Sziasztok!
Már nem vagyok beteg. Szinte olyan, mintha nem is lettem volna, se há..., se hasm... Pedig még tegnap elég lagymatag voltam. Mondjuk lehet, hogy az is közre játszott, hogy Benikém is jó kisfiú volt éjszaka. Képzeljétek 4 óránként kért enni. Ugyan a 9,30 órási etetés után üvőltött a hasa miatt éjfélig, de aztán bealudt és 4-kor, 8-kor kelt. Mondjuk a 8 órási után elősször nem akart visszaaludni mert rájött, hgoy reggel van és nevetgélt, aztán meg egyszer csak elkezdett görcsölni a hasa, vagyis nem tudta kinyomni a kakit és üvöltött. Aztán kiengedtem a gononszt
...(csöveztem)ami bántotta és 11 órási szopi után kiraktam az erkélyre a babakocsiban és egy kis hiszti után beájult. Alszik, mint a bunda. Imád a levegőn lenni. Amikor sírás van és kivisszük egyből elalszik. De hát hova vigyem ki éjszaka közepette -10 -be?
Hihetetlen, hogy milyen szerencsések vagytok mind, hogy ennyit alszik a babókáitok. Mindig felolvasom Petimnek, hogy képzeld ő is, ő is... hánytól-hányig aludt és nem hiszi el. Nálunk szerintem ez soha nem fog bekövetkezni. Mondjuk, nem szólhatok egy szót sem most az éjszakáért, csak az olyan nehéz,hogy akkor amikor nem alszik akkor csak üvölt és nem nézelődik és semmivel sem lehet megnyugtatni. Persze vannak jobb hangulatai is amikor nevetgél és már hangal is tud néha, de ez nem tart sokáig és átcsap sírásba. Peti mindig mondja neki, hogy olyan szép baba lennél, ha nem sírnál
Visszaolvastam naggyából.
Cic! Nekem nem lett kevesebb a tejcim a cukrosvíztől! Pedig már 2 hete nem is fejek. Egyszerűen nincs rá energiám. Az állandó hasfájásós ordításos éjszakák miatt legtöbbszőr, aztán meg amikor nyugi van azért, mert én próbálok pihenni, aztán meg egyébként marhára UTÁLOM A FEJÉST, mert szopi után olyan nehezen jön ki az a 20 ml. Ami szerintem már amióta nem fejek, biztos nincs meg. De van a hűtőben egy rakat tej és annyi bőven van amennyi Benikének kell. Még túl is szívja magát. Tudom néha azért ordít, mert pillanatok alatt beszív 140-et
és majd szétrobban a pocija
A cukrosvízből átlag minden nap fogy, de nem szoktam számolni, hogy mennyi. De átlag 125ml fogy el egész nap elolsztva.
Katy! Ne izgulj, nem hiszem, hogy Dani baba hasfájós lesz, az már kiderült volna. Nálunk a kezdetektől az volt. Pedig a kórházban aludt,mint a bunda és a nővérkék is azt mondták, hogy tuti evős-alvós baba lesz. Hát nem jött be
Már az első éjszaka is otthon húzos volt, azóta meg tudod csak fokozódott. Megnéztem Danika képeit, nagyon édi. Képzeld, azt mondta Petim, hogy hogy hasonlítanak egymásra Benikével
A takarójuk az tuti egyforma
, nekünk is olyan van. És a szülésznőtök az egyik kendvencem volt a nővérkék közül. Mondjuk szerintem, mindenki nagyon válogatottan rendes a szülésznők közül. Mintha minden héten szültem volna egy babát, úgy kezeltek
A csecsemősökről már viszont nem ez a véleményem, ezt lehetne ragozni...
Edwig! Nálunk is 1 hónaposan már mosolygott Benike. És én tutira vettem, hogy ezt nekem szánta és nem csak ösztön. Nem érdekelt, hogy más mit mondott...
Bendegúz! Nekem a dokinéni mondta, és a barátnőm tapasztalatából tanulva , most hogy beteg voltam és nem mertem szopiztatni, úgy adtam neki a fagyi tejet cumiból, hogy egy régebbit a frissebb lefagyasztottból összekevertem és gyönyörűen elfogadta. Úgyanis ha csak régit adsz neki, az már zsírosabb tej, mint a mostani és nehéz a gyomrának. Lehet, hogy ezért nem izlett neki? Vagy mondjuk, miben fagyasztod a tejcit? Azért kérdezem, mert volt valamikor régebben, talán máshol, téma a fagyasztás, és ugyan ez a probléma merült fel, és az volt az ok, hogy a nem jól fertőtlenített dobozba fagyasztott és műa. szagú lett a tej és ezért nem fogadta el a babóka. Én az Avent zacsiban fagyasztok.
Rékacs! Próbáld meg tényleg a cukrosvízet. Hátha bejön és nem kell kúpozni. Vagyis lehet, hogy kevesebbszer kell, de már az is jó, nem? Nálunk sem teljessen szünteti meg a kaki dolgot a víz, így is még kell néha csövezni, de már kevesebbszer. Én is gondolkodtam már azon, hogy nem fogok én küzdeni a dokinénivel, hogy utaljon be egy gasztroentológushoz, hanem kijárom az utat én. Hiába utaltam már neki arra ,hogy olyan jó lenne megnézetni, de nem reagál rá. Mindig azt mondja, hogy bírjuk még ki ezt a kis időt, amig zombi életet élünk. Jó, mi? Pedig nem hiszem, hogy más babának is ilyen nehezen jön ki a kaki.
Tényleg. Írjátok már meg, hogy nektek a babókák, hogy kakilnak? Nagyon erőlködve ordítanak, vagy nyomnak és kész, vagy sírnak egy kicsit és rányomnak és kijön.... Én olyan tanácstalan vagyok, mert annyira szenvedve ordít, sőt üvőlt és már lila a feje úgy nyom és sehol semmi. Mire megcsövezzük és egy regiment kaki jön ki. De ez szerintem nem normális állapot, hogy magától nem jön ki, igaz?
A talival kapcsolatban nem írtatok nekem, hogy szerintetek is jobb, ha itthon maradok a valagamon? Vagy azér szendén megkérdem,hogy nem-e lehetne-e eltolni-e mondjuk péntekre?
Mert addigra már biztos, hogy én semmiben nem lennék bűnös a betegség terén és én is láthatnálak végre titeket. Na? Vagy inkább ne kavarjak be és csinálunk egyet jővőhéten is és azon már ott leszek? De olyan messze van...
Imádom a képeket, amiket felraktok. Én is ihletett kaptam a lábas, hármas képek iránt...
Nagynehezen felrakja a mai nap a Peti az esküvőn készült Benike fotókat és majd meglátjátok, hogy milyen csinos fiatal úrral voltam
Megyek, rágok biztonság végett egy kis főtt krumplit
ebédre. Aztán jövök. Remélem Benike is engedélyezi?
Pusszantás nektek:
Márti és Benike (8hét+3)