig ebben az időben vártam az ovut. Hát bekavarhatott a hosszú utazás, a szokatlan hely, a hűs vízben lubickolás és a sok napozás. 

caroline4

@caroline4:

köszi a választ :)
igen, lehet, hogy Neked is bekavart a "kikapcsolódás".

Pont azon gondolkodtam, hogy a múlt hónapban a 14. nap körül volt ovum, ellenben nem volt folyás....

Szerintetek egyébként ez hogy van?
Van peteérés, de nincs ovu/tüsző repedés?

dinyus

@caroline4: Bármi lehet szerintem ez az egész ciklusosdi csak részben magyarázható meg a nagyrészéről csak elmélkedünk.

Dinyus: Van olyan hogy nem lesz tüszőrepedés, ennek az elkerülésére kaptam az injekciót a dokimtól.
Azt tudom mondani kint carolinenak hogy csak egy részét tudhatjuk, valószínüleg más a hormonszint a ciklusokban de mivel ez nincs pontosan nyomonkövetve így nehéz.

Nekem most krémes nyákom van, szépen emelkedik a hőm is, kiváncsi leszek mi lesz a végkimenetel!

20.cn

krystin
Budapest XXI. kerület

Csajok, a tegnap esti ovu teszt :O

Sajnos tegnap nem sikerült együtt lenni, kidőltem a fáradtságtól, de ma mindneképp csábítok, remélem, még nem késő :O
Amúgy, vasráanp és hétfőn is együtt voltunk, remélem, nem késünk le ma :(

dinyus

@dinyus:

szerintem dinyus a dávid tesztek nagyon érzékenyek. Intenzív csíkokat mutatnak. Könnyen pozinak hiszed, mikor lesz egy még annál is erősebb teszted másnap. Ez van nálad is. Szerintem semmiről nem késtetek le. Úgy gondolom épp ma vagy holnap a legideálisabb. Szorítok. 

caroline4

Nekem úgy néz ki megjön. Ma reggel tovább csökkent a hőm. És tegnap este már rózsaszint töröltem. Ma reggel már egész sok sötétbarna van. Remélem megjön ma délutánra rendesen és akkor elmondhatom, hogy az inozitol megszüntette a napokig tartó pecsételgetésemet. A múlt ciklusban kezdtem az inozitolt és akkor csak egy napig tartott a pecsételés 4 nap helyett. Remélem most is így lesz.

Eléggé elkenődtem, hogy megjön. Ma délután elmegyek egy dokihoz (nem ahhoz, akinél voltam, de ez is sztk-s) hátha meg uh-oz és lát valamit. 

Majd jelentkezem. 

caroline4

@krystin:

hőgörbét vezetsz?

caroline4

@dinyus:

nem tudom, hogy ez a folyás-petérés dolog hogy van. De tény, hogy nekem ebben a ciklusban egyáltalán nem jelentkezett a tojásfehérjés nyák. Szerintem ha volt is ovu, az nem nem tudott megrepedni, szeretném, ha meguh-ozna a doki és mondana valamit. Azt olvastam, hogy ha volt tüszőrepedés látnia kell azon az oldalon visszamaradt sárgatestet.

caroline4

@caroline4:

köszi a drukkot és az infót.

Ha meg is jön Neked, nézd tényleg a jó oldalát, hogy a pecsételgetést leredukálja :)
Én is rá akarok erre is kérdezni mindneképp a dokinál szept végén.

Igen, a folyásos dolgon én is gondolkodtam....
múlt hónapban "tökéletes" időben voltunk együtt, mégse lett semmi....
de nem is volt folyásom...

Viszont, amit még meg akarok kérdezni, hogy nekem rendszeresen egyik hónapban erősen megvan, a másikban meg csak barnázok.
És ez mindig így van.
Akkor nekem valójában max csak 2 havonta lehet ovum normálisan?

annyi kérdés van bennem mostmár, fel fogom írni, és szept végén rázúdítok mindent a dokira :)

dinyus

Sziasztok!

A térdemmel van valami probléma, amivel el kéne mennem dokihoz, de sanszos, hogy röntgenezés lesz a vége, mivel külső elváltozás nincs.
DE peresze, én elkezdtem egyből aggódni, hogyha tegyük fel, (mivel a tesztek szerint LH után vagyok) elkezdődik a beágyazódás, esetleg, mire eljutok dokihoz, a beágyazódás befejeződik, a röntgen (térd) van-e hatással a folyamatra?

Másik kérdés, a hétvégén elvileg megyünk a Balcsira, szintén mi a véleményetek arróll, hogy ha volt/folyamatban van a beágyazódás, akkor mondjuk a Balcsiban való pancsolás okoz-e problémát?

KÖszike a válaszokat :)

dinyus

Dinyus!

Szerintem nyugodtan fürdöhetsz a balcsiban. Én sem aggódtam emiatt. Inkább arra figyelj, hogy ha fúj a szél, vagy hűvösebb van, ne ücsörögj a parton vizes fürdőruciban. Vigyél magaddal szárazat és abban pihenj a parton. viszont ha kánikula lesz, akkor nem gond, hamar megszáradsz. A felfázás miatt és az így keletkező gyulladások miatt mondom.

AMúgy még a felszálló fertőzésektől kell óvakodni, szerintem ha a vízben nem akarsz úszni, csak sétálgatni, vagy matracozni, akkor nem kell félned ettől sem. Úszásnál viszont beáramolhat egy pici víz a hüvelybe. Ilyenkor javasolják a tampont. De nem tudom milyen tampon, vagy csak sima? 

De ha belegondolunk ha olyan könnyen fejutna a vízből a baci, akkor a balatonon élő nők februárban, márciusban, és áprilisban nem szülnének gyerekeket, vagy csak problémákkal. Ezt kétlem. 

A röntgent  már akkor sem csinálják meg, ha a terhesség lehetséges. Szóval nem fogják megcsinálni, ha mondod, hogy próbálkoztok babával és már lehet úton van. Mikor a fogam fájt, és el akart külden a doki röntgenre, akkor mikor mondtam neki, hogy lehet úton a baba, eltépte a beutalót, és a homlokára csapott, hogy még jó hogy épp időben szóltam. 

NÁlam annyi van, hogy megjött tegnap rendesen este. Úgyhogy az inozitol tényleg helyrerakta a pecsételést. Remélem, hogy ebben a ciklusban hamarabb jön a peteérés. Szedni fogok e-vitamint újra, mert az olyan jó nyákot csinált. 

2. cn

caroline4

@caroline4:

köszönöm a válaszokat.
Akkor megvárom a következő 2 hetet, ha esetleg sikerült a Babó, akkor ez a térd dolog tolódik, ha meg nem, akkor gyorsan a következő PE előtt elmegyek megröntgeneztetni :)

Nagyon jó hír, hogy megjött rendesen!!!!
Tényleg csoda dolog akkor ez az inozitol :):):):):)

dinyus

@dinyus:

igen, így hogy tegnap du már erősen görcsöltem és este megjött, nem is mentem el a dokihoz. Lemondtam az időpontot. 

viszont a korábban a meddőségibe kapott beutalóval kértem időpontot és oda jövőhéten szerdán megyek. A hölgy azt mondta telefonba, hogy egész napos elfoglaltság, mert nem tudni mikor kerül rám a sor. Csak napra tud időpontot adni, órára nem. Remélem addigra a mensim is elmúlik.

caroline4

@caroline4:

húha... mindenképp számolj majd be róla, hogy egyáltalán ott mit csinálnak, meg mit mondanak...

dinyus

@dinyus:

persze hogy beszámolok. 

Lányok kicsit élesszük újjá a topicot! mit szóltok? aki dugiban olvassa írjon pár biztító szót, vagy egy-egy jó cikket vitaminokról erről arról, hogy ne döglődjön a topic. 

Újak!

Gyertek ide! nem baj, ha nem tavaly ősztől próbálkoztok! Gyertek ide, mert nagyon kellenének a próbálkozás reményteli időszakában olyan együttérző hozzászólások és ötletek, amiket ilyen módon kaphatunk meg. 

caroline4

Sziasztok lányok! Én is visszatértem, tegnap jöttünk haza, kicsit kirándultunk. Ahogy vártam, meg is jött 23-án,végre elkezdődött az első próbálkozós ciklusom. :-D meg jövő hét elején begyűjtöm a hematológiai eredményeket, aztán már tényleg minden meglesz.

3.cn

sjucus13

@sjucus13:

akkor teljesen együtt haladunk, mert én is a 3. ciklusnapon járok. 

Izgi, hogy mikor lesz most ovum. Az elmúlt hónapokban volt már a 12. napon és a 24.-en is. Remélem nem kell rá sokat várnom.

ovutesztelsz ebben a ciklusban? Én berendeltem megint a netről 30 db ovutesztet és 30 db terhességit. :) De nagyon remélem, hogy ez volt az utolsó tesztrendelésem és nem fog kellenni több, mert sikerül. 

caroline4

e vitaminból ki mennyit szed? És meddig?

caroline4

Hallottatok már erről a termékről? Egy síkosító, ami a tojcsisnyákhoz hasonlóan kedvez a spermáknak? 

Kifejezetten megtermékenyítést segítő gél! 

https://fastest.hu/Pre-seed-megtermeken ... im-sikosit

caroline4

Sziasztok!

Viasszatértem egy gondolat erejéig (de most nem is ez a lényeg). Épp látom az e-vitaminon megy az agyalás. Ezt most találtam, remélem, hasznos lesz:

http://www.babanet.hu/gyermekvallalas/e ... e-vitamin/

Boldog babavárást és sok pozi tesztet nektek! 

ui.: Néha a jóból is megárt a sok, ne vigyétek túlzásba a sok kísérletezést, mert lehet,a végén az fog megártani :)

Szép napot!

bsophiana

Bejelentkezem èn is. :) Sajnos semmi izgi velem, csak a fura ciklusosak tàboràt tudom gyarapìtani! :( 17. napig tudtam ovu tesztelni, mert sajnos elfogyott.. gyanìtom következő nap v utàna lehetett pozitìv ha az volt egyàltalàn, mert az utolsó ellőttin szinte egyforma erőssègű volt a 2 csìk. Az ovus nyàk sem volt olyan erőteljes, csak ugye ezt a próbàlkozós napokban igen nehèz megjósolni. :oops: Legalàbbis èn igy vagyok vele. Következő hónapra a vitamintervem az az E vitamin plus folsav ès semmi màs.
Sztori.Folsav: èn kezdetben nem vettem èszre nagyobb ètvàgyat a Femibiontól, viszont mostanra biztossà vàlt, hogy ez dobott a súlyomon ennyit.. :( nem is a b6, hanem àllìtólag a folsav hìzlal=ètvàgyat csinàl èn nem tudom, de tavaly szeptemberben amikor neki lendültünk a dolgoknak 48 kg voltam, most meg 53, mint még èletemben soha.. Az aloe veràs termèszetdokink mondta, hogy èrdemes a folsavat az aloe termékcsalàdból beszerezni, mert attól nem "folynak szèt" a kismamàk. Hogy nem a pènz vezèrelte ebben a kijelentèsben onnan tudom, hogy ezt a menye kapcsàn mesèlte Anyànak, rólam nem is tud a faszi, hogy akarok szedni stb.. plusz a fia az egyik legjobb nődoki a vàrosban. A legjobbat akartàk a csajnak, tènyleg csinos volt vègog. Én lehet megpróbàlkozom ezzel. Az allergiàmat 2 kancsó aloe teljesen kilőtte ebben a szezonban pl..
Csak egy èrdekessèg.. :)
adele666

@caroline4:
Ez jól hangzik, mèg nem is hallottam róla! Hmm
adele666

@bsophiana:
Uhh.. na ennyi elèg is volt a kèpzeletbeli receptem szèttèpèsèhez!!! :shock: :shock: :-o :-o
Köszi!
adele666

Sziasztok!
Folyamatosan olvassák benneteket, és drukkolok nagyon!!! Én tegnap voltam a dominál 7 hét 5 nap 14,8 mm és könnyfakasztó volt szívhangot hallani. A férjem is fel volt villanxozva, pedigvő még mosolyogni is ritkán szokott, nem egy érzelemkimutatós :)
Mindenkinek kitartást!! Tényleg nagyon drukkolok nektek!
anniel

@anniel:

gratulálok a kis szívdobogáshoz! Jó egészséget, köszi, hogy írtál. 

Lehet már kérdeztem, de te mit szedtél mikor sikerült?

caroline4

@adele666:

és ez az aloe-s milyen néven fut, metr a honlapon nem találok sima, egyszerű folsavat, csak kombi vitamint.

dinyus

@dinyus:
Nem tudom sajnos mèg èn sem! :/ De próbàlom kiderìteni, ès majd megìrom.
adele666

Caroline
Femibiont szedtem, és mellé még 500 v. 1000 mg-os c-vitamint. Femibiont nekem azért volt fontos, mert folsav felszívódással kisebb probléma derült ki a vizsgálatokkor és ebben van aktív formában.
anniel

Ja még magne b6-ot, mert magnézium nincs a femibionban. Most azt le kellett cserélnem az erős zúzódások miatt
anniel

Én femibiont szedek az elsö hetektöl kezdve. És lassan a 8.hónapban leszek, és kb 5 kilot híztam. Szerintem hülyeség, hogy a femobion hízlal. Ja,és tökeletes a vérképem mellette. Én továbbra is az inofolicot ajánlom mindenkinek, ako babát szeretne. Nekem két hónap napi két tasak és meglett az eredménye. Hajrá csajok, mindenkinek drukk.

Kép
szakerto

Nekem a sikeres honapban egyaltalan nem volt ovus nyakom,vagyis volt valami de nem az az igazi tankonyvi mint az elotte levo honapokban.Szoval ha igy nezzuk akkor nem kell elkeseredni nyak ugyben.Nekem a parom szedett E-vitamint a Bioextrat ha minden igaz,en arrol olvastam jokat a neten..Caroline te mikor mesz a meddosegi dokihoz?Lesznek mar rogton vizsgalatok is vagy csak beszelgetes?

mimkosz
Budapest

sjucus13

Bocsi, véletlenül elküldte... Szóval először is délelőtt amikor írtam elnéztem valamit, mert a 4.cn-on vagyok. Úgy tervezem, hogy adok magunknak egy pár hónapot,kb. 2-3-át, ovutesztek és hőmérőzés nélkül,

sjucus13

Megint elment véletlenül, és én egyébként Femibiont és szelént szedek.

sjucus13

Sziasztok!!!

2016.08.22-én 8:34 és 8:35kor megérkezett Barnabás 3120g és 52cm, Zsejke Véda 3080g és 50cm!!

Már itthon ismerkedünk!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

lolo8280
2315 Szigethalom

lolo8280
2315 Szigethalom

lolo8280
2315 Szigethalom

Sziasztok!

Én Gravidát szedek,szeretem.
Mellé 1000mg C, 200mg E és 2000NE D vitamint.
Mondtam a dokinak, nem mondta hogy ezzel bármi gond lenne.
Főleg mert így E vitaminnal 8-9 mm a méhnyálkahártyám, nem tudom nélküle mennyi lenne, főleg hogy a closti vékonyítja!

A 23. napon vagyok és úgy szúr job oldalt mint ovukor szokott...
Vajon lehet tényleg ovu?Azt tudom hogy a domináns tüszőm amire kaptam a repesztőt a bal oldalon volt.
Inofolicot iszom mint a kisangyal, napi 2-t remélem hatni fog minnél hamarabb!(vagy már hatott!)

23.cn / 8-9.dpo

krystin
Budapest XXI. kerület

Lolo8280
Nagyon gratulálok!!! Szép nagy babák!!! Büszke nagytesókk, jó dolguk lesz :)))
anniel

@lolo8280: Gratulálok!Szebbek mint gyönyörűek!
Dupla boldogság!
Remélem te is jól vagy!

krystin
Budapest XXI. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?