Sziasztok
Azért csak benézek.
Erre mit látok, hogy Hugi is és Andi is kedvetlen ezektől a sok hülyéktől, akik mindenfelé írogatnak!
Hát ne menjetek máshová, de ide gyertek, mert nagyon hiányoztok! Én meg tiszta frusztrált leszek, hogy azok a topikok, ahol én vagyok, szépen lassan kihalnak.
Ne tegyétek ezt velem!
Ildi
Na látod!
Ügyes az a leányzó!
Védőnénit meg felejtsd el!
Hugi
Sajna nálunk nem mindig megy a visszaaltatás, sokszor ha vissza is alszik nagy nehezen Karcsi karjaiban (mert az enyémben nem hajlandó, gondolom a tejszag
), akkor is mikor letennénk felkel. De cicin gyönyörűen elalszik, persze csak az után, hogy kiszívta. Ezért is gondolom, hogy éhes. Mindenesetre azért túlzásba én sem viszem Vele az éjszakai szopit, csak akkor kap, ha muszáj.
Andi
Járóka szeretete: remélem Gergő is így lesz majd vele, mert egyelőre nem nagyon szereti, hisz ott nincs akkora helye fordulni. De gondolom, ha már majd felül és feláll, akkor jobb lesz a helyzet. Így is elvan benne ideig-óráig, de nem sokat.
Képzeljétek ki kellett hívjam a dokinénit, mert Gergőnek 2 napja teljesen elment a hangja, totál be van rekedve szegényke. És mivel nem múlt, kihívtam a dokit. Szerencsére torka, tüdeje rendben, valószínűleg a hangszálaira húzódott valami. De láza nincs, szóval nem kell Neki gyógyszer, csak calcimusc. Viszont dokinéni megkérdezte, mikor vetkőztettem, hogy mennyi idős is most és mikor mondtam, hogy pénteken lesz fél éves visszakérdezett, aztán meg teljesen elhűlt! Akkora a gyerek.
Mondta, hogy nem is az, hogy súlyra, hanem hosszra is, szóval nagy! Hát istenem, szép szál legény lesz.
Kika
Nem Te vetted el a kedvem, már gondolkoztam rajta, hogy felesleges megvenni. És nem is kérem kölcsön, mert azt hiszem, csak idegesítene.
De aranyos vagy!
LÁnyok!
Légyszi gyertek, mint régen! Nem éri meg más hülye emberek miatt elmenni, nekem meg nagyon hiányoznátok! Szegény Ildivel próbáljuk itt tartani a frontot, de azért ez csak nem ugyanaz! Látjátok, én még depisen is jöttem, remélem jól tettem és hallgattok rám.
Puszi mindenkinek!
Orsi