Sziasztok!
Most olvastam végig a legutóbbi hozzászólásom óta az azóta felgyűlt levelezéseteket! Hát ami azt illeti nem most volt... Üdvözlök mindenkit!
Remélem lassan kikeveredik mindenki a betegségekből és jön a tavasz, lehet majd nagyokat sétálni! Habár ahogy tapasztaltam Szigethalom nem arról híres, hogy normálisan ki lenne kövezve vagy járdázva. A barátaink babáját sétáltattuk a múltkor és milyen utakon jártunk... Terepbabakocsi kell ide!
Olvasom, hogy beszéltetek a babaklubról. Tegnap dobták be az önkormányzati újságot és a Művház programjában rendszeresen szerepel szerdánként 10-12 órakor a baba-mama klub. Remélem sikeres lesz és sokan lesznek. Ugyan én nem fogok járni egyenlőre, mert pont szerdán van sulim, de ez változhat később, meg persze addig még szülnöm is kell! Az egyik ismerősöm csinálja egyébként dunavarsányban a baba-mama klubot, ha valakit érdekel, akkor szolgálhatok infóval, szeretettel várnak minden érdeklődőt. Annyit mondott, hogy szokott hívni néha vendégeket is pl. nőgyógyászt, védőnőt, dietetikust illetve egyes cégek képviselőit.
Rólam: kerekedik a hasam, lassan szülnék már, mert megkezdődött a terhességem terhes szakasza úgy érzem. Sehogy sem jó az alvás, éjszaka rendszeresen felkelek, nyugtalanul alszom, biztos készül már a szervezetem a baba fogadására. Egyébként hivatalosan ápr. 02-re vagyok kiírva, de a papírok szerint már a 33 hetet kezdtem. Nekünk volt lehetőségünk, hogy a kórház szülészetét megnézzük, mert választottunk szülésznőt és az egyik szombat este, mikor ügyeletes volt végigmutatott mindent, amit látni kell. Ez azért megnyugtató, főleg az első szülésnél.
Sziasztok Goldenret