Votiv!
Ez a baba egyre férfiasabban tökéletes!
Na jó, megpróbálom disztingváltan leírni a mai UH eseményeit.
Elsősorban 1 órát vártunk (mi voltunk az elsők, de persze a dokinő ba..ott rendelni a rendelési időben), aztán a babák elkezdtek ordítani, egyik a másik után, aztán Eszter is rákapott, erre a többiek elhallgattak, én dörömböltem az ajtón, aztán végre jött a picha és elkezdett behívni
3asával. Persze erre a tömeg már zúdult volna befelé, (én 4.nek tudtam odaszorulni az ajtóhoz babástul,) erre nagykegyesen megengedték, hogy extra negyediknek bemehetünk... Eszter annyira
sírt már (a folyosón félsötét volt, idegbeteg várakozókkal, levegőtlenséggel, stb). Azt mondta a nő: na, kezdjük akkor ezzel a türelmetlen gyerekkel! Azt hittem, belerúgok, de inkább
megköszöntem. Végülis másodikként vizsgáltak, addig egyszer elhallgatott, de újrakezdte,amikor a hideg gélt a combjára nyomták. Erre az volt a baj, miért sír és miért nem vigyázállásban fekszik a vizsgálón. Majd az volt a bajuk, miért nem vittem neki teát. Mire én: mert még csak szopik. Férjem fogta a kabátokat, én a papírokat, pelust, gyereket, ha lett volna 5.kezünk, akár teáztatni is tudtuk volna... letenni sehova nem lehetett...volt egy asztal, azon kb 4 baba cucca.
Fú, nagyon örültem, amikor végre kijöhettünk. Nem, nem rúgtam bele a nőbe kifele sem...
Szóval miért is sír egy 2hós baba 1 órás várakozás után és miért mocorog ha hideget nyomnak a lábához???
(EZ egy keserű vigyor
akart lenni.)
ÉS ha belegondolok, mi lett volna, ha ekkor adja ki a heti kaksiadagot... szerintem leüvöltötték volna a hajunkat is.
neet (aki kezd lehiggadni)