Sziasztok!
Márti!
Hát igen, ha nem jövünk rendbe, és szerintem valószínű, akkor halasztjuk az oltást. Pedig szerettem volna túlleni rajta.
Gigi ma is olyan kis éhenkórász?
Lehet, hogy napközben mostmár többet fog kajálni, és így át fogja neked aludni az éjszakát.
Györesz!
Köszi a gyógyító puszikat. Sajnos még mindig nem vagyunk túl jól, nagyon taknyol a kisbogaram. Igazából nem szeret kézben lenni, max a vállunkon (bár ott imád nézelődni, akár 1 órát is. Csak anyáék bírják szusszal
), bezzeg ma csak ölben hajlandó elaludni. Én meg nagyon élvezem, hogy erre vágyik, mert néha úgy szeretném ölben is dajkálgatni kicsit
Kihasználom az én kislánykámat
Nekem is szokott ropogni Krisztike, mikor felveszem. Bár nagyon néha csak. Én nem hiszem, hogy ez nagy gond lenne. Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy baja lehet. Olyan kis erős mindenki szerint, hogy tutira nem lehet ez gond. Úgyhogy szerintem nem gond ez, megnyugodhatsz. Főleg, ha a dokik is azt mondták, hogy minden okés.
Kata!
Látom, nálatok végigsöpör az egész családon. Van már hangod? Vagy még mindig csendeskedsz?
Köszi a homeos tippeket, még próbálom helyrehozni anélkül. Párologtatok kis kamillateát, szívom az orrocskáját, mikor már nagyon nehezen vesz levegőt. És mi a fluimare-t használjuk. Nekünk egy-egy szívásnál döbbenet mi jön ki az orrocskájából. Most kicsit parázok is, mert ez már sárgás valami, ami jön belőle, és a dokinő szerint az a nem jó. Hát, remélem, nem lesz igaza.
Dia!
Pénzköltés
Ez nekem is jót szokott tenni, ilyenkor rájövök, hogy igazán nőből vagyok.
Én még csak egyszer próbáltam a pampers pelust, de ha ennyire olcsó, lehet, hogy vetetek egy csomaggal apával, és kipróbáljuk
Köszi a tippet.
Nekünk tegnap maratoni szopijaink voltak, végigettük az egész napot. Aztán éjszaka is beiktattunk egy plusz szopit. Elvégre ha már orrot szívunk, akkor a cicit is meg kell hogy kapja vigasztalásnak
Azt vettem észre, hogy már nagyon unja az orrszívást. 1-2 hete még mozdulatlanul tűrte, mára viszont csak forgatja a fejét ide-oda és a végén már csak kiabál
De annyira édes ilyenkor. Én most el vagyok olvadva tőle, mert imádom ahogy az ölemben megmarad, és néz rám nagy szemekkel és csak dumál meg vigyorog ezerrel
Na megyek, mert szerintem mindjárt ébresztő van.
Puszi
Anikó