Sziasztok!
Még új vagyok, de mintha mindig is közétek tartoztam volna. Nagyon sok hasznos dolgot írtatok, emiatt jött meg a kedvem, hogy írjak én is.
A helyzet nálam is kísértetiesen hasonló mint solya91 esetében.
Abbahagytam a fogamzásgátlót. Január 10-én volt megvonásos vérzésem. Ezt követő hónapban kis késéssel megjött a vérzésem, február 12-én. Rendes erős, normális mensi volt. Azóta semmi. Most 6 napja késik, sosem fáj semmim, most hirtelen jelentkező, majd hirtelen elmúló fejfájások gyötörnek, egy hete már érzem hogy "na most" tuti megjön, de mégsem. Vagy pici összerándulásokat, vagy szurkálódásokat érzek a hasamban /nem a gyomrom/, és a petefészkem is szúrkál.
A kimaradt mensim után egy nappal, 12-én teszteltem, mert szerettem volna tudni, jó ötlet-e elmenni szórakozni. Negatív lett. Viszont azóta sem történt semmi, csak ezek a fura dolgok. Ja, és nem említettem még a kocsiban rosszullétet, az autóban ülve enyhe hányingerem van, ezelőtt sosem volt. Mivel még mindig nem jött meg, vettem tegnap újabb tesztet, megcsináltam este, negatív. Gondoltam biztosra megyek, ma reggel is csináltam egyet, negatív. Imádnám, ha baba viccelődne velem, de nem tudom ennyi iső, és negatív teszt után még van remény? Megszakítással szerelmeskedünk a párommal, de 18-án, pont jókor szerintem kicsit túlhúztuk a dolgot.
Mit gondoltok? Puszi nektek, és drukkolok! Köszi a válaszokat előre is!