Jaj, mennyi minden történt itt az elmúlt pár napban
Solya91, sajnálom, hogy nincs baba, de így akkor legalább majd rá tudsz készülni, igazán várni Őt, mikor már szeretnétek. Akkor pedig biztosan hamar összejön majd
Rita86, remélem, Te viszont nagyon jó híreket kapsz ma! Szurkolok nagyon és majd írd meg, hogy mi volt...
Nyullancs, végigolvasgattam a hozzászólásaidat. Szakértő én sem vagyok a témában, de elég sokat olvastam utána, mikor nekem volt rá szükségem és mivel a nyári időszakban volt és csomó doki szabadságon volt, ügyeleten is többször voltam, elég sok orvossal is beszéltem a kérdésről. Az, hogy későn van az ovulációd, az simán lehet. Ezt amúgy egy másik ciklusban akár könnyen ki is derítheted hőmérőzéssel, de könnyen lehet, hogy tényleg ilyen késői az ovulációd és azért voltak negatívak a tesztek, mert még alig ágyazódott be a baba. Ilyenkor előfordul pecsételgetés és hőemelkedés, az is jelezhette a beágyazódást, sokkal inkább, mint egy elmaradt mensit. Ami viszont a mostani rózsaszín valamit illeti, az már kevésbé jó jel. Még mindig van? Mert a rózsaszínes folyás viszont nem beágyazódáskor szokott lenni (olyankor max pecsételgetés, pici barnázás), hanem, ha nem marad meg, vagy veszélyben van a baba. Én nem tudtam elképzelni, azt hittem, hogy mkor azt írják a neten, hogy rózsaszín, halvány piros vérzést értenek alatta, de nem, az olyankor tényleg konkrétan rózsaszín. És nem jelent jót.
Ha mégis szeretnétek babát, akkor próbálj meg minél többet pihenni, lehetőleg fekve, hogy ha baba volt és még nem ment el, akkor így nagyobb eséllyel marad meg. Nekem is maximum ennyit tudtak rá mondani
Én az együttlétet sem javasolnám most az orvosig, mert lehet, hogy valami miatt nem tudott rendesen beágyazódni és úgy nem igazán tesz jót neki. Amúgy Váratlannak teljesen igaza van, amíg a doki nem tilt, alapvetően nyugodtan lehet
Viszont most ezzel is tudsz rá még picit vigyázni, ha van, mert ez a rózsasíznes valami nem jó jel. Egyébként nem próbáltál azóta még egyet tesztelni? Az együttlétről annyit, hogy nekem pl az első 3 hónapban nem is igazán volt kedvem hozzá, ami valahogy átragadt a páromra is, Ő is inkább vigyázni szeretett volna a babára, nehogy megint baj legyen. Aztán a 12 hetes ultrahangon mondták, hogy minden a legnagyobb rendben, elmúlt a hányingerem is és azóta ilyen téren is minden a régi...
Szurkolok mindenkinek!