Sziaszok,
a beteg babáknak gyors gyógyulást kívánok.
Timi,
nekünk is hoznál egy katalógust?
Egy kicsit kezd elegem lenni a bababoltokból, a Brendon egyre sz..bb, főleg amióta megvette a Megatoys-t és csereberélik az áru.
Jó-jó bevallom én is chicco "márkahű" lennék, ha lenne választék, de nincs!!!
Ezek után, hogy megszűnik mit fogok csinálni végülis nem járhatok ki havonta külföldre csak azért, hogy vásároljak, "többe kerülne a leves mint a hús"
Nem tud valaki véletlenül jó gyerek ruhaboltot?
Lábszag a kevert szálas ruháktól lehet(Dorkának is szok lenni, ha nem tiszta pamut harisnya van rajta)
Babakocsi: gyerek születése előtt vettünk egy Chicco 6WD-t tök jó volt, csak a Ford KA-ba nem fér be max. a hátsó ülésre, így anya kitalálta, cseréljük le. Apa nagy nehezen beleegyezett (bár én voltam a h, hogy miért nem gondoltam végig stb..)Akkor jött be a CT 01. rögötn beleszerettem, de apa szerint nincs szükség mózesra és drága, így, a szomszéd Svájcba dolgozik, gondoltam kérdzze meg, hogy nem lehet-é kapni csak a kocsit (megkérdezte, lealkudta, meghozta)csak nem azt amit mi kértünk ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,(még a cikkszámot is leírtam) sírtam éjszakákon át, gyenge pillanatomban mondtam anyunak, hogy küldjük vissza, de sajna nem illik, úgyhogy mosolygás, jópofi, belül meg sírás. Hát ez van.
Persze azóta eltelt pár hónap, és szeretem ezt a kocsit, de még azért fáj a szívem a másikért és mindíg megnézem, ha valamelyik boltban kapható.(Nem baj majd a következő gyereknél kiharcolom valahogy)