Gata boa, a GonalF tényleg négyezer, sőt, én a lombikomnál 10 darabosat vettem, és úgy 1 db 3600 Ft volt. Most nem tudom, voltaképpen te hány ampullásat mondasz. Nekem az az ár, amit te írtál borzasztó sok, egy ampullára, tekintve, hogy ez nekünk itthon meg sincs támogatva.
Kisegér, ne navalyogj már
Inszem az annyi sincs, mint egy rákszűrés. Akkor lehet nagyon eltolni, ha tüszőrepedés után már 1 nappal csinálják, mert akkor bezárul a méhszáj és úgy nehézkesebb felvezetni azt a hajszálvékony katétert. Nem tudom miért húzódozol, nagyon "könnyen" teherbe estél már egyszer, egy inszem tuti biztos siker lenne nálad. Hamar.
Matkatia! Egész biztosan anya leszel. Hát nem szoktad olvasni a történeteket? Előbb-utóbb senki nem ússza ezt meg. Olyan lány, akinek elzáródtak a petevezetői és 11-szer (!!) volt sikertelen lombikja, a legutolsó vetéléssel, beleroppant majdnem. És aztán nem sokkal utána spontán terhes lett. Senki sem tudja, hogyan. Egy ilyet hogyan lehet megmagyarázni?
Most én ha leírom a magam sztoriját: műtét, sikertelen stimulálások, sikertelen inszeminációk, lombik vetéléssel és méhenkívülivel, akkor ez olyan sok, hogy ha 2 éve ezt olvastam volna, azt mondtam volna, az ilyet kár erőltetni...
És mindig felállunk. És vettem a kanyarokat, és megint itt vagyok. És akarom, és bírom. Mit tehetnék mást? Én nagyon dühös voltam korábban arra, aki mondjuk 1-2 sikertelen inszem után azt mondta, összeroppan. Vagy fel akarta adni 1 év spontán próbálkozás után. Aztán megértettem, mindenkinek más a tűrőképessége. No de hit és erő nélkül, sajnos, ezt nem lehet végigcsinálni. Úgyhogy ne félj a tesztektől, az akadályoktól, vegyél mindent úgy, hogy azzal is közelebb vagy a célodhoz. Minden egyes lépéssel, nappal.
Kisegér, visszatérve... hogyhogy hanyadik napomon?
Ez a ciklus nekem vetéléssel és kórházzal kezdődött, azt se tudom honnan számoljam. Sztem nekem most itt nincs értelme ciklusnapot számolni, összvissz 5-6 hetes valami volt ez. Most mindenesetre megjön, mert barnázom.