Zsuzsi, borzasztóan sajnálom. Remélem hamarosan jobban leszel, és Marci pedig meghálálja majd, hogy ennyit szenvedtél érte. Mikor megjöttem, és megkerestem a legutolsó táblázatot, rögtön azt néztem, hogy vajon szültél-e már, merthogy annyira vártad... Nem így gondoltam. Napról napra jobb lesz majd, a férjemről tudom, végigcsináltunk egy hasonlót, persze ő nem szült
Egyébként csak igazam lett. Jól elfogyasztottátok a könnyű szüléseket az elején... Így nekünk, februáriaknak már alig maradt...
(Katy, Bagzer, Zsuzsi, meg én se voltam egy könnyű eset)
Egyébként hűségesen elolvastam mindent úgy 10 óta folyamatosan olvasok, csak közben babázok, és akkor elfelejtek mindent, szóval gőzöm nincs, miket akartam írni, leeht, hogy csak élveztem, hogy megint olvasgathatok, és aktuális, meg minden...
Bendegúz, dolgozom a problémádon, több kevesebb sikerrel. Nem tudom, lehet, hogy valamit változtattak? De akkor is én fogok nyerni!
Marengo, te pedig írj egy emilt a profilomban levő címre, azt segítek. MÉg van egy-két napom, amíg itt lebzselhetek, aztán hazamegy anyukám.
Aura, gyorsan neked még gratulálok a csúcsfej-macskacsajszihoz
És nagyon örülök, hogy minden pont olyan lett, ahogy elképzelted. (Mégsem kell sietnem, visszaaludt)
Depiügyben, én még várom, hogy rámtörjön, egyenlőre úgy vagyok vele, hogy nem úszhatom meg, elvégre papírformaszerűen produkáltam a gondokat a terhességem alatt is
De én a boldogságtól sírtam, mikor eljöttünk a kórházból. Nagyon rendesek voltak (csecsemősökre mondjuk én se mondanék semmi jót, tlán egy kivétellel, a gyerekorvos pedig horror volt), meg biztonságban éreztem magam, meg minden, de alig vártam már, hogy itthon legyünk. És nagyon boldog is lettem tőle, hgy végre... Mondjuk lehet, hogy azért, mert én előre paráztam, hogy majd milyen lesz, és nagyon rákészültem, és még mindig várom, hogy majd elromlik, mert egyenlőre olyan szép és jó minden. Nem azért, mert pesszimista vagyok, hanem hogy ne érjen felkészületlenül, hogy lesz ez még nem így is
A babák csudaszépek, olyan jól nézni őket, és még az is, hogy idenézek magam mellé, és nekem is van egy
Minnyá keresek is egyet nektek...