Sziasztok!
Tanczy,
sajnálom hogy ilyen zavarosra sikerült a ciklusod vége, ez köszönhető a duphastonnak is, Láthatólag a hormonműködésen felborult most. Decemberben én is hasonlóan jártam, igaz nem késett, sőt korábban jött meg, de nagyon gyengén. Én akkor nem szedtem be semmit, de az azért volt, mert cisztám is volt. De aztán köv. hónapban rendesen megjött és újrakezdtem a clostit. Tiltakoztam először, hogy ki kell hagyni 1 ciklust, de mostmár belátom, jót tett a szünet, mert most legalább nem volt cisztám.
Dodó,
de jó hogy bepottyansz ide néha.
Én se tudtam magamtól ám hogy mi a douglas, csak azt tudtam hogy tuti nem a méh, és utánanéztem. Itt tényleg sokat lehet tanulni. Én sokszor visszagondolok arra az időre, mikor első babámért küzdöttem és nagyon tudatlannak, ebből eredően kétségbeesettnek látom magam így utólag. Ha azt tudtam volna, amit most így a beszélgetéseink során összeszedtem, sokkal nyugodtabb lettem volna.
Falina,
a hólyaghurut nálam csípő felfelé szálló fájdalommal kezdődött, aztán vért pisiltem, és pár napig szurkált a hólyagom, meg tompán fájt is, de az lehet, hogy attól volt, hogy sokat ittam(több liter tea, meg víz, hogy tisztuljon a rendszer), és sokszor volt nagyon tele a hólyagom.
Bocsi a naturalista részletekért. A gyakori pisilési inger akkor gyanús, ha nem jön igazán sok pisi és annak ellenére érzed a gyakori ingert, hogy nem iszol sokat. De nálad ez most más, mert ugye baba van ott bent, és az is okozhat gyakori ingert. Mindenesetre egy pisiteszt megnyugtató lehet, de ne csak a rutin egynapos tesztet kérj, hanem rendes tenyésztést, mert ott derül ki hogy milyen kórokozóid vannak és milyen mennyiségben, és így célzottan lehet kezelni. Az antibiotikumoktól pedig ne félj, egy csomó van amit baba mellett is lehet szedni. Na de nem szeretnék beléd szugerálni semmilyen gyulladást.
Sziasztok
Dana