Új privát üzeneted érkezett!

Rita86 :) írtam neked privibe!
nyullancs

köszi lányok amúgy a biztatást, nagyon sokat számít! én is szorítok mindenkinek! :)
nyullancs

Váratlan, köszi, mi nagyon jól vagyunk. Most már a 28. hétben járunk, úgyhogy egyre izgatottabb vagyok. Mocorogni már régóta mocorog, bár mostanában már néha úgy érzem, inkább "lakberendez". Rengeteget mozog, ide-oda vándorol a pocimban, most már kívülről is jól látszik, hogy hol itt, hol ott dudorodik a pocim. Nagyon aranyos :) És nagyon kis szófogadó is, mert az ultrahang előtt napokig kértük, hogy legyen szíves megmutatni magát. A vizsgálaton a doki azt mondta, hogy ilyet nem gyakran lát, ez a gyerek úgy terpeszt, hogy el sem hiszi :D Szóval, ha minden igaz, kis királylányunk lesz <3 Még dologozom egy darabig, de már nem sokáig. Bár nagyon jól vagyok, egyre nehezebb odafigyelni arra, amire kéne és nem a babaszoba rendezgetésén agyalni... Szóval köszönöm az érdeklődést, mi nagyon jól vagyunk! 

Nektek pedig nagyon szurkolok és kíváncsian várom a beszámolókat a tesztekről! :)
sarah16

Nagyon nagy gratula Sarah16! Olyan jó ilyeneket olvasni. A kislányhoz, meg külön gratulálok, bár gondolom a kisfiúnak is ugyanúgy örülnétek! Jó egészséget kívánok nektek! ;)
nyullancs

sarah16 én nem voltam képbe nem tudtam hogy baba lesz ne haragudj...valamit nagyon félreértettem.
De nagyon nagy gratula! De jó már nektek! Kis terpesztős királykislányt nézegetni
Mi is azt vártuk rózsaszin is lett  a szoba de még várat magára
Remélem majd megosztasz velünk egy képecskét ha megszületik
Mikorra vagy kiirva?
rita86
Eger

Jaj de jó, kislány!!! Én is kislányt szeretnék, ha sikerülne. De persze egy kisfiút is imádnék!:) 28 hét, az igen. Olyan gyorsan repül az idő. Ahogy olvasgatom vissza, miket írtak az elején a fóruot létrehozók, majd utána a fellendülés, amikor Te is és még valakinek sikerült a babácska! Olyan jó hallani, el sem tudjátok képzelni. És benne vagy már egy baba születik fórumban? Ha most vagy 28 hetes, akkor június környékén fog születni a várva várt gyermek? Nyári baba. Én kiszámoltam, ha most várandós lennék, akkor december elején születne. Egy mikulási baba boldog édesanyja lennék.
varatlan
Miskolc

Nagyon aranyosak vagytok :) Igen, kisfiúnak is pont ugyanennyire örültünk volna, de a kislány már régi álmom volt nekem is... Babás fórumba még nem léptem be, csak erre nézegetek rá néha. Itt én is annyi segítséget kaptam, mikor szükségem volt rá. Örülök, hogy ha én is tudok legalább kicsit segíteni valakinek :)
Június végére vagyunk kiírva, mivel első baba, már kezdek eléggé izgulni, hogy mi lesz, hogy lesz. De biztosan nagyon jó lesz minden! És tényleg köszi a kedves szavakat, nagyon jól esnek...
A Mikulás-baba pedig nagyon jól hangzik, remélem összejön! Milyen helyes lenne kis piros sapiban... :)
sarah16

Sziasztok! Szerintetek?!
55 nap, 3 hete késik, de még mindig negatív a teszt...  Sosem késett, óramű pontossággal érkezett 28-30 napra. Utoljára febr. 3-án. Szeretnénk babócát, elvileg az ovuláció időpontjában (is) voltunk együtt. Furán éreztem magam, így még a nemvárt előtt is csináltam egy tesztet, negatív lett. Be is vásároltam: tampon, betét, ovu teszt, hogy majd legközelebb...  Erre nem jött meg. Hmm. Vártam 1 hetet, amikor is volt 1-2 csepp barnás maszat a tisztaságimon, de ennyi. Teszt negatív. Jöttek a sűrű vizelési igerek (nem voltam felfázva), fájt a pocim, mintha mindjárt megjönne, de semmi. A családban aki már szült, mindenkinek a leggagyibb teszt, a legkorábbi időpontban is kimutatta a terhességet. Most akkor én vagyok kakukktojás, vagy még sem lesz baba? Fogalmam sincs mitévő legyek.  Minden tünetet produkálok, néha gyenge alhasi fájdalom, mintha v.mi készülődne, néha hányinger, húsra rá sem tudok nézni, falási rohamok, nehéz, feszülő mellek. Mindenki azt mondja várjak, nyugi. De meddig? Szerintetek?! Lehet még ebből babóca, vagy hova lett a mensim?

Mittyke83
mittyke83

MIttyke83 a 3 hét hosszú idő azért. Főleg, ha eddig óramű pontossággal érkezett meg a nemvárt. Ellenben a tüneteid akár a várandósságra is utalhatnak. ÉS arra is, hogy nagyon akarod a babát, és a szervezeted persze tudattalanul is reagál rá... De a fórumon votl olyan, akinek 3 hét után mutatta ki, mert erősen hitt a tüneteinek. Nehéz okosat mondani. Azóta mi a helyzet? Megjött?
varatlan
Miskolc

@sarah16:
Szijjó
Most olvasgatom a nagy hírt hogy ti is babáztok nagyon nagyon Örülök neki hogy sikerült nektek is.
flappancs

Flappancs, nagyon szépen köszönjük :) :)

Mittyke, miért nem mentél még el orvoshoz? 3 hét elég hosszú idő. Ha terhesség, a doki bőven tudja ilyenkor igazolni, ultrahangon is szépen látszik már. Ha meg nem, akkor nem túl jó jel, hogy nem akar megjönni, akkor meg ránézne, hogy mi a gond...
sarah16

Nekem lányok 2 hete kesik, de még negativ. Lehet sajnos ciszta, stressz, hormonalis, akarmi, babara kicsi az esely szerintem.
Holnap fel 4re varva dokim, utana tudok biztosat. :) szoritsatok, hogy semmi komoly ne legyen!!
Myttike83 szurkolok neked is, a robbiekne is, nehogy megijedj, de szerintem mielobb dokizz te is!
nyullancs

U.i: bocsi az irasert ismet, de telorol vagyok :D
nyullancs

Nyullancs valaszolva a kerdesedre, 24 vagyok es 1,5 eve hazas. Babara egyenlore nem gyurunk, megszakitassal vedekezunk, tablettat nem szedek. Csutortokre kaptam csak idopontot a dokohoz, ultrahang malyd nogyogyasz( ajanlottak h ultrahang az elso, baby eseten veszelyes lehet a nogyogyasz a korai szakaszban) a teszten semmi, de mint mar emlitettem jan. 22 volt az utolso. Aggodom h valami mas gond lehet.
21lilike

21lilike az már nagyon régen volt meg. Nekem régebben volt ilyen, hogy akár 1 teljes hónap kimaradt, de azért neked már kettő maradt ki. Ennek is lehet, hogy csak egy egyszerű oka van. Ne aggódj. De a doki jó ötlet. CSütörtökön írd le, ha gondolod, mi volt a vizsgálaton. NAgyon kíváncsi vagyok.
Nyullancs, ha csak két hete késik, az viszont még izgalomra simán ad okot. Szorítok Neked. Holnap délután Te is írd le, mit mondott a dokid!
Flappancs, Te hogy vagy? HOgy érzed magad? Mi újság Veled?
A hét végén, vagy jövő hét elején már tesztelek én is, mert április 3 a 30. nap, de már jön is a tünetelés, mellfeszülés, mintha nagyobb méretű lenne, és a teltség érzet. Ahogy ugye közeledik az idő, egyre jobban jön a tudatom és módosítja az érzeteimet. VAgy....
varatlan
Miskolc

Sziasztok! Írtam már korábban bejegyzésekben, hogy haladunk. Nőgyógyászom Norcolutot írt fel, aztán amikor megjött Clostilbegyt kezdtem szedni, ami ugye elvileg serkenti a peteérést. Mert sajnos vizsgálatokon kiderült, hogy kevés a petém, ezért rendszertelen a menstruációm is. A Clostilbegyt szedése után elvileg kiszámoltuk a várható ovuláció időpontját, ami szerdai napra esett. Azon a héten minden nap együtt voltunk, és minden nap csináltam egy ovulációs tesztet, de minden tesztemen csak halvány csík volt, nem erősödött, gondolom nem volt peteérésem. Azért mi igyekeztünk együtt lenni, amikor csak lehetett, és bíztam benne, hátha mégis sikerül. Múlthét pénteken kellett volna megjönnie, de semmi. Vasárnap reggeli teszt negatív. Nem tudom, hogy most a gyógyszer nem használt, vagy terhes vagyok, csak nem mutatta, bár azt már megtanultam saját tapasztalatból, hogy a negatív teszt általában negatív. Elvileg be kellene szednem még egy adagot a Clostilból, de azt a menstruáció 5. napjára mondta a doki, így most nem igazán tudom, mi lenne a helyes lépés. Szerintetek? Volt már valaki, akinek a gyógyszer szedése mellett sem volt peteérése?
gpetra
Nyíregyháza

21lilike szerintem se izguld tul! A doki jo esellyel megnyugtat, nem kell rosszra gondolni egybol, de mindenkepp szukseges a vizsgalat.
En is ugy vagyok vele, h csak komoly baj ne legyen..
Varatlan, en is izgulok, de 2 hetes kesenel ugy mar ki kene mutatnia a terhesseget a tesztnek, szoval.. :)
nyullancs

Az a fura, hogy 8. Napja enyhen pecsetelek es ez a mindjart megjon erzesem van ( enyhe gorcs ) a hasam feszul es neha emelygek is, de lehet csak bekepzelem mar (???) Ennyi teszt ellenere lehetek meg terhes szerintetek? 2 hete kesik ugyanis mind emlitettem.. olvastam olyat, h nem is mutatta valakinek a teszt egesz sokaig, v egyatalan.. v inkabb ciszta lehet a dologban? V kitudja? Vkinek tapasztalat
nyullancs

@gpetra:

Nekem sem volt peteérésem ciszták miatt és szedtem Clostit + elég sokat voltunk együtt. Closti utáni hónapban végre nem 45, hanem 32 napra menstruáltam, én már ezt is haladásnak értékeltem, szerintem volt peteérésem, bár nem csináltam ovulációs tesztet és teherbe sem estem. Most a Closti utáni 2. hónapban vagyok, de nekem nem mondta a doki, hogy megint szednem kellene. Március 6-én jött meg utoljára, kb 5 napja elég rendesen fáj a hasam vagy inkább oldalt a petefészkem, de ez az első terhességemnél is így volt. Avivázom és reménykedem.
Gperta ha megjön szedd be a gyógyszert, ha nem, akkor az jó mert lehet terhes vagy. Sajnos nekem is az a tapasztalatom, hogy ha negatív, akkor nincs baba. vagy inkább azt momdom, ha a 35-40 nap környékén is negatív, akkor valószínűleg nincs baba.
Én mindenkinek drukkolok és mindig kiváncsian olvasom a fejleményeket.
szomani
Vonyarcvashegy

@szomani:
Köszönöm a kedves szavakat, jól esik olvasni, hogy vannak olyanok, akik hasonló cipőben járnak. Felhívtam ma a dokimat, szerettem volna bemenni vizsgálatra, de elmondta, hogy nagyon korai volt még tesztelnem, ne izguljak, várjak még 2 hetet, ha addig nem jön meg, akkor bízhatunk benne, hogy mégis terhes vagyok. Hosszú két hét lesz, pláne, hogy megfogadtam, hogy addig egy tesztet sem csinálok. Írom majd a fejleményeket, és drukkolok közben neked is :oops:
gpetra
Nyíregyháza

@gpetra:

Várom a fejleményeket és köszi a drukkolást. 
szomani
Vonyarcvashegy

Nyullancs ne izgulj varj meg picit, ha nem jon meg ultrahang, eggyik munkatarsamnak 2 honapig nem mutatta a teszt megis baba volt. (Ez nem tundermese tenyleg van ilyen)
21lilike

Nyullancs ne izgulj varj meg picit, ha nem jon meg ultrahang, eggyik munkatarsamnak 2 honapig nem mutatta a teszt megis baba volt. (Ez nem tundermese tenyleg van ilyen)
21lilike

@szomani:

Szia! Jó újra hallani rólad és elég reménykeltőeket írsz! Nekem messze az volt az első tünetem, hogy szurkált oldalt a petefészkemnél. Csak ekkor néztem utána, hogy ez is lehet korai terhességi jel. Úgyhogy nagyon szurkolok! :)

Gpetra, szerintem Te is próbáld ki az Aviva-tornát. Én csak 1 hónapig jártam, utána már szerencsére nem is volt rá szükségem, de nagyon sokan voltak hasonlóan a csoportban, mint Te és rengeteg volt a sikertörténet...
sarah16

21lilike, ma megyek a dokihoz, megirom mizu! Koszi a biztatast!! Remelem veled is minden oke! Szorítok :)
nyullancs

Szijja szomani
Jó felőled hallani nekem is mindig 32 naposak voltak a ciklusaim nagyon szorítok hogy nektek is legyen egy kis angyalkátok.

Sarah:
Hogy érzitek magatokat a pocaklakóval?
flappancs

@sarah16:
Megmondom őszintén, nem hallottam még korábban erről az Aviva tornáról, de utána fogok olvasni. Remélhetőleg van fent interneten is videó, mert itt Nyíregyházán nem igen van ilyen lehetőség. Köszönöm a tippet :-) :oops:
gpetra
Nyíregyháza

@sarah16:

Köszönöm a biztatást, jövő héten már kiderül, hogy sikerült-e. És az avivás tanácsod is köszönöm, nekem nagyon bejött ez a torna és szerencsémre találtam a közelben oktatót. Azóta itthon is sokszor csinálom.

Gpetra tényleg próbáld ki, mert nagyon jó az aviva.
szomani
Vonyarcvashegy

@flappancs:

Köszi a szorítást, megírom a fejleményeket. Ti hogy vagytok?
szomani
Vonyarcvashegy

Gpetra, szerintem nézz utána, ez egy olyan torna, ami rendbeteszi a női szervezetet. Képes pl hormontermelés serkentésre, ezáltal pl rendszerezi a menstruációt és meghozza az ovulációt is. Nekem nem volt különösebb problémám, csak a vetélés után szerettem volna megerősíteni a szervezetemet, leginkább a méhemet és én ezért mentem. De sokaknál a gyógyszert is ki tudta váltani a torna.

Szomani, nagyon örülök neki, hogy tudtam segíteni! És akkor várjuk a fejleményeket! :)

Flappancs, köszi, nagyon jól vagyunk. A kisasszony nagyon mozgékony, aminek nagyon örülök. Tegnap este például apukát szórakoztatta el jó időre azzal, hogy hol itt, hol ott állt ki a hasam, bökdösött, gurgulázott, nagyon kis aranyos volt. Apuka pedig vigyorogva nézte a látványos produkciót a kitakart hasamon... :)
sarah16

Szomani akkor mi kb egy idősek vagyunk. Nekem sem jött még meg, és március 4.én volt a két hetes csúszás után. Inkább másfél hét. Én 30 napra számoltam, ami a hét végét jelenti. már tegnap tesztektem, ami persze egy sima menzesz kimaradós teszttel piszok korán van. Azt hiszem, nem tudok neki ellenállni. Ott van a fürdőszobában, és muszáj kipróbálnom. Negatív, hát persze. Nos, hamarosan csak kiderül.
Az Aviva torna nagyon híres, és jó. Sok alternatív program részese, mint női segítség. Mindneképpen érdemes kipróbálni. Egy jó oktató aranyat ér.
varatlan
Miskolc

Sarah 16 olyan jó halalni a kis pocalakód fejlődését. :) Mikor lesz a következő uh? Már meg van minden eszköz a fogadására? Kiságy, babakocsi, miegymás?
varatlan
Miskolc

Sarah 16 olyan jó halalni a kis pocalakód fejlődését. :) Mikor lesz a következő uh? Már meg van minden eszköz a fogadására? Kiságy, babakocsi, miegymás?
varatlan
Miskolc

Még 2 és fél óra a doktorig, de már majd kiugrik a szivem a helyéről! A gyomrom is kavarog. Szorítsatok, hogy ne legyen baj! Ha mégis kisbabám lesz, szerintem ott helyben elájulok, még jó, hogy elkísér a barátnőm!
Ne haragudjatok, hogy másról sem tudok beszélni, de nagyon szeretnék már biztosat tudni!
nyullancs

@varatlan:

Igen, én is olvastam a hozzászólásaid és megállapítottam, hogy kb egyezik a ciklusunk. Én most megfogadtam, hogy a 40. nap előtt nem tesztelek, az elmúlt 1 évben minden hónapban rengeteg tesztet csináltam, mert tüneteket véltem felfedezni magamon és persze semmi nem volt. Bár most is van otthon teszt, de kitartok és csak a 40. napon fogok tesztelni, persze ha addig nem jön meg. Az első terhességemet is kb akkor mutatta ki a teszt, több negatív tesztelés után.
szomani
Vonyarcvashegy

Szomani elismerésem. Nekem olyan kényszer féle már ez. De tudom, hogy most utoljára tesztelgetek, mert már nem fogunk próbálkozni sem, hiszen vannak gyermekeim, így úgy vagyok vele, hogy most kiélem ezt. Max a pénzem bánja. De tény, hogy ha folymatosan csalódnék, akkor én is inkább kivárnék. Nekem az volt a tervem, hogy ha sokszor is tesztelek, hozzászokom az 1 csíkhoz, így nem lesz óriási nagy csalódás, amikor már ki kéne mutatnia mindenképpen, és mégsem. Nekem ez működik. De nem mondom, hogy nem vagyok kíváncsi. Azt érzem, mindeképpen csalódás lesz az 1 csík, de elfogadom. Most már könnyedebben.
Nyullancs, alig várom a híred!!!
varatlan
Miskolc

Nagyon aranyos vagy varatlan! :) irok mihelyt hazaertem
nyullancs

Nyullancs, én is nagyon szurkolok, írj majd :)
sarah16

@szomani:
Mi jól vagyunk köszönjük szépen számoljuk vissza a heteket még maradt 7 hetem a kis legény születéséig hacsak nem akar előbb kibújni.
Nagyon várom a fejleményeket felőled nagyon nagyon megy a drukk.
flappancs

Nyullancs mizu?
21lilike

Sziasztok csajok!
Hálistennek semmi komoly, se ciszta, pláne nem roszabb..
Egy kis fertőzés, arra kaptam gyógyszert, a mensire meg azt mondta a dokim van ilyen, várunk kicsit, ha nem jön meg, tabi..
Megnyugodtam, hogy nincs baj!
A baba viszont szintén nem jött most össze, de igazából ugye tervezve se volt nekünk.
Nem kenődtem el, bár örüöltünk volna neki.
Elsejétől új állásom lesz, vágre összejött, aminek nagyon örülök.
Épp a jogsim csinálom, szeptembertől meg sulizni akarok, azt hiszem, ennek igy kellett lennie.
De a párommal azt beszétük, ha mindez lemegy, jövőre nekiállunk a baba projektnek. :)
Nagyon köszönöm a sok jó szót, nektek pedig minden jót kívánok és mielőbbi sikereket!
Néha majd visszanézek, hogy kivel mi újság, valamint, ha megbabásodunk, mindenképpen megírom nektek ;) !
Sok puszi és kitartás mindenkinek!!
nyullancs

@flappancs:

Köszi 
szomani
Vonyarcvashegy

Sziasztok Csajok!
Bocsi hogy nem voltam itt a napokba de volt egy pár elintézni valóm.
És most meg kiderült hogy nem lett jó a citológia eredményem eléggé megvagyok ilyedve a dokim a jövőhéten fogad...fogalmam sincs mi az a P3 as eredmény.
MI újság veletek? Hogy vagytok?Remélem mindenki jól van!
rita86
Eger

@rita86:

Ne izgulj, az még nem jelent daganatot. Nekem is volt évekkel ezelőtt. Amikor megkaptam a levelet, hogy vissza kell mennem már temettem magam. A P3 lehet gyulladástól is, ebben az esetben elváltozást látnak, de nem egyértelműen daganatos vagy rosszindulatú. Nekem is vissza kellett mennem, mindezt elmondta a doki és 3 hónap múlva megismételte a rákszűrést, ami teljesen negatív lett.
szomani
Vonyarcvashegy

@rita86
Én egészségügyis vagyok, szóval ugyan ezt tanácsolom, hogy ne izulj! Egyátalán nem jelent semmi biztosat, de ha ne adj isten nem jó hírt közöl a doktor, akkor is fejben dől el minden. Tudom ezt így most könnyű mondani, de tényleg van mindig kiút, sosem szabad elkeseredni végleg. De ilyenre ne is gondolj egyenlőre, kemény csaj vagy és szerintem rendben lesz minden egyébkén is! :)
nyullancs

Rita86 kitartást! Megismétlik és minden rendben lesz. Igyál sok vizet, hogy tisztuljon kicsit a szervezeted....Nyullancs, mi a foglalkozásod? Ápolónő vagy? Ha szabad meg tudni.
varatlan
Miskolc

ÉN reggel teszteltem, persze hamar, mint írtam a mániám... Szóval, érdekes volt félig álmos fejjel 5 óra 40-kor. Két csík volt. Nekem még nem is késik, szóval ránéztem még egyszer, és már nem volt ott. Érdekes élmény volt. Azt is éreztem, hogy hirtelen megijedtem, és a halvány csíkocska el is tűnt. De ez csak érdekesség. A hét végén vagy inkább a jövő hét elején már értékelhető eredmény kell, hogy szülessen...
varatlan
Miskolc

Gyógymasszőr vagyok
nyullancs

Lányok, most én is kérek egy kis szurkolást. Tegnap voltunk dokinál a szokásos ellenőrzésen és azt mondta, hogy szerinte egy kicsit kicsi a baba. Úgyhogy kaptam beutalót ultrhangra, ma pánikszerűen mentem és sikerült elintéznem, hogy már meg is csinálják (még mindig nem tudom, hogyan sikerült...). Az ultrahang szerint pont 1 héttel kisebb a baba, mint kéne. Ezzel nem is lenne semmi gond, ennyi egyéni eltérés bőven lehetséges, csakhogy 2 és fél hete voltunk 4D-s ultrahangon és ott napra pontosan annyinak mérték a Babánkat, mint amennyinek lennie kell. Vagyis 2 és fél hét alatt szedett össze 1 hét elmaradást. Tudom, hogy nincs gond, igazából én is aktívabb voltam az utóbbi 2 hétben, mint mostanában szoktam (voltunk kirándulni és 3 napig folyamatosan sétáltunk, várost néztünk), eléggé el is fáradtam. Valószínűleg emiatt van, hogy az én súlyom sem nőtt sokat, sőt, volt, mikor kicsit mlg csökkent is. De azért akkor is izgulok kicsit. Szóval légyszi szorítsatok, hogy minden rendben legyen és a kislányunk összeszedje magát...
sarah16

@sarah16:

Hányadik hétben vagy? Mit mondanak az orvosk? Gondolom most sűrűbben kell menned ellenőrzésre. Sajnos nem vagyok a téma szakértője, de biztosan végeznek vizsgálatokat, ami kimutatja, hogy ez mitől van. Emlkészem mikor 2011-ben vártam az ikreket, akkor kb 3szor módosították a szülés dátumát a mérések miatt. Ott minden olyan pici, minden gép más, 1-1 mm-et simán elmérhetnek szerintem és az már napokat-heteket jelent. A 4D biztosan pontosabbat mért. Próbál meg nem izgulni, a babának nyugalom kell (tudom könnyű mondani)
szomani
Vonyarcvashegy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?