Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de tegnap nagyon sz.. napom volt! Kép
Ráadásul még egy halvány csíkot sem sikerült produkálnom!! Kép Kép Kép
Viszont még nem jött meg és a hőm ma reggel is magas volt, úgyhogy még picit reménykedem. De lehet, hogy csak valami gyulladás miatt magas.
Még visszaolvasni sem volt időm, de igyekszem.

Szép napot mindenkinek!!

Kép
Kép
beuka

Igen, ma már dolgozom.
Látom tegnap este nem hiányoztam a társaságból KépKép. Mindenki valantínnapozott???

Proone, nyugi, ne bosszantsd fel magad még jobban. Tessék úgy kitolni vele, hogy nem idegesíted magad. Szerintem is jobban teszitek,hogy elköltöztök onnan, bár nem tudom mekkora anyudék lakása, de ott bizti jobb lesz. Vagy a fene tudja. Látod én is itt szenvedek anyuval.
Egy picikét ilyen szempontból örülök, hogy nem talizom anyuval egész héten, így legalább talán jobb lesz a kapcsolat hétvégén. Vagy a fene tudja mi?

Ja, csajok, csak hogy felkészítselek benneteket, mátol itt fogok nektek nyavajogni Kép. Örültök nekem mi Kép.
Olyan édes volt tegnap a párom, azt mondta hogy 10 előtt 10 percel odajön, hogy meleg autóval várjon, meg azt is mondta, hogy délután alszik egy kicsit, hogy este tovább fent tudjon maradni velem. Most nem egy angyal ez a hapsi?

Kép

Kép
vkhajni

De az egy angyali pasi!De az enyém is full ilyen!!!Ő is éjjel is jön visz ahova csak akarom!!Tök jó hogy ilyen pasikat találtunk és hogy még élnek ilyenek a Földön...KépKép
nicola79

Beuka, ne szomorkodj, lehet, hogy csak korán volt a teszt. Nekem a dokim azt mondta, hogy a mensi várható ideje után egy hetet vrjak és csak akkor csináljak tesztet, az az értékelhető. Persze én se vártam volna addig. Kép

Hajni, tényleg tündér a párod!!Kép Látod így sokkal jobban hangzik a dolog, azért egy kicsit csak összefuttok minden nap.Kép

Proone, nagyon rémes, amit írtál az apósodról.Kép Átköltöztetek már? Hogy vagytok most?

Lolita, sajnálom Kép természetgyógyászattal vagy homeopátiával nem próbálkoztál? Lehet, hogy az segítene inkább..

Tegnap elkezdtem szedni a clostyt.Déutánra iszonyat fejgörcsöm lett, szédültem és hányingerem volt, valamint ömlött belőlem a vér. (A hamadik nap már végképp nem szokott) Alig bírtam hazajönni, olyan állapotban voltam. Kép
A férjem nagyon kivan, szerintem nagyon sajnál. Vígasztalatam, hogy ez még semmi egy lombikhoz képest... bár remélem azt már nem tudjuk meg, hogy milyen.
Tegnap délután bent ügyeltem a munkahelyemen, mindig ketten vagyunk ügyeletesek, beszóltak, hogy jött egy ügyfél, egy fiatal csaj. Először úgy volt, hogy én megyek ki, de aztán mégis kollégám hallgatta meg, mert bekapcsoltak közben egy telefont is. Utána a kollegám teljesen kiakadtan jött be, hogy a csaj azt szerettte volna, hogy intézzünk neki segélyt, mert 11. hetes terhes és az abortusz 25.000 ft-ba kerül, erre neki nincs pénze. Nagyon szerencse, hogy nem hozzám került, félek nem bírtam volna kulturált maradni. Amúgy a kollegám is elküldte.

Ma csak délre megyek dolgozni, úgyhogy kicsit még leszek. Hajni nem izgulsz? Első nap az új munkahelyen...kiváncsi vagyok milyen lesz Neked.Kép

Z.

Kép
Kép
zafír

Dehogynem izgulok. De elvileg fiatalok leszünk ott, mert az idősebbek nem igazán vállalnak ilyet, a gyerekek miatt. Lehet hogy rosszul gondolom, de bízom benne. Remélem jó lesz a társaság, és akkor szinte mindegy milyen a munka Kép.
Azért érdekeshogy a bogyótol jobban megjött, bár nekem a 3. nap még vészes szokott lenni Kép.

Nicola, látod, azért még nem haltak ki az angyali pasik Kép. Bár én szerencsére tipikus bunkóval még nem futottam össze. Lehet hogy a szerencsések közé tartozom? Kép. Ilyenkor annyir tudom imádni. És már megint bőgök Kép. Kicsit kezd elegem lenni a homonjaimból.

A múlkor mondtam neki, hogy én a saját házikónknál, biztos egy csomó havat fogok takarítani. Úgy elképzeltem a dolgot. Én lapátolom a havat, és egy-két két-három éves forma gyerek esik kel mellettem Kép. Annyira szép volt.

Meg olyan édes volt a múltkor. Beszaladtam a boltba, ő addig kint volt a kocsiban. Erre kimegyek és felháborodva mondja, hogy az a hülye nő bezárta a két gyereket a kocsiba, még le is riasztózta. Ő biztos nem hagyná bent a gyerekeket, mert bármi bajuk történhet ott Kép. Olyan megható szerintem ha egy férfi ennyire foglalkozik a gyerekekke.
Na jó, abbahagyom, mert már itt bőgök a gép előtt mint akinek valami nagy baja van, pedig csak boldog vagyok. KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!!

Meg jöttem!!Nem vesztem ám el!!Nem is hiányoztam???Most jöttem haza vérvételről.Meg nézett a doki,van 2 szép tüszim,de még nem repedtek meg.
De veletek mi van??Meséljetek!!!

Proone!!
Hát nem volt szép dolog az apósodtól ez!Költözés???

Hajni!!
Ma van az első napod??Mesélj majd,kiváncsi vagyok.

Zafír

Be léptél a clostisok klubbjába??Remélem ez a mi hónapunk lesz!!!

Beu!
Hogy vagy??Gondolom izgulsz??Azóta nem teszteltél??
csanita

Zafir!

Te hol dolgozol??

Beuka!Szerintem is korán volt a teszt, ugyhogy fel a fejjel!!

Kata!Merre jársz!!!???
nicola79

<font color="0000ff">Szünetben felszaladtam. Aranyosak vagytok! Kép
Még nem költözünk, anyu sem tud még róla, majd este megbeszéjük vele. Az a baj, hogy egy csomó cuccot ott kell hagynunk, mert nem fér el anyunál. Mosógépet, székeket, wc tartályt, új bútorokat vettünk az elmúlt majd két évben, azokat mind ott kell hagynunk. Kép Egyébként pont ugyanakkora a lakás, de nekünk kevesebb helyünk lesz, mert ami a mi szobánk volt, az anyunál nappali. Persze ott is lehetünk...</font>

KépKépKépKép
proone

Kép

Kép

Kép

Kép
vkhajni

Lányok most nézem, ez hihetetlen, hogy én már a 20. napon vagyok. Most jött meg nemrég, nem? Hogy szalad az idő. És én meg csak szlapálom a serit Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Csanita ez tök jó hír: akkor az ikrekre is van esélyedKépKép Gratula a két szép tüszőhöz, szorítok, hogy hamarosan két kicsi petezsák formájában lásd őket viszont!!Kép
Igen most kezdtem el szedni. Neked volt valami tüneted tőle?

Hajni valószínűleg tényleg fiatalok lesznek, családanyák nem igazán dolgoznak ilyen időbeosztásban! Biztos jól fogod majd magad érezni ott, főleg, ha tudod a végén ott vár egy sajátbejáratú Angyal egy meleg kocsival.Kép

Nicola: Én a Pesterzsébet Család- és Gyermekvédelmi Központban dolgozom. Gyakran összekevernek minket a Családvédelmi Központtal, ahol az abortuszkérelmeket elbírálják...Kép Egyébként nekem fél éve még semmi bajom nem volt az abortusszal, úgy gondoltam, hogy ez jobb, mint a semmire gyereket szülni. Most már tudom milyen csoda egy ilyen kis élet, de más helyett persze akkor sem hozok döntéseket...

Proone, biztos, hogy jobb, ha nyugodtan végiggondoljátok a dolgot, meg megbeszélitek az "illetékesekkel", ez azért komoly döntés.
Drukkolok, hogy minél előbb rendeződjön.

Z.

Kép
Kép
zafír

Hajni!

Csodás a tábla!!!/mint mindig/.Úgy nézem mi babázhatunk eggyütt még talán- talán!!!!!

Van valaki???
csanita

Zafír

Kicsit fájt a fejem a clostitól,de más bajom nem volt.Bromót nem kellett szedned??Attól voltam ám igazán rosszúl!!!Hányinger minden bevételnél.De hát az ügy érdekébe mindent!!Nem de??
csanita

Sziasztok!
Tegnap lepusztult a szerverünk, így egész nap nem volt net és a levelező rendszerünk sem működött. Kép Gyorsan olvasok, aztán írok! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Anita, én is azt néztem Kép. Nálatok most lesznek akció hegyek??? Megint mennyien leszünk egy kupacban. Kép. Hogy fogják bírni drukkokkal a többiek KépKép. Szegényeket előre sajnálom.

Zafír, még egy két ilyen dolgot írsz nekem és tuti az egész napomat végigbőgöm Kép. Most már tessék csúnyákat is írni nekem, mert teljesen meg vagyok hatva Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni, mikor indulsz??
Mesélj ám holnap milyen volt az első munkahely!!

Kata!!Ti védekeztek??KépKépKépKép
nicola79

Hajni
Igen most minden nap akciózás lesz!Csak bírjuk szusszal!!!De ez a jobbik oldala,kellemesebb része!!!Most el kel nekünk a sok drukk.Olyan jó lenne egyszerre babásodni!
Én hétvégén voltam sírós.Esküvőn voltunk,és olyan megható volt.Volt lány kikérés elbúcsuzott a menyasszony a szüleitől,hát vlot sírás.Rám nézett a barátnőm(menyasszony)és sírtunk is!De jó volt,sokat táncoltunk.Majd rakok fel képeket.

Kata!Hogy vagy??
csanita

13.10-kor. Mindenképpen mesélek nektek. Holnap egész délelőtt ezt fogjátok hallgatni. Most meg visszaolvastam egy picit, és olyan vagyok mint egy szerelmes kislány. Bocsi, hogy ennyit áradozok, pedig már nem kellene, hisz nem most találkoztunk Kép. Tényleg bocsi, megpróbálom abbahagyni Kép

Meséltem nektek hogy nől a fogam? Már úgy fel van dagadva az ínyem, hogy alig tudom összecsukni a fogaimat (szóval értitek mire gondolok Kép).

Kép

Kép
vkhajni

Anita, húzzatok bele Kép. Én most drukkolok nektek, mert a tesztnél lehet hogy együtt izgulunk KépKépKép.

Kép

Kép
vkhajni

nekem már két éve nő a bölcsesség fogam!!
most is!!egyszerűen nem tud kinőni!!Pont karikor fáljt annyira hogy egy doboz gyógyszert kellett bevennem!!Kép
nicola79

Kösszi a drukkokat!Azt hiszem ránkfér!Nekem kint van 2 bölcsesség fogam,az első úgy kijött nem is éreztem,a másodikat fel kellett vágni nem tudott kibújni.Szenvedtem vele!
csanita

Nekem is már nagyon régóta nől, időnként fáj, de nem elviselhetetlen, csak kellemetlen. De úgy fel tud dagadni KépKép, szerencsére kívülről csak az látszik, hogy állandóan szekálom a nyelvemmel KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Hali,

na a helyzet hogy most a változatosság kedvéért nem a méhnyakam hanem az egész méhem van begyulladvaKépKépKép
gellérthegynyi mennyiségű antibiotikum,amitől persze begombásodomKép arra meg diflucanKép
tök kész vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja és a lényeg hogy közölte hogy ha megint úgy döntünk hogy baba végigzongozárom ismét amit már december óta,kikísérlezehetem hogy megjön e ha nem,nem írja fel a closyt hanem előbb ismét egyszer hormonvizsgálat és majd utána kezel csakKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
annyira kész vagyok,játszik az idegeimmel és húzza az időt még ő is,ez amit most elmondtam 5 HÓNAP!!!!!!
HIHETETLEN!
gondoltam ha megint megyek hozzá megmondom hogy csináltassa most a hormonvizsgálatot,ha már egyszer úgyis abbahagytam a fogigátlót legyen valami értelme is!mit gondoltok?????????????

Nicola,
köszi,szerintem is tündériKép
ne fogadd el,sok mindenről lemradnál,terhesség,szülés.....megériKépKépKép

Lola,
mától és is csatlakozom hozzádKépfonalgombaKép
és persze a jó öreg diflucan!!!!!!!!!!!

puszkó
gigi
Vendég

Azt a fránya gombát mitől lehet elkapni??lekopogom nekem még nem volt!!!(kopp-kopp-kopp)

De elfogadnám mert csodaszép baba!Majd még keress képeket és küldjél!!!KépKép
nicola79

Nem feltétlenül elkapni lehet,alapban is van a szervezetedben és ha hajlamos vagy rá túlszaporodikKépKépés akkor jön ami még nem volt........
engem a nyulladás jobban kikészít,annak lehetnek következményeiKépa gombának nem,az nem olyan gáz,de kellemetlenebb az tuti
keresek még kedvenc képet és küldömKép

Proone,
olvastam amit utoljára írtál a tétényis topicba,hogy lett ez a doki a legszimpibb????életemben nem hallottam róla,persze ez semmit nem jelentKép
Vendég

Juca, jól összejött most minen Kép. Szerintem is kezdjétek el a vizsgálatot, minél gyorsabban zongorázódjon le a dolog Kép.
Én eddig azt hittem, hogy elmegyek a dokihoz, közli hogy gombám van, aztán ad valami bogyót vagy krémet, és kész. Többen nem lesz. Annyira nem tudom elhinni, hogy nem lehet kiirtani. Most mondta a párom, hogy neki is volt, de ő bekente kenőccsel, aztán elmúlt. Ezek szerint csak szerencséje volt.
Na, szóval nincs más hátra csak ki kell tartani.
Nagyon sok erőt küldök neked ehhez. Vigyázz magatokra.

Kép

Kép
vkhajni

Juca nagyon sajnálomKép Remélem hamar kigyógyulsz minden szrból. Én sem értem, hogy a dokid minek akar kisérletezni még Veled... Biztos nem ártana, ha beszénél vele erről.

Anita, merrcoformint szedek és clostyt, egyelőre ennyi nekem bőven elég... Brómot mire adnak?
Persze a cél érdekében mindemt, meg ezek után a terhességi rosszullétek meg se fognak kottyanni nekünk.Kép

Ki vagyok készülve, elromlott a mosógépünk, persze egy adag ruhával a belébenKépKép Nem tudom miért kell mostanában minden nap valami rossz dolognak történnieKép Bárha jucára gondolok, akkor nem is akarok panaszkodni.

Lassan mennem kell sajnos dolgozni, nincs nagy kedvem elindulni ebben a szakadó hóban.

Z.

Kép
Kép
zafír

Zafir!!Szakad a hó???!!!It semmi Győr közelében...
És meddig vagy??

Kata!!Eddig olvasol??
nicola79

Nálunk nem is esik a hó. Ilyen furcsaságot. Pedig fordítva szokott lenni. De ezek szerint várható itt is Kép. Annyira útálom már Kép.
Zafír, kitartás, az ilyen időszakoknak előbb-utóbb végük Kép. Milyen mosógép? Legalább elöltöltős? Abból jó lehet kivenni a ruhákat, mikor félig van vízzel.

Kép

Kép
vkhajni

Felültöltős. Itt tocsogok a vízben Kép Próbálom kicsvarani őket, de ki se öblítette rendesen. Kép Sajnos most már mennem kellKép
Én se örülök a hónak, pedig régen úgy szerettem.

Hajni ügyes legyél és várom a beszámolót!!!

Estefelé biztos felnézek a netre, nyolcig ott fogok ülni egyedűl, legalábbis remélem nem akad munkám.

Na megyek ruhát csavarni, meg készülök...

Z.

Kép
Kép
zafír

Hát Zafír, nem irigyellek.

Én meg itt szaladgálok a lakásban mint egy mérgezett egér. Még ezt akartam, még azt. Jajj, el ne felejtsen, stb. Azt hiszem kezdek egy picit ideges lenni. Már érzem az izgulást a gyomromban is. Szóval teljesen kezdek bedilizni KépKép. Már csak másfél órám van.

Nyaltam is, had idegesítsem magam a sok párfánykáva. Teljesen nem vagyok normális Kép

Kép

Kép
vkhajni

Nnnna, elolvastam azt a rengeteget, amit írtatok! Kép

Hajni,
Ne legyél rossz kislány! Kép Majd írok új sztorit! Kép

Beuka,
Elfelejtettem írni, h nagyon tetszik a kutyátok! Kép

Hajni,
A férjed a pincében a vízben! Kép Aaaannyira jót nevettem, amikor elképzeltem! Kép

Lola,
Én is azt hallottam a vitaminokról, h igazából, ha rendesen étkezel, eszel ssok zöldséget, gyümit, akkor semmi szükség rájuk. Igazából csak a fogamzásig van értelme szedni, meg max. az első pár hónapban.

Zafír,
Szerintem nagyon aranyos gondolat az anyósodat egy unokával megvígasztalni! Kép Szegény sógorodnak nem lehet könnyű!

Gigi, Lola,
Gombák Kép Azt üzenem neki, h tűnjenek el a Közeletekből!!! Kép

Gigi,
Tegnap nem voltam, így utólag Nagyon boldog névnapot a "Mi Bálintunknak". Kép

Kép
Ez Neki küldöm! Kép Nekem ugyanis nagyon tetszett! Kép És Ő is biztos ilyen kis huncut! Kép
Én is várok ám újabb képeket! Kép

Proone,
Az apósod tényleg nem semmi! Kép
Bár én sem panaszkodhatok... Kép Vagy inkább Kép
Én is azon szoktam igazából megdöbbenni, h a saját gyerekével hogy lehet ilyen az ember... Mert engem tényleg nem kell tolerálnia, vagy legalábbis rám kiakadhat, hiszen nem ő akarta, h odacuccoljak, de a gyerekét ő is csak akarta (vagy legalábbis tett valamit azért, h legyen! Kép)! Nálunk most az a legújabb, h arra panaszkodott, h későn este állunk neki főzőcskézni, meg ott zörgünk a konyhában (ő általában elalszik a nappaliban TVnézés közben...). De könyörgöm, ha este 10-re érünk haza, akkor hogyan kezdjek el 5-kor vacsorát csinálni magunknak?! Kép Az persze teljesen természetes, h ő reggel 1/2 5-kor nekiáll kicserélni a csapokat... Kép

Incike,
Boldog szülinapot! Remélem, minden rendben van Veled! Kép

Nicola párjának is boldog szülinapot! Kép

Nicola,
Igen, mi védekezünk. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Nicola,
Nem csak olvastam, a főnököm is idegesített egy kissé... Kép Egyszer úúúúúúgyis kinyírom! KépKépKép

Hajni,
Ügyes legyél! Kép És ne izgulj! Kép Hiszen talpraesett nőci vagy! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, miért nem lehetek rossz kislány? De én az akarok lenni. Már alig várom az újjab történetet KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Nálunk is esik vmi havaseső-féleség... Kép Elég undorító így bentről nézve is. Kép

Képzeljétek, szinte egy teljes hónapig nem lesz itthon a pasim... Kép Ma este elutazik... KépKépKép Vasárnap hazajön, akkor egy hétig itthon lesz, de utána megint megy és majd csak naggggyon soká jön haza! Utálok nélküle aludni!!! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Kata, teljesen tudom mit érzel. Iszonyatos. Nálunk is volt hogy hét hétig nem volt itthon, csak hétvégén, szombaton jött és vasárnap ment. Alig bírtam ki. Ilyenkor mindig azt csinálom, hogy minden nap írok neki levélkét, mintha elmesélném neki mi történt velem Kép. Tudom, hogy gyerekes, meg hülyeség, de kicsit át lehet vele vágni magadat Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Na, megszáradt a nyálam. Szerencsére alig van benne páfrány. Nyugodtan mehetek dolgozni Kép. Most már minden bajom van. Nagyon izgulok Kép. Már csak egy óra és indulok. Addig írjatok sokat, hogy lekössetek KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Na jó, akkor lekötöm magam Kép.

Képzeljétek, nálunk is el kezdett esni a hó Kép. Annyira nagyon boldog vagyok Kép. Úgy fogok kinézni mire beérek, mint egy hóember Kép.
Zafír minig küldi tovább nekünk a havat Kép. Mindig nálunk kezd el előbb esni Kép. Időjósnak fogom használni KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Kata!Akkor nem fog összejönni a baba!!!És hogy védekeztek ha nem vagyok indiszkrét???
Hova megy a párod??
nicola79

Hajni!Neked mindjárt indulnod kell!!Ettél már??
Én már lassan megyek hazaKép
nicola79

Persze, megettem a pizzát ami tegnapról maradt Kép. Ugye ügyes kislánynak a nagy pizza kell, pedig tudja hogy nem tudja megenni KépKépKép.

Lassan készülődök is, de közben nézlek benneteket Kép. Azt sem tudom mit vegyek fel. Olyan jó volt egész nap itthon, nem kellett ezzel foglalkoznom Kép. Csak találok valami ezer éves göncöt KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Csininek kell lenni!!Nem??
Valami ruhaféle jó lesz!Itt nálunk elég hideg van , úgyhogy jól öltözz fel!!!Kép
Hajni!Ami kép van a profilodban, az mikor készült??
nicola79

Húúú, azt hiszem tavaly előtt nyáron. Miért?

Nem akarom a hideget Kép. Legszívesebben melegítőben mennék Kép

Kép

Kép
vkhajni

Most megnéztem, ezen nem cigizek KépKépKép

Kép

Kép
vkhajni

Zafír,
imádlak,úgy örülök hogy valaki megérti miről beszélek,az egész családom hülyének néz,nem értik mit problémázok!
én is gondoltam már rá csak nem tudom hogy kezdjek neki a mondandómnak,help!!!!!!!!!!!!
légyszi segíts kitalálni nekem a tálalástKépKépKép
én is remélem hogy megszabadulok már ezektől,eddig nem paráztam mert folyton gombám volt,de most attól fosok,mi van ha visszamarad valami és már nem is lezsek terhes!?

Kata,
köszi,szépen megünnepeltük a névnapját,akkora talicska legót kapott tőlünk hogy az egész gyerek beleférKépKép
átadtam az üzidet a gombáimnak de rá se bagóznakKépKépne légy szomi majd mi megvígasztalunk míg nincs itthon az a szép pasidKép
én a fél vesémet odaadnám ha egy kicsit nyugtom lenne tőleKépKépKép

jaj nem is mondtam nektek hogy szegény bálintnak tegnap 39,1-re felment a láza,annyira kész volt szegény,alig akart lemenni,két kupot is kellett adnom neki mire levitteKép
szerintem biztosan a foga bántja,de azért felhívtam a dokinkat,azt mondta ha ma már nem lázasodik be nincs gáz,de ha igen est vigyük be és megnézi!
szorítsatok hogy ne legyen beteg a szentem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cupp,
gigi
Vendég

Nincs frissebb??Vagy úgyanugy nézel ki most is???
nicola79

Juca, te mindig kihagyod a legfontosabban. Szegény pici, remélem tényleg nem lesz ma már semmi baja. Nagyon útálom ha betegek, bár tudom hogy néha kell. Én tuti izgulok értetek Kép

Kép

Kép
vkhajni

Én nem változom Kép. Kb ugyan így nézek ki most is, csak nincs ilyen palacsinta fejem KépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Na mentem, legyetek jók. Holnap de. talizunk.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Itt vagyok én is!Csak főztem.Nekem nem ír senki????Szomorú is lettem!!!

Zafír

Mire szeded a merrcoformintot??Jól írtam??Én a bromót a magas prolaktin szintemre kaptam.Azért nem volt peteérés.Az vissza ment a normál értékre és most rá segítés a closti.Szegényke,mi van a mosógéppel???Így már jártam én is.

Hajni
Mi az,hogy palacsinta fej???

Van itt valaki???
csanita

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?