Sziasztok, lányok!
Úgy szeretlek benneteket
! Azt hiszem, az elõzõ terhességem alatt összesen nem kaptam ennyi kedves szót, na nem azért, mert nem volt, hanem mert Ti vagytok naggggggggyon aranyosak!
Elárulom Nektek, hogy még mindig csak Ti tudjátok
, szülõkkel és egyéb rokonokkal karácsonykor tervezzük közölni a NAGY HÍRT.
Jól vagyunk, már kezdem elhinni, hogy tényleg eggyel többen leszünk jövõre. A kezdeti kétségbeesés már elmúlt. Apa gyorsabban feldolgozta, mint én, olyan aranyos, már most simogatja a Pocaklakót!
Bebus szerintem mindent tud. Már az is gyanús volt ugye, hogy abbahagyja a szopizást. Mostanában meg olyan kis hisztis lett, hogy csuda
. De nem ám bõg, ha nem tetszik neki valami, hanem sikítozik. Elõször még mindig felkaptam, hogy hagyja abba, mert irtóra áthallatszik a szomszédokhoz, és nem akarom, hogy rámküldjék a gyivit
, de mostmár hagyom, hadd csinálja, elõbb-utóbb belefárad.
Többen kérdeztétek, hogy hogy esett mag ez a ,,Continuin-kaland". Verus, errõl Te is tudnál mesélni
Rendszeresen szedtem, nem hagytam ki egy napot sem, mindig nagyjából azonos idõben, nem volt mellette hasmenésem, nem hánytam ki egyszer sem -szvsz csak annyi lehet az oka, amit a dokim meg a védõnõm is mondott, hogy csak akkor igazán megbízható ez a tabletta, ha mellette naponta 6-7 alkalommal szoptatsz. Viszont mi ugye kezdetektõl fogva tápszert is ettünk a szopi mellé, így nem érvényesült olyan intenzíven a szoptatás fogamzásgátló hatása. Tehát aki nem csak szoptat, az gyorsan térjen át más módszerre, hacsak nem akar kistestvért
.
Pelcsike
,
nagyon szomorú dolog ez a pénztárca-lopás. Ezeknek a tolvajoknak nincs anyjuk, hogy még egy 2,5 gyerekes anyukára sincsenek tekintettel?!
Áronra viszont büszke lehetsz (meg persze Hannusra is)
Evey,
gyógypuszi Adriánnak és Neked:
Erre az öltözködéses dolgora: egyszer láttam a tévében, hogy hasonló problámáját (a gyerek sosem volt hajlandó azt felvenni, amit anyuka akart ráadni) úgy oldotta meg az anya, hogy mindig 2 ruhát készített ki, és abból választhatott a csemete. Így már nem volt hiszti.
Számításaim szerint a szülés várható idõpontja: júli. 31. (apukám örülni fog, neki is ekkor van a szülinapja)
Emese,
hidd el, nem Te vagy az egyetlen, akinek még legalább 2 hétre lenne szüksége, hogy minden elkészüljön karácsonyra. Nálam még se ajándék, se nagytakarítás, se díszek a fára... Viszont tegnap fogtam magam és sütöttem narancsos linzert meg habcsókot (pontosabban habkarika akart lenni a fára, de egy kicsit szétfolyt, úgyhogy majd csak simán megesszük) Nem volt egyszerû hadmûvelet, Bebét beraktak a hordozójába, vittem magammal a konyhába, adtam neki egy rakás játékot -és így sikítozott velem a konyhában
.
PM,
irígyellek Panka lustiságáért
Mit nem adnék, ha Bebus is így elüldögélne magában! (óhajtójel) Megjegyzem, még ülni sem tud -bár ez így nem teljesen igaz, mert pár másodpercig gyönyörûen megül, de aztán észbekap, hogy õ NEM TUD még ülni! és pofára esik.
Anikó,
apukádnak:
Lilinek és Neked:
Ancsa,
gratula Tomi ,,jártasságához" Maholnap már beszél és lányok után futkos
Cskati,
alvós baba ügyben:
Kingandi:
Boldog szülinapot Kingának
! Bár szegény, karácsony táján születni, olyan, mintha az embernek nem is lenne külön szülinapja (saját esetem a Mikulással)
Madárka,
a hányásnak erre az elõnyére (kevesebb karácsonyi kiló) még nem is gondoltam. na, majd legközelebb, amikor rámtör ,,az érzés", ez fog lebegni a szemem elõtt
A Gundeles kajáért máskülönben irígykednék, de jelen esetben oly mindegy, hogy vajas kifli vagy lazackrém fordul-e vissza.
Iboly,
nem tudom, hogy tegnap félkómás állapotomban mondtam-e, de ha nem, akkor most mondom: olyan jól esett, hogy felhívtál! Sütéssel meg hajrá! Majd küldöm a kígyós receptet
Lányok, szvsz nagyon hosszú lettem, elnézést kérek érte. Mindenkinek sok puszit küldünk:
Jamina és a Pocaklakó
Ui: fiúnév-tippeink vannak csak (Zoltán, Kristóf, Zalán, Bálint, Milán); de lánynév nem jut eszünkbe használható. Az Anna nagyon tetszik, de sajnos most túlságosan felkapott lett...
Ötletek?