Sziasztok!
Megvagyunk mi is! Jó rég nem voltam már köztetek, nagyon hiányoztatok. Zajlottak az események rendesen nálunk is, mint ahogy az általában karácsony elõtt és közben lenni szokott. Kitti karácsony elõtt egy-két nappal fejre esett az ágyunkról
Pontosabban inkább arcra. Az orra körül csupa seb lett minden, pár napig érzékeny is volt, ha öltözéskor véletlenül hozzáért a ruha, egybõl keserves sírásba kezdett. Ez volt az elsõ balesetünk. Már szépen gyógyul, pár nap és nem is fog látszani. Persze örökre emlékezetes marad, az elsõ karácsonyi fotók nem engedik elfeledni. Elég fura volt így két gyerekkel a karácsony. Jövõre majd ha egyszerre esnek neki az ajándékoknak a fényképezéssel nagyon résen kell lenni. Most még Kitti türelmesen várt amíg Alex bontogatott, aztán jött volna õ, de rá se hederített az ajándékokra, még a csomagolás sem érdekelte, teljesen lenyûgözte Alex, mivel fel volt pörögve, nem bírt magával, bohóckodott, repkedett. Így aztán Alex bontotta ki az õ csomagjait is, már alig várta, hogy engedélyt kapjon. Persze megint Kitti játékaival játszott, Kitti meg Alex cuccait kaparintotta volna meg szíve szerint, ha Alex nem lett volna résen. Alexkám egyébként tündér volt, készült nekünk egy kis mûsorral és mindenkinek készített meglepetés csomagot (kinder játékokat kaptunk, de azért vigyázott, csak olyat adott oda amibõl kettõ van). Verset mondott, énekelt, furulyázott. A spájzba bezárkózva gyakorolt már napok óta.
Szerintem egy csomót híztam, az ünnepek után mostmár nem takarózok tovább a szoptatással, megpróbálok valamit óvatosan kezdeni a plussz kilókkal. Már elõre sajnálom magam.
Ma hoztunk még egy fájdalmas döntést. Kittit elkezdjük megreformálni éjszakai alvással kapcsolatban, mivel Alex elutazott az apukájához, így õt most nem fogja zavarni. Van pár napunk, kipróbáljuk. Nagyon remélem, hogy hatásos lesz. Eddig elég könnyen megúsztuk, 10 perc alatt aludt el, közbe a megadott séma szerint jártunk el. Igaz láttam már rajta, hogy álmos, csak akkor tettem le az ágyába. Kiváncsi vagyok mi lesz az elsõ ébredésekor... hosszú éjszakára rendezkedtünk be...
Kitti egyébként már a derékszaggató járkálásnál tart. Elég az egyik kezét fogni úgy lépked. Tegnap úgy belefeledkezett egy tárgy beható tanulmányozásába, hogy egy csomó ideig kapaszkodás nélkül állt, és az egyik lábát közben arrébb tette. Magyarul: TETT EGY LÉPÉST EGYEDÜL! Ahogy õt ismerem most több hónapnyi csönd következik ilyen téren. Na nem akarok hosszúra nyúlni magunkkal.
Anikó! Vízszintes, függõleges, b és d probléma (ha még emlékszel rá), csak azért kérdeztem, mert próbáltam belédmagyarázni valami mászás kihagyás miatti egetrengetõ következményt
Clementoni játékcsalád nekem is nagyon tetszik, Kitti a rúdra rakható karikákat kapta meg karira. Lilinek milyet vettetek?
Ancsa! Én már teljesen lejjebb adtam az igényeimbõl, ott tartok, hogy négy óra egybefüggõ alvással is megelégednék, 8 órára már gondolni sem merek. Bár...
PM! Neked aztán jó dolgod van Panka baba mellett. Nagyon elkényeztet téged ez a lányzó! De azért, hogy még meg is feledlkezz róla
nagyon tetszett a kint felejtõs történet. Még jó, hogy úgy be volt öltöztetve. Egyébként néha én is azt hiszem, hogy séta közben Kitti már azért nem tiltakozik a hideg ellen, mert már ereje sincs, aztán mikor itthon kicsomagolom kiderül, hogy meleg keze lába. Csak én fagytam kockára
Nem vagy semmi ezzel a babakocsis korizással, nem lett volna elég, ha Panka csak figyel egyhelybõl?
Adri! Annyira jók a képek! Leevi nem tiltakozott a sok öltöztetés ellen? Alvás
KingAndi! Kingát utólag is isten éltesse szülinapja alkalmából. Pedig annyira aznap szerettem volna köszönteni Õt, de aztán nem sikerült géphez jönni.
Évi! Neked meg a névnapodhoz szeretnék gratulálni így utólag. Jó utat!
Edóka! Nektek is!
Verus! Jancsinak mostra, és Tominak elõre is boldog névnapot! Elõször nem értettem mikor írtad, hogy "nehéz a fánk", gondoltam Te is elrontottad a fánk tésztáját
Evey! Kezednek mihamarabbi gyógyulást, Adriánnak is!!!! Kiderült már mitõl sírt úgy?
Kikkó rosszabb mint egy lány
. Züllõs képek részemrõl OK
Bár az egyiktõl megijedtem, de végülis...
Laura! Örülök, hogy jól vagytok!
Emese! Kriszti milyen figyelmes
BarikaAndi! Nagyon aranyos vagy a tali szervezése ügyében! Köszi elõre is!
Jázminmama! Nagyon örülök, hogy minden rendben nálatok. Nagyon édes Kispöttöm, köszönöm a fotót. Tényleg nagyon jól látszik mindene. Vigyázz rá, és amennyire lehet tényleg ne emelgess!!!
Pele! Micsoda energia tartalékaid vannak!!! Két és fél gyerek, költözés, karácsony, és öt adag süti... nem semmi! Te aztán kitartó vagy!!!
Puszi Mindenkinek
Kati