Sziasztok!
@timike1985
Én is dec. 25-re vagyok kiírva az első babánkkal. Hol laksz? Melyik kórházban szeretnél szülni?
Mi Bp-en, a XI. ker.ben lakunk, és a Szent Imre Kórház számunkra a legkézenfekvőbb.
Az én doktornőm (magán) - véleményen szerint szimpatikus és kedves -, miután megkérdeztem, hogy bár tudom, hogy addig még van néhány hónap, de a szülést vállalja-e, hogy Karácsonyra fog esni előreláthatólag, azt mondta, hogy vidéken szokták tölteni a családdal az ünnepeket. => nem.
Azért el nem keseredtem, megkérdeztem, hogy milyen a kórház, és milyenek az ottani szülész-nőgyógyászok? (A dr.nőm is ott dolgozik külsősként.) Azt mondta, hogy jó orvosok vannak. Utána olvastam a neten (fórum, blog), és többnyire pozitív (1-2 negatívum volt azért persze) visszacsatolások érkeztek az ott szült kismamáktól.
Karácsonyi szülési történetet is olvastam, elvileg meghittebb a hangulat a kórházban (fények, díszek), az emberek is kedvesebbek. Jó, persze nem mindenki, mert mindig vannak negatív vagy energia vámpír személyek, de én azért optimista próbálok maradni, hogy a "kis öröm csomagunk" tényleg meghitt és kellemes közegben jöhet a világra.
Ui.: Bocsi, hogy semmi saját tapasztalatot, konkrétumot nem tudtam írni.