Új privát üzeneted érkezett!

Nicola,
Mi gumizunk. Kép Tudod, addig nem is nagyon akarunk babát, amíg náluk lakunk. Vagyis akarunk, csak reálisan végiggondolva nem lenne szerencsés.

Hajni,
Köszi az ötletet. Kép Mondjuk úgyis írok naplót, azt egy kicsit személyesebbé teszem és kész. Kép Csak olyan furi lesz annyi ideig nélküle lenni!

Most Ciprusra megy, aztán Angliába, majd Kanadába. Kép

Gigi,
Mondd meg a gombáidnak, h ne várják meg, míg odamegyek! Kép Nagyon haragszom ám rájuk!
Bálint-babának pedig adj a nevemben is sok-sok gyógypuszit! Kép
Asszem, szükségem lesz a vígasztaló szavakra... Kép Lehet, h egy kicsit negatívabb leszek majd a szokásosnál. Előre is bocsi!

Hajni,
Hol van Neked palacsinta-fejed?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Hajni!Én sem tudom mi az a palacsinta fej!!
Kata! mi már nem védekezünk!Kép
Mit csinál ott a párod!Tök jó neki hogy ennyi helyre kell menni csak aza a baj hogy nélküled!!!Kép

Gigibabának jobbulást!!
nicola79

Nicola,
De jó Nektek! Kép
Tudod, Ő sportmenedzser és amiatt megy össze-vissza. Most éppen egymás után külföldre... Kép
Nagyon jófej, mert Ő is mindig mondja, h tök jók ezek a helyek (már ahol van ideje nézelődni is...), scak kár, h nem megyek Vele. Kép Tegnap este is, amikor pakolásztunk, akkor mondta, h hagy még helyet nekem is s bőröndben! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Meg fog halni ez a topic a Hajni nélkül...
Vagy hol vagytok csajok??

Gigi!!Várom ám a további képeket!!
Te tényleg szemtelenül fiatal vagy!!
22 évesen ennyi feladat!!mikor én irtam a diplomámat irtam még magam sem tudtam nagyon ellátni nemhogy még egy gyereket...Kép
le a kalappal előtted!!!KépKép
nicola79

Héééééééé!
Én itt vagyok ám állandóan! Kép Vagy ezzel én csak hozzájárulok egy haldokló végnapjaihoz?! KépKépKép

Szerintem Ti mindannyian szemtelenül fiatalok vagytok! Kép
Aki 80-ban született!!!... Én akkor már régen az óvodában riogattam a fiúkat! Kép A bölcsiseket pedig már régen lefárasztottam... KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Bassszu!
SENKI nem írt, mióta én nem írtam?!?!?! Kép

CSAJOOOOOK!!! Milyen dolog ez?! Ne hozzatok Hajnira szégyent! Kép Nincs itt és akkor mindenki eltűnik?! Nem szép dolog! Kép

Lassan nekem is lejár a munkaidőm és este sem valószínű, h benézek, mert pasibúcsúztató lesz... Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Proone,
Szeretném a segítségedet kérni! Kép
A színes betűk kapcsán írtad, h mindenféléket lehet csinálni az itteni betűkkel. Meg is találtam a "szerkesztést", csak nem értem, h hogy van ez. Mármint, h ezt akkor is be lehet hívni, amikor ide alulra írok?! Mert nekem csak akkor sikerült, amikor már megjelent, amit írtam... Kép Bocsi, h ilyen kis szerencsétlen vagyok, alapjáraton általában sikerül megoldanom az ilyen problémákat, csak most már nincs időm kísérletezgetni... Gondoltam, ha Te már úgyis végigmentél ezeken a fázisokon, talán megosztanád velem... Kép

Előre is köszi!

Kata
kata1977
Hatvan

<font color="0000ff">Szia Kata!

Nem értem teljesen. Mit lehet-e behívni, amikor ide alulra írsz?
Ezt az oldalt nézted, hogy hogyan kell formázni? Nyisd meg új ablakban, és akkor tanulmányozhatod, miközben írni akarsz...

http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi ... formatting

Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Itt egy kis segítségKép:
Kép
Kép
Kép
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Egyébként meg most itt vagyok a tanáriban, megvárom, hogy anyu hazaérjen, mert nem akarok apósomhoz hazamenni, főleg nem úgy, hogy a férjem sincs otthon. Azt mondta, hogy lehet, hogy 7-ig dolgoznak ma. Kép
Abban adjatok tanácsot, hogy ti mit csinálnátok pl. a mosógéppel, a székekkel, amitket mi vettünk a konyhába, a fűszertartóval, ami fel van csavarozva...Kép Legegyszerűbb otthagyni, dehát azért ba*tassaja csőrömet, ha ott maradnak. Apósom huszonéve nem költött a lakásra, még a wc tartályt is mi cseréltük ki, azt terveztük, hogy nyáron majd felszedjük a huszonéves PVC-t és felkövezünk, csempézünk, kicseráljük a megrepedezett mosdót, a szobákban leparkettázzuk a huszonéves padlószőnyeget... Szóval nagy terveink voltak, de most fulladjon meg a saját koszában. Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">És még egy... Így most már mindenki tudja használni ezeket a jeleket! Még Hajni is! Kép
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Láttam, beszélgettetek itt gombáról. Eszembe jutott, hogy pár éve nekem volt valami furcsa jelenség. Fogalmam nincs, milyen a gomba, ez olyan, volt,hogy úgy 2-3 napig nagyon viszketett ott lent, és leginkább a túróhoz hasonló egész száraz váladékot találtam, mikor wc-re mentem. Viszont tényleg csak pár nap volt, és elmúlt. Éppen egy telken voltam nyaralni az unokatesómmal meg az apjával, nem is mertem szólni, gondoltam, ha nem múlik el, akkor elmegyek majd, ha hazaérek. Addigra elmúlt, azóta nem kérdeztem senkit, mi lehetett ez...
Egyébként elég kellemetlen volt, mert kerti budi volt, és kútvízben, lavórban fürödtünk...
Szóval tudja valaki, mi lehetett ez???</font>

KépKépKépKép
proone

Kár, hogy nincs itt senki, lassan mennem kell, mert 'kirúgnak' már innen... Legkésőbb holnap reggel vagy déelőtt jelentkezem. Ma este nem hiszem, hogy netezni fogok otthon, nem lesz kedvem apósomnál... Kép Soha nem éreztem magam ott otthon. Most már soha nem is akarom otthonomnak nevezni, legfeljebb ha feldobja a talpát majd egyszer az após... Kép

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Most írok gyorsan, aztán ha marad időm visszaolvaslak benneteket újra, mert már nem emlékszem , kivel mi is történtKép
Még mindig nem jött meg rendesen, továbbra is barnázok, néha pirosas isKép Szerintem a sebecském miatt.Kép
Nagyon örülnék, ha megjönne már végre. Gondolom közületek is volt már ,hogy ennyit késett. Most vagyok a 35. napon, mikor kezdjek el aggódni??
nolina

sziasztok!!!

Hú mennyit kellett olvasnom, már nem is emlékszem, hogy ki mit írt, úgyhogy bocs, ha kihagyok valakit:

Proone ez a dolog borzalmas, ami Veletek történt!! Én annyira adnék tanácsot, de nincs semmi ötletem arra vonatkozóan, hogy mi legyen a cuccaitokkal. Szorítok Nektek, hogy mihamarabb megoldódjon a helyzet após nélkül!!!!

JucaHát Te sem árasztottál el bennünket jó hírekkel!! HElyes ha a sarkadra állsz és megmondod a dokinak, hogy Te azt akarod és kész!!! Jobbulást a picinek!!!

Anitamilyen volt a lagzi?? TÁncoltál sokat?? És egyébként hogy vagy?? Ha már nem jönnél estére jó és eredményes szórakozást kívánok HAJRÁ!!!!

Nicola köszi, de már lebeszéltük a kandallót, elvileg márc 10-re kész lesz! A sok hasonlóságra máég ráadásképp ha jól emlékszem a párod eredeti szakmája agrármérnök. Nos egyszercsak elvileg én is az leszek Kép Kép Kép

Hajni sok-sok-sok szerencsét és kitartás a munkához!! Hát nekem nem sok erőm lenne még 2 kor elindulni dolgozni!! Inkább fölkelek 6-kor. csak délután időben itthon legyek!!!

Nolina De jó, hogy jelentkeztél, már olyan régóta nem voltál! Ez a barnázás elég bosszantó lehet, és fáj is valamid? Még nekem sem jött meg egyáltalán, csak a tegnapi tesztem negatív lett sajna Kép de még picit bizakodom.

ZAfír köszi a bíztatást, remélem tényleg korai volt a teszt Kép

Kép
Kép
beuka

Szia Beu!

Itt vagyok!Jó volt a lagzi,sokat táncoltunk.
Amúgy jól vagyok,fájdogál a bal petefészkem,azért nézettem meg a dokival,de hála isten nincs baj.
Te mesélj!!!Azóta nem teszteltél???
csanita

Sziasztok!

Itt ülök bent még mindig, de már nagyon mennék..Kép
Beuka tök jól állsz, ha még mindig nem jött meg!!!KépPár nap múlva megismételhetdnél azt a tesztelést. Mikor Pocika először tesztelt neki is negatív lett, szóval tényleg ne keseredj el!!! Nekem olyan jó megérzéseim vannak Veled kapcsolatban, remélem jogosan...

Anita ígértél képeket a lagziról!! Mesélhetnél kicsit bővebben is róla, imádom az esküvőket!!
Mercformin: ne nézz hülyének, de nem egészen értem, hogy miért szedem. Valami tesztoszteron többletről magyarázott a dokim, de ezt a gyógyszert PCO-sok szedik. Az a baj, hogy a dokinál én sose vagyok a helyzet magaslatán, mindig annyira megvisel az egész, hogy nem jut eszembe, amit kérdezni szerettem volna...Kép
Clostyt azért kapok, mert múlt hónapban nem repedt meg a tüszőm.Kép

Ma már nem voltam olyan rosszul a clostytól.:o

Zafír

Kép
Kép
zafír

Zafír!

Én is mindig így vagyok,hogy még otthon eszembe van minden amit kérdezni akarok,mikor oda érek meg szűnik a világ.De szerintem ezzel nem vagyunk egyedül.Örülök,hogy már nem vagy rosszul a clostitól.Lagzi szupi volt.barátnőm ment férjhez,babát vár.Nem ezért volt az esküvő,csak nem gondolták,hogy egyből össze jön a bébi.Nekik sikerült.Szép volt a ruhája,csak nehezen találtunk neki,mert már nagy a pocija.Majd csütörtökön rakok fel képet akkor vissza hozzák a gépet.Dolgozol még???

Van valaki???
csanita

Sziasztok!
Zafír most nagyon megnyugtattál!! Nem is tudtam, hogy Pocika is tesztelt negatívat! És hogy még megérzéseid is vannak, ez nagyon jól esik nekem!! Remélem igazad lesz! NAgyon nagyon jó lenne...ha addig kibírja jövő hétfőn megint tesztelek. egyébként tettem ám cserepet az ablakba Kép Kép Kép
Hogyhogy még dolgozol?? Ez borzalmas lehet! Bár gondolom azóta már remélhetőleg hazamentél!

Anita tényleg mondtad, hogy megnézetted és van érett tüsződ, csak még nem repedt meg. És hogy nézték meg? Én nagyon tudatlan vagyok még e-téren. De akkor gondolom, most ezerrel próbálkoztok ugye?? Nagyon szorítok!!!!!
Ja és honnan tudod, hogy épp a petefészked fáj??

Kép
Kép
beuka

Kata kellemetlen dolog az ha nincs Net ugye, én szombaton jártam így, pedig se főnök, se senki, csak az Internet "hűlt helye" azt hittem megüt a guta!
Most akkor Veletek mi van? Próbálkoztok, vagy most nem én már nem értek semmit!?

Zafírvégül mi lett a mosógéppel? Csak foszlányokat olvastam??

Kép
Kép
beuka

Beu

Baloldalt lent szurkál már egy-két napja.Ma mentem vérvételre,utána meg kerestem a dokit és meg nézett.Hüvelyi uh-t csinált.Nincs baj a p.fészkekkel,de látott 2 tüszikét.Nagyon érdekes dolgok ezek.Bár én nem igazodtam ki rajta,de mutatta.Így az ikrek benne vannak a pakliba.de nem bánnám!!Vagyis bánnánk.Apuci már nagyon várja.Teljesen képbe van a ciklusommal kapcsolatba.Így nem is tudnék meglepit okozni neki.Csütörtökön is megyek vérvételre,akkor megint megnéz a doki.Én is nagyon szorítok.Képzeld a sógórnőmnek a teszt nem mutatta ki de a vizelet meg igen.fel a fejjel.Nem lehet könnyű dolgod!!!
csanita

Juca hú tényleg nagyon összejött most neked minden! Nagyon sjnálom, és sok sikert és erőt kívánok hogy túltegyétek magatok ezeken a gondokon!!! HOgyan tudtál ennyire begyulladni??
Küldessz nekem is képel légyszi!!!! Kép

Kép
Kép
beuka

Anita én most kapcsolok, hogy nincs is rólad fényképem!!! LEhet hogy már említetted az okát, de nem tudnál nekem küldeni??
Tök izgi, hogy akár ikreitek is lehetnek!! Olyan jó lenne! Tegnap vacsizni voltunk és volt ott egy család 2 pici lánnyal, akik ikrek voltak, azt hittem elolvadok, olyan aranyosak voltak.
A párom nálunk is eléggé képben van, de tegnap azért nem avattam be a tesztelésbe, hátha meglephetem. De sajnos ugye negatív lett, így meg sem mertem mutatni neki, mert annyira elkeseredett volna Kép
No de most Te is öntöttél belém még több reményt!!

Kép
Kép
beuka

Anita ne haragudj, de most elmegyek, mert nagyon fáj a szemem, de holnap délelőtt lehet, este biztos benézek! Addig is eredményes próbálkozást!!!!! HAJRÁ! És jó éjszakát kívánok

Üdv:
Beu

Kép
Kép
beuka

Neked is jó éjszakát!
Holnap nem jövök mert dolgozom.De pénteken remélem jó híreket kapok tőled!!!!
Nagyon drukkolok!!!
csanita

Na sziasztok Kép Kép Kép

Beu, tenyleg ne izgulj, en ha jol emlekszem a 28-29. ciklusnapon teszteltem (bar a ciklusaim atlagosan 32 naposak), es akkor negativ lett. Nem is a legerzekenyebb tesztet vettem eloszor... Masodszor talan a 35. napon, akkor egy erzekenyebb teszttel, es az pozitiv lett Kép

Zafir, mondanom sem kell dobbenten olvastam, hogy meg mindig szeded a mercformint!!!! Tudod, nem akarom megint elorol kezdeni az okoskodast, de valami nem stimmel... A Clostylbegyt onmagaban tobb mint eleg (jobb is tuszoeres serkentesre mint a masik), szerintem egyszeruen elfelejtette mondani, hogy ne szedd!!!! Amirol Csanita irt, az a Bromocriptin, csakhat itt mar mindenki minden gyogyszert becez, ugy tunik Kép (ami szerintem azert nem olyan jo). Az egy egesz mas tortenet, nehogy meg azt is elkezdd szedni! Ideges lettem, aggodom erted am.

Hajni, kivancsian varom hogy tetszett a munka!

Nolina, ne szomorkodj, azert ha nem jon meg rendesen szerintem csinalj meg egy tesztet, csak a kedvunkert Kép

Puszi mindenkinek,

Poci
pocika

Kép<font color="0000ff"> Sziasztok!!! Jó reggelt. Csak Beuka válaszolt nekem, utolsó megszólalásom óta. Kép
Most nincs időm visszaolvasni, csak beszámolok, hogy tegnap reggel a férjemnek az utcán hátat fordított az apja. Azóta nem is beszéltünk vele. Amikor lement kutyát sétáltatni este, akkor a legszükségesebb cuccokat áthoztuk anyuhoz és anyunál is aludtunk. Anyu legszívesebben visszaküldött volna minket, hogy beszéljük meg apóssal, és béküljünk ki, de azért mégis befogadott minket. A franciaágyat azért valahogy be kell suvasztani abba a szobáb, mert egy normál ágyon ketten egész éjszaka meg se tudtunk moccanni... Még lesz mit rendezkedni.

Kb. 9-től leszek ma itt egy 3/4 órát.

Kép mindenkinek!</font>

KépKépKépKép
proone

Van itt valaki???? Kép

KépKépKépKép
proone

Hát akkor...mennem kell órára. Kép Kár, hogy most senkinek nem tudtam kiönteni a szívemet. Kép

KépKépKépKép
proone

Itt vagyok, majd jövök, csak olvasgatok Kép

Kép

Kép
vkhajni

Bassszus!
Írtam egy hosszút, erre egyszercsak eltűnt... Kép
Megpróbálom újra...
Szóval Proone, én most már itt leszek, bár ha jól látom, Te már pont távozóban... Kép
Nagggyon köszi a segítséget! Most már aztán fogom is őket használni! Kép
Látom, a Ti éjszakátok sem sikerült valami fényesre... Kép
Háááát, nehéz kérdés, h mit tegyetek a cuccaitokkal... Valójában, ha nem tudjátok őket hova tenni, akkor lehet, h fölösleges "leszerelni" őket. De ha bosszantani akarjátok apóst, akkor szedjétek le az összeset! Kép Asszem, én magamat ismerve csak azokat vinném magammal, amiket tudok használni, vagy van hol tárolni, a többivel meg legyen boldog! Ez legyen a legnagyobb öröme! ... Továbbra sem értem amúgy, h hogy lehet vki ekkora tahó a saját gyerekével!

Kata
kata1977
Hatvan

Tök jó, h ilyen színes fejeket is tudok! Kép
Köszi Proone! Kép
Hááát, lehet, h én viszont nem voltam túl nagy segítség Neked...
Bocsi!

Kata
kata1977
Hatvan

Juca, nézd meg a képet és rájössz miért palacsinta a fejem Kép. Le kellett kicsinyíteni a képet, mert iszonyat nagy volt, és nem arányosan húztam össze Kép. Még mindig jobb mintha kövérek lennénk rajta Kép.

Kata, hogy bírod a párod nélkül? Gyere délelőtt sokat.

Proone, én ezek után az összes cuccomat átvinném anyuhoz, mégha nem is férnék el a szobában. Mondjuk én nagyon be tudok rágni ilyeneken, és elég önfejű vagyok. Ez nem azt jelenti hogy ezt tanácsolom, csak én így tennék. Aztán majd gyere hétvégén MSN-re, nehogy elkezdj köhögni megint Kép.

Na, akkor rólam Kép. A csipogós részlegben vagyok. Ez olyan mint a boltokban a kódleolvasó. Szóval nem nehéz, bár amit nem csipog be kézzel kell felvinni Kép. Elég jól érzem magam, hatan vagyunk egy szobában, csak fiatalok, szóval jó a társaság. Azt hittem nehezebben fogom bírni a párom hiányát, de szerintem azért jobb mert nem itthon vagyok, és abból a környezetből ő nem hiányzik. Ezt jól leírtam, ha nem értitek, bocsi Kép.

Mást nem nagyon tudok írni, elszáguldozok hajat mosni, utánna a tiétek vagyok Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziiiiaaaaaa Hajni!
Meesélj, mesélj! Milyen volt az első nap? Milyen a társaság? És mindent, mindent mesélj el! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!

Hajni tök jó, hogy tetszik a munka!!! Elfelejtettem Neked mondani, de hétfő óta glettelnek nálunk a festők!! Tök jól néz már ki!!
Tényleg gyorsan telik az idő, nekem is úgy tűnik, hogy most volt meg Neked!!

Pocika Köszi a bíztatást, remélem nekem is úgy lesz mint Neked!!!

Proone Hú akkor a helyzet apódoddal úgy látom nem nagyon változott! Sajnálom, és továbbra is kitartás!!

Kata Te nagyon ügyes vagy én nem tudom alkalmazni a többi fejet! Hogy kell???

Nolina hogy vagy?? MI van veled? szeretném megkérdezni tőled, hogy szerinted melyik a legérzékenyebb teszt??

Kép
Kép
beuka

Azért írok csak ilyen röviden, mert parázok, hogy lebukom Kép

Egyébként reggel még mindig magas (37) volt a hőm!!
Hú csajok én úgy bizakodom!!
Remélem nem koppanok nagyot!!

Kép
Kép
beuka

Hajni,
Nálatok hosszúkás a palacsinta?! Kép
Látod, már miket tudok?! Kép

Nekem nagyon szar éjszakám volt. Oooolyan rossz volt egyedül abban a hatalmas ágyban! Ráadásul vártam az sms-t, h szerencsésen megérkezett az én Drágám... 4:24-kor meg is érkezett... Kép
Ma viszont bitorlom az autót! Kép
Nnna, ez tök jó, h tetszett a munkahely! KépKépKép Szerintem nagyon fontos az első benyomás! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Beuka,
Proone volt olyan kis éééédes, h beszúrta ide, h hogy kell ezeket az édes fejeket Kép (Ezért Kép Neki!)
Én kinyomtattam, és onnan puskázok! Kép De nagyon jó szórakozás! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Hát ha élére állítod akkor hosszúkás Kép.
Nagyon ügyi vagy hogy ilyeneket tudsz Kép.
Szegénykém, úgy sajnállak, de csak annyit tudok mondani, hogy kitartás, és ne sok sírás. Nektek van a dundi kutyus?

Bea, ez tök jó Kép. Úgy irigyellek hogy már ott tartotok Kép. És megvannak már a végleges szinek? Jól szárad? A glettelésben az a jó, hogy végighúzod rajta a keuzed és végre síma!!!

Kép

Kép
vkhajni

Jajj, nem is modtam. Egyre jobban fáj az ínyem. Már nem is tudok azon az oldalon rágni Kép. Ha összezárom a fogaimat akkor az egyik oldalon össze sem ér hátul, a másokon meg érzem hogy nyomja a felső Kép. Nem csodálom hogy Bálint baba ennyit sírt miatta KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni, (először véletlenül azt írtam, h HJani... Kép)
Nem nekünk van dundi kutyusunk, nekünk írszetterünk van. Kép
A fogas-kérdéshez elfelejtettem eddig hozzászólni. Szóval nekem a két felső bölcsességfogam úgy kinőtt, h észre sem vettem. Kép Kb. 2 hónapja elkezdett nőni jobboldalon az alsó... Kép Hááát, ne tudd meg, mit éreztem. A legrosszabb az volt, h nekem ott már vége van az állkapcsomnak és így nem tudtam, h hova a fenébe akar nőni ott a fogam. Tehát ott erőlködött, ahol már az arcbőröm van (nem tudom jobban elmagyarázni... Kép). Féltem elmenni dokihoz, mert tutira nekem esett volna a bicskával és azt naggggyon nem szerettem volna! Így aztán addig erőltettem, amíg lehetett. És lassan elrágtam a bőrt, és így kifért. Kép De volt olyan, h alig bírtama számat kinyitni, úgy préseltem be a kaját egy kb. fél centis résen, ami elöl a fogaim között volt. Kép Bár akkor Kép-nek éreztem... Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Sziasztok!Én is itt vagyok ám de iszonyt munkám volt a 2000-es dolgokat kellett rendeznem (Vám)

Beuka!!Te hol tanulsz??Szerintem ott a baba ugyhogy tök jó!!

Hajni!Örülök hogy jól érezted magad tegnap!!Kép

Kata!Mit csinál egy sportmeneger???Kép

Proone!!Én is magammal vinném lesz ami lesz!!De egy percet annnyit sem tudnék ott eltölteni!!
nicola79

Bocsi, azt hittem a tied. Csak azér írtam, mert ilyenkor én a kutyusnak mondogattam, hogy ne legyen szomorú nemsokára jön a gazdi, meg odabújtam hozzá, meg ilyenek, szerintem sokat segít Kép. Bár a kutya hülyének nézett Kép.
Akkor már nrm is panaszkodom a fogam miatt. Nekem elég nagy szám van, elfér még benne Kép.

Közben megcsináltam a családnak a túrógombócot Kép. Még nem tudom milyen lett de mindjárt letesztelem.

Kép

Kép
vkhajni

Nicola,
Játékosokat ad-vesz. Kép

Hajniiiii,
Mit látok?! Te túrógombócot csináltál?! Éppen pár perce említettem meg, h úúúúúúgy ennék túrógombócot! Kép Meghallottad?! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Amúgy nekem is elég nagy szám van (sőt! Kép), de nem tudom, ott valahogy nem akart elférni. Voltak már ott páran, aztán nem nagyon akarták befogadni az új jövevényt (vagy a növevény helyesebb lenne?! Kép).

Kata
kata1977
Hatvan

Jaaa, a kutya meg már tegnap este a pasimat is hülyének nézte, h mit búcsúzkodik tőle, miért nem hagyja inkább aludni... Kép
kata1977
Hatvan

Kata, csúcsak ezek a dögök. Most a miénk játszani akart minden áron. Ott kergettem a hóban, egy szál papucsban Kép. Ti tudtátok, hogy a hó HIDEG???? KépKép

Nem hallotam a kérésed, anyu írta ki a rendelést Kép. Különben iszonyat puha lett majdnem szétfőtt, meg a prézli kicsit olajos lett Kép. Nem ez a legjobb amit életemben főztem Kép, de ehető.

Kép

Kép
vkhajni

Most nézem, hogy én régi felhasználó vagyok, az olyan mintha öreglány lennék KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni,
Én szeretem a majdnem-szétfőtt-olajos-prézlis túrógombócot is! Kép
Nem mondod, h hideg volt a hó!? KépKépKép Ezt a furcsaságot! Kép
Persze, aki MÁR 22 éves is elmúlt, az már öreglány! KépKépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: