Ildi
Boldog hófordulót Noéminek.
Tegnap Kika után írtam, és nem küldte el ez a nyomoronc, most bemásolom, aztán majd estefelé jövök, mert nemsokára megyünk apa munahelyére ügyet intézni. (remélem pontot tudunk mostmár tenni a dolgaink végére
)
Szóval a tegnapi:
"Kika
Nagyon ügyes Anna baba. Akkor most napi hány étkezésnél tartotok???
A mi ülésünk 13kg-ig jó (majd meglátjuk meddig lesz kényelmes neki), addig ráérünk nézelődni
Ildi
Tényleg fárasztó lehet, hogy minden percedet lefoglalja. Nekünk nagyon nagy szerencsénk van, a Réka szépen eljátszik, kézben elvan egy darabig, de aztán "követeli", hogy tegyük le. A mamák sokszor nem akarják megérteni és csak hergelik a gyereket, aztán amikor elkezd nyűgizni (hisztizni???), hogy elege van, akkor meg jönnek a megállapítások, hogy biztos fáj a hasa
Na ekkor szoktam bepöccenni. Mert hiába mondjuk, hogy nem akar kézben lenni (szerintem úgy érzi, hogy le van fogva, nem tud úgy mozogni), azért sem teszik le. Aztán amikor már végleg elszakad a cérna a gyereknél is meg nálam is, akkor visszavonulást fújok és jövünk haza.
Szerencsére azért anyukámék értik a dolgot, anyósom próbálja ringatni a fenekét a gyereknek, nem tudom miért hiszi, hogy ha 6 hónapig nem ért el e téren sikert, akkor ezután fog. Ez a gyerek nem kézbenbaba, most mit csináljak???!!!
Nali
Hát ez eszembe se jutott volna.
Hogy viselte az oltást???
Évi
Megcsináltad a leckét???
Látod milyen anya vagy Te, hogy nem vered a gyereket!! Hihetetlen, hogy egyesek azt hiszik, hogy ez az egyetlen módja a gyereknevelésnek."
Andi
Neked jó szaladgálást. Tegnap vettünk, én is akartam inni, mert már rég ittam és rám férne, de mivel ma megyünk jobbra-balra, nem mertem kockáztatni
Ja a nap poénja! A vízóránál befagyott a vizünk, most sikerült a páromnak kiolvasztani. A kazánból lapátolt ki parazsat és azt dobálta a vízóraaknába. Bele se merek gondolni milyen hideg lehetett. Két éve anyósomék jártak így, akkor kb. -15 körül volt, nekünk akkor nem volt gondunk. Most a rádió szerint -20 volt. brrrr
Mai szuperképünk
:
Puszi:
Meli