Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Gyorsan olvasom az esti műszakot, aztán írok! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Reggel csináltam egy tesztet, a múltkorival ellentétben halvány csíkom sem lettKép A tegnapi akció( ja este még egy nemcsak5perceset is beszúrtunk) után már alig barnázok. Reggel 37,3 fokos voltam, kihűlni nem fogok. Épp egy hete késikKép 37. nap és semmi jele,hogy megjön.Lehet,hogy már többet nem is jön meg?KépSzomorú vagyok.

Azért nektek szép napot!

Bea, nagyon szorítok!
nolina

Nolina: tudod, hogy engem is azzal bíztattál, hogy a korai tesztelés nem jelent semmit! Most én is ezzel bíztatlak!! A magas hő biztos jelent valamit. Csaknem vagy beteg!! Én nagyon szorítok Neked is!! Akkor ha elmúlt a barnázás, az a méhszájseb miatt volt??

Proone: sajnálom, hogy ez így nem jön össze, majd még gondolkodom, hogy mit lehetne tenni..Továbbra is kitartás!!

Kép
Kép
beuka

Nicola: én pedig tudom, hogy Te nagyon szerelmes vagy!!!!!!!!!! Kép

Kép
Kép
beuka

Nem tudom, mikor tudok majd jönni, de azért írjatok nekem nyugodtan, valamikor úgyis válaszolok!!

Ja és még mindig semmi, reggel 37 volt a hőm. Viszont picit szúrdogál a hasam Kép

Kép
Kép
beuka

Eltaláltad Beuka, én nagyon is szerelmes vagyok, akárcsak a férjecském aki tegnap ugy elsózta a tarhonyát hogy ehetetlen lett!!Kép
Szerintem itt mindenki szerelmes!!Kép
nicola79

Elkezdtem olvasgatni, és ledobott a net... Kép
Ezért most nem is írok sokat, mert lehet, h el fog szállni...
Este nem tudtam jönni, mert sofőrt játszottam. Kép De látom, nem voltatok Ti sem túl aktívak! Kép
Hajni?! Lehet, h belefulladt a munkába?! Csak nem!!! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Itt vagyok, csak olvasgattam vissza Kép.

Bea, a sárgára a párom is azt mondta, hogy nem való hálóba. Túl zizegős, és nem lehet tőle rendesen pihenni Kép. Szerintem sem keltenek hideg érzést a hideg szinek. Nálunk a fürdő kék lesz, pedig ott melegnek kell lennie Kép. Anyuéknál meg lila, és az is meleg. Sőt a lilába van ugye piros, aminél melegebb nem nagyon van Kép.

Proone, nekem sajna semmi ötletem sincs, csak itt izgulok értetek. Még talán azt lehetne, hogy felvesztek normális hitelt, aztán ha már lehet kiváltjátok a közalkalmazottossal.

Nekem a tegnapi napom is elég jól ment, bár 7 óra után, mintha megállt volna az idő. A sok ülésbe megfájdult a hátam, elfáradt a kezem, szóval már szenvedtem. Ráadásul kezdek megfázni, már szürcsög a tüdőm időnként mikor veszek levegőt Kép. Nem baj, nemsokára hétvége, lehet kúrálni magam Kép

Kép

Kép
vkhajni

Tényleg, mit tudunk Anikóról. Csak én nem néztem mostanában, vagy nem is írt már vagy 100 éve???

Kép

Kép
vkhajni

Na, küldök egy táblát aztán felrakom a krumplifőzeléket Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Anikó azért nem tud jönni, mert APEH ellenőrzés van náluk. Majd ha vége jön, de sajna ma a 3. napon van, úgyhogy ő sem hozott nekünk zebrát Kép.

Én meg tényleg megyek, mert nem lesz ebéd Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Itt vagyok én is.Vérvételen voltam,ezren voltak,pedig oda mentem 1/2 8-ra.Volt előttem egy kismama 37 hétbe járt és meg indult nála a szülés.Elfolyt a magzatvíze.Tiszta izgi volt.Nagyon sok kismamát láttam,aranyosak!!!!

Hajni

Olvastam jól érezted magad,de reméltem is.Nem lehet ezzel gondod.Nagyon szép a tábla!!Remélem azért jut idő gyürögetni a lepedőt!!!????Nem szeretem a krumplifőzeléket,de nem nekem csinálod.Én krumplis tésztát főzök.

Beu

Mi ujság???Nem teszteltél???Izgulok ám érted!!!

Van valaki???
csanita

Mit főzöl ma?Nekem az uracskám tarhonyás lecsós kolbit csinált, a tarhonya kicsit sós lett de nagyon fini!!KépKép
Nálunk október óta 5-ször volt APEH ellenörzés és mindig ott kellett ülnöm és pipálnom...KépKép
A múlt héten is voltak csak akkor pasik és azok tök jó fejek voltak...
nicola79

Anita, nálunk is krumplis tészta lett volna, de közöltem, hogy most nem gyúrok tésztát Kép, így lett főzelék belőle Kép
Bocsi, de elfelejtettem, hogy milyen vérvétel volt? Mit néznek? Mikorra lesz eredmény?

Nicola, hogy neked milyen édes uracskád van Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!
Tudna Nekünk valaki ajánlani egy jó nőgyógyászt Budaörs környékén? Eddig sajnos nem sikerült találnom...Kép!

Előre is köszönöm

Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

A lepedő sajna olyan, mintha frissen vasalták volna Kép. Mire ágyba kerülök 11 óra. Szegény párom már így is összeesik a fáradtságtól Kép. De majd hétvégén KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Vicces, h mindenki a kajáról beszél! Kép
Én is már ooooooolyan éhes vagyok! Kép

Anide,
Sajnos én nem Budaörs-környéki vagyok, de lehet, h valaki tud Neked segíteni.
Valami konkrét problémád van?

Kata
kata1977
Hatvan

Igen az én uracskám mindent megtesz értem néha több házimunkát végez mint én!!KépKép
Szóval nekem is van egy angyalom, tegnap is várt a Te angyalod??
nicola79

Igen az én Angyalkám ott villog nekem minden este a kocsiból Kép.

Én már ettem bi-bi-biiiii

Kép

Kép
vkhajni

Hajni

Hormon vérvételen voltam.Jövő héten lesz eredmény.Remélem már nem lesz rá szükség.Hát,nem szabadna vasaltnak lennie a lepedőnek!!!Ejnye-bejnye!!!
Az én uracskám is tündéri.Néha én is úgy érzem többet munkálkodik itthon mint én.Úgy látom mindenkinek van egy tündéri angyalkája!!!!Milyen jó is nekünk!!!

Én se budaörsi vagyok,sajna nem tudok segíteni.Fontos lenne pont arra???
csanita

Kata!

6 hónapja "próbálkozunk" és sajnos nincs túl sok eredmény Kép. Szeretnék elmenni orvoshoz, de nem olyan régen költöztünk ide, a régi orvosom pedig a világ másik végén van, illetve a későbbiekben is jó lenne ha itt lenne a közelben.
Köszönöm az érdeklődéseteket Kép

Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Anide,
És a régi dokidnak is jelezted már ezt a problémát?
Pont most néztem, h az Andi és a Carlos Budaörsi, lehet, h Ők tudnak majd Neked segíteni, csak Ők mostanában egy kicsit hanyagolnak bennünket... Kép
Azért szorítok, h sikerüljön jó dokit találnod!

Kata
kata1977
Hatvan

Anita!A nőgyógyász küldött Téged vérvételre???
Eddig milyen vizsgálataid voltak??Szedtél Te valaha is fogitabit??
nicola79

Anita, köszi hogy leírtad. Ahogy elnézem nem csak én vagyok ilyen tyúkeszű KépKép. Kíváncsian várom az eredményt. Írd meg mindenképpen!

Kép

Kép
vkhajni

Kata, Nicola!

Egyáltalán nem voltam még ezzel a "problémával" dokinál... Most 24 éves vagyok, 16-20 éves koromig Tri-regol-t, ill. Mercilont szedtem. De 3,5 éve semmi hormonális fog. gátló.
Eléggé padlón vagyok (unk), azt hittem minden megy majd mint a karikacsapás... erre tessék Kép

Vagy nem kéne még kétségbe esnem?

Most sajna mennem kell, de este leszek ill holnap.

Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Anide, kétségbe soha nem szabad esni. Általában azt írják mindenhol, hogy egészséges pároknál 1 év a türelmi idő. Szóval még attól is messze vagytok. Nem kell megijedni, bár azt nem mondom hogy ne menj el dokihoz, de mindenképpen fel kellene vakarni magatokat a padlórol. Szerintem itt mindenki azt hitte, hogy egy-két hónap elég lesz, aztán nézd meg a táblát Kép.

Lányok, szerintem a tábla nem volt egy szerencsés ötlet. Mióta van elszaladtak a zebrák Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni

Nem vagy tyúkeszű,én is elszoktam felejteni sokszor ki mit ír!Itt nagyon toppon kell lenni.

Nicola

Igen a nőgyógyi küldött vérvételre.Minden hónapba mennem kell.Különösebb vizsgálatokat még nem csinált.Ha tavaszig nem jön a baba akkor lesz egy petevezeték átjárhatóság csinálása,apának meg nézik a kis katonáit.Remélem arra már nem kerül sor.Kezd elfogyni a türelmem.Március 20-án lesz 1 éve,hogy próbálkozunk.Szedtem fogigátlót de már a baba tervezés előtt fébehagytam 1.5 évvel.

Ti hogy is álltok???
Bocsi de most nem vagyok képbe.Ja és elfelejtettem,hogy most legelább már van peteérésem,van 2 tüszikém de még nem repedtek meg.Nézett a doki kedden uh-n.De most meg úgy szurkál a bal oldalam lent.nem tudom nem-e a pete fészkem.Tüszirepikor fájdogálhat???Nem tudom.
csanita

Majd most tele rakjuk őket!!!

Anide

Igaza van a Hajninak,nem szabad csüggedni,pláne nem fel adni.Szerintem is itt mindenki azt gondolta hipp-hopp jön a baba.Nem vagytok egyedül.Este gyere ám!!!!
csanita

Anita fájdogálhat repikor. Szóval mostanában ti is akció hegyek Kép. Azt mondják szurkál meg ilyenek. Nekem is volt ám a hónapban szurkálás, de szerintem én nem azt éreztem Kép. Bár nálam már nem lehet tudni. Érdekes dolgokat érzek mostanában Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Köszi az infókat.Mi az,hogy érdekes dolgokat érzel mostanába???Mikor indulsz dolgozni??
Csak mi vagyunk???
csanita

2 perc múlva, úgyhogy én búcsuzom is Kép.
Itt fáj, ott szúr, amott érzékeny, meg ilyeneket érzek.

Na csók mindenkinek. Legyetek jók. Holnap talizunk Kép

Kép

Kép
vkhajni

Én írtam, h én is itt vagyok ám, legalábbis akkor amikor a főnököm nem sóz rám minden plusz munkát... Kép Nem tudom, mikor fog rájönni, h rajtam kívül még van 3 másik embere is?!...
Csak persze megint kivágott közben a net... KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok csajok!

Látom, ez a hónap nem csak nekem ilyen ramaty. Azért izgulok Beukáért és Nolináért, hátha. Lehetne már valami zebranyerítés-féle.

TEljesen ki vagyok az újabb gomba miatt. Mától egészen a köv. menziig 20 kúpot kell minden nap szednem. 3 db gombaellenes, 10 db antibiotikumos és 7 db hüvelyflórát visszaállító - amit az antibiotikum kimar és letarol. Fasza, mi? Páromnak nem is mertem megmondani, mert csalódott lenne, hogy még 4 hétig a közelembe sem jöhet.

A másik sokk akkor ért, amikor a keddi vizsgálaton a doki közölte velem, hogy "Tudom-e, hogy hátrahajló a méhem?" És még hozzátette azt is, hogy szervileg tökéletesen egészséges vagyok és szép nagy a méhem, csak éppen hátrahajló és nehéz lesz teherbe esnem. Kész. Depi és letargia együtt. EGyébként vicces, hogy csak úgy, kézzel tapintva ezt megállapította, hiszen két héttel korábbi kórlapomra meg az volt ráírva, hogy "anteflectált" a méhem, ami kevésbé sem szerény latintudásommal annyit tesz, hogy "előrehajló". Most akkor előre vagy hátra? Vagy fityeg? És az is gyanús, hogy bár vizsgált eddig 7 orvos, de abból csak ez az egy mondta, az is másfél hét különbséggel két ellenkezőt. Eddig vizsgáltak mások, régebben UH-val,meg nyomogattak minden egyes alkalommal, de szerintem mondták volna, ha hátrahajló, nem? Vagy ez olyan dolog, ami idővel - teherbeesés nélkül is - változhat? Mondjuk aerobik miatt pl.? Ti mit tudtok? Most kedd óta egyfolytában hason alszom, hogy előrejöjjön (olvastam a babaneten, hogy így kell). Vagy naiv vagyok?

Hajni,
milyen az új munkahely? Beválik? Megtartod őket? Kép
lolita

Lolita

Fel a fejjel!!Ne szomorkodj.Azok a fránya gombák mindig kitolnak veled.Nekem van egy ismerősöm hátra hajló méhe van,mondták neki nehezen fog jönni a baba,aztán az első hónapba összejött nekik.Azóta meg is született,egészségesen.Az viszont fura,hogy nem mondták eddig.Hová jársz dokihoz???
csanita

Sziasztok Lányok!

Már egy pár topikot végigolvastam, de a kérdésemre nem igazán találtam választ, nem biztos, hogy ide illik a téma, de ha tudtok akkor légyszi segítsétek.
Kimaradt a mensi már ez a 2. hét, kedden voltam a körzeti nőgyógyásznál pozitív teszt után és a hüvelyi UH alapján mondott 10 mm-es petezsákot, ma voltam ismét UH-on most a klinikán 12mm-es petezsákot mondott és azt hogy nincs beágyazódva ,de azt nem hogy ez normális vagy nem, egy hét múlva kell visszamenni. Szerintetek van még esély, hogy megmarad vagy már ennyi idő alatt be kellett volna ágyazódnia? Lehet hogy ez nem mindenkinél azonos sebességű? Ha tudtok valamit erről mondani, akkor nagyon várom a visszajelzéseteket, mert most annyira nyugtalanít ez a dolog.
Köszi szépen előre is!

Kép, Kép
nemen

Nemen én nem értem a dolgot, mondjuk nem értek hozzá, de ha növekszik, akkor elvileg valamennyire be kellett ágyazódnia. Ilyet én még sose hallottam, nem értettél valamit félre??

Amúgy sziasztok!

Az elmúlt háromnegyed órában visszaolvastam azt a rengeteget, amit kedd este óta írtatok, és már össze is kavarodott minden a fejemben.Kép

Nolina ne szomorodkodj!! Kép Ha jövő héten se jönne meg, akkor mindenképp menj el orvoshoz. Akkor már uh-án is látszik a petezsákKép

Beu, nálunk is ott a cserép az ablakban.Kép Látom egyelőre nem cáfolod meg a megérzéseimet!! Várom a jövő hétfőt!Kép
A mi nappalink halványsárga és szerintem nagyon meleg hangulatú...

Anita mikor raksz fel a képet az esküvőről?

Ja én jobban vagyok, hányingerem már nincs, csak a fejem fájdogál Kép
Poci a doki azt mondta nekem, hogy a mercoformint szedjem továbbra is, írt is fel újabb adagot. Kép Ne aggodj, azért csak úgy nem kezdenék el szedni egy gyógyszert, nekem már ez is sok!

Ja amúgy annyi jó hír van, hogy a mosógép a szűrőre rakódott kosztól mondta csak fel a szolgálatot. Egy kolleganőm mondta, hogy ezt azért nézzük meg, mielött kihívjuk a szerelőt, mert ő már egyszer csinál így hülyét magából. Szerencsére így én ezt kihagytam.

Ma estig leszek, a párom későn jön. Most megyek főzni pörköltet.

Zafír

Kép
Kép
zafír

Zafír

Én is pörköltet főzök.A mi nappalink is halvány sárga,szerintem is kellemes hengulatu.Megpróbálok felrakni képeket.Örülök,hogy a mosogép meg javúlt.Még jó,hogy nem hívtatok szerelőt!
Nekem fájdogál a hasam.Nem tudom mitől.Petefészkemre gyanakodok.De a doki azt mondta minden rendben.Jövő héten megyek a vérvétel eredményért,szerintem megnézetem magam ha nem múlik.Akkor már talán lesz is valami látható dolog.
csanita

Anita, lehet, hogy a tüszőrepedést érzed, nem? Nekem múlt hónapban a 20. naptól folyamatosan fájt a hasam, fogalmam sincs mitől. Kép

Miből lesz a pörkölt? Én pulykacomb aprót vettem, nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz, eddig még csak csirkepörköltete főztem Kép

Várom a képeket!!
Z.

Kép
Kép
zafír

Jut eszembe, Neked két szép tüsződ van!!! Akkor akár hosszabban is lehet a repedés, hiszen sokszor nem egyszerre repenek meg. KépKép

Kép
Kép
zafír

Én sertés combot vettem abból csinálom.Írd meg az email cimedet,oda küldök képet.

Remélem igazad lesz.Már nagyon izgulok.Mit meg nem adnék azért,hogy ne jőjjön meg!!!!
csanita

Sziasztok CSAJSZIK!!!!

Húú nem is tudom, mivel kezdjem. Na jó magammal Kép nem vagyok ám EGOista...
Szóval a reggelem azzal kezdődött, hogy a párom keltett, hogy tessék hőt mérni!!! NAgyon számít rá szegénykém, nagyon remélem hogy nem kell csalódnunk, mert az nagyon-nagyon rossz lesz!
A mai napom nagyon rossz volt. a munkahelyemen telje a káosz.

Anita jól értettem, hogy minden hónapban el kell menned vérvételre, nem sok az???Hú te jó ég Ti már egy éve próbálkoztok??? Ráadásul már ilyen régóta nem szedtél gyógyszer?Ez utóbbi tök jü, hogy gondoltatok rá!!Reméljük nem lesz szükségetek azokra a vizsgálatokra!!
NEm válaszoltál nekem, hogy tudsz küldeni képet??

Kép
Kép
beuka

Hajni és a hálóba a barackszín szerinted milyen?? Nagyon szép a mai tábla!!! Tetszik!! Pont ma gondolkodtam el azon, hogy milyen jó hogy megcsináltad ezt a táblát!!!

Kép
Kép
beuka

Hello Beu!

De régen dumcsiztunk.Nem tudom,hogy sok-e?Amit a doki mond azt csinálom.Meg bízok benne.Hát ki be is bíznék???Igen márciusba lesz 1 éve.Levagytok maradva.Ez vicc volt!!!Most megint kezdek be fordulós lenni.Mert csak mennek a napok és semmi.El vagyok keseredve,de apa olyan aranyos.Nem hagy szomorkodni.Ma is meg lepett egy csokor virággal meg a kedvenc csokimmal.üldök képet az email címedre.
csanita

Nicola jól eltűntél egyszercsak napközben. Gondolom sok lett a munka. Ez az apeh ellenőrzés jó muri lehet Kép na jó csak vicceltem! A párod tarhonyát csinált??? Az enyém ma kenyeret sütött Kép

Sajnálom, hogy közben Anikónak megjött. Reméljük hamar túlteszi magát ezen az apeh ellenőrzésen és jön hamarosan!!

BAsszus Lolita az a 20 kúp nagyon sok!!! Most aztán összejött nálad minden szarság Kép
szorítok neked, hogy hamar meggyógyulj!!!!Ez a történet a hátrahajló méhhel elég durva, főleg, hogy eddig senki nem mondta! Jó lenne biztosat tudni.

zafírhogy sikerült a pöri???

Anide, Nemen sziasztok!!

Kép
Kép
beuka

HElló Anita!!!
Miért kezdesz befordulós lenni? Nálatok most kezdődik az izgulás nem???MIért vagy elkeseredve?? Tök jó, hogy kartál virágot meg csokit, ez olyan romantikus!!!

Kép
Kép
beuka

Beu

Küldtem képet.Nem a menyasszony vagyok!!!Majd még küldök,csak nincs minden kép fent!Majd keresek kettönkről is.
Kicsit rossz ez a bizonytalanság!És egy év hosszú idő.Ha nem jön a baba márciusig,petevezeték átjárhatósá,apánál kis katona vizsgálat.Szupi.
csanita

Hahóóóóóó!!!

Egyedül maradtam????
Megyek fürcsizni,aztán jövök.
csanita

Anita!
címem: faragozso@freemail.hu

Már csak pár nap is kiderül, úúgy szeretnék egy pozitív clostys példát!Kép
Ha tovább kell lépni, gondolj arra, hogy még egy lépéssel közelebb vagy már a célhoz. Az egyik csoporttársamnak a petevezetékátfújásos hónapban egyből sikerült, előtte másfél évig hiába próblkoztak!

Beuka, nagyon klassz eddig minden. A megérzéseim csak tovább erődödnek.. Képjó lett a pörkölt!
Megjött a párom,úgyhogy le is ellenőrzi.
Most mennem kell vacsizni!
A barackszín jól hangzik. Mi a munkahelyünkön az irodát festettekük barackra, nagyon otthonos lett tőle.

Z.

Kép
Kép
zafír

Zafír

Küldtem képet,nem a menyasszony vagyok!!!Majd keresek még amin apával vagyok.ok??Jó,hogy így vigasztaltok!!Aranyosak vagytok.
csanita

Zafír

ürísd ki a postaládádat,mert nem megy át a kép!!
csanita

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?