2016.02.23 11:15
2016.02.23 11:29
2016.02.23 11:32
@littlebiscuit: én eleinte Femibiont szedtem, de abban sincs elég mindenből, így végül egy Biotech női multi mellett döntöttem és a többit, ami kell mellé szedem. Árban is jobban jön ki hosszabb távon. Terhes vitaminnak a legjobb viszont a Gravida, de azt csak otthon lehet kapni.
2016.02.23 11:32
2016.02.23 11:34
@littlebiscuit: ne izgulj, a napközbeni hőt túl sok minden befolyásolja. Szuper, hogy nem barnázol és a 37,1 gyönyörű!! Minden okés lesz
2016.02.23 11:36
@latkafr: Köszi szépen, még első évfordulós képünk! Reméljük a legjobbakat a pihenőnaptól
@krystin: Ez nekem is ismerős. van családtagom a cégen belül így nyílt titok, hogy babát szeretnénk. Sokszor tapintatlanok az emberek. Próbálom azzal lerázni őket, hogy majd jön ha jönni szeretne, úgy is megtudjátok időben.
Plusz természetesen a leendő nagyszülők is rendszeresen érdeklődnek. Anyukám állandóan megkérdezi, hogy megbetegedtem e... Tudom hogy szeretné, hogyha sikerülne, de néha flusztráló tud lenni.
2016.02.23 11:42
@bikbok: Most nézem én is a listád.
A C vitaminról, az előbb leirtam, mit gondolok általában, de itt hozzá tenném, hogy Ca, Mg C vitamin kombó hatékony lehet a beépülés szempontjából, igy én ezeket egyszerre javaslom szedni
az E vitamint én is iszonyatosan soknak tartom. Értem én, hogy a dns szintézis miatt javallott, de a mennyiséggel nem értek egyett, ha nem indokolt. Úgy tudom, hogy komoly cukorbetegség, vagy rákos megbetegedéseknél kell minimum 400 NE belőle.
A D vitamin is sok nekem. Értem, hogy rengeteg jó élettani hatása van, de azzal pl tényleg kell vigyázni, mert zsirban oldódik, és olyan vesekövet, vagy hiperkalcemia-át okoz, aminek senki nem örülne. Szerintem felezd meg a mennyiséget, ha tudod, vagy én pl a VitaD-t tudom ajánlani a bérestől.
Magnéziummal kapcs este csak akkor javasolt, ha valaki rendszeresen éjjeli lábgörcsre panaszkodik. Mikor versenyeztem, akkor a napi bevitel 400-500 mg között volt, KÚRASZERŰEN 4-6 hétig, illetve nem egyszerre vettük be, hanem 3 részletben 2 óra eltéréssel napközben, azt hiszem.
Sőt arra is emlékszem, hogy vassal együtt nem javasolta a sport doki, hogy bevigyük. Elmagyarázta, hogy ugyan annak a receptornak kellene fokadnia mind két vitamint, és ha egyszerre visszük be, akkor bizony csak az egyik épülhet be. Tehát gyakorlatilag gátolják egymás felszivódását. Tehát a vasat, csak a magnézium bevitele után 2-3 óra elteltével tudod hatékonyan bevinni Egyébként magnéziumból azért be lehet vinni elég szép mennyiséget megfelelő klorofilban gazdag étrenddel is. Te mennyire is gondoltál, mert azt nem látom Oh és a pezsgőtabit én még mindig elitélem
A vitaminnal kapcs, én is úgy tudom, hogy komoly a túladagolás veszélye valóban, de épp ezért javasolják a béta-karotint inkább az A vitamin helyett.
Az L-carnitine-nel kapcs, úgy gondolom, hogy ekkora mennyiséghez már illik kardiózni is minimum egy órát Azonban valóban nem csak zsirt lehet vele égetni sikeresen MOZGÁSSAL. Fontos tudni azt is, hogy a szervezet igen is képes ezt is előállitani, ha van megfelelő mennyiségű C-vitamin és a Vas, illetve a B6 vitamin. De ezzel kapcs is ugy tudom, hogy a szervezet maximum 2 g ot tud elraktározni.
A posztommal arra próbálatm felhivni figyelmet, hogy nem elég azt tudni, hogy milyen vitaminok azok amikre szerintünk szükségünk van. Mert az sajnos még mindig édes kevés, ahhoz, hogy valóban be is épüljenek és kifejtség a várt jótékony hatásukat. Azt is iszonyat fontos tudni a jó ügy érdekében, hogy mit mikor hogyan vigyünk be a szervezetünkbe, hogy az valóban be is épüljön.
http://semmelweis.hu/hirek/2016/01/11/v ... kletesseg/
2016.02.23 11:50
@caroline4:Én azt hiszem ismerem a teszed Én itt rendeltem, de várj mindjárt megkeresem neked a linket.
Meg is van. 40 LH teszt volt benne (20-as érzékenységű) és 10 db terhességi teszt ( 10-es érzékenységű). Syerintem ennyiért igazán baráti És még mindig rengeteg van
http://www.amazon.fr/dovulation-bandele ... ds=LH+test
2016.02.23 12:02
@latkafr: köszi az infókat. ezért is írtam, hogy mindenki úgy szedi, meg azt, ahogyan szeretné, én csak leírtam, hogy nekünk termékenységi kúrának mit javasoltak. A D vitaminból biztosan kell ennyi, ezt sok kutatás javasolja, a magnéziumot pedig ez esetben azért kell este szedni, mert üti a reggeli vitamint, pl a vasat ezért jobban felszívódik este. A vasat csak a mensi végén javasolják, pótolni ami a vérzés miatt nagyobb adagban távozott. Az L-Carnitine esetünkben nem zsírégetéshez kell, bár én minden nap mozgok fél-egy órát, hanem a sejtek erősítéséhez, különösen a spremiumnak tesz jót.
Ha megnézed azokat a vitaminokat amikert sok pénzért férfi termékenységi vitaminként ajánlanak, ezeket tartalmazzák.
Nekünk mindkettőnknek csináltak teljes labort és ez alapján állította össze az orvos. Nektek néztek friss teljes vérképet vitaminokkal, mindennel?
2016.02.23 12:16
2016.02.23 12:34
@bikbok: Az L carnitine-t miota nem versenyzem én sem használom Sőt már sikeresen hiztam az elmúlt 2 hónapban 2 kg igy ugyan éppen hogy, de 51 kg lettem és már adhatok vért is minden gebasz nélkül A férfiak esetében igen hasznos, mert virgoncabbak lesznek tőle, plusz lesz tápanyaguk a spermiumoknak az uton DE spermium számot NEM NÖVEL én úgy tudom. Azonban nem hallottam még róla, hogy NŐK esetében ekkora dózisra lenne szükség babára várva.
Arra próbáltam felhivni a figyelmet, de akkor most ujra leirom hogy NEM ELÉG TUDNI, hogy MIT kelle szedni, hanem azt is jó tudni, hogy MIKOR kell bevinni, mert ha rosszul adagolod NEM FOG BEEPULNI Hajat sem takaritás elütt mosol, és azt sem a baizsammal kezded, henem a samponnal és nem forditva
2016.02.23 12:46
2016.02.23 12:47
@bunny88: Nah az az 5 napos ciklus nagyon biztató
@bikbok: Vérképet igen néztek. Minden a referenciaértéken belül van. éééés a férjem is volt spermiogrammon 140 millio felett van es minden okés vele. Nálam is minden okés. P2 es citológiám van, labormom ref értékeken belül, bár pont beszéltük a múltkor, hogy hiába alacsony a TSH-m, azért a babához az 1 körüli lenne ideális. Ezeket a vizsgálatokat is csak preventiv jelleggel csináltattuk meg, mert most decemberben döntöttük el, hogy babócát szeretnénk idén Ez lesz a második hőmérős, "tervezett' ciklusom és peteérést vadászünk
2016.02.23 12:49
@littlebiscuit:Jajaj.. nem szabad szomorkodni... lehet hogy ez még nem az ... nah nah ... Kérlek ne add azért fel!!!!!!
2016.02.23 12:51
@latkafr: szerintem ugyanarról beszélünk, kis és nagybetűvel egyaránt mindenki saját maga dönti el, mit és hogyan szed, szerintem legalább egy teljes vérkép után
a Carnitine nőknél 30-tól ajánlott, javítja a korral összefüggően csökkenő teherbeesési esélyeket, a férfiaknál pedig: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15801863
a lényeg szerintem tényleg az, hogy ha valaki kb fél éve próbálkozik, nem sikerül és ez neki nem jó, akkor érdemes vérképet nézetni és egy jó dokival beszélni pl a vitaminokról
2016.02.23 12:56
@littlebiscuit: még ne keseredj el, kend a progi krémet. Olyan helyre, ahol vékony a bőr: nyakad, alkar belső fele, combtő. Terhességnél is a mensi környékén lehet barna, vagy rózsaszín folyás. Amíg nem élénkprios és nem sok, addig van remény!!
2016.02.23 12:57
@latkafr: ez tökjó, nagyon jó, hogy így kezdtetek neki. Akkor tényleg csak a vadászat a feladat, részünkről meg a szurkolás
2016.02.23 15:23
2016.02.23 15:26
@bikbok: Nem akartam én semmi rosszat a nagybetűkkel, csak úgy éreztem, hogy nem jön át, amit mondani szerettem volna. Mert az igaz, hogy mindenki maga dönti el, hogy melyik vitamint mikor veszi be, de a tudomány az tudomány és ha nem rendeltetésszerűen szeded be, tehát rossz időben, vagy sorrendben, akkor kidobott pénz, idő, energia És mondom, nem azon megy nálam a pörgés, hogy milyen vitamint mondott neked, vagy nem a dokid, hanem azon, hogy azokat mikor és hogyan kell/ene beszedni, ahhoz, hogy érjen is valamit
2016.02.23 15:29
@littlebiscuit: Csuriban az összes ujjam Küldök fénypostával pizza-landre neked, innen baguette-landről sok sok szerencsét és erőt
2016.02.23 15:32
@latkafr: nincs semmi gond, nem is vettem úgy, csak azért írtam mert tényleg ugyanazt akarjuk átadni
izgalmas időszak ez mindegyikünknek és olyan érdekes amúgy az is, hogy kinek mi segít, kinek hogyan alakul egy egy ciklus. Sok olyan fórumot láttam ami 2007-ben meg 2009-ben indult és már az akkor pánikoló babát tervezők küldik egymásnak a második, harmadik gyerek fotóját. Remélem itt is így lesz :d már olyan sok pozi teszt van itt pedig még csak tavaly őszi a topic
2016.02.23 15:44
2016.02.23 18:09
@littlebiscuit: rendben vagy azóta? próbálj meg sokat pihenni és lazítani! nagyon drukkolok
2016.02.23 19:10
2016.02.23 19:17
2016.02.23 19:17
2016.02.23 20:26
Szorítok neked! Csak nyugi..
Írj ha van valami fejlemény!
Én nem tudom hogy hiszek e a jónás naptárban, most 22.-ére tette nekem ezt a napot de a korai menstruáció miatt hagytuk az egészet, a következő jónás napom március 23. hajnali 1:44.. elméletileg párom pont pihenős lesz aznap, úgy hogy hátha sikerül a hajnali akció, megpróbáljuk, csak nekem lesz nehéz a másnap a munkában..
Lányok jó lenne újabb pozi tesztekkel gazdagodni!!
2016.02.23 20:51
2016.02.23 21:04
2016.02.23 21:53
@littlebiscuit:Szoritok nagyon! Az aviváról én is csak jókat hallottam. Állitólag a kellemes, ritmusos, ismétléses torna, főképp a gerinc melletti, és a derél izmaitm valamint az alhasi izmogat mozgatja. A mozgással hőt termel és igy serkenti a hormonrendszert, hogy megtalálja az egensúlyt. Ha otthon leszünk, akkor mindenképp szeretném kipróbálni, babatervezéstől függetlenül. Szoritok neked, nagyon. <3 <3 <3
2016.02.24 07:47
2016.02.24 07:48
2016.02.24 07:52
2016.02.24 07:53
2016.02.24 07:55
2016.02.24 07:59
2016.02.24 08:07
2016.02.24 08:19
2016.02.24 08:56
2016.02.24 08:56
2016.02.24 09:09
X EZT MÁR OLVASTAD? |