Sziasztok!
Effie80, mido40, köszönet mindkettőtöknek a hasznos infókért! Azért nagy mázli, hogy van ez a fórum, és segítőkész emberek járnak ide
. Mi tudjuk, hogy 1 hónap csúszás is sokat számít.
Közben levetettem a 3. napi hormonsort, nagyon rossz lett, az fsh 23
, hát, ezek után nem tudom, mire számítsak, mit kezd velem Dévai, lehet-e stimulálni, őszintén szólva sok jóra nem számítok.
Viszont ebben a magánlaborban (5 percre van tőlünk) el tudjuk intézni páromnak a tenyésztést, ami tök jó, január elejére tettük, hogy minél tovább érvényes legyen
. Még jó, hogy elfogadja a máshol készítettet, hát azért csak ki tudják mutatni máshol is, ha gond van... Amúgy nekem sem minden tetszik, pl. ez, hogy néha már kétségbeesve bújjuk a fórumot, logisztikázunk, hogy hosszuk össze a dolgokat, ahelyett, hogy pihennénk, készülnénk az ünnpekre stb., pedig nem hiszem, hogy megvalósíthítatlan egy ilyen papír elkészítése, hogy mely lelet meddig jó... De hát ez van, nem ugrálhatunk...
Kívánok Nektek nagyon boldog ünnepeket, pihenjetek rá a januári kezdésre, aztán mindannyiunknak hajrá
. Remélem, fogunk írni ide a továbbiakban is a tapasztlatainkról. Szerettem volna csatlakozni a zárt fórumhoz, de egyelőre nem vettek be
.
Sziasztok!!